PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi yerde yanlış yapıyorum ama nerede..?

okanbaskin
08-05-2008, 22:23
Arkadaşlar stadium import işlemi sırasında bir hata ile karşılaştım ve içinden çıkamadım belki daha tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir ve sorunumu çözeriz evet arkadaşlar şuraya kadar hata yok blenderde tribünü stada importladıktan sonra blenderin mesaj kutusu şu mesajı veriyor (no texture 1st upper tribune -00-00) eeee ondan sonra tekrar son adımda blenderden cıkan sef dosyamı tekrar bin yapmak için stadium importer exportera atmaya çalışıyorum ama stadium importer exporterın verdiği hatada açma hatası (error opening yada open sef file) hee birde zmodeler'den çıkardıktan sonra rhinoda tribünü kapladığımda bir noktada mutlaka texture lerden bi tanesi herhangibir bölgede bozuk olarak çıkıyor arkadaşlar ilgilenecek arkadaşlara hata resimleri ve hatalı dosyayı olduğu gibi gönderebilirim bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde?

okanbaskin
17-05-2008, 19:07
Arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor hiç kimsemi yaşamadı böle bir problem hani uzaydan çıkma bi şeyde değil eminim biçok kişi ilk elini attığında bu işe yaşamıştır bu problemi ustalar bile kimse yokmu yardım edebilecek anlayamadıysanız daha detaylı anlatayım yuh yani bu kadar rekabete çekmeyin olayı be yoksa bu sitede stadyum çizebilen biri YOKMU ..?
:)

beysim
17-05-2008, 19:09
Okanbaskin flood yapma.

fenergy
17-05-2008, 20:06
kendi konusu yapabilir beysim..

fbrarsenal18
17-05-2008, 20:17
kendi konusu yapabilir beysim..

Ne alakası var?Burası onun konusu olsa bile yapamaz.Bak bakalım forum kurallarında Her üye kendi konusunda flood yapabilir diye bir şey var mı?

ozgur-duzen
17-05-2008, 20:20
konu nedir arkadaşlar

okanbaskin
18-05-2008, 01:50
Arkadaşlar flood yaptığımı bende biliyorum ama ben flood uyarısı değil sorunuma çözüm istiyorum bunuda biliyordum flood yapınca herkes nasıl atladı arkadaşlar sorularıma çözüm verecek olan varsa yazsın flood uyarısı yapmayı bende biliyorum.
Bu yazı bir aydır bekliyor burada...
Maksat konuyu deşmek değil ilgili yere ulaştırmak...

fenergy
18-05-2008, 10:38
bu sadece tek stad'da mı oldu yoksa hepsinde mi oluyor ?

Blue&Typhoon
20-05-2008, 15:47
bulkan abi okanın kendi konusunda gereksiz diye(belki gereksizdir/görmedim) 2 mesajını siliyorsun ama beysim/fenergy in mesajlarının konuyla alakalaırını göremedim sadece flood için ileti atılcaksa hiç atılmasın
okan sende stadyum yapan sanırım bu sitede yok yada vardı hackers diye bi abimizdi heralde ondan yardım alabilirsin eğer özel mesajına cevap vermezse sana msn adresini ö.m dan atarım

mr_nem
20-05-2008, 17:19
Evet beyler yine flood yapıyorum...
Hangi SAZAN atlıycak bakalım bu sefer bakdım meraklısı çok hadi bakalım..!
tayfun bunlar okan'ın yazdığı mesajlar kendi konusundaki mesaja bak...