Orijinalini görmek için tıklayınız : rapid e artık son
verdiğim linkte 500mb upload war pre falan a ıstemıyor.kullanıslı olduguna ınanırsanız cevap yazın.bi yardımım dokunduysa ne mutlu bana.bi deneyın ıstedım paylaşımcı arkadaşlara saygılar.Not:Site paylaşımı 14 gün tutuyormus sadece...siteye Girmek için tıklyınız ([Only Registered Users Can See Links])
tarik_gfb
09-05-2008, 11:00
ben en başından beri rapidshare desteklemiyorum güzel olmuş tebrikler....
Ben de rapid karşıtlarındanım
uyuz bişey yaf
Arkadaşlar şu bir gerçektir ki şu anda dünyadaki en iyi sunucular rapidshare'a aittir. Kendi download server'ımızı açmak istesek inanın asgari maaştan fazla para gideer bu işe. Biz yine de yamamız için iyi bir server bulmaya çalışacağız. Tabiki şimdilik rapidshare ağır basan taraf.
metin_99
09-05-2008, 18:37
Ne güzel filefront vardı o da gitti şimdi...Rapidshare güzel bir seçenek ama 100 mb sınır olduğu için yamayı indirmek için firefoxda 50 tane tabı aynı anda açmamız gerekir :D Benim aklıma şöyle bir fikir geldi...Bir premium üyelik açsak sonra bir de banka hesap numarası kargoyla alır gibi parayı yatırıp şifreyi öğrensek...Gerçi o zaman herkes şifreyi birbirine söyler ama...Umarım güzel bir server bulursunuz...Yama için sabırsızlanıyoruz...Her zamanki gibi olacağına şüphe yok :)