Orijinalini görmek için tıklayınız : yama yapmamı isteyenler buraya ne istediklerini yazsın!!!
ewet ayakkabılardan istiyorsanız mesaj da belirtin ben heğpini in ihtiyaçları nı giderecem
BEn tezehurat eklmek istiyorum ıstedım takıma nasıl olacak
ne konularda yapabilirsin ? onu söylemen gerekiyor bence...
Hsyn192588
18-05-2008, 17:06
ben stad forma istiyorum:img-hysterical:
Ben scoreboard istiyorum sana resmni versem tv den yapabilir misin?
pokemon123
25-05-2008, 15:49
ben lig yaması istiyorum bazı takımlar yok
dostoyevski
26-05-2008, 14:27
bna sadece şunu söle menümde müzik çalmıyo bunun için bi şey söyle o kdr yetr
Hsyn192588 buyur abi
[Only Registered Users Can See Links]
fakat oyunda kinin dışı siyah nike işagreti beyazdır fakat model aynıdır hemde bu ayakkabıyı drgba giyiyor
[Only Registered Users Can See Links]
stad için şükrü saracoglu yu yapmaya çalışacam vede çalışmalar devam etmektedir
dostoyevski
arkadaşım cs.img dosyasının eksikliğinden kaynaklanıyor cv_0.img dosyasını kopyalayıp adını cs.img yapmak işe yaramaz 2 tane çözüm yolu var ya cs.img dosyasını internetten indireceksin(1.5gb)yada elinde pes 2008 demo varsa onun cs.img sini alacaksın
scorborde için afs exproler lazım oda biraz zor bur da anlatsam yarım sayfayı kaplar
storm_tolqa
05-06-2008, 13:47
mrb. Kardeş Ben aslında kendim yapmaya çalıştım ama beceremedim. 2 tane music var bunları menü muziği olarak yapamadım ben bi el atıverirsen zahmet olmasssa çok iyi olur şimdiden teşkrler... [Only Registered Users Can See Links]
sorrymylife
14-06-2008, 19:20
Slm kardes bu işleri bılıyosun sanırım senden bi ıstedım olucak scream__tr@hotmail.com eklermısın mesela bana kapalı bı saga lazım bı aralar ps 1 ıcın fıfa 2002 de vardı top auta falan cıkmıo veya buyuk kaleler lazım enden boydan falan bu sekıl degısıklıkler :D
Bu konuda hiçbir icraat yok.
Böyle konu olmaz.Hiçbir çalışma sunulmadan oknu açılmamalı.
İsteğe göre yama olmaz.Olan çalışmaları sunarsın, yorumlara göre geliştirir, düzenlersin.
Konu kapalı..