PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Beşiktaş Klasnic'e talip'

Ali Ünlü
14-05-2008, 08:57
'Beşiktaş Klasnic'e talip'
Alman basını Beşiktaş'ın Werder Bremen'in Hırvat golcüsü Ivan Klasnic'i transfer etmek istediğini yazdı. Sözleşmesi sona eren Klasnic ise, durumunu Avrupa Şampiyonası'ndan önce netleştirmek istediğini söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 21:12 TSİ 13 Mayıs 2008 Salı

Beşiktaş, yeni sezonda da transferin en hareketli takımı olmaya aday...

Avrupa'nın dört bir yanında oyuncu arayan siyah-beyazlıların Werder Bremen'in golcüsü Ivan Klasnic ile de ilgilendiği iddia edildi.

Hırvat Ivan Klasnic ise, Alman basınına geleceğiyle ilgili kararı gelecek ay yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonasından önce vermek istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın talibi olduğu ileri sürülen 28 yaşındaki Klasniç, Bild gazetesinde yayınlanan açıklamasında, "Duruma, şampiyona maçlarından önce açıklık getirmek istiyorum" diye konuştu.

Golcü oyuncunun Werder Bremen ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bundesliga'da şu an ikinci sıarada bulunan Werder Bremen'in, cumartesi günü Bayer Leverkusen'le yapılacak son lig maçının ardından sözleşme yenilemek için oyuncuyla görüşmelere başlaması bekleniyor.

Bremen'de bu sezon 9'u ilk 11'de olmak üzere 16 maçta forma giyen ve 10 gol kaydeden Hırvat futbolcuya, Beşiktaş'ın yanı sıra İngiltere'nin Wigan Athletic kulübünün de talip olduğu iddia ediliyor.

tarik_gfb
14-05-2008, 11:33
Ben bir FENERBAHÇE'li olarak şu yorumu yapıyorum!

Beşiktaş Klasnic'i alırsa doğru bir transfer yapmış olur.Ancak Klasnic'in yararlı bir oyuncu olabilmesi için ona pas çıkartabilecek bir oyuncu lazım.ÖRK:Alex

Beşiktaş bu transfer'i yaparsa yanında birde w.bremen'de oynayan Diego gibi bir oyuncu alsınlar o zaman eski Beşiktaş geri döner.

Son yıllardaki kötü gidişatı kadrosundaki forvet ve pas çıkartacı oyuncuların kaliteli olmaması ancak Klasnic'i alıp yanında bir pas çıkartıcı alırsa iyi bir takım olur...

Ben bu pas çıkartıcı ve gol atıcı'ya örnek olarak:

2002-2003 dönemini gördünüz Sergen-Pancu vs... bu oyuncular onları galibiyet almak için yetiyor...

Ancak M.Yozgatlı ileşir ve güzel performans sergilerse pas çıkartıcıya gerek kalmaz...

fbrarsenal18
14-05-2008, 17:04
Beşiktaş Klasnic' getirirse Klose'yide getirmesi lazım...Klasnic Klose ile müthiş işler yapar ama Klose gelirmi?

tarik_gfb
14-05-2008, 20:00
Klose'nin gelmesi şart değil bence zaten Klasnic'in kalitesi ve yıldızlığı tek forvet oynayabileceğini gösterir.Klose gelse bile para sıkıntısı yaşarlar ayrıca daha sözleşmesi var Klose'nin ama yanında Nobre gibi oyuncular var hatırlatalım bir TÜRK oda MERT NOBRE

fenergy
14-05-2008, 20:16
klasnic iyi oyuncuda...uyum sorunu yaşarsa bide... :S

tarik_gfb
14-05-2008, 21:09
Bir Fenerbahçeli olarak tabiki bir dost takıma yıldız bir oyuncu gelmesini isteriz.

Ama kendimizi çok kaybettik gelmeyedebilir...