PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rapidhareden dosya indiremeyenler(yeni güvenlik sistemi)

tugaydogan
16-05-2008, 19:12
Rapidshare dosyaların botlar tarafından otomatik yüklenmesini engellemek için yeni bir koruma ekledi
Ünlü dosya paylaşım sitesi Rapidshare herkesin bildiği gibi yükleme esnasında Güvenlik Kodu sorgusu yapıyordu. Bunu otomatik webden indirme robot programlarını engellemek için kullanıyordu.

Ancak Rapidshare bunun da yeterli olmadığını görmüş ki ilginç bir uygulama gelmiş açılan sitede Güvenlik kodu sorgulama kısmında hangi harf veya sayıların üzerinde kedi varsa güvenlik kodu o oluyor .Burada önemli olan 4 tane üzerinde kedi olan harfi bulmak,unutmayın uzun kuyruklu olanlar kediler kısa kuyruklu olanlar köpek!!..
örneğin:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

(Alıntıdır)

Blue&Typhoon
17-05-2008, 16:23
bilgi paylaşımların çok güzel yine güzel bir paylaşım yapmışsın genellikle her forumda vardı tsc de de olması iyi oldu teşekkürler

junate
17-05-2008, 16:47
Vay anasını o kadar boşuna uğraşmışım demek işe bak...

tarik_gfb
17-05-2008, 16:52
Argo kelimeler kullanmayalım.

fenergy
17-05-2008, 17:40
evet bende indiremiyordum bi abimizden öğrendim :)

lewi_wills
17-05-2008, 18:44
sabah saatlerınde kedı ve köpekkleer uyuyor sanırsam hıç bi soru kod ile uğraşmadan direk indirebiliyorum ben

ozgur-duzen
17-05-2008, 19:36
Ben indiriordum kedi köpek işaretlerinden kedili olanları yazarsanız iniyor

beysim
17-05-2008, 20:14
Çok teşekkür ederim

bulkan
17-05-2008, 20:25
sabah saatlerınde kedı ve köpekkleer uyuyor sanırsam hıç bi soru kod ile uğraşmadan direk indirebiliyorum ben
Günün belli saatlerinde Happy hours anı aktif oluyor.Bu anlara denk geldiğimizde hiçbir kısıtlama olmadan direkt indirebiliyoruz.
Mesela gece yarısından sabah 7-8 e kadar gibi bir süre oluyor. :)

metin_99
19-05-2008, 15:58
Günün belli saatlerinde Happy hours anı aktif oluyor.Bu anlara denk geldiğimizde hiçbir kısıtlama olmadan direkt indirebiliyoruz.
Mesela gece yarısından sabah 7-8 e kadar gibi bir süre oluyor. :)

Evet doğru ama 7-8 değil ben bir keresinde saat 12 veya 13 ken direk indirmiştim...Belli saatlerde Gökhan abinin de dediği gibi kedi ve köpekler uyuyorlar :D Amma da geç kalkıyorlarmış :D:D:D:D