PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes6 Best Modern Patchs

tarik_gfb
18-05-2008, 21:10
Pro Evolution Soccer 6 Best Modern Patch
SoccerTurka.Net Ekibi Olarak Uzun Süredir Çalışmaktayız. En Sonunda Pes 6 2008 Versiyon Yamamızı Bitirdik. Uzun Süren Çabalarımız ve Kısıtlı Bir Eklentilerle Bu Yamayı Bitirdik. Bu Yamada Bana Yardım Eden _MeErtyz_ Arkadaşımıza Çok Teşekkür Ederiz. Yama Sadece SoccerTurka. Net’ten İzin Alarak Yönlendirme Yaparak Sitenize Ekleyebilirsiniz. Eğer Bir Kusurumuz Varsa Afolla. Sözü Kısa Tutalım Ve Yama Hakkında Biraz Bilgi Verelim:)
- Yamadaki Statların Tamamı Alıntıdır. Yaklaşık 190 Adet Türk ve Avrupa Stadı Vardır.
- Faceler Türkcell Süper Lig ve Avrupa Takımlarının Yüzleri Koyulmuştur Ve Alıntıdır.
- Formalar Avrupa’daki Önemli Takımların 2007–2008 Formaları Editlenmiştir. Türkcell Süper Lig Formalarını Yapan Arkadaşımıza Teşekkür Ederiz.
- Menüleri BuLuT_Harry_Emma ve _MeErtyz_ Arkadaşımızın Menüleridir.
- Logolar Logolar Tamamen HD’dir ve Alıntıdır (Canavar vs.).
- KaAn Arkadaşımızın Türkçe Yamasını Editledik.
- Optin File’deki Tüm Ligler 2008–2009 Sezonuna Göre Ayarlandı.
- Euro 2008 Versiyonuna Göre Ayarlanmıştır.
- Tüm Takım İsimleri Gerçek Uzantı ve İsmine Göre Düzeldi.
- Avrupa’nın En İyi Takımları Eklendi.
- Almanya Fransa Üzerine Editlendi.
- Bundesliga’ya Almanya 2. Ligden 2 Takım Eklendi.
- Bank Asya Tamamen BuLuT_Harry_Emma Tarafından Editlendi Other C Üzerine.
- Bank Asya ve Diğer Lisansız Takımların Edit Formaları Düzenlendi.
- Other A & B İsmi Uefa A & B Olarak Düzeltildi.
- Other C Yerine Bank Asya 1. Ligi Olarak Yazıldı.
- Oyun Yazı Tipi Değiştirildi.
Diğer Sürprizleri Patch’te Bulabilirsiniz.

…:::Yamada Bulunan Ligler:::…
Türkcell Süper Lig
Bank Asya 1. Ligi
İngiltere Premier Ligi
Almanya Bundesliga
İspanya La Liga
İtalya Seria A
Uefa A & B Ligleri

__-Oyun İçi Resimleri-__

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Arkadaşlar elimizde daha birçok resim bulunuyor ancak sizin bunlardan ne kadar güzel bir yama olcağını anlayabilceğini düşündüğüm için daha resime gerek duymadım...

Yamanın hakkını verdik...

Elbette yama'yı indrime adresi:
[Only Registered Users Can See Links]

beysim
18-05-2008, 21:15
Elinize sağlık yama . Tek eksiğiniz stadlar , faceler ,logolar falan ama derlemeniz çok güzel olmuşş . Çok sağol

tarik_gfb
18-05-2008, 21:20
Elinize sağlık yama . Tek eksiğiniz stadlar , faceler ,logolar falan ama derlemeniz çok güzel olmuşş . Çok sağol

Yamanın içerisinde onlarda yer alıyor ama sadece resimini koymadık...

Monarch
18-05-2008, 22:40
Gerçekten ellerinize sağlık pes 6 ya yeni bi hayat verdiniz. Herkesin eline sağlık... Yalnız bu linkde sdaiums part 1 yazıyo bütün linklerin bu kadar olduğuna emin misin?

tarik_gfb
18-05-2008, 22:44
Gerçekten ellerinize sağlık pes 6 ya yeni bi hayat verdiniz. Herkesin eline sağlık...

Bulut_Harry_Emma'ya teşekkür ederim yamada emeği çok geçti...

Monarch
18-05-2008, 22:46
Ya bu link doğru demi? linkde sdaiums part 1 yazıyo bütün linklerin bu kadar olduğuna emin misin?

tarik_gfb
18-05-2008, 22:49
Ya bu link doğru demi? linkde sdaiums part 1 yazıyo bütün linklerin bu kadar olduğuna emin misin?

Lütfen soruyu BULUT_HARRY_EMMA'ya sorun.

Ben indirdim bir sorun yok.
Oyunu en baştan silip yükledim bir hasar vermedi test edilip onaylanmıştır...

Monarch
18-05-2008, 23:04
Bende şimdi indirdim part1 yazıyo... ve açtığımda öbür partleri soruyo acaba bu başka bi yama üzerine mi kuruluyo

tarik_gfb
18-05-2008, 23:25
Arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi için lütfen tarik_gfb@msn.com adresini ekleyin!

bulkan
19-05-2008, 11:06
Tarık arkadaşım bu nasıl iş?
stadiums.part01 yazıyor.Tamam bir çalışma yapmışsınız ama neden doğru düzgün tam biçimde yayınlamıyorsun linkleri?O zaman bu konunun ne anlamı kalıyor?
Yamayı kurmak isteyen msn ile mi uğraşacak diğer linkler için?
Lütfen şu duruma bir açıklık getirin.

SAHBABA01
19-05-2008, 11:15
bu meret kac mb sadece bu linktekinimi indireceeez rapidshareden baska yerede atsanız sevaba girersiniz

SAHBABA01
19-05-2008, 16:54
şifre istiyor ya sadece stadyumlar var baska birsey yok 98 mb birsey abarttıgınız kadar yok yalana gerek yok eger ben hata yapamadıysa bu fiyasko resmen yetkililer buna el koysun

xyns
19-05-2008, 18:54
arkadaşlar rar sifre istioo yardımcı olursanız sewinirim...
şimdiden tşk ederim

SAHBABA01
19-05-2008, 20:33
şifreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn ya bu dosya toplam 98mb o dediğiniz seyler bu kadar az seye sıgmaz bence sadece stadyumlar var baska birsey yok görünüyor şifreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiiiiiiiyyyoooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrr yarddııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm

tarik_gfb
19-05-2008, 21:50
Arkadaşlar yamanın bir hata olduğu söylediğiniz için yama yapımcısı Bulut_Harry_Emma'ya en kısa zamanda danışacağım...

nur
20-05-2008, 12:27
kardeşim yamanın şifersi nedir bi yardımcı oıl

ytas01
20-05-2008, 13:56
kardes dalgamı geciyorsunuz vay sizin modern patchınıza tüküreyim ne biçim iş bu adam gibi yapın bir iş yapacaksanız reklam yapmayın yok pes turcada cıkacakmıs milletle dalga gecmeyin yok yüklemişde deneme yapmısta sorun yokmusta bizmi salagız yoksa sizmi cok kurnazsınız böyle yaparak güveniliriliğinizi daha sitenizi kurmadan yerle bir ediyorsunuz yalancılaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. indiriyoz şifre diyor sadece stadyum var içinde baska bir sey yok indirmeyin bosuna millet yalan bu link. gercek link inene kadar buna inanmayın

SAHBABA01
21-05-2008, 10:20
ya ikinci partı istiyor arkadslar msn ile 2. partı istemişler cuma günü veririz diyorlarmıs. bence adamlar talebe bakıyorlar ne kadar talep var ona göre cıkaracaklar ama bu yapılan millete siteye giren arkadslara saygısızlıktır ya adam gibi tam yayınlayın yada arkadsları msn ile ugrastırmayın cocuk sürüsü yok karsınızda. adam gibi birseyler söylesin yetkileri bizde ona göre bekleyelim böyle yaptıkca sitenin güvenirliği azalıyor hemde milleti kendinize sövdürüyorsunuz.

bulkan
21-05-2008, 10:40
Böyle saçmalık olmaz!
Daha önce de belirtmiştim.Böyle anlamsız bir sunum, konu olmaz.İlk parça indirilecek, ardından geri kalanı için msn ile uğraşacağız, kişi ne zaman çevrimiçi olacak da linkleri paylaşacak...
Tarık, anlamsız açtığın konulara lütfen bir son ver.
Tüm linkler hazır olduğunda gerekirse özelden bildirirsin bana veya diğer yetkili arkadaşlara.
Konu kapalı.