Orijinalini görmek için tıklayınız : Sorumlular günaydın...
okanbaskin
20-05-2008, 13:22
Arkadaşlar site sorumluları sizlere yazıyorum biraz daha aktif olmaya ne dersiniz onlarca konu açtım hiç birine cevap gelmedi bilmiyorsanızda bana negatif şekilde dönebilirdiniz ama oda yok artı birşeyler biliyor olmanızda lazım nasıl olucak böle ve şuda var yardıma gelince herkes kaçıyor ama konu silmeye uyarı yapmaya gelince maşallah üyeleriniz bile kefal ötesi gerçekten ilginç bir site...
Blue&Typhoon
20-05-2008, 14:36
sorununun adresini verirmisin? belki çözüm bulabiliriz
Arkadaşlar site sorumluları sizlere yazıyorum biraz daha aktif olmaya ne dersiniz onlarca konu açtım hiç birine cevap gelmedi bilmiyorsanızda bana negatif şekilde dönebilirdiniz ama oda yok artı birşeyler biliyor olmanızda lazım nasıl olucak böle ve şuda var yardıma gelince herkes kaçıyor ama konu silmeye uyarı yapmaya gelince maşallah üyeleriniz bile kefal ötesi gerçekten ilginç bir site...
Siteye üye olduktan sonra okuman gereken forum kurallarını herhangi bir sebeple okumadıysan sorumlu biz değilizdir mutlaka, sorununu kurallara uygun bir şekilde yazarsan emin ol bütün sorunlara çözüm bulacak birileri çıkar...
biz zaten yeterince aktifiz bilgimiz olan bir şeyde hemen yazıyoruz üyelerimizde aynen öyle hemen yardıma koşuyor...FORUM KURALLARINA uy ki dediğin gibi silme konu kapatma olayları olmasın...burda suçlu olan biz değiliz sensin ve bize suç buluyorsun buda genelde en büyük başarımızdır kendimizde kabahat aramayız başkasında ararız...
okanbaskin, çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım.
Bir kere herkesin ne kadar çevrimiçi olacağına karışamazsın.Mümkün olduğunca zaten çevrimiçi olmaya gayret ediyoruz.
Açtığın konular hangisi de cevap gelmedi?Linkleri paylaşarak isteğini dile getirseydin..
Ayrıca bu durumda konunu açacaksın ve cevap gelmesini bekleyeceksin.Konularıma cevap gelmiyor diye yakınma.Farkeden oldukça zamanla cevap gelecektir.Cevap gelmiyor ve kapatılıyor ise konu, nedenini biraz da kendinde araman gerek.
Burada yardımlaşmayı sorgulamak durumunda değilsin.Kurallara aykırı ileti-konu olduğunda elbette silmek/kapatmak/düzeltmek durumundayız.Sadece bunu yapmıyoruz, yardımdan asla kaçınmayız, yeterki düzgün biçimde istensin.
Bu yazından anaşlılıyor ki, forum kurallarını okumamışsın bile.Bu durumda kabahati bizde değil kendinde aramalısın.
Senin yapacağın, muhabbet edeceksen de saygı-sevgi çerçevesini aşmadan, konularda bilgin varsa yardım etmen, doğru biçimde yardım istemen, kurallara uyman olacaktır.