Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 Stad nasıl eklenir
gokhan85
21-05-2008, 13:48
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım pes 2008 için şükrü saraçoğlu stadını indirdim ama bunu oyuna nasıl aktaracağımı bilmiyorum bin uzantılı dosyalar var ve bunların nasıl ekleneceğini bana ayrıntılı anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
ozgur-duzen
21-05-2008, 16:44
game graphic studio veya afs explorer ile import edeceksin bu programları internetten indirebilirsin.
gokhan85
21-05-2008, 17:31
Bu programlarla nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?
Arkadaşlar hiç mi bilen yok içinizde nasıl ekleneceğini ayrıntılı anlatacak yoksa herkes bilgisini kendine mi saklıyor ben buranın paylaşım yeri olduğunu zannediyordum yardım istedik ama bakan var yazan yok bakıpta yazmayan herkese çok teşekkür ederim
Bu konuyu silebilirsiniz yardım eden ve bilgi veren yok benim üyeliğimide iptal edin paylaşım olmadığı için benim olmama da gerek yok size iyi eğlenceler
Arkadaşım tutroil bölümümde yama yapmak isteyenler diye bir video var orada hem stad yapma hemde stad ekleme var oradan bakabilirsin.Arkadaşım ya da sen kitserver kullan.
Blue&Typhoon
27-05-2008, 22:31
Arkadaşlar hiç mi bilen yok içinizde nasıl ekleneceğini ayrıntılı anlatacak yoksa herkes bilgisini kendine mi saklıyor ben buranın paylaşım yeri olduğunu zannediyordum yardım istedik ama bakan var yazan yok bakıpta yazmayan herkese çok teşekkür ederim
Bu konuyu silebilirsiniz yardım eden ve bilgi veren yok benim üyeliğimide iptal edin paylaşım olmadığı için benim olmama da gerek yok size iyi eğlenceler
bu tutumun çok yanlış senide anlıyorum öğrenmek istiyorsun ama sadece yamalar bölümüne bakıp hemen gelip buraya konu açman yanlış(öyle yaptığını düşünüyorum eğer değilse geçerli değil)aradığın konu tutoriallarla ilgili mevcuttur sanırım beysim kardeşimizde bununla ilgli açıklama yapmış zaten kolay gelsin
beden640
01-07-2008, 19:32
tutorial bölümünde ben göremedim.bence siz bir bakında yazın bu cevapları.