PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 Spiker Ses Problemi Çözümü

gokkay
21-05-2008, 23:14
ya arkadaşlar tam olarak ne yaptım bilmiyorum ama oyunda her türlü ses çıkıyor (müzik,taraftar sesi,ve diğer yansıma sesleri) ama spikerin sesi hiç çıkmıyor. oyunu üstüste 4 kere bilgisayardan kaldırıp tekrardan yükledim ama inat eden spiker bi türlü çalışmadı. hasan abimizin emeğiyle yapılmış dvd yi de temin ettim ama bi türlü spiker sesi duyamadım, çok acil yardım ederseniz sevinirim

BlackCat(v-i-p)
21-05-2008, 23:58
Bunun birçok çözüm yolu olabilir;

İlk olarak hoparlör seçeneklerinden stereo seçmeyi dene.
Ses kartının son driverlerini yükle
Realtek,c-media mixer vs.. gibi en alt sağda ikon vardır.Ordaki ayarlardan olabilir.
Ses efekti ve ses aygıtları özelliğine girin ve masaüstü hoparlörünü seçmeyi deneyin.

Geniş anlatım:

Denetim masasına girin "ses efekti ve ses aygıtları" nı tıklayın.Hoparlör ayarları kısmından Gelişmiş diyin Karşınıza Hoparlör Ayarları gelecek.Şimdi ordan ' Masa üstü Hoparlörleri ' Seçeneğini seçin ve Uygula Diyin. Genelde hoparlör seçiminiz "5.1 Surround ses hoparlör" olunca bu gibi hatalar olabiliyor.

Umarım spikersiz kalmazsınız.

gokkay
22-05-2008, 22:38
çokteşekkür ettim, sorunumu çözdüm, stereo yapınca düzeldi.

yesilgece
06-09-2008, 11:58
hasan abi ALLAH senden razı olsun. çözüm yolunu denicem. bende bi ara oynamıştım o ayarlarla divx filmlerden iyi ses kalitesi alabilmek için. teşekkürler