PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Robben11 face center

robben11
22-05-2008, 14:40
arkadaşlar face yapmaya başladım fakat oedit çalışmadığı için oeditsiz oyuna koyuyorm böyle olmasına rağmen ilk faceimin güzel olduğunu düşünüyorum

buyrun terry

[Only Registered Users Can See Links]

drogbaaa

buyrun joe cole (ayrıca biri bna yardım edebilirmi bilgisayarım vista olmamasına rağmen oedit çalışmıyor sebepleri ne olabilir)

buyrun cech

andriy shevchenko (pek gzl olmadı)

neyse buyrun paulo ferreira

buyrun lampard

buyrun shaun wright-philips

ashley cole

bobo

matias emilio delgado

ibrahim akın

matias delgado v.2

ümit karan

Cristiano Ronaldo

PESSOCCER1903
22-05-2008, 14:42
Ortalığı kasığp kavurdun helal olsun kanka :)Ercü

matias
22-05-2008, 15:26
süpper tek kelime ile ama biraz da türk oyuncularına çalışsan diicek başka bişe olmaz:)

Blue&Typhoon
24-05-2008, 12:43
yüzler çok iyi olmuş özellikle sheva c.ronaldo gerçekten harika paylaşımlar sanırım (ç)alıntı değil EMEĞİNE sağlık öyle yapan bi arkadaş hala yama takımındada!

BlackCat(v-i-p)
25-05-2008, 00:28
Ellerine sağlık hepsi çok iyi çalışmalar.Yeteneklerini daha fazlaTürk futbolcular üzerinde görmeyi çok isterim.Kolay gelsin.

tarik_gfb
25-05-2008, 08:34
Gerçektende özellikle shaun wright-philips süper olmuş...

beysim
02-07-2008, 11:43
Harika olmuş Harika...

ozgur-duzen
02-07-2008, 12:06
Güzel olmuşlar eline sağlık

volkan kara
03-07-2008, 11:24
ya anlayamadığım bu oyuncuların yüzleri zaten oyunda oldukça güzel birçok arkadaş bu konuda çalışma yapmış durumda neden hala aynı şeyler defalarca yapılıyor. Bunun yerine ne bileyim mesela anadolu klüplerinin futbolcularını yüzlerini yapsanız TS Sivas Kayseri mesela inanın daha çok kullanılır ve işe yarar

tesekkürler...

volkan kara
11-07-2008, 10:17
arkadasım faceler gercekten mükemmel olmus face le ilgilnen bircok arkadastan tsli yeni transferlerin facelerini yapmalarını rica ettim ama ilgilenmediler acaba senden istesem yapabilir misin gercekten bu konuda cok iyisin

PESSOCCER1903
11-07-2008, 11:24
yüzler çok iyi olmuş özellikle sheva c.ronaldo gerçekten harika paylaşımlar sanırım (ç)alıntı değil EMEĞİNE sağlık öyle yapan bi arkadaş hala yama takımındada!

Ağzımı açtırtma burda ..!:hang: Benim kankama hırsızmı diyorsun ağzından çıkmasın birdaha..Çalıntı değilmiş..Nerden biliyorsun olm sen? Ben bu adamı günlük hayatımda tanıyorum yapmaz öyle şey bak suyuna..Karışma herşeye..