Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhteşem Galatasaray Tezahüratları!!! (yeni)
Arkadaşlar kendi yapımımdır..
unnamed_230 ile unnamed_231 alıntııdır..Yeniden yapma ihtiyacı duymadım onları..
İçindekiler:
unnamed_230 (Cimbombomum benim biricik sevgilim)
unnamed_231 (1 2 3 Cimbombom!)
unnamed_232 (İçimdeki fener aşkı bambaşka! :) )
unnamed_233 (Dört sene üstüste şampiyon olduk..)
unnamed_234 (Şampiyon Cimbombomum ne istersen iste benden)
[Only Registered Users Can See Links]
İyi eğlenceler.. :) :icon_12: :gsbayrak: :icon_12:
sedatsedat
24-05-2008, 00:40
ellerine sağlık çok süper emeğe saygı çok güzel olmuş
Teşekkürler, beğenmene çok sevindim..
güzel paylaşım teşekkürler:D
unnamed 232 süper içimdeki fener aşkı bambaska 'O'bu buyuk taraftarınla cok yasa fenerbahcem engellerı asıo kupaları bırer bırer nese süper süper:D:D:D ınsan daha ııyılerını koyardı bea istersen yardımcı olayım nelerı koyabılecegını bn bılsem super eklıcemde bılmıom
Onu özellikle koydum zaten! İnsan bi coşuyo onu duyunca:) Valla daha güzel tezahüratlar varsa söyle koyayım..Benim bulduğum en güzel tezahüratlar bunlar.Başka varmı ki? En ünlüleri koymaya çalıştım..
tesekkurler paylasim için :)
arkadaşlar bence belkide yeri değil ama pes de gol olduktan sora arkadan girse...''golü atan futbolcu 66 numara...turannnnnn ardaaa...gibii..ama hep bunları düşünüyoruz..keşke bilsemde yapmasını yapsam....
Ah bende çok istiyorum onu ama mümkün değil malesef!
arkdasım super yama ben seslere cok dusgunum ve gs cok seviyorum ama bu senekı yönetim futbolcu tarftar faln bulabılrmısın onu yaparmısn bunlarda guzel sımdıen ellerine saglık
Teşekkürler bu güzel yorumun için kardeşim..Aynen bende senin gibi seslere acayip düşkünüm, o yüzden bu yamayı yaptıım..Ayrıca o tezahüratı da bi araştırayım, yapmaya çalışıcam..iyi oyunlar:)
ahmet58-21
12-06-2008, 14:09
Nasıl yükleyecez bu sesleri
Kurulumu içinde mevcut, oradan bakabilirsin..
aslan hüso
18-06-2008, 12:47
Nasıl yükleniyor bir yardımcı olsanız lütfen
sağolun varmiş şimdi farkettim
İçinde anlattım herşeyi, iyi oyunlar! ;)
marem gs
07-07-2008, 07:59
kaptım hemen çok saol
ozgur-duzen
07-07-2008, 09:34
güzel paylaşım sağol...
deli_yurek87
26-07-2008, 12:19
dostum cok güzel bi paylasim ama sesler cok sessiz sesi az cikiyor
zor_rock
27-07-2008, 12:15
teşekkürler güzel
arkadaşım ben kuramadım hata veriyo ne yapmalıyım sen kurduğunu msn den bana atarmısın rica etsem
gs_c_a_n
19-08-2008, 15:26
teşekkürler güzel paylaşım
TURK_apprentice
31-08-2008, 10:27
Emeğine sğlık bakalım nasıl olmuş, gerçi söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır.
BEYLER çarşı tezahuratlarını bulamıyorum bi link yollayın lütfen
sezginer1905
04-09-2008, 22:34
bu tezahuratları nasıl eklices oyunda calısması için acil yardım edermisinis