PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : exTReme Tecrübe

BlackCat(v-i-p)
23-05-2008, 15:38
Merhabalar;

Bizlere destek olup extreme yamasını dvd olarak edinmiş kardeşlerim için bu konuyu açtık.Bu bölümde extreme yamasının kutusundan tutunda en ince detayına kadar herşeyi birbirinizle paylaşabilirsiniz.Güzel olan tarafları,daha iyi olabilir dediğiniz yönleri...

Yorumlarınızı yaparken,bu yama için çok zaman harcadığımızı ve emek sarfettiğimizi göz önünde bulundurup yapıcı ve olumlu eleştriler yapmaya özen gösterin,buna ihtiyacımız var.

Ben kendi adıma bir örnek yazayım:)
(farzedelim ben dvd olarak aldım)

Öncelikle emeğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim.Gerçekten çok kaliteli ve büyük bir çalışma olduğu ortada.(burası teşekkür bölümü..benim yazmam abes olur:))

Dvd elime geçtiğinde ilk dikkatimi çeken kutusu oldu.Gerçekten hoş olmuş ve bizler içinde güzel bir T.S.C hatırası oldu.Yalnız dvd üzerinede güzel bir baskı yapılabilirdi.Oyunu sorun yaşamadan kurdum.Açılış ekranından ana menüye kadar herşey çok güzel tasarlanmış ve sade olmuş.Menü müzikleri çok iyi seçilmiş.

İlk yaptığım maçtan hemen sonra yorum yazmak pek doğru olmasa da(biraz zaman tanımak lazım yamaya) tecrübelerimi paylaşmak isterim.

Spiker çok çok kaliteli,belkide şimdiye kadar yapılmış en iyi HASAN MUSTAN çalışması diyebilirim.Spikerde elbette bazı eksıkler var ama zamanla güncelleme paketleri ile giderilecektir.Pozisyonlara göre tonlamalar çok gerçekçi ve heyecanlı olmuş.Hatta spiker sizin oyun tarzınıza göre cümleler kuruyor.Eğer çok ortada bir oyun oynarsanız normal,bol ataklı ve pozisyonlu maçlarınız olursa ona göre heyecan katsayısı giderek artıyor.Belki güncellemelerle maç sonuçları ve daha fazla futbolcu ismide eklenebilir.

Genel olarak ligler iyi hazırlanmış.Logolar ve menülerin büyük kısmının Türkçe olması çok iyi.T.S.L de bazı ufak tefek hatalar var.Örneğin takım kadroları çok iyi değil.Gözle görülür hatalar var.Oyuncu yüzleri için biraz daha kaliteli çalışmalar yapılabilir.Ha aklıma gelmişken,radarda gerçek top sembolu olması küçük ama hoş bir ayrıntı olmuş.Stadyumlar genel olarak çok iyi.Bazılarında kamera hataları var ama onlarda güncelleme ile düzelir.

Online oynarken rakibime Türkçe mesajlar gönderebilmem çok çok iyi düşünülmüş.Çimler yenilenmiş ve daha gerçekçi duruyor.Grafik ayarları ile oynayabilmemiz sistemimize göre ayar yapmamızı sağlamış.

Dvd içinde birde extralar var.Orada taraftarı olduğumuz takımların masaüstü resimleri ve pes 2008'in tüm hareketlerini anlatan dosyalar gibi eklentiler var.Bu çok iyi oldu artık nasıl yapıldığını merak ettiğim tüm hareketleri yapabiliyorum:)

Kısacası genel olarak belkide Türkiye de yapılan en kaliteli çalışma olmuş.Hatalar ve eksiler eminim düzeltilecektir.Birçoğunu maçın ve spikerin heyecanına kaptırıp farketmiyor bile insan.

Yamada emeği geçen herkesi canı gönülden kutlarım.Son olarak telefonla canlı canlı konuşmakta güzel bir ayrıntı.Karşımızda ki kişilerin sanal değil gerçek olduğunu hatırlatıyor.

Ellerinize sağlık.Güncellemeleri 4 gözle bekliyoruz.

HASAN MUSTAN

Evet...sanırım bu dvd yi ben almış olsam böyle bir mesaj yazardım.Hem bir özeleştride olmuş oldu:)

Yorumlarınızı bekliyorum..

vedatd
23-05-2008, 15:56
DVD elime henüz geçti. Yükledim inceliyorum. Gerçekten iyi bir çalışma ellerinize , emeğinize sağlık teşekkürler

metin_99
23-05-2008, 16:04
Kutu olayını söylemiştiniz umarım güzeldir babam az önce aradı ve parayı yatırdığını söyledi ben de hemen maili attım tabii ki :) DVD elime henüz geçmemiş olsa da bu mesajı yazmak istedim çünkü yamaya kavuşmuş olanlar faceler biraz daha iyi olabilirdi demiş ama eminim ki updetaler çok işe yarayacaktır.Ve tanıtım videolarından da gördüğüm için şunu da söyleyeyim: Hasan Mustan isimli üyemizin de yazdığı mesajda belirtmiş olduğu gibi ( :D:D ) radardaki gerçek top çok güzel gözüküyor.Şimdi beklemek kaldı umarım en kısa zamanda DVD elimde olur. :)

brad1907
23-05-2008, 16:57
hasan abi yama müthiş gerçekten yamada çok az da olsa ek***likler var..
bi de biz özel üye olacak tık ne zaman olacagızz??

iley1977
23-05-2008, 17:34
master lig ana menü ingilizce halen tekrar tekrar kuruyorum ayni

nerede yanlışlıklık yapıyorum acaba

ahbap
23-05-2008, 18:50
Hasan kardeşim tekrar tekrar söylüyorum dert görmeyesin.Harbi güzel olmuş çok fazla artı yanları var.Eksiklerini ileride tartışırız.Örn: Milli takım kadrosu güncel değil.Euro 2008 başlıcak, neyse bunları daha sonra tartışırız. Extreme'li geceler diliyorum..

Matias
23-05-2008, 19:34
bende oyunu edinmiş biri olarak söylemek isterimki hala ufak tefek eksiklikler olsada önümüzdeki günlerde sitemizden edineceğiniz update ile gerçeğe en yakın kalite ve TÜRKİYE'deki tek türkçespiker ile müthiş bit yama oldu.
yamada emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
bilakis Sevgili HASAN MUSTAN abimize..!
:)

RaNK
23-05-2008, 20:00
ilk maçımı yaptım ve buyuk bir zevk aldım hasan abinin ve diger arkadasların soyledıgı gibi ufak tefek eksıkler var onuda guncelleme ıle cozuceklerınden eminim bunun dışında kurulumu kolay 10 numara sahane muhtesem bir eser cıkarılmıs emegi gecen herkese teşekkurler HASAN abi seni cok seviyoruz başarılarının devamını dilerim.
Arkadaslar mutlaka edinin yama degil oyun degişmiş goruntu kalıtesı eskısınden daha super helal olsun...

emany
23-05-2008, 21:58
Arkadaşlar yamamıza gösterdiğiniz ilgiden çok memnunuz ve sizlere çok teşekkür ediyoruz.

ramazan_abi
24-05-2008, 00:56
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. açıkcası oyun içindeki spikerin bazı cümleleri sanki oyunu okuyormuşcasına beni kopardı. örn: "biz şut çekmesini bekliyorduk ama o pas verdi.." gibi.

"yapma bunu yapma bunu" da çok hoşuma gitti. Tabi bu daha üç-beş maçın yorumu.

Ben genelde pes2008 i online oynarım. Genelde 400 ler civarında sürünen ben, oynadığım 5 maçın 4 ünü kazandım. Bunun nedeni spikerin motivasyonumuzu artırması bence. Ayrıca nedendir bilmem sanki oyuncuların ve maçın kontrolü daha çok bizdeymiş havası aldım ben. Sanki oyuna sihirli bir deynek dokunmuşta oyunun kaleci hataları dahil bazı hataları yok olmuş gibi geldi bana. Bilmem bu görüşüme diğer arkadaşlar neder.

Online oynarken maç içi pozisyon yazışmalarının bile türkçe olması yamanın ayrıntılara ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi olmuş.

not: bu arada nacizane bir önerim var. DVD alarak sitemize bağışta bulunan arkadaşlara sitenin ufak bir jesti olabilir mi? diye düşünüyorum.
Bunlar neler olabilir:
1) bu kişilerin imzasına bir teşekkür yazısı eklenebilir.
2) "T.S.C ÜYESİ" yazan yerin yerine veya altına " ELİT ÜYE " veya "GOLD Üye" gibi ünvanlar verilebilir.
3) DvD alanların bir listesi portal ana sayfaya "müteşekkiriz" gibi bir başlık altında isimleri yayınlanabilir... vs.vs.

şimdi tüm seçenekleri sıralamayayım. birazda siz düşünün değil mi? :)))

Olabilir mi?

Tabi bunlar sadece tavsiye.

BlackCat(v-i-p)
24-05-2008, 09:21
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. açıkcası oyun içindeki spikerin bazı cümleleri sanki oyunu okuyormuşcasına beni kopardı. örn: "biz şut çekmesini bekliyorduk ama o pas verdi.." gibi.

"yapma bunu yapma bunu" da çok hoşuma gitti. Tabi bu daha üç-beş maçın yorumu.

Ben genelde pes2008 i online oynarım. Genelde 400 ler civarında sürünen ben, oynadığım 5 maçın 4 ünü kazandım. Bunun nedeni spikerin motivasyonumuzu artırması bence. Ayrıca nedendir bilmem sanki oyuncuların ve maçın kontrolü daha çok bizdeymiş havası aldım ben. Sanki oyuna sihirli bir deynek dokunmuşta oyunun kaleci hataları dahil bazı hataları yok olmuş gibi geldi bana. Bilmem bu görüşüme diğer arkadaşlar neder.

Online oynarken maç içi pozisyon yazışmalarının bile türkçe olması yamanın ayrıntılara ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi olmuş.

not: bu arada nacizane bir önerim var. DVD alarak sitemize bağışta bulunan arkadaşlara sitenin ufak bir jesti olabilir mi? diye düşünüyorum.
Bunlar neler olabilir:
1) bu kişilerin imzasına bir teşekkür yazısı eklenebilir.
2) "T.S.C ÜYESİ" yazan yerin yerine veya altına " ELİT ÜYE " veya "GOLD Üye" gibi ünvanlar verilebilir.
3) DvD alanların bir listesi portal ana sayfaya "müteşekkiriz" gibi bir başlık altında isimleri yayınlanabilir... vs.vs.

şimdi tüm seçenekleri sıralamayayım. birazda siz düşünün değil mi? :)))

Olabilir mi?

Tabi bunlar sadece tavsiye.

Bu sözleri duymak bizleri çok memnun etti...çok teşekkür ederiz.Daha öncede dediğim gibi dvd alarak bizlere destek olanlara zaten bu yukarıda saydığınız özellikler verilecek.Önerilerin için teşekkür ederiz.Ayrıca dediğim gibi bir çok eklenti yada güncellemeyi direk sitemizin serverlerinden indirecekler.Şu aralar dvd dağıtımı devam ettiği için pek ilgilenemedim ama 1 haftaya kadar herşeyi ayarlayacağım.

Yorumu okuyunca çok mutlu oldum.Bir yazardan çıktığı belli oluyor:) yazılarınıda bekliyoruz.

kazem32
24-05-2008, 09:28
herkese iyi günler diliyorum. benim dikkatimi çeken ve bana tebessüm ettiren bi olay oldu . maçın içinde spiker. futbolla ilgili ve güncel herşeyi [Only Registered Users Can See Links] adresinden bullabilirsiniz diye bi reklam geçdi . çok güldüm ya çok da hoş olmuş :) iyi oyunlar herkese

cyber-emir
24-05-2008, 09:38
kopyalama ya karşı birde bu güzel olmuş başka sitelerde yayınlanırsa da spiker onları ele verir. ExTReme patch için teşekkürler T.S.C.

ozgur-duzen
24-05-2008, 11:05
evet extreme yaması çok güzel

RaNK
24-05-2008, 11:58
benimde ilgimi çeken hasan abinin suta kızıp kendısının ayagını vurması bide hakeme kurdugumuz cumlelerın kendısının kuramadıgının sıkıntısı Cok Super olmus :D

sedat_60
24-05-2008, 12:14
tuncer abi büyük harfle yazmak yasak

tuncerucar
24-05-2008, 12:15
PENALTI ATARKEN GOL OLDU OFSAYT YOK ESPİRİ Mİ KOKUYOR YOKSA BİR YANLIŞLIK MI VAR ANLAYAMADIM AMA GENELİ DEHŞET YA BİR DE TOP UN HELİKOPTER E ÇARPTIĞINI DUYAN ARKADAŞLAR VAR MI DEMO DA GEÇİYORDU YA .... DEĞİŞİK REPLİKLERİ PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR BURADA BEKLİYORUMMM.....

özür diliyorum düzeltme imkanı var mı

sedat_60
24-05-2008, 12:17
düzenle var ordan yapabilirsin

Mad_Dragon
24-05-2008, 12:22
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Biz bu yamayı sizler için yaptık, eğer sizin hoşunuza gitmişse biz de çok mutlu oluruz.

Ayrıca güzel sözlerinizin bizi sevindirdiği gibi eleştirilerinizde belli bir seviyede olması halinde bizim için sorun teşkil etmez. Aksine yaptığımız yanlışlıkları anlamamızı sağlar, ve aynı hataları bir daha yapmamaya özen gösteririz. Yamayı yapanlara yağcılık olsun diye (lütfen kimse alınmasın) yamanın kötü yönlerini saklamanıza gerek yok. :)

ziganalim
24-05-2008, 17:12
arkadaslar ben dvd deki türkçe menü vs. yamasınıbeğenmedim bu yüzden yine sitemizin yaptığı yılbaşı hediyesindeki yamayı kullanıyorum onda orjinalinden hiç farkı yok beyaz ve daha güzel ayrıca bazı şeyleride importlayarak değiştirdim bu sabah saat 12 gibi geçti elime fazla uğraşmadım böyle daha güzel oldu tavsiye ederim ayrıca yama takımına teşekkürler ederim gerçekten güzel olmuş ayrıca dikkat ettim,samiyenden gs-bjk maçında bjk tezahüratları baskın bu biraz kötü olmuş slot sayısıyla ilgili bişey galiba son olarakda çıkacak güncelleştirmede maça başlarken vs. mesela barcelonada barça yazısı yerine amblem olursa muhteşem olur bunu göz önüne almalarını rica ediyorum. TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER

katircan
24-05-2008, 18:45
hasan abi müthiş bi yama olmuş
oyunu gösterdiğim arkadaşlarımın hepsi hasta oldu sesine :D
gamingaccess.comdan face indiriyorum ve kendi güncellememi kendim yapıyorum :D
bu arada sağ başparmağımı incittim oynayamıyorum ya gamepade dokunamıyorum bile oyundan uzak kaldım ama olsun güncelleme yapmaya zaman buldum yoksa kalkamazdım başından oyunun :D

sedat_60
24-05-2008, 18:47
hasan abi müthiş bi yama olmuş
oyunu gösterdiğim arkadaşlarımın hepsi hasta oldu sesine :D
gamingaccess.comdan face indiriyorum ve kendi güncellememi kendim yapıyorum :D
bu arada sağ başparmağımı incittim oynayamıyorum ya gamepade dokunamıyorum bile oyundan uzak kaldım ama olsun güncelleme yapmaya zaman buldum yoksa kalkamazdım başından oyunun :D

geçmiş olsun fırat abi

Monarch
24-05-2008, 19:51
maça başlarken vs. mesela barcelonada barça yazısı yerine amblem olursa muhteşem olur bunu göz önüne almalarını rica ediyorum. TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER

Arkadaşım orda amblem yerine Takım isminin çıkmasının nedeni LİG TV scoreboardda da yazının yazmasıdır. Şöyle Anlatayım... PES 2008 de takım logoları için 2 tane dosya koymuşlar biri scoreboard ve pankartlar için diğeri ise küçük amblemler için. Bence update de scoreboard da yazı erine amblem kullanlırsa daha iyi olur... Bu arada hala arayamadım ben dvd siparişi için.. Maddi sıkıntılar içersindeyim. Galiba en az 20 YTL gerek. KArgo ücreti ne kadar bi bilsem...

ziganalim
24-05-2008, 20:22
Arkadaşım orda amblem yerine Takım isminin çıkmasının nedeni LİG TV scoreboardda da yazının yazmasıdır. Şöyle Anlatayım... PES 2008 de takım logoları için 2 tane dosya koymuşlar biri scoreboard ve pankartlar için diğeri ise küçük amblemler için. Bence update de scoreboard da yazı erine amblem kullanlırsa daha iyi olur... Bu arada hala arayamadım ben dvd siparişi için.. Maddi sıkıntılar içersindeyim. Galiba en az 20 YTL gerek. KArgo ücreti ne kadar bi bilsem...

evet işte bende aynı görüşteyim.ve burada kargo ücreti istanbul daysan 6 ytl

RaNK
24-05-2008, 20:30
Yamada ki (eksıkleri) güncellemelere isteklerimizi burayamı yazıcagız yoksa yeni konu açılacak mı ?

katircan
24-05-2008, 20:35
buraya yazılacak

crazy_27
24-05-2008, 20:43
GS away Siyah formayı görünce hemen anladım benim olduğunu kullandığınız için teşekkür ederim =) ayrıca o formanın update li halini isteyenler konuma bakabilirler

[Only Registered Users Can See Links]

ziganalim
24-05-2008, 22:53
şahsen beyaz forma olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

3allen
25-05-2008, 01:01
Dvd yi bugün aldım bu dvd de emeği geçen herkese teşekkürler spiker sesi menüler çok güzel olmuş fakat bi fenerbahçe taraftarı olarak gördümki fenerbahçeye hiç özenilmemiş oyuncu yüzleri (Semih,Uğur Boral,Kazım Vs.)yapılmamış kadro alakasız ve düzenlenmemiş sanki biraz fenerbahçe aceleye getirilmiş gibi açıkcası dvd yi aldıktan ve bunları gördükten sonra biraz canım sıkıldı umarım bunlar için bir yama düzeltme vs. bişey yayımlanır ve umarım eleştirilerimi anlarsınız ve kızmazsınız :(

CeYL@N
25-05-2008, 01:21
Hasan bey yamayi yükledim 10 numara yama hazirlamisiniz cokk süper olmus harika tek kelime ile bukadarini beklemiyordum oyun degisti wallahi hepinize tesekkür ederim ancak yamadaki tek eksik Trabzon Avni Aker stadını göremedim sanki :)

BlackCat(v-i-p)
25-05-2008, 01:22
Bu konu zaten extreme ile ilgili hertürlü görüşleriniz için açıldı.Merak etmeyin şu sıralar yama ekibimiz ilk olarak göze çarpan kadro hataları ve benzeri düzeltmeler üzerinde çalışıyorlar.Yakında çıkacak olan güncelleme paketinde ilk olarak kadrolar düzenlenmiş,eksik olan bazı önemli futbolcu yüzleri eklenmiş,bazı stadlara eklemeler yapılmış ve bunun gibi düzenlemeler olacak.Boyutu büyük olmamakla birlikte direk sitemizin serverlerinden hızlı bir şekilde indirebileceksiniz.

Bu konu altında çok fazla mesaj kirliliği yaratmamak adına aynen benim ilk mesajımda ki örnek gibi uzun uzun güzel taraflarını ve eksiklerini belirtirseniz bizede yön göstermiş olursunuz ve güncelleme çalışmalarımız hız kazanır.Aklınıza gelen ilk şeyleri yazmaktansa biraz düşünüp uzun uzun yazmanız hem bu konuyu okuyacak olanlar hemde bizler için daha kullanışlı olacaktır.

Yorumlarınızı bekliyoruz.

CeYL@N
25-05-2008, 01:24
hayırlı olsun diyelim tekrardan ozaman

ahbap
25-05-2008, 02:21
Oyunu 3 gündür saatlerce oynuyorum daha öncede teşekkürlerimi ilettim süper olmuş.

Eksik yanlarını gördüğüm kadarıyla üstatlara fikir olsun diye belirtmek isterim:

1-Takım kadroları tam olarak güncel değil genel (Özellikle milli takımımız acil kadronun düzene girmesi gerek biliyorsunuz maçlar başlıcak)
2-Özellikle turkcell super lig ve genel oyuncu face daha iyi olabilir örn: GS kaleci aykut saç rengi
3-super ligimizde kadro dizilişi çok takımda yanlış örn: FB ALEX yedek (tabi bunları bizde değiştirip kaydedebiliriz)
4-Bazı futbolcuların isimlerinin yanlış söylenmesi Örn: GS Hakan baltaya : Anıl denmesi , nondaya : emre güngör denilmesi v.b gördüklerim
5-22 lcd samsung kullanıyorum ondanmıdır bilmem 16/9 ve 1680,1050 çözünürlüğü seçdiğim zaman lig tv ambleminin ve zamanın sol kenarda değilde ortada bulunuyor .çözünürlük yaması kullanıyorum
1280,1024 düzeliyor . 22 lcd kullanan arkadaşları bekliyelim..
6-8800 GTX ekran kartı kullanmaktayım exreme oyunu biraz kasmış uzun süreli oynamalarda yavaşlama hatta donma olabiliyor (orj oyun kullanıyorum yamasız kasılma olmuyordu)
7-Oyununmuzda Avrupa kupası yapdığımızı farzedelim ordaki menüler ing.%95 oranında türkçe diyelim.Avrupa kupası turnuva maçları yapdığımızda maçların sürekli türk stadlarında oynanması

Şimdilik gördüklerim bunlar bir güncellemeyle bunların hepsi halledilebilecek gibi.
Hatasıyla sevabıyla Extreme mükemmel arkadaşlar

BlackCat(v-i-p)
25-05-2008, 10:54
ahbap;
Öncelikle teşekkür ederim.Elbette bu yukarıda saydıklarının birçoğu ilk güncelleme ile değişecek.Aklıma gelenler;
1-takım kadroları
2-1-2 futbolcu ismi düzeltmesi(spiker)
3-tv amblem düzeltmesi(çözünürlüğe göre)
4-extreme yamasında görüntü kalitesi ve çimler daha iyi olduğundan bazen kasılmalar olabilir.ama beni oku dosyasında ki bahsedilen ayarlamalarla performans kazandırabilirsiniz.
5-takım stad atamalarına iyileştirmeler yapılacak.

İlk güncelleme için aklıma gelenler bunlar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Bu kadar büyük bir çalışmada bizlerinde gözünden kaçan şeyler olabiliyor.Bunları bildirmekten çekinmeyin.

Bu arada spiker içinde yorumlarınızı yazmayı unutmayın.Kendi adıma spiker yorumlarınızı bekliyorum.En sevdiğiniz replikler yada şu olsa daha iyi olur dedikleriniz.

İyi eğlenceler dilerim kardeşlerim...extreme dolu günler...

brad1907
25-05-2008, 11:16
her yamada bazı hatalar olabilir...
ve bundada var bazı hatalar..
öncelikle avrupa takımlarının kadrolarını düzenlemenizi tavsiye ediyorum hasan abi örnegin maniche intere skartel liverpool a sissoko juventus gibi..
türk takımlarının kadroları da düzenlemelerini istiyorum fenerin galatasayın düzenlenecek noktaları var....
şu spikere gelelim gerçekten türkiyenin tek spikerisin hasan abi ve bunu gerçekten müthiş yapıyosunn o güzel sesinle maç oynamak gerçekten büyük keyif veriyor ama bazı isim hataları olmuşş blacborn rovers da maccarty ye ali tandogan deniyor..
fransa ligine hollanda ligi deniyor bunun da düzelmesi lazım..
oyuncuların yüzleri biraz daha iyi olabilir denizimo isimli üyeden facelerini izin alıp oyuna katabilirseniz süper olur..
perco isimli üyemiz bjk stadının v2 sini çıkartı onu da yamamızda görmek isteriz
galatasarayın 2008-2009 formasını da yapsanız süper olur gerçekten ..
bi de hasan abi girişe intro yapabilir miyiz ya site tanıtımı ile ilgili ya da turkcell super lıg le ilgili bi intro koyabilir miyizz??
bi de güncellemede turkcell super lıge yeni çıkan takımları da eklemenizi tavsiye ediyorumm..
benim önerilerim bunlar..
gerçekten hasan abinin o mütiş sesiyle konuşmak ve şimdi onun oyununu oynmak büyük keyif veriyor

SAYGILARIMLA :MAHMUT TURAN

YAMA TAKIMINIZA VE HASAN MUSTAN A TEŞEKKÜR EDİYORUM BÖYLE BİR KALİTELİ YAMAYI BİZLERE SUNDUGU İÇİNN..:punk:

RaNK
25-05-2008, 11:48
Fazla eksıkler olmamakla beraber bir kac yazı
1- Maca başlarken kısaltma yerıne ekranda amblem olması takımların
2- Bazı futbolcu facelerının duzeltılmesi (Lincoln Vs.)
3-Futbolcu isimlerinin yanlıs söylenmemesi
4-Kadrolarda biraz duzenleme

Bu arada ali samiyen stadında yedek kulubesının koltukları yok sanırım :) Şukru saracoglunda var...

Baska onemlı bir eksik yok Bu arada goruntu kalitesi cam gibi hiç bir oynama yapmadım ayarlamadım oldugu gibi eskisinden daha net

Bu arada Hasan abi spikere diyecek hiç birşey bulamıyorum gerçege uygun maçın akışına gore spiker olmus super spiker de fazlası var eksigi yok diyebılırım...

Abi bide milli takımlarada biraz baksanız mesela ısımler turkey yerını turkıye olabılır maca cıkarken bayrakları olabilir....

yasinsuna
25-05-2008, 11:49
ufak tefek eksiklikler var ama ona ragmen cok iyi bende görüntü kalitesi cam gibi kasilma falan yok update 1.20 yide kurdum daha esnek bir hal aldi oyun. güzel cok güzel bir yama sagol türkcespiker

:bjkbayrakwa6::bjkbayrakwa6::1861542fcbb71ca70f0:1 861542fcbb71ca70f0

BlackCat(v-i-p)
25-05-2008, 12:01
Önerilerinizi tek tek not ediyorum.Teşekkürler

bordovemavi
25-05-2008, 13:03
Trabzonspor es geçilcek bir takım değil AVNİ AKER şart

crazy_27
25-05-2008, 13:13
GS'ı şampiyonlar ligi modda alınca alisamiyen stadının zemini her maç da değişiyor bunun için çözüm ne önerirsiniz?

RaNK
25-05-2008, 13:19
GS'ı şampiyonlar ligi modda alınca alisamiyen stadının zemini her maç da değişiyor bunun için çözüm ne önerirsiniz?

evet kardeş bende aynısını gordum sampıyonlar lıgınde stad cımlerı kotu gorunuyor ozel macta daha guzel

Ali sami yen Stadına eklentı (pankart demirlerin sarı kırmızı olması Vs.) Bide gs tezahuratları dıgerlerıne gore daha dusuk sevıyede cıkıyor bjk ve fb gibi net degıl Çıldırın Marşını eklemıstınız ben hala duyamadım Çıldırın varmı aceba ?

Bide Türk Milli Takımımız için galatasaray çıldırın klibinde bir şarkı var onuda ekleyebılırmıyız eger yoksa bende var gonderebiliirim Türkiyemizide dusunmek gerekir diye düşünüyorum ....

Tek Yürekte Tek Renkteyiz 70 Milyon Mehmetçigiz !!!

iley1977
25-05-2008, 13:53
benim master lig menu ingilizce arkadaşlar sizin nasıl
yüklemede bir hatamı yaptım acaba

ziganalim
25-05-2008, 14:42
benim master lig menu ingilizce arkadaşlar sizin nasıl
yüklemede bir hatamı yaptım acaba

evet kardeş bendede öyleydi zaten ben türkçe menüyüde pek beğenmedim o yüzden yine sitemizin yayınladığı yılbaşı hediyesin deki türkçe yamayı yükledim muhteşem oldu

iley1977
25-05-2008, 20:06
bende öyle yaptım ama skorbordda bir kararma oldu

metin_99
25-05-2008, 20:15
Ben maili gönderdim ama bekliyorum cep telefonuma mesaj da gelmedi kargoyu yolladık diye herhalde hafta sonu diye...

Big Of Deniz
25-05-2008, 20:28
Şimdi ben cd'inn kabı ile ilgili bir yorum yapayım :) ; Cd'nin kabı güzel.Ama arka tarafında hiç resim yok:).Çok sade olmuş.Olsun genede güzel.

ahbap
25-05-2008, 21:32
22 lcd gerçek çönürlüğü 1680,1050 ve bunu seçmek en iyi görüntüyü sağlar.
Çözünürlük yamasından settings 1680,1050 ve 16/9 seçtiğimde söylediğim gibi lig tv ve süre ekranın ortasında bulunuyor. yani oyunu 16/9 yerine 4/3 oynatıp ekranda sıkıştırma yapıyor.fakat 1280,1024 16/9 ekran tam oturuyor.Ama dediğim gibi gerçek çözünürlük 1680,1050 daha iyi görüntü veriyor.Şimdi 22 lcd kullanan diğer arkadaşlar sizde durum nedir?

ziganalim
26-05-2008, 00:10
bende öyle yaptım ama skorbordda bir kararma oldu

bende de oldu daha sonra ben dvd deki rv_e dosyasındaki scoreboard dosyalarını yılbaşı hediyesindekine importladım.şimdi muhteşem ayrıca oyunun bir çok yerini değiştirdim kendi importlarımla aldığım dvd deki biraz karışıktı şimdi süper bir şekilde oynuyorum isterseniz ss koyabilirim senin görmen için

ziganalim
26-05-2008, 00:39
MERHABA,öncelikle dahaöncede ettiğim gibi çok çok çok teşekkür ediyorum ve benim şuan için gördüğüm eksileri söylemek istiyorum. (tepki çekmek istemiyorum bunlar benim kendi görüşlerimdir.)

1-)ilk önce türkçe yamadan biraz bahsetmek istiyorum.türkçe yama ana mednüdeki renklendirmesiyle hoş değil.ayrıca tamamen türkçe değil oyun özellikle master lig tamamen ingilizce ve bence en önemli yergeri kalan herşey mükemmel.
2-)bazı kadrolarda eksikler ve değişiklikler var bazı oyuncular olması gereken yerlerde bunu zatyen herkes bildirdi.
3-)tezahüratlar: galatasarayın tezahüratlarında gördüğüm kadarıyla fazla bir şey yok 2 tane gel di benim kulağıma ve onlarda derbilerde hiç duyulmuyor beşiktaşınkiler aksine her stadta her maçta hep ön planda yani bir dengesizlik söz konusu ve tezahüratlardada başka sorun yok.
4-)ve türkcespiker:türkcespikerde benim kulağıma tyakılan çok az şey var ilk olarak yanlış adamlarda yanlış adamların isimerinin söylenmesi bu gerçekten önemli,ayrıca gol sesi çok geç geliyor ve hasan abinin gol diye bağırması pek güzel olmamış.
5-)scoreboard da rakamların iç içe olması ve 10 ve üzeri gollerin scoreboardda görünmemesinden başka bir şey yok.
6-)galatasaray pankartı göremedim galiba yok ve ya varda ben görememiş olabilirim
7-)scoreboard,maça başlarken vs. takımların amblemleri yerine isimleri gs,barça,fb gibi yazması gerçekten benim hoşuma gitmedi amblemler olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
8-)çimlerin çok açık renkli olması.
9-)her takımda türk stadlarının seçili olması

bunların dışında gözüme çarpan hiç bir şey yok her şey süper ve gerçekte ayakta alıkşanacak şekilde hazırlanmış çok teşekkür ederim baştada söylediğim gibi bunlar benim görüşlerimdir tepki toplamak istemem

RaNK
26-05-2008, 12:06
MERHABA,öncelikle dahaöncede ettiğim gibi çok çok çok teşekkür ediyorum ve benim şuan için gördüğüm eksileri söylemek istiyorum. (tepki çekmek istemiyorum bunlar benim kendi görüşlerimdir.)

1-)ilk önce türkçe yamadan biraz bahsetmek istiyorum.türkçe yama ana mednüdeki renklendirmesiyle hoş değil.ayrıca tamamen türkçe değil oyun özellikle master lig tamamen ingilizce ve bence en önemli yergeri kalan herşey mükemmel.
2-)bazı kadrolarda eksikler ve değişiklikler var bazı oyuncular olması gereken yerlerde bunu zatyen herkes bildirdi.
3-)tezahüratlar: galatasarayın tezahüratlarında gördüğüm kadarıyla fazla bir şey yok 2 tane gel di benim kulağıma ve onlarda derbilerde hiç duyulmuyor beşiktaşınkiler aksine her stadta her maçta hep ön planda yani bir dengesizlik söz konusu ve tezahüratlardada başka sorun yok.
4-)ve türkcespiker:türkcespikerde benim kulağıma tyakılan çok az şey var ilk olarak yanlış adamlarda yanlış adamların isimerinin söylenmesi bu gerçekten önemli,ayrıca gol sesi çok geç geliyor ve hasan abinin gol diye bağırması pek güzel olmamış.
5-)scoreboard da rakamların iç içe olması ve 10 ve üzeri gollerin scoreboardda görünmemesinden başka bir şey yok.
6-)galatasaray pankartı göremedim galiba yok ve ya varda ben görememiş olabilirim
7-)scoreboard,maça başlarken vs. takımların amblemleri yerine isimleri gs,barça,fb gibi yazması gerçekten benim hoşuma gitmedi amblemler olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
8-)çimlerin çok açık renkli olması.
9-)her takımda türk stadlarının seçili olması

bunların dışında gözüme çarpan hiç bir şey yok her şey süper ve gerçekte ayakta alıkşanacak şekilde hazırlanmış çok teşekkür ederim baştada söylediğim gibi bunlar benim görüşlerimdir tepki toplamak istemem

Senin dediklerini bende gördüm fazla eksikler degil ama güncelleme ile duzelticeklerini düşünüyorum ....

iley1977
26-05-2008, 13:52
bende de oldu daha sonra ben dvd deki rv_e dosyasındaki scoreboard dosyalarını yılbaşı hediyesindekine importladım.şimdi muhteşem ayrıca oyunun bir çok yerini değiştirdim kendi importlarımla aldığım dvd deki biraz karışıktı şimdi süper bir şekilde oynuyorum isterseniz ss koyabilirim senin görmen için

çok iyi olur üstad

alibayram
26-05-2008, 15:23
benim henüz dvd elime geçmedi 2 gün sonra inşallah ulaşabilirim benim şimdikten istegim update ile beraber trabzonspor tezahüratları ve avni aker ............

bordovemavi
26-05-2008, 18:06
evet ali bayram Trabzonspor stadı yok sivas ın stadının olması hiç hoş durmuyor Trabzonspor Sevdalılarına yapılan bir haksızlık var.

mr_nem
26-05-2008, 18:48
evet ali bayram Trabzonspor stadı yok sivas ın stadının olması hiç hoş durmuyor Trabzonspor Sevdalılarına yapılan bir haksızlık var.

arkadaşlar yama için güzel bir trabzon stadı bulunamadığı için konulmadı...

Monarch
26-05-2008, 20:09
Arkadaşlar siz tecrübelisiniz :D Acaba kargo ücreti ne kadar?

3allen
26-05-2008, 21:37
Arkadaşlar bende yamada gördügüm birkaç hatayı belirtmek isterim sanırım saglam bi güncelleme gelmesi lazım.
1-Almanya liginde takımların sadece logoları var kadro yerine bütün takımlarda player yazıyor
2-Bayern München iki tane birisi diğer ligde ikincisi ise almanya liginde ve kadrosu yok takımların hepsinde odugu gibi oyuncuların hepsinde player yazıyor
3-Bayern München i seçtiginiz zaman oyuna girdiginizde score boardta LA yazıyor(örneğin Fenerbahçede FB yazarken Bayern München de LA yazıyor)
4-Takım kadrolarının bazılarının düzenlenmesi lazım
5-Özellikle 3 büyüklerin bazı oyuncu yüzleri yapılmamış(Semih,Kazım,Ugur Boral,Aykut vs.)
6-Juventus,Liverpool,Arsenal,Manchester United gibi bazı büyük takımları seçtiginiz zaman ligde otomatik olarak inönü ali samiyen veya şükrü saraçoğlunda oluyo maçları bazılarının stadları yok ama en azından yabancı dier stadlar ayarlanabilir onlar için
7-İngiltere liginde hala bazı ingiliz takımlarının logoları ve isimleri oyunun orjinal halindeki gibi (mersyside blue) gibi.

Şimdilik gördüğüm kadarı bunlar oynarken başka hatalarda görürsem buraya yazmaya çalışıcam lütfen yanlış anlaşılmasın bunlar yardımcı olmak için yazdıgım hatalar sanırım düzeltilebilinecek şeyler güncellemeleri bekliyoruz :) yama için daha önce teşekkür etmiştim tekrar emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

emany
26-05-2008, 21:42
Kesinlikle yanlış anlaşılma söz konusu olamaz. Hatalarımızı yazın ki gelecek güncellemede bu hatalar giderilsin :)

dogi1907
27-05-2008, 17:02
ben kendi importladığım oyunu kullanıyorum sadece türkçe spiker paketi gelecekmi yoksa 34partıda indirip içinden spikeri alıp diğerlerini silmemmi gerekiyor

ziganalim
27-05-2008, 17:46
ben kendi importladığım oyunu kullanıyorum sadece türkçe spiker paketi gelecekmi yoksa 34partıda indirip içinden spikeri alıp diğerlerini silmemmi gerekiyor

kardeş extreme de sadece türkcespiker tek başına çalışmıyo yamayla uyumlu full indirip hepsini kurman gerek(ben hasan abinin yalancısıyım:img-hysterical:)

BaRoS-24
27-05-2008, 18:34
peki fenerbahçe ve beşiktata pankartlar var ama ali samiyende bi pankart göremedim eklerseniz kapalıya gerçekteki gibi ultrAslan diye İKİZLER vb.pankart asarsınız

birde galatasarayda "çıldırın" tezahuratını duyamadım
3-4 maç yaptım yok bunlar olursa muhteşem olur

:icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:

RaNK
27-05-2008, 20:49
Son olarak yazdıklarıma ek olarak ozel macları gunduz yerıne gece yaparsak daha ıyı olur bence

Ali samiyene pankart eklentı yapalım ben bir Gs li olarak Sukru Saracoglunda oynuyorum bunu dıkkate alalım hasan abi bence...

Pankart var sarı lacıvert heryer oyun ıcınde sahada cameralar gorunuyor eksıksız hersey saracoglunda ...

metin_99
28-05-2008, 12:32
Birazdan tecrübemi yaşayacağım inşAllah...DVD yeni geldi şu anda kuruyorum.Ama kargo için gelen adama sinir oldum :@ Kimlik istedi verdim T.C kimlik no'sunu falan yazdı sonra doğum tarihime baktı sonra da "Neden kendi nüfus cüzdanını veriyorsun babanınkini versen al şunu be!" dedi.Ben de sinir oldum tabii ne yalan söyleyeyim içindem saydım sövdüm adama...Adam Metin Dökmen'in babam olduğunu zannetti..:@:@ Her neyse DVD nin kutusu çok hoşuma gitti ama arkasında da resim olsaydı keşke...Her neyse şu anda yamayı kuruyorum.Süper olduğundan eminim. Başta Hasan abi ve Takım kaptanı Mad_Dragon olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler!

edit: yamayı kurdum tek kelime ile süper olmuş.Faceler biraz daha güzel olabilirdi bu arada Volkan'ın facei çok güzel saçlarına bayıldım oyuna kendimi yapıp o saçları koymayı düşünüyorum [tabii daha güzelini bulursam başka :D] Spikeri söylememe gerek yoktur herhalde tek kelime ile: KUSURSUZ!

ethernity
28-05-2008, 13:18
Dvd daha elime geçmedi ama şimdiden emekleriniz için çok teşekkür ederim. Mesajların hepsini okudum da genel olarak hep aynı sorunlar söylenmiş.. Aslında bu, yamanın nekadar sağlam bi çalışma olduğunu kanıtlıyor! Her neyse benim sizlerden bir ricam olucak.. Yapabilirseniz eğer Bank Asya 1. Ligindeki Takımlardan da eklemenizi rica edicem! Sizde takdir edersiniz ki Master Lig oynadığımızda 2. lige hep yabancı takım eklediğimizden bir sezon sonra düşen ve çıkan takımlardan dolayı Lig bozuluyor...

Emekleriniz ve bu mükemmel çalışmanız için sizleri bir kez daha takdir ediyorum..

musty1912
28-05-2008, 18:57
tüm t.s.c yetkilileri yama takımı yazarlar ve üyeler hepinize çok teşekkürler yama mükkemmel olmuş.üye arkadaşlarıma ve yetkililerede teşekkür ederim bana yardımcı oldular yamada bazı sorunlar vardı.Hasan Bey'in dediği gibi tam bir ailede gibi hassettim kendimi herşey için sağol.

BlackCat(v-i-p)
28-05-2008, 22:47
Asıl biz sizlere teşekkür ederiz.Sitemize destek verdiğiniz için.1 Haftaya kadar güncelleme geliyor.

ahbap
29-05-2008, 00:33
Usta güncelleme için acele etmeyin millet oyunu oynasın şöyle bol bol , hataları burda belirtilmeye devam etsin sonra bomba bi güncelleme yaparsınız gözden bişe kaçmamış olur.Aslında milli takıma acil bi güncelleme şart maçlar başlıcak :) Sizler iyisini bilirsiniz...

kickers
29-05-2008, 09:36
gercektende emegin hakkını vemek lazım daha oncede high da oynamama ragmen bu yamayı kurduktan sonra birde 1440*900 yaması da kurunca goruntu mukemmel oldu fakat master lig de kayıtlı oyunumda galatasaray psv olarak gozukuyor

tarik_gfb
29-05-2008, 10:30
Ha-ri-ka!

ferroli19
29-05-2008, 14:00
Hasan Abi ellerinize sağlık muhteşem bir yama ama ama ben high de oynuyorum diğer sahalardaki çimler falan süper görünürken extreme yamasındaki sahalar örn.şükrüsaraçoğlu stadı çimleri low da oynuyomuş gibi görünüyo oyuncu faceleri de kötü durumda ama ileride güncelleştirmelerle bu sorunların kapanıcağını biliyoruz ellerinize sağlık

ethernity
29-05-2008, 14:41
DVD geldi ve yamayı hemen kurdum! Bugüne kadar hiçbir futbol oyunundan bukadar zevk almamıştım! Harika bir iş başardınız beyler.. Kutlarım! Siz adeta oyun yapmışsınız ya!

alibayram
29-05-2008, 14:59
en sonunda benim de elime bugün itibariyle dvd elime geçmiş bulunmakta önceliklen şunu demeliyimki bu çalışmada adı geçen tüm arkadaşlara sonsuz tşk ler yine sizlerin sayesinde pes e bambaşka bi tat geldi çok tşk ler çok ..............
ufak tefek sorunların dışında gerçekten çok güzel olmuş güncellemeylen de bu sorunlar orta dan kalkacaktır .
benim gözüme çarpan numan kardeşimin yorum undan maruz mu kaldık ne yada ben rastgelmedim ..........
istegim de trabzonspor epey oyuncu transferi yaptı bunlarından hasan kardeşin seslerindirmesi ve option files de bulunması olursa da avni aker ve en azından ts eski tezahüratlar ....

BlackCat(v-i-p)
29-05-2008, 15:14
Güzel yorumlarınız için tüm t.s.c yama takımı adına sizlere teşekkür ederim.Yorumcu olmamasının sebebi,sürekli aynı sözleri tekrarlıyor olması.Yeni güncelleme ile yeni transferler ve sesleride eklenecek.

metin_99
29-05-2008, 15:15
Evet Numan abinin sesini ben de duyamadım maalesef.Acaba ben mi duyamadım yoksa spikerde mi yok? Güncelleştirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz...

metin_99
29-05-2008, 15:41
Hayır arkadaşım maalesef olmuyor.Yama tamamen Pes 2008 PC versiyonu için yapılmıştır.

turgay_0861
29-05-2008, 23:29
Hasan bey ben dvd bügün elime geçti yamayı kurdum hakikaten spiker süper olmuş diline sağlık yanlız trabzonsporun bazı futbolcuları yok öerneğin barış memmiş tayfun cora ve yenı transferlerde inşallah güncellemede olur tekrerdan eline koluna diline sağlık

ziganalim
31-05-2008, 13:26
hsana bi bu özel üye avantajları ne zaman açıklanacakj

Big Of Deniz
31-05-2008, 19:41
Yamayı kurdum ve tek kelime ile süper..! Hasan abi size ve takımınıza çok çok teşekkürler.Beklediğimize deydi.

canalbayrak
31-05-2008, 19:56
ya oyunun orjinali gibi bütün oyuncuların isimleri söylenseydi keşke bazı tanınmayan takımlardaki oyuncu isimleri söylenmiyor bu konu dikkate alınırsa sevinirim

CeYL@N
01-06-2008, 00:31
Evet hasan bey ilk güncellemede Trabzonspor Avni Aker stadını istiyoruz inşallah... Hayırlısı olsun :)

swat77
02-06-2008, 13:26
internetten indirdim spiker çok güzel yanlız uptade yamalar gerekli bazı eksiklikler var mesela maç esnaında giriş ve skorbord loga olması daha iyi olur

ziganalim
03-06-2008, 23:33
dikkat ettimde dvd satışları bitmeye yakınlaştıkça yorumlar azaldı demekki sadece oyunu edinip uğramayacak bir çok kişi varmış.....

oglak1538
04-06-2008, 23:51
abi teşekkürler yama harika tadından yenmiyo :D

BlackCat(v-i-p)
05-06-2008, 00:22
Güncelleme çalışmaları devam ediyor.

metinefeı91
05-06-2008, 08:41
hasan abi bundes ligada oyuncular yokmu player 1 player 2 felanmı yoksa varmı gerçek oyuncular

kazem32
05-06-2008, 10:29
avniakeri ve trabzonun yeni transferlerini yeni çıkacak olan güncellemede sabırsızlıkla bekliyoruz hasanbey . desteğimiz sonsuz sana

BaRoS-24
05-06-2008, 14:08
. güncelemelerde
Milli takıma önem verilmeli

. yapılan stdlarda pankart(öz.Ali samiyen) eklenmeli

.Galatasarayda amblem psv olarak geçiyo düzeltilmeli

.Spikerde gol atınca geç cevap geliyo ve
değişik biçimde gool diye ses olması yeniler eklenmeli ve kendi kalesine attığında olmadı yerine sevinerek bağırarak sölemesi

.Gol sonrası mzik ler, ve ilk yarı bittiğinde kısa bi aradan sonra 2.yarı başlıyacak yerine reklam müzikleri olsa

.Son olarak Almanya ve Bundes Liga da oyuncular yok Player 1 Olarak geçiyo

Bunlar güncellemelerde olsa MUHTEŞEM OLUR yine Emeğinize sağlık:icon_12::icon_12::icon_12:

gencfb07
05-06-2008, 14:28
premier ligdeki takımların bazısının ismi yok onlar kolayda iletiim dedim

turgay_0861
05-06-2008, 21:14
hasan bey trabzonsporun yeni transferlerı güncellemede inşallah olacak birde umut bulut ismini soylemıyor barış memiş tayfun cora yok bunlarıda koyarsanız iyi olur saygılar

Nemesisenfo
05-06-2008, 23:10
Yama için teşekkür ederim. arkadaşlarında değindiği üzere yama çok iyi güzel ama golden sonra 1 sn gecikmeli olarak gol anonsu geliyor bu konuya bi el atarsanız sevinirim . birde benim sistemim çok iyi yamadan önce oyunda hiçbir problem yoktu fakat yama ile bazı maçlarda oyuncuların doku renkleri bozuluyor(sadece oyuncular).
sistemim: Zotac AMP 8800 Gt - E8400 işlemci 3.2 Ghz(%7 owerclock)- 2 GB 1132 mhz OCz ram

hero_58
06-06-2008, 10:16
Nihayet indirme işlemi bitti ve yamayı kurdum ve oynadım gerçekten süper olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ancak lig tv 16:9 sorunu var bununde en kısa zamanda halledileceğini umuyorum.

mahmutxxx
06-06-2008, 12:59
extreme yamasını tek bir link olarak bu sitede yayınlancakmı acaba.

sedat_60
06-06-2008, 14:33
exTReme i indirdim ve tek kelimeyle harika ama bi kaç eksileride yok değil
1 ) bundesliga amblemleri doğru ama takımlar aynı güçsüz hepsi ve isimlerde yapılmamış
2 ) inönü ve ankara 19 mayıs stadları düzenlenmeli (inönüde seyirciler gözükmüyor )
3) Faceler kötü :(
4 ) bazı stadların çimleri değiştirilmemiş
5 ) master lig Türkçe değil
bunların dışında yama kusursuz teşekkürler

alicangur123
06-06-2008, 15:54
tek tek yazıyorum :)
1- Master Lig'in Türkçe Değil.
2- Bazı takımlarda Feyenord'u alınca score board AJX yazıyor.
3- Suratlar tam benzemiyor
4- Kadrolar tam oturtulmamıs örn : sivasspor (kaleci forvet forvet de defans)
5- Kafaya çıktığımızda şut diyo kafaya çıktı dese güzel olur
6- Fenerbahce Sloganlarında - Dedikodudan İsal Olunca Repliğini Acaib Sık Söylüyor.Harbiden isal edici :)
7- 10 golden fazla atınca scoreboard'dan çıkıp ekranın en üst kısmına geliyor.
8- 6 tane golden fazla atınca biri bu takımı durdursun çok sık söylüyor gol atıldıktan sonra.
9-1680x1050 yapınca oyunda yavaşlama oluyor.görüntü kalitesini düşürüp bi de çözünürlüğü düşürmek zorunda kalıyorum...
10-uzatmalar gösterildikten sonra zaman dilimi kayboluyor.örn : 2 dk uzatma gösteriliyor +2 yazmıyor scoreboard da bi de 90:00 dan sonra ki zaman dilimi yerinde hiçbirşey yazmıyor.

Bunları Dışında Herşey Süper Elinize Sağlık...

BlackCat(v-i-p)
06-06-2008, 20:05
tek tek yazıyorum :)
1- Master Lig'in Türkçe Değil.
2- Bazı takımlarda Feyenord'u alınca score board AJX yazıyor.
3- Suratlar tam benzemiyor
4- Kadrolar tam oturtulmamıs örn : sivasspor (kaleci forvet forvet de defans)
5- Kafaya çıktığımızda şut diyo kafaya çıktı dese güzel olur
6- Fenerbahce Sloganlarında - Dedikodudan İsal Olunca Repliğini Acaib Sık Söylüyor.Harbiden isal edici :)
7- 10 golden fazla atınca scoreboard'dan çıkıp ekranın en üst kısmına geliyor.
8- 6 tane golden fazla atınca biri bu takımı durdursun çok sık söylüyor gol atıldıktan sonra.
9-1680x1050 yapınca oyunda yavaşlama oluyor.görüntü kalitesini düşürüp bi de çözünürlüğü düşürmek zorunda kalıyorum...
10-uzatmalar gösterildikten sonra zaman dilimi kayboluyor.örn : 2 dk uzatma gösteriliyor +2 yazmıyor scoreboard da bi de 90:00 dan sonra ki zaman dilimi yerinde hiçbirşey yazmıyor.

Bunları Dışında Herşey Süper Elinize Sağlık...

Hepsini gözden geçireceğiz.
Kadrolar ayarlanıyor.Kafa şutlarının bazılarına şut demesinin sebebi,bazen şut atan oyuncu isimlerini söylüyor ama her oyuncuyu tek tek yapamadığım için o slotlara sade şut gibi replikler ekledim.Fenerbahçe sloganı olayını anlamadım.

sedatsedat
07-06-2008, 08:51
elinize sağlık bir iki hata dışında manyak master lig de türkçe olursa 11 numara olur sağolun...

Sinan03
07-06-2008, 09:08
Benim icin O Eksikler Onemli Degil En Buyuk Eksik
Fb Formasinin Ankara Gucuyle Karismis Olmasi Kurulumun aynisini YAPTIM ama Olmadi :s:s

alicangur123
07-06-2008, 10:28
abimle fb - gs maçı yapıyoruz fenerlilerin bi tezahürat var maçta.

- Dedikodudan isal olunca diye başlayıp devam eden bir söz bunu maç esnasında o kadar sık söylüyorlar ki insanı sıkıntı basıyo fb - gs maçı oynayan varsa bu tezahürat dikkat etsin :)

BlackCat(v-i-p)
07-06-2008, 13:29

- Dedikodudan isal olunca diye başlayıp devam eden bir söz bunu maç esnasında o kadar sık söylüyorlar ki insanı sıkıntı basıyo fb - gs maçı oynayan varsa bu tezahürat dikkat etsin :)

Ben böyle bir tezahürat hatırlamıyorum.Eğer tamamını yazarsanız bir bakarım.

BaRoS-24
07-06-2008, 14:30
hasan abi güncelleştirmelerde galatasarayın yeni marşı ÇILDIRIN koyacakmsınız

:icon_12::icon_12::gsbayrak::gsbayrak:

ziganalim
08-06-2008, 21:48
kulağıma bir şey çarptı :26: hasan abi spiker arada ingilizce konuşuyor:D

bildirmek istedim güncelleme için

Alexotan64
08-06-2008, 23:05
kulağıma bir şey çarptı :26: hasan abi spiker arada ingilizce konuşuyor:D

bildirmek istedim güncelleme için

Evet Bunu Bende Fark Ettim

ziganalim
09-06-2008, 23:30

valla bende sürekli yapıorum benim spikerin sesi biraz kısık tezahüratları rahat duymak için ama sen galiba biraz salladın gibi

3allen
15-06-2008, 10:47
Güncelleme ne zaman çıkacak acaba bi bilgi varmı?

ertuqrul
17-06-2008, 13:31
abi güncellemede benim tek istediğim şey Masterlig in tamamen full ve düzgün bir biçimde Türkçe olması lütfen yada ufak bi dosya yaratsanız sadece masterlig için masterlig oynayamıyorum ing hiç tat vermiyo lütfen buna bir çözüm bulun

Big Of Deniz
17-06-2008, 13:46
Hasan abi,ben Türkiye-Brezilya karşılaşması yapıcaktım.Yükleniyor ekranında Türkiye'nin ambleminde Brezilya amblemi vardı.Birde arkadaşın dediği gibi master lig türkçe olursa çok güzel olur.

ertuqrul
17-06-2008, 13:48
evet yahu master lig süper di ama burada ing olduğu için hoşuma gitmiyor masterlig delisiyim aslında onu nasıl düzeltebiliriz yada extreme v2 nezaman çıkar ?

RaNK
19-06-2008, 20:27
ozel uye ve avantajları nerde kaldı baya zaman gecti ? ne zaman guncelleme olucak bılgısı olan cevap yazabılırmı ?

ulasfenerbahçe
22-06-2008, 12:25
internetten indirmek istiyorum ama sadece 34 partın yazısı var onlara tıklıyorum olmuyor nasıl indircez söyleyin

hasan_baba_ts61
23-06-2008, 11:47
arkadaşlar ben yamayı kurdum pc ye master lig de trabzonspor la 2 sezon bitirdim.3,sezona başlayacakken oyunu kaydedip kapattım sonra oyunda trabzonspor yerine njmegen bjk yerine ajax ve buna bağlı olarak farklı oyuncular formalar her şey aynı bir yardım ederseniz çok sevinirim.eski oyuncularımı geri istiom özel mesaj atarsanız veya buradan yazarsanız çook memnun olurum sorun ve çözümler bölümünede yazdım beni buraya yönlerdirdiler

volkan kara
23-06-2008, 13:17
kadrolar baştan sona yanlıs ama bunları bizlerde düzeltebiliyoruz ama mesela TS nin kadro değişti yeni oyuncuların adlarını koysanız mesela spiker Barış memiş colman cale gibi futbolcuların adını sölese ya gidip sivastan bi ton futbolcu adı sölemişsiniz hiç gerek yok ayrıca acilen ts stadı lazım biz TS lilere bi söz vermiştiniz en kısa zamanda bu sorunu halldecez diye

volkan kara
23-06-2008, 13:26
hasan_baba oyunu klavyeden oynuyosundur büyük ihtimal . yoksa joystickte böle bi sorun olmaz.
pes_extreme joypad adlı programı pes içine monte etmişler. bu da sizlerin klavyetle oynamanıza olank sağlıyo.
aksi taktirde klavyeyle oynayınca save dosyasını görmüyo ve oyun ilk orjinal halindeki takımları yani yamasız konami halini görüyo.
sende bu program bi aksaklık yaptı herhalde.
belgelerim içerisinde konami klasöründe masterlig dosyası vardır onu al masaüstüne at bu senin masterliginin kayıtlı oldugu dosya sonra o konami klasörünü sil ve yerine extreme dvd ndeki konami klasörünü koy sonra masterlig dosyanı da bunun içine at. düzelmesi lazım

hasan_baba_ts61
23-06-2008, 15:08
hasan_baba oyunu klavyeden oynuyosundur büyük ihtimal . yoksa joystickte böle bi sorun olmaz.
pes_extreme joypad adlı programı pes içine monte etmişler. bu da sizlerin klavyetle oynamanıza olank sağlıyo.
aksi taktirde klavyeyle oynayınca save dosyasını görmüyo ve oyun ilk orjinal halindeki takımları yani yamasız konami halini görüyo.
sende bu program bi aksaklık yaptı herhalde.
belgelerim içerisinde konami klasöründe masterlig dosyası vardır onu al masaüstüne at bu senin masterliginin kayıtlı oldugu dosya sonra o konami klasörünü sil ve yerine extreme dvd ndeki konami klasörünü koy sonra masterlig dosyanı da bunun içine at. düzelmesi lazım
çok saol kardeşim yaaa:tsbayrak5hd: şimdi bi soru daha sorayım ben değiştirdim konami klasörüle yeniisini oldu.ama ts ile yaptığım kariyer nası geri gelecek:wink4:HALLETTİM TMM

RaNK
28-06-2008, 11:37
Arkadaslar guncelleme nerde ozel uye avantajları nerde hasan abi nerelerdesin anlamıyorum biri cevap yazarsa sevinirim eger guncelleme yok derseniz bosuna beklemeyelım lutfen arkadaslar zaten extreme alana kadar canımız cıktı yardımcı olurmusunuz ?

3allen
30-06-2008, 01:12
Ya herkes güncelleme bekliyor kısa zamanda çıkacak dediniz daha bişey yok ortada lütfen bi açıklama yapın arkadaşlar yoksa insanların aklına herşey yamayı satana kadarmıydı? sorusu geliyo

mr_nem
30-06-2008, 01:36
arkadaşlar tarih hakkında bir bilgim yok ama çalışmalar sürüyor merak etmeyin gerekli açıklamayı Hasan abi yapar...

acimadiki
27-07-2008, 00:46
yamanın son transferlerı ıcınde bulunduran halını nezman yayınlıyacaksınız yenı transferler yok mesela ronaldınho

BlackCat(v-i-p)
27-07-2008, 12:09
Kısmetse önümüzde ki haftasonu güncelleme geliyor.Son transferler içerecek.

arslaner1905
28-07-2008, 16:37
Yaw ben 35 rapid linkinden pes 2008 extreme yi indiriyorumda bunun kurulum texk dosyasi icindemi warmi acaba ogrenebilirmiyim ??

alibayram
28-07-2008, 21:39
trabzonsporun yeni formlarını ve tezahürat larını da istiyoruz lütfen .........

emany
29-07-2008, 01:17
Yaw ben 35 rapid linkinden pes 2008 extreme yi indiriyorumda bunun kurulum texk dosyasi icindemi warmi acaba ogrenebilirmiyim ??

İndirdiğiniz rar dosyalarını birleştirdiğinizde göreceksiniz kurulum dosyasını. Zaten kurulum oldukça kolay. Kopyala - Yapıştır.

Matias
01-08-2008, 10:53
evet yahu master lig süper di ama burada ing olduğu için hoşuma gitmiyor masterlig delisiyim aslında onu nasıl düzeltebiliriz yada extreme v2 nezaman çıkar ?

Şu an elimizdeki yamacılardan bunun hakkından gelecek birisi malesef yok.. o yüzden bizim sitenin pes 2008 yamalar bölümündeki sabit konulu Pes 2008 türkçe yama konusuna gir onda en azından master lig iyi kötü türkçe

ozel uye ve avantajları nerde kaldı baya zaman gecti ? ne zaman guncelleme olucak bılgısı olan cevap yazabılırmı ?

Güncelleme 11 ağustos pazartesi günü portalda..

internetten indirmek istiyorum ama sadece 34 partın yazısı var onlara tıklıyorum olmuyor nasıl indircez söyleyin

O linkleri kopyalayıp adres çubuğuna yapıştıracaxın..

PES 2008 EXTREME UPDATE V.01
En yetkili ağız Hasan Mustan ama bende şöyle update hakkında bir bilgi vereyim.

Şu an güncelleme ile tüm sorumluluk bende.Şu ana kadar lige yükselen ve düşen takımların amblem,forma ve kadrolarını ayarladım.Sırada görsel efektler Avrupa Transferleri,Kadro sorunu düzeltme ve Update arayüzü kaldı..

Ben Hasan abiye yaptığım Updateyi 5 Ağustos Salı günü teslim edeceğim. Oda uygun gördüğü şekilde pislikleri temizler hataları giderir ve Eğer yaparsa yeni oyuncu seslendirmelerinide yapar ve Sizlere en geç 11 Ağustos Pazartesi teslim edilir..

RaNK
01-08-2008, 16:49
matias bilgi için saol

Matias
01-08-2008, 18:15
önemli değil..

swat77
02-08-2008, 12:06
Şu an elimizdeki yamacılardan bunun hakkından gelecek birisi malesef yok.. o yüzden bizim sitenin pes 2008 yamalar bölümündeki sabit konulu Pes 2008 türkçe yama konusuna gir onda en azından master lig iyi kötü türkçe

Güncelleme 11 ağustos pazartesi günü portalda..

O linkleri kopyalayıp adres çubuğuna yapıştıracaxın..

PES 2008 EXTREME UPDATE V.01
En yetkili ağız Hasan Mustan ama bende şöyle update hakkında bir bilgi vereyim.

Şu an güncelleme ile tüm sorumluluk bende.Şu ana kadar lige yükselen ve düşen takımların amblem,forma ve kadrolarını ayarladım.Sırada görsel efektler Avrupa Transferleri,Kadro sorunu düzeltme ve Update arayüzü kaldı..

Ben Hasan abiye yaptığım Updateyi 5 Ağustos Salı günü teslim edeceğim. Oda uygun gördüğü şekilde pislikleri temizler hataları giderir ve Eğer yaparsa yeni oyuncu seslendirmelerinide yapar ve Sizlere en geç 11 Ağustos Pazartesi teslim edilir..

arkadaşım skorbordta amblem çıkarsa iyi olur yamanın çıkmasını bekliyoruz başarılar

PESSOCCER1903
02-08-2008, 12:52
Lig TV izlerken Skorbordda amblem varmı ? ...Vede çoğu kişi gerçekçilik istiyorum demedimi ??..Eee daha ne laf ediyorsunuz ?...

swat77
02-08-2008, 13:20
ben laf etmiyorum sadece görüşümü bildiriyorum yamayı başka bir sitedeki elemanlarla ortaklaşa yapabilirsiniz sizin spiker yamanız onların saha yüz transfer yamasına uygun olabilir yama bittiği zaman ortak bir yama olur sizden spiker onlardan diğerleri onlar sitesinde yamayı bir bütün olarak yayınlar siz sitenizde bir bütün olarak yayınlarsınız bunuda neden söylüyorum başka yerlerde master lig türkçe olanlar var yanlış anlama olmasın yamayı beğenmediğimden değil görüyorum ki kadro eksikliği var uptadenin çıkışı bile bu günlere sarktı eleştirebilirsiniz ama benim görüşüm pes 6 daki çalışma dayanışma .bunda göremedim gbime geliyor NOT:BU BİR GÖRÜŞTÜR KINAMA VE LEKELEME DEĞİLDİR FİKİR sunulmuştur.başarılar

eudomania
03-08-2008, 15:39
update sadece özel üyeler için mi olacak?

Matias
03-08-2008, 16:25
ben laf etmiyorum sadece görüşümü bildiriyorum yamayı başka bir sitedeki elemanlarla ortaklaşa yapabilirsiniz sizin spiker yamanız onların saha yüz transfer yamasına uygun olabilir yama bittiği zaman ortak bir yama olur sizden spiker onlardan diğerleri onlar sitesinde yamayı bir bütün olarak yayınlar siz sitenizde bir bütün olarak yayınlarsınız bunuda neden söylüyorum başka yerlerde master lig türkçe olanlar var yanlış anlama olmasın yamayı beğenmediğimden değil görüyorum ki kadro eksikliği var uptadenin çıkışı bile bu günlere sarktı eleştirebilirsiniz ama benim görüşüm pes 6 daki çalışma dayanışma .bunda göremedim gbime geliyor NOT:BU BİR GÖRÜŞTÜR KINAMA VE LEKELEME DEĞİLDİR FİKİR sunulmuştur.başarılar

Söylediklerine saygı duyuyorum kardeşim..Herkes oyunu kendi zevkine göre oynayabilir.Biri scoreboard ister diğeri scoreboarsız sever.Ancak bu güncellemeyi tüm üyeler için yapacağımızdan dolayı böyle bir olayın gerçekleşme imkanı olamaz.

Ayrıca bahsettiğin bu siteler ile beraber çalışma olayıda umutsuz bir vaka.Şu kadar söyleyeyim herkes kendini en büyük yama sitesi ilan ettiği için vede diğerlerini küçümsediği için böyle birşeye hiç kimse yanaşmaz.Adam güzel bir face yapmıştır bunu kendi üyelerle paylaşmak yerine neden seninle paylaşmak istesinki diye düşünürüm ben..

Ayrıca bahsettiğin yama takımı sorumsuzluğu bu yıl haddinden fazla..Biz bu işe yaklaşık 10 kişiyle başladık...Ama şu an gördüğün gibi update sorumluluğunun tamamı benim omuzlarımda..Bu takıma formacı olarak girdim ama scoreboard'u,faceleri,grafikleri ve en önemlisi olan option fileyide ben yapıyorum..
Gelecek yıl umarım böyle sorumsuz bir yama takımı olmaz..Başta mad_dragon,bulut_harry_emma,kral_mchalen,PESSOCCER 1903 vs.. vs.. Önümüzdeki yıl böyle sorumsuz abiler ve arkadaşlarla kesinlikle işimiz olamayack..Saygısızlığımdan dolayı özür dilemek isterdim ama özür dilenecek insanlar değiller..

update sadece özel üyeler için mi olacak?

Hayır bu yama tamamen TSC ahalisinin güncellemesidir..İsteyen herkes kullanabilir..

swat77
04-08-2008, 14:07
açıklaman için teşekkürler

cok fazla uye
04-08-2008, 15:59
Emeği geçen herkese teşekkürler...
...Ve TSC yine golü atıyor, zaten maçlara her zaman 1-0 önde başlayan TSC, rakip ağları gole boğuyor. TSC'nin golcüsü "exTReme" yine yapacağını yapıyor, taraftarlar çoşku içerisinde... :)

gencfb07
04-08-2008, 16:11
4 gözle bekliyoruz matias kardeş allah yardımcın olsun kolay gelsin

BaRoS-24
05-08-2008, 11:53
Emeği geçen herkese teşekkürler...
...Ve TSC yine golü atıyor, zaten maçlara her zaman 1-0 önde başlayan TSC, rakip ağları gole boğuyor. TSC'nin golcüsü "exTReme" yine yapacağını yapıyor, taraftarlar çoşku içerisinde... :)

ama 90+3 attı maç bitiyordu ne demek istediğimi anlamışınızdır geç olsa bile !...:img-banned:

Matias
05-08-2008, 20:02
evt geç oldu ama güç olmadı..anladın sen onu

BaRoS-24
08-08-2008, 09:11
bizim için güç olmustu bu ZAMANA kadar ama neyse anladın... :rolleyes::rolleyes:

Matias
08-08-2008, 10:11
Madem bu kadar kolay bişeydi ve daha önce çıkabilirdi neden sen yapmadın yada yama takımı destek projesine katılmadın?Yamadan çok iyi anlıyosun galiba?

alessio67
09-08-2008, 23:54
sevgili hasan bey ve ekibi oncelikle emeginiz icin cok tesekkurler yıllardan beri hayalini kurudugumuz turkce spikere sizler sayesinde kavustuk:) diger sayfaları da okudum ister istemez bazı tartısmalara girmissiniz hic gerek yok kimseye bisey anlatmaya kimseyi memnun etmek gibi bir zorunluluguz yok ancak bizlerin Allah razı olsun deme zorunlulugu var o kadar:) simdi size yeni yama cıkmak uzere oldugu su gunlerde bikac eksikligi yamak istiyorum umarım yanlıs yere yazmıyorumdur:)
-master lig oynarken genelde yedek kalan bi futbolcuyla gol attıgımda 1 gol daha atarsa gol kralı olacak demesi
-surekli isvecli hakem lafının kullanılması dunyada 2 hakemden biri isvecli gibi olmus:)
-arkadaslar yazmıs zaten saolsunlar master lig de psv nin felan amblem ve ismi gs gounmesi hollanda ligi ustune turkiye oldugundan muhtemelen
-master lig icin eger 3 tane ekstra turk takımı yapılırsa ligin ilerde bozulmaması saglanabilir belki bu gercekten onemli insallah yapılabilir biseydir
-diger ufak tefek hataları zaten arkadaslar yazmıs saolsunlar ben bide ozel bi rica da bulunmak istiyorum malum hakan sukur gs kadrosunda olmayacak eger mumkunse yeni yamada onu kulupsuz diger futbolcuların oldugu bolume tasıyabilirmiyiz tamamen silinmesinden korkuyorum oyunun tadı tuzu kacar benim icin:( cok tesekkurler tekrar emekleriniz icin dedigim gibi kimseyi kafanıza takmayın sizler olmasanız ancak bi hayal olarak kalırdı bizler icin turkce spikerli pes oynamak,iyiki de oyunun orjinalinde turkce spiker yapmıyorlar eminim ki bu kadar eglenceli spiker yapamazlardı,ingilizce spiker le oynarken bu kadar keyif almak mumkun degil hep aynı laflar espri yok ruh yok bizim turklere gore degil turku en iyi bir turk anlar:) sagolun varolun!

BaRoS-24
10-08-2008, 11:11
Madem bu kadar kolay bişeydi ve daha önce çıkabilirdi neden sen yapmadın yada yama takımı destek projesine katılmadın?Yamadan çok iyi anlıyosun galiba?

destek olduk ya dvd satışları yaptınız destek olduk aldık dvdyi alırken 1 ay sonra çıkar çıkar 5 ay oldu halen yok , neden sen yapmadın diyorsun bide bu işle ben mi uğrasıyom sizmi? update çıkana kadar pes oynayamyorum tat kalmadı ne yapalım şimdi illahi açtınız bu konuyu unutmuşken :oops::oops::oops:

wolves23
10-08-2008, 12:17
Yeri burası mı bilmiyorum,söylemek istediğim birkaç şey var,emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkürler..Ellerinize,gözlerinize,yorumunuza sağlık..Yeni stadlarda,bir de oynadığım master ligde şükrü saraçoğlundaki çimler,orjinal pes teki renkte değil ya,bana biraz boyama gibi geldi(kötüleme anlamında değil),yani eski çimlere göre renkler göz yoruyor gibi,acaba çimleri eski hale getirip o müthiş taraftar seslerini korumayı ayarlayabiliyor muyuz,renk ayarlarından ya da başka bir yerden..Çimler çok göz yoruyor da,bir de bazı master lig maçlarında stad çok karanlık oluyor..

playerone
12-08-2008, 09:47
mukemmel bır calısma olmus emegı gecenlerı canı gonulden tebrık ederım supersınız valla

fish
01-09-2008, 11:58
Değerli T.S.C çalışanları,

Hepinizi, verdiğiniz emekten dolayı kutluyor,çalışmalarınızda sabırlar ve kolaylıklar diliyorum.Oyun,hem oğlumu hem de boş zamanlarımda beni dinlendiren ve eğlendiren bir uğraş olarak eğlence dünyamızda yer aldı.Sizlere yaptığınız bu fedakar çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.Umarım çalışmalarınızı bu standart ve kalitede devam ettirirsiniz.
Unutmayın başarı detaylarda gizlidir.Emeklerinizin karşılığının size pozitif olarak dönmesini istiyorsanız,kaliteden ödün vermeyin...Yamalarınızı ve çalışmalarınızı bekliyor,sağlıklı ve huzurlu çalışmalar diliyoruz...

cok fazla uye
01-09-2008, 13:12
Emeği geçen herkese teşekkürler, T.S.C yine kendini gösterdi... :)

donjon
01-09-2008, 16:06
Arkadaşlar yamayı nereden download edeceğimi bulamadım.
Yada henüz siteden download edmiyorsak bu update e nasıl ulaşabilirim?

Matias
01-09-2008, 16:23
Değerli T.S.C çalışanları,

Hepinizi, verdiğiniz emekten dolayı kutluyor,çalışmalarınızda sabırlar ve kolaylıklar diliyorum.Oyun,hem oğlumu hem de boş zamanlarımda beni dinlendiren ve eğlendiren bir uğraş olarak eğlence dünyamızda yer aldı.Sizlere yaptığınız bu fedakar çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.Umarım çalışmalarınızı bu standart ve kalitede devam ettirirsiniz.
Unutmayın başarı detaylarda gizlidir.Emeklerinizin karşılığının size pozitif olarak dönmesini istiyorsanız,kaliteden ödün vermeyin...Yamalarınızı ve çalışmalarınızı bekliyor,sağlıklı ve huzurlu çalışmalar diliyoruz...

Böyle bir olaya kaynak ya da alet olduysak ne mutlu bizlere.Çok teşekkürler BY Fish:)

beysim
01-09-2008, 18:25
Zaten TSC den başka böyle büyük yama yapan olmadı...

poyraz_371
15-10-2008, 17:50
slm arkadaşlar ben bu pes işine pes2006 ile giriş yaptım onun için pek bi extreme paketleri ile ilgili bi bilgim yok...Anladığım kadarıyla extreme başlı başına pes2008 in türkçeleştirilmiş hali mi?Exterem paketini indiriyorum bilgisayardaki pes2008 i silip extreme imi yüklemem gerekiyor .... Aydınlatırsanız teşekkürederim....

emany
16-10-2008, 06:31
Hayır. exTReme yamasını yükleyebilmeniz için orjinal ( yamasız ) bir pes 08 kurun ilk önce. Daha sonra yamamızı indirin. Yamamızın içinde kurulum bilgileri mevcuttur. Zaten Kopyala - Yapıştır şeklindedir. Ayrıca yama oyunu sadece türkçe yapmaz. Aşağıdaki linke tıklayarak yamanın özelliklerini görebilirsiniz.

[Only Registered Users Can See Links]

angelman0618
23-10-2008, 22:53
yha kardeşim illa orjınal cd mi olması lazım biz gittik cafeden cektirdik olmamazmı yani bu konuya kimse bakmıormu kac zamandır 10 ca mesaj yolladım bi bak lütfen ya illa olması gerekiormu gerekmiormu nasıl calıstırcaz extremeler harici bişey daha yüklememiz lazımmı bi yardım ollllllll lütfennnnnnnnnnnnnnnnn

emany
24-10-2008, 00:32
exTReme yamasını yükleyebilmeniz için orjinal oyuna sahip olmanız gerekmiyor. Sadece yamayı yüklemeden önce oyunu sıfırdan kurun. Yani yamasız bir halde olsun.