Orijinalini görmek için tıklayınız : PES2008 'De Joystik Sorunu: Ana Kol Neden Klavyede Kalıyor?
Ben Pes 2008 de aynı bilgisayardan iki tane usb joystick ile oynayamıyorum. settingsten controlleri joystick olarak seçmeme rağmen hala ana kol klavyede kalıyor. ana kolun joystik olmamasının sebebi nedir. Ayrıca settingsten controller 1 i ve controlller 2 yi değiştirip tamam tusuna bastığımda kayıtlı kalmıyor. aynı yere tekrar girdiğimde hiç ayar yapılmamış gibi boş gösteriyor. Aynı konu winning elven 9 ve pes 6 da yaşanmıyor. sadece pes 2008 de anlattığım gibi.. lütfen yardım edin. Tesekküreler
BlackCat(v-i-p)
23-05-2008, 22:58
[Only Registered Users Can See Links]
sedat_60
23-05-2008, 23:01
sevgili abicim lütfen forum kurallarını okur musun
Konu başlığı uygun hale getirildi.
_alih_, abi ayrıca bir önerim var;
Oyunu tekrardan yükleyin.Crack yapmadan evvel, offical 1.20 patch i indirip kurun.
Ardından 1.20 patch e uygun NO-DVD fixed crack i bulup crack işlemini yapın.Bu şekilde yaparsanız, artık hiçbir şekilde ayarlarınızın kaydedilmemesi gibi bir sorununuz kalmayacak.Bu yöntemi denediğim için öneriyorum.
arkadaşlar yapıyorum fakat olmuyor. settingsi tamam deyip çıktığımda ayar eski hale dönüyor yani ilk hasle ayarlanmamış hale dönüyor. ayrıca benim bilgisayara bağlı olan playstation joysticki converter(çevirici) sayesinde pc de oynuyorum. Bir tane usb ye çift joystick bağlanıyor. belki bu ayrıntıya gerek yok ama olsun. şimdiye kadar hiç bir oyunda böyle olmamıştı. wining ve peste direkt tanımıştı. bunda tanıyor fakat settings i kapattığımda tamam dedğimde ekiye dönüyor
bulkan kardeş bide senin dediğini yapayım da 1.20 patchi nerden indireceem
Buradan indirebilirsiniz;
PES2008 Offical Patch 1.20 ([Only Registered Users Can See Links])
kardeş oyunun kurulu olduğu yerden settingsten controller 1 i ve 2 yi joystick olararak seçtiğimde tamama tıkladığımızda tüm ayarları unutuyor. birdaha settings e tıkladığımda sanki hiç ayar yapmamış gibi boş olarak geliyor yani unutuyor. asıl sorun bu. ben dün gittim orjinal pes 2008 aldım. sitesinden reg ettim ve 1.20 yamasını yüklememe rağmen aynı sorun devam ediyor. ppjoy.exe onu da kurdum kakat dediğim gibi oyunun içindeki settings e tamam dediğimde unutuyor