PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : extreme sorunlar&çözümler

Sayfa : [1] 2

BlackCat(v-i-p)
23-05-2008, 21:35
Arkadaşlar yamayı kurduktan sonra karşılaştığınız sorunlar olursa burada yazın,çözüm bulmaya çalışalım.

Eğer laptop yada vista kullanıyorsanız ve yamayı kurduğunuzda lig logoları hatalı çıkıyorsa yada ilk oyun açılırken "extreme" logosu yerine pes 2008 logosu geliyorsa şunları yapın;

Temiz bir pes 2008 kurun,pes 2008 offical patch 1.2 yükleyin.(crack yapmayın) sonra dvd içerisinde ki extreme dosyalarını anlatıldığı gibi yükleyin.

RaNK
23-05-2008, 22:00
abi burayı sorun için açmıssın kusura bakma ama işin içinde HASAN MUSTAN var ise sorun olmaz cok super olmus emeginin karsılıgınız bagıslarımızla karsıladık helal olsun sonuna kadar..
Biraz eksikler var ama onlarıda guncellemelerde gidericeksiniz bunada inanıyoruz bize böyle bir hediye verdigin içinde ayrıca cok teşekkürlerimi sunuyorum ....

Sen Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu !!!

sedat_60
23-05-2008, 22:31
ben bir sorun olacağın sanmıyorum nede olsa yama kopyala-yapıştır

Big Of Deniz
24-05-2008, 20:10
Hasan abi bende ufak bir sorun var.Pes2008 oyununun sade olanını bulamadım.Yamalı olanı aldım.İlk yapıştırma yaptığımda bir dosyada hata verdi.2.'sinde ise hiç hata olmadı ama oyunu açtığımda karşımda sadece simsiyah bir ekran çıkıyor.Birde her dosyayı açtığımda hata veriyor anlayamadım:crybaby:.Acaba bu sorun pes2008 sade olmadığı için mi?

bulkan
25-05-2008, 00:20
Evet büyük ihtimal sade bir oyuna sahip olmadığın içindir.
İnternetten sağlam bir kaynaktan yüklemelisin veya en garanti olanı, orjinaline sahip olmalısın ki sorun yaşamayasın.

Big Of Deniz
25-05-2008, 17:52
:death::mad:

Tam 4 kişide denedim.2'sinde hatalar verdi.Diğer 2'sinde hata vermedi.Ama kopyalama işi gerçekden çok uzun sürüyor.12 dakika kaldı diye yazıyor ama biz 10 dakikayı geçkin bekledik.Ve kopyalamada ilerleme yok:S.Acaba bu sorun ne:S Çıldırıcam !:wallbash::crybaby:

bulkan
25-05-2008, 17:57
Tekrar tekrar DVD yi optik sürücüden çıkartıp takmayı dene.Bazen hemen ilk seferde DVD vs yi doğru okuyamayabilir.Birçok kez denediniz, kopyalamada hatalar devam ediyor ise, optik sürücüde veya DVD de bir sorun vardır demektir.

lieebtman
26-05-2008, 21:38
hasan abi kitserver dosyasını kopyalamıyor nasıl yapacam bunu bana upload edebilirmisin lütfen

emany
26-05-2008, 21:44
hasan abi kitserver dosyasını kopyalamıyor nasıl yapacam bunu bana upload edebilirmisin lütfen

Diğer dosyaları kopyalıyor fakat sadece kitserver'ı kopyalamıyor ise sorun bizden kaynaklanmıyor demektir. Çünkü tüm dvd'ler gönderilmeden önce denenmiştir. Diper forumda bilgisayar kilitleniyor demişsiniz. Galiba sorun sizde. Güncel bir antivürüs ile sisteminizi taratın. Herhangi birşey çıkmassa format atmayı deneyin.

Bunlar da sorunu çözmesse başka bir bilgisayarda yamayı kurmaya çalışın. Sorunun nerde olduğunu daha iyi anlayalım.

bulkan
26-05-2008, 21:46
Bir ekleme yapayım;
Bu ihtimalleri denemeden evvel başka bir DVD sürücü kullanın.Bir de ilk seferde kopyalamayabilir.Birkaç kere DVD yi çıkartıp tekrar takın.

BaRoS-24
27-05-2008, 14:11
benim bi sorunum var kopyalama işlemini yaptım beni oku dosyasının içinde diyo kitserver klasörünün içindeki setup çaılıştır "install" tıkla diyo ama bende install aktif değil bi bakarsanız

BlackCat(v-i-p)
27-05-2008, 15:11
Kitserveri önce "remove" deyin.Sonra gelen pencereye tamam deyin.Sonra "install" aktif olur.İnstall deyin ve pencereye tamam deyin..bu işlem 1 kaç saniyedir.Siz farketmeden yükleme yapılır.iyi eğlenceler.

ilhan_c
27-05-2008, 15:24
ustam merhaba ben dvd yi aldım ve bilgisayarıma yükledim ancak t.s.c. takımların kadroları başka kulplerin kadroları mesa fenerbahçe amblemine geldiğimizde az almar'ın kadrosu beşiktaşta ajax gs de psv kadroları çıkıyor ne yapmam gerekiyor acaba
teşekkür ederim.

emany
27-05-2008, 15:48
option file dosyasını kopyaladığınızdan emin misiniz?

ilhan_c
27-05-2008, 16:14
ustam ben pes2008 dosyasını cnin içindeki kanomi dosyasına konami dosyasınıda belgelerim içine kopyaladım. sonrada cdeki kitserveri çift tıklayıp install itıklayıp tamam dedim. okadar başka birişlem yapmadım
eksik kalan birşey varsa benimle paylaşırmısınız. teşekkürler.

evoturka
27-05-2008, 16:16
merhaba arkadaslar almanyadan katiliyorum
ve bize sundugunuz bu güzel yamadan dolayi size cok tsk ediyorum.
ancak kucuk bi sorunum var?
hersey kusursuz calisiyor ancak ligtv scoreboardu maalesef gözükmuyor(siyah bir kalin cizgi var)
yamagi Pes2008 update versionlu kurumun ustune kurdum!windows vista kullaniyorum!hersey oluyor sadece scoreboard siyah....
yardimci olabilirseniz sevinirim

ultrAzrail
27-05-2008, 18:08
merhaba arkadaslar almanyadan katiliyorum
ve bize sundugunuz bu güzel yamadan dolayi size cok tsk ediyorum.
ancak kucuk bi sorunum var?
hersey kusursuz calisiyor ancak ligtv scoreboardu maalesef gözükmuyor(siyah bir kalin cizgi var)
yamagi Pes2008 update versionlu kurumun ustune kurdum!windows vista kullaniyorum!hersey oluyor sadece scoreboard siyah....
yardimci olabilirseniz sevinirim

Slm,

Bende Almanyadan katiliyorum ayni problem bendede var, ben XP kullaniyorum.

Yardimci olursaniz bende sevinirim

BaRoS-24
27-05-2008, 18:23
hasan abi maça başlarken stad (bazı maçlarda) 'da kale arkasında üst trbünde renkler birbirne giriyodu ama şimdi bişe göremiyorum bi orda sorun var bie nonda ya emre güngör balta ya anıl diyo ilginç bende neazaman aldım diyo bakmıştım :d birde güncelleştirmelerde istekleri bu konuyamı yazacağız...

copernicag
27-05-2008, 19:36
lıntı:
musty1912´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar dvd yi aldım çok teşekkürler çok güzel sanırım ama beni oku dosyasındaki komutların hepsini yaptım yapmadan önce oyunu silip tekrardan kurdum.oyunu açtım çalışıyordu denilenleri yaptım "Either the file is demaged or was not correctly installed.pls uninstall before installing again" diye bir hata veriyor oyun açılmayor tekrardan silip yükledim oyunu yine aynı hataayla karşılaştım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

aynı hata bende de mevcut..oyun orjinal değil ondan mı acaba..yardım edebilecek biri varsa cidden iyi olur..ben başka pes2008.exe ile açayım dedim onda da bazen açıyor bazen hata veriyor..

RaNK
27-05-2008, 20:33
lıntı:
musty1912´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar dvd yi aldım çok teşekkürler çok güzel sanırım ama beni oku dosyasındaki komutların hepsini yaptım yapmadan önce oyunu silip tekrardan kurdum.oyunu açtım çalışıyordu denilenleri yaptım "Either the file is demaged or was not correctly installed.pls uninstall before installing again" diye bir hata veriyor oyun açılmayor tekrardan silip yükledim oyunu yine aynı hataayla karşılaştım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

aynı hata bende de mevcut..oyun orjinal değil ondan mı acaba..yardım edebilecek biri varsa cidden iyi olur..ben başka pes2008.exe ile açayım dedim onda da bazen açıyor bazen hata veriyor..

Arkadaslar oyunun orjinal olup olmaması ile alakalı birşey yok orjinal olmayan pes 2008 de de yama çalısmaktadır....

musty1912
27-05-2008, 21:45
arkadaşlar ben sorunu çözdüm gibi yamayı bi şekilde kurdum. türkçe spiker oldu yamada anlatılan bi çok değişiklik oldu ancak beşiktaş az vs diğer süper lig takımları hollanda takımı olarak yazıyor oyuncaları adı mesale psv nin oyuncuları kadrolar falan öle stad isimleri farklı ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

takım formaları aynı süper ligdeki gibi ancak takım kadroları alakasız ve sanırım bu yüzden hiç oyuncu adı telaffuz edilmiyor beşiktaşın adı ve kadrosu ajax fenerbahçenin kadrosu ve adı psv stad fenerbahçe stadı ancak adı farklı arkadaşlar be yapmalıyım lütfen yardım

t_henry
27-05-2008, 23:19
bu tür bir hata başka bir yamada da benim başıma gelmişti ve çözümü yama içindeki save dossyasını bilg'deki save le değiştirmekti...yamanın içeriği hakkında bilgim yok indiriyorum ama muhakkak birşeyi kopyalamayı unutuyorsundur...iyice bir gözden geçir derim yaptıklarını...yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

musty1912
27-05-2008, 23:32
kardeş onuda denedim olmadı ya nasıl olcak bu iş

BlackCat(v-i-p)
27-05-2008, 23:47
Dvd içinde ki konami klasörünü belgelerim içine kopyaladığınızdan emin olun.

musty1912
27-05-2008, 23:52
yaptım hasan bey 2-3 kere yaptım hatta olmadı yine

deliyürek
28-05-2008, 00:01
Yamayi en sonunda indirdim ve Kurulu olan PES 2008 in üstüne kopyaladim. OPtion parcasinida Yerine kopyaladim aynen anlatildigi gibi. Ama yinede oyunda bircok hata gördüm. Benden mi kaynaklaniyor yoksa gercekten herkeste varmi yazarsaniz sevinirim. Resimler Hatalari gösteriyor. Mesela Lig TV scoreboard ortada ve score sagda. Yada oyunun bazi yerleri ingilizce ve türkce karisik. Spiker Süper, demo da bazen takili kaliyodu ayni seyleri tekrarlayip duruyodu. Daha biseyler görürsem bildiririm.

[Only Registered Users Can See Links]
Altta Ingilizce yaziyo..Her iki resimdede
Takimlarin isimleri yanlis Chealsea > Chealse Middlesbrook > Middlesbrough

Oyuncu Formlarinin yanindaki renkler eksik..

Tekrar bi yazma hatasi...

Buranin hepsi Ingilizce nerdeyse...

Scoreboard herseyi söylüyo zaten burda...Umarim beden kaynaklanan bi hatadir

Dedigim gibi bunlar sizdede oluyosa cevaplarinizi bekliyorum..
Hasan Mustan ve ekibine burdan tekrar tesekkür ediyorum.

musty1912
28-05-2008, 00:34
benim konami klasöründe eksik olabilirmi acaba çünkü herşeyi tam yapıyorum sanırım

BlackCat(v-i-p)
28-05-2008, 09:31
deliyürek;

Bazı metinlerin ingilizce olması normal.Her şeyi çeviremedik.Scoreboard çözünürlük yüzünden öyle.Sanırım 22 inch gibi bir monitörün var yada çözünürlüğün yüksek.Bunu güncellemede halledebileceğiz sanırım.

tarik_gfb
28-05-2008, 09:43
Arkadaşlar ben int. indirmek istiyorum ve int. sınırlı indirirsem noğlur bilgi verirmisiniz?

Time
28-05-2008, 10:16
sevgili hasan kardes gerçek anlamda oyunu değiştiren bir yama olmuş ellerinize ve emeklerinize sağlık gördüğüm bir kac sorunu yazmak istedım 1: her hangı bır futbolcu 4 gol atınca 3 ünci golu oldu dıyor 2: oyunda sankı aşırı bir kolaylasma olmus prof falan kesmedı her mac 4 5 atıyorum bu yama ile alakalımı bılemıyorum ama kaleciler resmen kova :) cok kolay gol yıyorlar... gördugum bu ıkı sorun dısında herhangı bır sorunla karsılasmadım henuz daha oynamak lazım saygılar..

musty1912
28-05-2008, 11:37
takım formaları aynı süper ligdeki gibi ancak takım kadroları alakasız ve sanırım bu yüzden hiç oyuncu adı telaffuz edilmiyor beşiktaşın adı ve kadrosu ajax fenerbahçenin kadrosu ve adı psv stad fenerbahçe stadı ancak adı farklı arkadaşlar be yapmalıyım lütfen yardım

Arkadaşlar ne yapmayalım yardımcı olabilecekmisiniz bana lütfen bi ilgilenin

venomtrk
28-05-2008, 12:01
deliyürek;

Bazı metinlerin ingilizce olması normal.Her şeyi çeviremedik.Scoreboard çözünürlük yüzünden öyle.Sanırım 22 inch gibi bir monitörün var yada çözünürlüğün yüksek.Bunu güncellemede halledebileceğiz sanırım.

hocam ekstralar kısmına keşke ligtv 16:9 yamasını da ekleseydiniz geniş ekranda bendede o sorun var ligtv 16:9 yaması arıyorum.

metinefeı91
28-05-2008, 12:08

Arkadaşlar ne yapmayalım yardımcı olabilecekmisiniz bana lütfen bi ilgilenin
kardeş bak oyuna gir settingse tıkla orda yüklye tıkla yani sen belgelirmi aktif yapmmaışsın ok sorun yok kimsede çünkü

musty1912
28-05-2008, 12:15
kardeş o dediğinide yaptım olmadı yine denedim herşeyi

BlackCat(v-i-p)
28-05-2008, 13:45
hocam ekstralar kısmına keşke ligtv 16:9 yamasını da ekleseydiniz geniş ekranda bendede o sorun var ligtv 16:9 yaması arıyorum.

Güncellemede yapılacak.

fb-emrah
28-05-2008, 15:08
Merhaba,

Öncelikle yama ile ilgili olarak ellerinize sağlık demek istiyorum. Ben DVD aldım ve kurdum. kurmada veya oyunda arkadaşların yukarda belirttikleri sorunlarla karşılaşmadım. Kadrolardaki değişiklikler, oyuncu yüzleri vs. bunların güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum. Yalnız yukarda bir arkadaşımın bahsettiği oyunun çok kolaylaşması olayını bende yaşıyorum galiba. Mesela Fenerbahçe ile en üst seviye oyunda Manchaster i çok rahat yenebiliyorum. Her maç 4-5 golden aşağı atmıyorum. Bir de Man U 'nun gücü mü azaltılmış ??

embriyolog
28-05-2008, 15:22
yama için teşekkürler.. Ancak bi sorun var;

yamayı yüklemeden önce denediğimde maç esnasında top normal olarak görünüyor. ancak yamayı yükleyince top kapkara oluyor.. top deseni yok hiçbirinde.. topu menüden seçiyorum ama hangisini seçtiysem hep maçta top simsiyah çıkıyor.. bu sorunu nasıl düzeltebilirim.. başka bi sorun yok..

he bu arada antremanda top normal görünüyor... (daha önceden 1.2 yamasını yüklemedim , direkt olarak yamayı attım. acaba ondanmıdır) vista 64 bit kullanıyorum ama sistemden kaynaklı olsa hiçbirzaman normal görünmezdi..

embriyolog
28-05-2008, 16:12
Ayrıca Şimdi Dikkatimi çekti.. TSL den Fenerbahçe yi seçtiğimde (Logo ve İsim DOĞRU..) Forma kısmında Ankaragücünün Formaları görünüyor..

Oyunda da Ankaragücünün formaları çıkıyor..

Bu sorunları nasıl halledicez..?

Sanırım daha önce böyle bi sorun yaşanmış ve dile getirilmişti.. Hasan Beyde düzenlemeye gidileceğinden bahsetmişti.. Aklıma 3 soru takıldı..
1. Yamanın son halinde bu düzenleme unutuldumu yoksa;
2. Ben buradan linklerden indirdim(34 part), acaba linkler ile verilen yama tamamlanmayan eksik sürümmü?
3. Linkler ile indirilen yamada eksiklikler oluyor denilip, DVD satışlarını arttırmak için böyle bir şey mi uygulandı ?

kusura bakmayın ama aklıma gelmedi değil ? Sizleri tanımadığım için, nasıl bir insan olduğunuzu bilmediğim için bu tarz düşüncelere kapılmak gayet doğal diye düşünüyorum.

sedatsedat
28-05-2008, 17:23
Ayrıca Şimdi Dikkatimi çekti.. TSL den Fenerbahçe yi seçtiğimde (Logo ve İsim DOĞRU..) Forma kısmında Ankaragücünün Formaları görünüyor..

Sanırım daha önce böyle bi sorun yaşanmış ve dile getirilmişti.. Hasan Beyde düzenlemeye gidileceğinden bahsetmişti.. Aklıma 3 soru takıldı..
2. Ben buradan linklerden indirdim(34 part), acaba linkler ile verilen yama tamamlanmayan eksik sürümmü?
3. Linkler ile indirilen yamada eksiklikler oluyor denilip, DVD satışlarını arttırmak için böyle bir şey mi uygulandı ?

kusura bakmayın ama aklıma gelmedi değil ? Sizleri tanımadığım için, nasıl bir insan olduğunuzu bilmediğim için bu tarz düşüncelere kapılmak gayet doğal diye düşünüyorum.

saçmalama dostum olurmu öyle şey bence olmaz......bak şimdi bende kıllandım neyse olmaz diyelim :oops::oops::oops:

mr_nem
28-05-2008, 17:42

Dvd satışı yapmak isteseydik zaten linkleri vermezdik düzelmemiş olabilir...düzelmediyse bile güncelleme yamasıyla düzelecektir...

KaZAaRa
28-05-2008, 18:07
ben indirip kurdum.. gerçekten çok güzel bir yama olmuş ellerinize sağlık..

benimde şöyle bir sorunum var..

sanırım option file dan..

patch ile gelen option file i gerekli yere kopyaladım fakat oyundaki adamlar güncel değiller..

mesela hala interde adriano var.. mesela chealse de anelka yok..

buna uygun bir option fila var mı?

metinefeı91
28-05-2008, 18:31
anelka yokmu la vıyyyy bak oyuna gir load de yükle saveyi belki ondandır

kral765
28-05-2008, 20:01
Arkadaşlar İndirme Linklerinin 15. Partında Sorun War İlgilenen Olursa Sevinirim

deliyürek
28-05-2008, 21:04
deliyürek;

100% tabiki Türkce olmaz.Onlar kücük seyler. Ben sadece bendemi yada yanlis biseylermi yaptim diye Buraya yazdim. Scoreboard cözünürlük icindir mutlaka cünkü dedigin gibi 22 inc monitörde oynuyorum (1680x1050). Bunu düzeltecek yamayi bekliyorum. Ve tekrar dedigim gibi Spikerde suana kadar "0" hata mükemmel ama PES 6 daki gibi pek gülmüyoruz bunda mesala " Suta bak Mustafa Topalogluna hediye etti" gibi seylere pek rastlayamadim daha.
TEKRAR ELINE KOLUNA ve en önemlisi AGZINA SAGLIK...:img-hi::img-hi:

copernicag
28-05-2008, 21:05
option file ın günceli lazım..inanılmaz hatalar var kadrolarda futbolcu isimlerinde..hadi kendm düzeltiyom da biraz..hakan baltaya anıl diyo hasan mustan:)option file düzelirse yama harika olcak..penaltı kullanırken ofsayt yoktu gol oldu dio..

deliyürek
28-05-2008, 21:07
deliyürek;

Arkadaşlar İndirme Linklerinin 15. Partında Sorun War İlgilenen Olursa Sevinirim

MERHABA,
Senin icin tekrar indirdim ve bi sorun cikmadi. Gayet normal indiriyor ve kuruluyor. Tekrar indirip dene. Nasil bi hata cikiyor. Biraz anlatirsan yardimci olabiliriz.

bulkan
28-05-2008, 21:15
Dosya indirirken bazen bağlantı kopyası oluyor.Bu nedenle hatalı/eksik iniyor.
Hata veren parçayı yeniden indirmelisin.Yine hata varsa tekrar indireceksin, hata düzelinceye kadar.

swat77
28-05-2008, 21:57
Arkadaşlar ben int. indirmek istiyorum ve int. sınırlı indirirsem noğlur bilgi verirmisiniz?

indirince faturada görürsün 4 gb kota olur eni iyisi DVD al

evoturka
28-05-2008, 23:09
Slm arkadaslar,

su ligtv scoreboard problemini cözebilen birisi varsa eger birsahmetttt bi nasil yapildigini söylesin.hersey bomba gibi sadece scoreboard siyah kara bi cizgi halinde kaliyorrrr heppp.tüm cözunurluklerde denedim ama maalesef bitürlu düzelmedi!!!

embriyolog
28-05-2008, 23:45
fenerbahçe forma sorununu benden başka yaşayan yokmu yaw.. sadece bende mi ankaragücü forması olarak görünüyor..?

el_sadr
28-05-2008, 23:58
yaptığınız başarılı ve güzel çalışmayı indirirken 15.partta böyle bir sorunla karşılaştım

An error has occured:

You have requested [Only Registered Users Can See Links] (100431 KB).

Server 169.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.

Go back to try again.

sorun bende değil sanırım çünki diğer partları indirebiliriom ama 15bu hatayı veriyor

kazem32
29-05-2008, 00:03
beyler ufak tefek hatalar olacak tabi ben . oyunu hatasız kurdum yükledim herşeyini vs. çok beğendim harika gerçekten .ufak tefek hatalarda inş ilk güncellemede olacaktır diyorum. trabzonspor kadrosunu güncellemenizi istiyorum hasan bey saygılar

:tsbayrak5hd:

deliyürek
29-05-2008, 00:04
yaptığınız başarılı ve güzel çalışmayı indirirken 15.partta böyle bir sorunla karşılaştım

An error has occured:

You have requested [Only Registered Users Can See Links] (100431 KB).

Server 169.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.

Go back to try again.

sorun bende değil sanırım çünki diğer partları indirebiliriom ama 15bu hatayı veriyor

Server den gelen bi problem. Senle bi ilgisi yok. Cookies leri sil, internet baglantisini kapat ve tekrar gir. Buda olmazsa daha sonra tekrar dene. Rapidshare de banada oldu bazen öyle biraz bekledikten sonra tekrar denedim ve oldu.

tarik_gfb
29-05-2008, 08:46
indirince faturada görürsün 4 gb kota olur eni iyisi DVD al

Saol...

tontonzola
29-05-2008, 11:49
slm kardeşimle ilk macı oynadık mac bıttı ıkıncı maç için takımları değiştirelim dedik ekran dondu ve bilgisayarı kıtledi bu bızden mı kaynaklanıyor yoksa sızdede donma oluyormu )takım secme bolumude)

oglak1538
29-05-2008, 12:04
Hasan abi partları internetten çektim tek kelimeyle 10 numara.Emeğine sağlık teşekkür ederim
Yamayı 1024 internetle sabırla indirdim :D 3 günümü aldı ama olsun değdi.
Belirtmek istediğim bir kaç birşey var.
Bazı arkadaşlar gol atmak kolaylaşmış diyor.Bana da öyle geldi açıklayayım bunu.Bunun nedeni Resmi 1.20 yamasının üzerine kuruluyor olması.Resmi yama oyunun oynayışını biraz değiştirmiş sanki.Yani TSC yamasıyla alakalı bir durum değil.
Hasan abi oyundaki yüzler biraz esgeçilmiş sanırım.Bunu güncellemelerle giderirseniz yama kusursuz olabilir.
Yamayı normal sürüm üzerine kurmak mümkünmü?(patch 1.20 yi kurmadan)Çünkü oynanış değişmiş ve ben PES in 1.20 yamasını pek beğenmedim.Eskisi daha güzeldi, eğer böyle bir imkan varsa çok iyi olur.
Yama için tekrar teşekkürler ben sorunsuz kurdum kuramayanlar buraya sorunlarını yazsınlar yardımcı olabildiğim kadarıyla olurum

embriyolog
29-05-2008, 12:53
Fenerbahçe forma sorununu benden başka yaşayan yokmu yaw.. sadece bende mi ankaragücü forması olarak görünüyor..?

Arkadaşlar bizahmet biriniz bi baksın lütfen... Bu kadar zor mu ???

savo55
29-05-2008, 14:37
oyunu biraz da sor yapin be hasan abi
bide alman takimlari olmuyor bir baksan, alman milli takimi da ok mi
sen en iyisin hasan abi

ajan358
29-05-2008, 15:21
Bende türkçe spikerle süper lig yaması var bunun uzerıne yuklesem olur mu yoksa temıs pes 2008 yok

copernicag
29-05-2008, 15:22
option file da çok ciddi hatalar var..takım isimleri oyuncu isimleri transferler falan baya bi yanlış..bi de maça başlarken galatasaray ile ali samiyen stadında bordo mavi balon uçuruyolar:S hakan baltanın adı anıl,nondanın adı emre güngör olmuş..kötülemek için yazmıyorum yani bu hatalar var düzeltilsin die yazıyorum

sakincalim
29-05-2008, 21:49
Yamayı indirdim kurdum emeği gecen herkese tesekkur ederim tabiki eksikleri var ozellikle option file da ve oyuncu face lerinde ama olsun yamayla duzelir umarım..benim sorunum soyle oyunun orjinalinde oynarken ceza sahasında kasmalar olmuyodu fakat yamadan sonra top her ceza sahasında yaklastıgında bir anda fps ler dusuyor ve yavasliyor nedeni ne olabilir ne onerebilirsiniz hasan beyy tesekkur ederim..

iley1977
29-05-2008, 23:40
Fenerbahçe forma sorununu benden başka yaşayan yokmu yaw.. sadece bende mi ankaragücü forması olarak görünüyor..?

Arkadaşlar bizahmet biriniz bi baksın lütfen... Bu kadar zor mu ???

evet dostum aynı sorun bende de var bir türli halledemedim lütfen yardım

masteng78
30-05-2008, 00:17
slm Hasan Bey öncelikle ne olursa olsun güzel bir çalışma olmuş tüm ekibe teşekkürler.Ben dvd yi kurdum herşey çok güzel yanlız oyunu açtığım anda mause ve gamepat devre dışı kalıyor bu normal mi yoksa benim sistemimle mi alakalı acaba cevaplarsanız sevinirim tekrar emeği geçen herkeze teşekkürler.

matigan
30-05-2008, 02:51
yamayı 4. gün bu saatlerde yeni indirdim.partların boyutu 3,06 Gb ...halbuki dosyaları çıkarttığım zaman 1,22 Gb oluyor...bir yanlışlık mı var ?

teeet_17
30-05-2008, 04:11
hocam dosyalari kopyaladim oyunu calistir diyorum d3dx9_27.dll hatasi veriyo ?????????????????????????

bulkan
30-05-2008, 07:03
directx ile ilgili sistem dosyası eksik olduğu için o hatayı veriyor.
DirextX End User Time Web Installer ([Only Registered Users Can See Links]) sayfasında önce "Continue" e tıkla.Bilgi çubuğunda gelen ActiveX uyarısını tıklat ve yükle."Continue" olan yerde "Download" çıkacak.Buna tıkla, indir ve kur.

evoturka
30-05-2008, 09:17
yaaa arkadaslar bide su scoreboard problemini bi cözebilsek cok kisi sevincek galibaaa..........

BaRoS-24
30-05-2008, 09:18
şampiyonlar ligi kupa maçı yapıyorum galatasarayla ali samiyende maça başlıyorum çimler hala eski halinde fakat dostluk maçında çimler eklenmiş neden olabilir:(

BlackCat(v-i-p)
30-05-2008, 10:11
Stad seçerken game padla arapası düğmesine basın.Gece-gündüz seçimlerinin olduğu bölümde en altta çim şeklini seçebilirsiniz.

kickers
30-05-2008, 10:16
Master lig de galatasaray PSV olarak gozukuyor forması Psv nin forması

iley1977
30-05-2008, 10:37
arkadaşlar fenerbahçe forması ile ilgili çözüm yolu bulan varmı

RaNK
30-05-2008, 10:54
Stad seçerken game padla arapası düğmesine basın.Gece-gündüz seçimlerinin olduğu bölümde en altta çim şeklini seçebilirsiniz.

Bilgi için saol Hasan Abi

evoturka
30-05-2008, 12:36
blackcat lig tv scoreboard problemini cözecek bir bilgin yokmu????

iley1977
30-05-2008, 13:38
birde şu fenerbahçe forması ankara gücü formasıyla karışmış ne olur yardım

admin........

BlackCat(v-i-p)
30-05-2008, 15:15
Güncellemelerde düzelecektir.

KaZAaRa
30-05-2008, 15:46
güncelleme konusuna değindiğin iyi olduğu black cat..

onun çalışmaları başladı mı ?

en azından ilk olarak option file düzeltilirse süper olur.. :):)

copernicag
30-05-2008, 22:06
Either the file is demaged or was not correctly installed.pls uninstall before installing again

pes2008.exe ye tıklayınca bu hata ile karşılaşanlara önerim başka bi pes2008 temin etmeleri(orj alın ya da başka indirin internetten)..
ben "Pro Evolution Soccer 2008 DVD5-RiTUEL" indirip kurmuştum yama o yüzden çalışmadı.yukardaki hata ile karşılaştım.
Pro Evolution Soccer 2008-FLT indirdim kurdum yamayı kopyala yapıştır yapınca sorunsuz çalışmakta.
işte tek istediğim şey düzgün bi option file :(

Niste10
31-05-2008, 03:42
Herkese merhaba.Yamayı indirdim kurdum, arkadaşların bahsettiği hataları bende gördüm onun dışında yama çok güzel.Büyük emek verildiği belli.
Benim bir sorum olacak.İki tane bilgisayar var bende, diğer bilgisayardaki oyuna sadece türkçe spiker'i kurmak istiyorum..Bunun için ne yapmam lazım? Yardım bekliyorum yetkili arkadaşlardan..
Tekrar ellerinize sağlık..

Big Of Deniz
31-05-2008, 09:30
Spiker dosyasını bulman gerek.Sanırım rs yada rv'ydi..2'sinden birisidir..

demreli
31-05-2008, 10:43
Option file mutlaka update yapılmalı

can_pes
31-05-2008, 11:52
Spiker dosyasını bulman gerek.Sanırım rs yada rv'ydi..2'sinden birisidir..

deniz kardes rv_e ydi

lieebtman
31-05-2008, 14:10
HASAN abi emeğinize sağlık çok süper bir yama,bence en büyük eksiklik genelde her takımın en önemli oyuncusu konumunda görünen futbolcuların seslendirilmemiş olması.Benim için önemli olan takımıma transfer ettiğim oyuncunun spiker tarafındanda seslendiriliyor olması sizcede öyle değilmi arkadaşlar.mesela NANI,SALCIDO,POSTIGA,SOLDADO,GAGO,KUYT,CROUCH,ELMA NDER,HUMBERTO SUAZO,Ve sayamadığım bir çok yıldız isim NONDA ya ANIL DİYO Mesela bunları giderirseniz çok iyi olur.
Şimdiden ilginize tşk ederim

cyber-emir
31-05-2008, 18:27
Peki... Yamada Hangi Dosyaları editlediniz. Örneğin nasılsa kopyala yapıştır diyelim cv_0 ı biz değiştirdik siz ise yamada onu editlemediniz (sadece örnek) bu sorun yaratabilir. Hangi dosyalar editten geçti acaba.

demreli
31-05-2008, 19:07
emircim bu yamayı kullanabilmen için Pes 08 oyununa Yama yüklemem lazım.Yani orjinal yamasız oyuna yüklemen lazım extremeyi.Yoksa Hata verir.Eğer oyununda yama yüklüyse
siL Oyunu yeniden kur Sonra Dvd deki veya indirdiğin dosyaları Oyunu kurdugun gerekli yerler at..

BaRoS-24
31-05-2008, 19:33
1. şampiyonlar ligi kupasında grup olarak yapılmalı
puanlı şimdi

2.bayern münih ve almanya takımında cins oyuncular var rome filan güncelleme olması lazım

3.ali samiyen stadına hiç pankart eklenmiyo oyuna importladım başka yabancı stadlarda görünüyo ama bi türlü ali samiyendene eklenmiyo

bunlara el atınmalı(güncellemeler ne zaman)

ali samiyene pankart ekleyebilirmiyim bi yardım edebilirseniz geri kalan hepsi süper...

embriyolog
01-06-2008, 00:38
ya arkadaş bari siz söyleyinde biz kendimiz editleyelim.. fenerbahçenin formasını nereden düzelticez.. ankaragücü formasını iptal edip kendi formasını nasıl gösterecez.. update çıkış tarihi belli değil, bari hangi dosyayı editleyeceğimizi söyleyinde biz kendimiz düzeltelim.. yoksa çoook beklenecek gibi görünüyor..

Niste10
01-06-2008, 01:03
deniz kardes rv_e ydi

şimdi ben diğer temiz oyunuma sadece rv_e'yi importlarsam türkçe spiker gelir dimi?

Sadece türkçe spiker istiyorum ama başka bişey değil..

bulkan
01-06-2008, 01:07
Spiker dosyası rv_e.img değil, rs_e.img dir.

necati_celik
01-06-2008, 01:41
Arkadaşlar, dvd yi aldım fakat birtürlü pc ye kopyalayamıyorum.Pes 2008 exTReme klasörüne geldiği zaman, döngüsel artık yönetimi diyor ve kopyalamayı iptal ediyor.Aynı hatayla karşılaşan var mı?dvd de sorun olabilir mi?Ne yapmalıyım?

Niste10
01-06-2008, 03:18
Spiker dosyası rv_e.img değil, rs_e.img dir.

teşekkürler.. bir sorum daha olacak..ali sami yen stadyumu için hangi dosyaları importlamam lazım?

bulkan
01-06-2008, 09:11
Orası beni aşar :)
exTReme yamasında bildiğim kadarıyle import vs gerkmiyor.Gerekli img dosyaları kitserver içinde mevcut olması lazım.
Onu uyguladığında zaten tüm stadyumlar eklenir oyuna.Sadece Ali Samiyen dosyası hangisidir, bilemiyorum.

Nemesisenfo
01-06-2008, 10:48
merhaba arkadaşlar. öncelikle yamayı hazırlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum . Ben yamayı internetten indiriyorum şuan 15. parttayım . partları dizine çıkarmayı deniyorum ama cs.img %93-94 kısmında cilt hatası alıyorum ama zipten çıkarmaya devam ediyor bu sırada. partların biri hatalı olarak iniyor gibi geldi bana. ama hangi partın hatalı olduğunu tanı mesajında yazmıyor . hangi partta sorun olduğunu anlamam için ne yapmam gerekli ( bütün partları tekrar indiremem ). şöyle anlatayım dün en son 10. partı indirmiştim ve önizleme olarak zipten çıkarırken sorunsuz bi şekilde zipten çıkarıyor sonunda 11. partı istiyordu ama şuan söylediğim gibi 15. parta kadar indirdim ve cv.img %93-94 kısmında cilt hatası alıyorum ( hangi partta hata olduğunu yazmıyor) . Yardımcı olursanız sevinirim

mikail2006
01-06-2008, 19:45
arkdaslar su fenerbahce forma cözümü yok mu hala ankaragücü forması ile oynuyoruz.

memorge1
01-06-2008, 21:48
merhaba arkadaşlar. öncelikle yamayı hazırlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum . Ben yamayı internetten indiriyorum şuan 15. parttayım . partları dizine çıkarmayı deniyorum ama cs.img %93-94 kısmında cilt hatası alıyorum ama zipten çıkarmaya devam ediyor bu sırada. partların biri hatalı olarak iniyor gibi geldi bana. ama hangi partın hatalı olduğunu tanı mesajında yazmıyor . hangi partta sorun olduğunu anlamam için ne yapmam gerekli ( bütün partları tekrar indiremem ). şöyle anlatayım dün en son 10. partı indirmiştim ve önizleme olarak zipten çıkarırken sorunsuz bi şekilde zipten çıkarıyor sonunda 11. partı istiyordu ama şuan söylediğim gibi 15. parta kadar indirdim ve cv.img %93-94 kısmında cilt hatası alıyorum ( hangi partta hata olduğunu yazmıyor) . Yardımcı olursanız sevinirim

tüm partları indirmeden zaten çıkan dosyayı kullanamazsın. partlar tamamlanmadığı için hata verir. hepsini indirip ondan sonra açın lütfen.

osman9
02-06-2008, 00:04
arkdaslar su fenerbahce forma cözümü yok mu hala ankaragücü forması ile oynuyoruz.

burdan Fenerbahce dosyasini bul:
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\GDB\uni
url vermek herhalde yasak. onun icin
internetten fenerbahce gdb dosyasini bul ve bu dosyaya yapistir.
bulamazsan yamasiz kurulumdaki eski fenerbahce gdb dosyasini da kullanabilirsin

yeniacune
02-06-2008, 00:18
Yama DVD si için teşekkürler Hasan bey. Yanlız sorunlar var.
1. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kolaylaşmış. En zorda oynarken orjinalde zor gol atardım. şimdi çok kolay.
2. En büyük problemim ki bu en büyük problem. Bende qore2 quad 6600 işlemci ve 8800 gt ekran kartı 4gb ram var. Orjinal oyunu bütün çözünürlükte en iyi şekilde oynarken sizin yamayı yükledikten sonra maalesef ekranda titremeler oluyor. olabilecek herşeyi denedim. sürücüleri güncelleştirdim, disk birleştirme yaptım, sizin grafik ayarlarını en düşüğe getirdim en sonunda silip tekrar yükledim ama olmadı. orjinalde ve demo spikerde hiçbir problem olmazken extreme de maalesef ekranda çizgiler belirip tekliyor. Bi çözümü varsa ?

rakopa
02-06-2008, 00:23
Tesekürler eleriniz ve Dileriniz dert görmesin bir zahmet Scorboard Lig TV yi 1680x1050 yapsaniz cok menmun olurum eger varsa bir zahmet linki verin , Tesekürler. Ben malesef Editleyemedim cv_0 icindeki - unnamed_863 Dosyasi olmasi gerek . Bu Arda arkadaslar bu yamayi XBOX360-a yapilsa daha Süper olur.:mesaleus9:

rakopa
02-06-2008, 00:33
Yama DVD si için teşekkürler Hasan bey. Yanlız sorunlar var.
1. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kolaylaşmış. En zorda oynarken orjinalde zor gol atardım. şimdi çok kolay.
2. En büyük problemim ki bu en büyük problem. Bende qore2 quad 6600 işlemci ve 8800 gt ekran kartı 4gb ram var. Orjinal oyunu bütün çözünürlükte en iyi şekilde oynarken sizin yamayı yükledikten sonra maalesef ekranda titremeler oluyor. olabilecek herşeyi denedim. sürücüleri güncelleştirdim, disk birleştirme yaptım, sizin grafik ayarlarını en düşüğe getirdim en sonunda silip tekrar yükledim ama olmadı. orjinalde ve demo spikerde hiçbir problem olmazken extreme de maalesef ekranda çizgiler belirip tekliyor. Bi çözümü varsa ?

Arkadas sorun Yamayla hic Alakasi yok !
Sen kitserver(m) yi indir , yada kitserveryi hic acma yani install yapma sorun burdan kaynaklastigi
kesin.

Sinan03
02-06-2008, 07:47
Selam Hasan ABi Ben Yamayi Yeni Yukledim Hersey Guzel Ama Fenerbahce'nin Formasi Ankara gucuyle Degismis Cozum Ariyorum....

kickers
02-06-2008, 11:52
Master lig de galatasaray PSV olarak gozukuyor forması Psv nin forması
ayrıca takım adlarıda Psv olmus bu sorunun cozumu nedir acaba

BaRoS-24
02-06-2008, 13:14
2-3 kişde sordu ali samiyene neden hiçbişe importlanmıyo(pankart Vs) hala cevap yok bi cevap lütfen...bi yol söleyin biz uğraşalım:wallbash:

berkant03
02-06-2008, 16:48
arkadaslar ben yamayı dvd olarak edindim yamada suana kadar sadece isim lerde bazı oyuncuların isimleri yanlış söyleniyor diyer formalar felan güzel yani

rakopa
02-06-2008, 18:46
LigTV-Scorboard 16:9 Ayarlarda Genis Ekranda Grafikhatasi oluyor varsa birisinde Lig Tv Widescreen Lütfen bu T.S.C exTReme 2008 icin Upload etsin; Tesekürler !

BaRoS-24
02-06-2008, 19:26
müzik dosyalarını nerden bulabilirim peste güzel müzikler var yardım edebilirmisiniz:punk::punk::punk:

Sinan03
02-06-2008, 20:51
Selam Hasan ABi Ben Yamayi Yeni Yukledim Hersey Guzel Ama Fenerbahce'nin Formasi Ankara gucuyle Degismis Cozum Ariyorum....

evet cevap bekliyorum

metinefeı91
02-06-2008, 22:43
kitservera gir ankara güücndekiler fb ile değiştir

embriyolog
02-06-2008, 23:21
kitservera gir ankara güücndekiler fb ile değiştir

denedik fakat hiçbişey değişmiyor..!

osman9
03-06-2008, 00:09
BEN HAYATIMDA BU KADAR GÜZEL YAMA GÖRMEDİM ÇOK GÜZEL! tebrik ederim. pes 2009 da daha iyisini bekliyoruz simdiden.

ancak bazi sorunlarla karsilasdim;

- girisde extreme logosu gozukmuyor
- lig tv scoreboard yok
- logolar eski halinde

ilk once 1.2 yamasini kurdum ancak yine ayni sorunlarla karsilasiyorum.
settings lerde fayde etmiyor

bilgisayar ozellikleri:
MS Windows Vista
Intel Core2 Duo T5450
2,0 GB RAM
ATI Mobility Radeon HD 2400

Bir cozum bulabilirseniz cok memnum kalirim. simdiden tesekkur ederim

hazir
03-06-2008, 08:11

Yaw yeni bir Update cikarsa ben orda GS - FB yazmasindan cok Logolarin Cikmasini isterdim

Bendede zaman Problemi war göründügü gibi ayarlarin herseyini degistirdim olmadi 19tft monitior var eski Pes 06 extreme patch de problemim Yoktu.

Bide Shabani Nonda ya Emre Güngör diyo ve Gol olunca biraz Gec Gol oldu diyo

Bir Update cikarsa Milli Takimlarin Logolarini da degistire bilirmisiniz cok saade duruyo. Evolution Patch cekmistim ben orda Takim seciminde Logolar yukartada cikiyodu ve Milli Takimlarda Ülkelerin büyüklüyü kesilmis Logo halinde Takim secimine koyulmustu. Bizdede Cok Saade duruyo:(.

swat77
03-06-2008, 09:23
ayrıca takım adlarıda Psv olmus bu sorunun cozumu nedir acaba
oyunu sil güzelce kopyala yapıştır

ventura900
03-06-2008, 11:56
yama gercekten güzel elinize saglık.ama söle bi sorunum war bu yamayı yüklemeden önce demo yamayı kullanıyorum ordan ekranda bi sorun yoktu...fakat full yamayı kurunca ekran da titreme ve oyunda camera dönerken ufak çizgi gibi bişey olustu.arada cıkıo..titreme çizgisi gibi.baska kullanıcalrın basınada gelmiş sanırım .ayrıca tribünlerde ki insanlar falan kötülesti.8800 gt ekran kartım war.sistemim oldukca yeterli..ztn demoda böle bi sorun yoktu.bütün çözünürlükleri denedi.kitserveri kapayınca tribünler görüntü ii oldu biraz ama titreme ve çizgi dewam edeyr napablirm.

tokuslu
03-06-2008, 14:48
merhaba arkadaşlar... Xtreme yamasını kurdum, oyuna başlarken stad seçimininden önce ve oyun esnasında strart'a basınca 10 saniye kadar duruyor nedendir acaba...

copernicag
03-06-2008, 15:02
güncelleme çalışmaları hakkında bilgi alabilir miyiz

rakopa
03-06-2008, 15:17
yama gercekten güzel elinize saglık.ama söle bi sorunum war bu yamayı yüklemeden önce demo yamayı kullanıyorum ordan ekranda bi sorun yoktu...fakat full yamayı kurunca ekran da titreme ve oyunda camera dönerken ufak çizgi gibi bişey olustu.arada cıkıo..titreme çizgisi gibi.baska kullanıcalrın basınada gelmiş sanırım .ayrıca tribünlerde ki insanlar falan kötülesti.8800 gt ekran kartım war.sistemim oldukca yeterli..ztn demoda böle bi sorun yoktu.bütün çözünürlükleri denedi.kitserveri kapayınca tribünler görüntü ii oldu biraz ama titreme ve çizgi dewam edeyr napablirm.

Arkadas sorun Yamayla hic Alakasi yok !
Sen kitserver(m) yi indir , yada kitserveryi hic acma yani install yapma sorun burdan kaynaklastigi
kesin.

BaRoS-24
03-06-2008, 16:33
galatasaray tezahüratında updatelerde çıldırın
olacakmı ben oynarken duymadım

system3
03-06-2008, 17:14
beyler elinize sağlıkda bende ciddi bir sorun var

PES 2008 e giriyorum görüntü yok simsiyah ekran çıktı.. fakat oyun çalışıyor enter'a filan basınca sesler geliyor.. ama görüntü yok sebebi nedir ? bilen var mı yardım cı olursanız sewinirim.

1024/768 çözünürlüğüm var
256 mb ekran kartı

exstra bir şey yüklemedim TSC nin içinden çıkanlardan filan yüklemedim..

sedat_60
03-06-2008, 17:32
15. 13. ve 4. partlardaki sorunlar ne indirken yarıda kesiliyor :(

ecel_2829
03-06-2008, 17:57
arkadaşlar şu anda 18. partı indiriyorum ama bir sorunum var. 17. part bozuk bi yardımcı olursanız sevinirim

swat77
03-06-2008, 21:13
pes 2008 de tezahurat dosyası hangisi acaba img de bulunanan ve spikerin dosyasıda hangisi bilen varmı acaba TEŞEKKÜRLER

emany
03-06-2008, 23:53
Bozuk partı tekrar indirmelisiniz.

cicou
04-06-2008, 03:17
merhaba,
benim bilgisayarda özellikle arkadaşlarla oynarken maç bittikten sonra başka maç oyna dedikten sonra maça başlarken oyun donuyo. ve bilgisayara reset atmaktan başka çarem kalmıyo. ekran kartım ve işlemcim iyi sayılır. p4 3.2 işlemcim ve sapphire x1950 gt 256 bit 512 mg ekran kartım var. ram 1.25 gb. bu sorun sadece bende mi oluyo?
bi açıklama yaparsanız çok sevinirim. kolay gelsin.

BaRoS-24
04-06-2008, 13:49
pes 2008 de tezahurat dosyası hangisi acaba img de bulunanan ve spikerin dosyasıda hangisi bilen varmı acaba TEŞEKKÜRLER

rs_e spiker rv_e de tezahuratlar olması lazım

auspuff
04-06-2008, 15:26
selamlar. yama gayet basarili fakat bende ufak bi sorun var.umarim cozumu de vardir.
oyuna baslayinca spiker net bi sekilde anlatiyor fakat ikinci oyuna gectikten sonra ses surekli birbirini tekrarliyor.ornegin: vurdu ve gol oldu repligi
vurdu.....
vurdu....
veya
oralardan sert vurur...
oralardan sert vurur... ve zaman zamanda ses üstüste biniyor.iki repligi ayni anda soylemeye calisiyor fakat tikaniyor. umarim halledebilirim.
ilginize tesekkurler.

Sinan03
04-06-2008, 16:05
Ben Butun Partlari Indirdim Ve Kurulumu Okuyup Herseyi Dogru Yaptim Ama Nedense Fb Formasi Ankara Gucuyle Degismis Buraya Nekadar Yazsam Da Cevap Alamadim :( Sonunda Silin Ve Bastan Kurun Dediniz Artik OYUNU Sildim Yarin Bastan Kurcam Insallah Calisir :s ... Oyunda Hersey Guzel Olmus.. Yamada Emegi Gecen Herkeze Tskler...

BaRoS-24
04-06-2008, 16:32
Ben Butun Partlari Indirdim Ve Kurulumu Okuyup Herseyi Dogru Yaptim Ama Nedense Fb Formasi Ankara Gucuyle Degismis Buraya Nekadar Yazsam Da Cevap Alamadim :( Sonunda Silin Ve Bastan Kurun Dediniz Artik OYUNU Sildim Yarin Bastan Kurcam Insallah Calisir :s ... Oyunda Hersey Guzel Olmus.. Yamada Emegi Gecen Herkeze Tskler...

sinan kardeş forumda vardır pes 2008 için fenerbahçe forması o png olarak onu
oyunun kurulu olduğu yerde kitserver gir
ordan GDB gir fenerbahçe klasöründen "pa" klasörünün içine at değiştirlirsinmi
sorusuna evet de tekrar kitserver klasöründe setup dosyasına gir "remove" de sonra install de oyuna gir sorunun düzelir ok:gsbayrak::icon_12::gsbayrak::icon_12:

Sinan03
04-06-2008, 21:36
sinan kardeş forumda vardır pes 2008 için fenerbahçe forması o png olarak onu
oyunun kurulu olduğu yerde kitserver gir
ordan GDB gir fenerbahçe klasöründen "pa" klasörünün içine at değiştirlirsinmi
sorusuna evet de tekrar kitserver klasöründe setup dosyasına gir "remove" de sonra install de oyuna gir sorunun düzelir ok:gsbayrak::icon_12::gsbayrak::icon_12:

en az 10 defa denedim olamdi import yaptim olmuyor :s:s Ama SANIRIM SORUN Benim oyunda :) Okadar cok yama Yaptim sildmki Tabi Biraz Oyun Delirmistir :d Neyse Yarin Sifirdan Yapicam Daha iyi olur

rakopa
04-06-2008, 23:01
Birisinde T.S.C exTReme 2008 patche uyumlu 16:9 Ligtv Scorboard varsa Upload ederse cok sevinenler olacak.

serko78
04-06-2008, 23:57
20 . partı tam 3 kere indirdim fakat döngüsel atık bi şeyler diyor ........

rakopa
05-06-2008, 00:16
20 . partı tam 3 kere indirdim fakat döngüsel atık bi şeyler diyor ........

Ne yani hatami veriyor anlamadim 3.kere indirdiysen olmasi lazim Pes2008_exTReme.part20- Boyutu 95,7MB olacak, Sen en iyisi Winrarin Yenisini indir [Only Registered Users Can See Links]

Birisinde T.S.C exTReme 2008 patche uyumlu 16:9 Ligtv Scorboard varsa Upload ederse cok sevinenler olacak.

faryosa
06-06-2008, 00:00
iyi geceler ingiltee liginde formalar yapıldımı bendemi eski çıkıyo
nasıl düzelir

rakopa
07-06-2008, 01:03
iyi geceler ingiltee liginde formalar yapıldımı bendemi eski çıkıyo
nasıl düzelir

Kitserver-710m Bu Yeni Versionu bul kopyala adresse yapistir ozaman oluyor:img-thumbup:

_alih_
07-06-2008, 10:18
selam

Hasan bey. Gerçrkten çok güzel olmuş ellerine ağzına sağlık. bende sorun vardı ama çözdüm. başka bir şey soracağım. Acaba Bundesliga yaması (takım isimleri ve Oyuncu adları) boş geliyor. yani takım adı bölümünde TEAM1 , TEAM2..... oyuncu adları bölümündede player1, layer2 olarak geliyor. Acaba sadece bendemi gelmiyor. Onun düzeltmesini nasıl yapabiliriz.

erdogan_FB
07-06-2008, 10:19
hasan abi şu fenerbahçe formalarının sorununu çözebilir misiniz?Herşeyi denedim olmadı fener'i seçiyorum ankaragücü formaları çıkıyor lütfen yardım edin.

_alih_
07-06-2008, 11:20
Hasan bey öncelikle bu yamanın çok güzel olduğunu söylemek istiyorum. Sayende masa başından kalkamıyoruz. Bir oyun ancak bu kadar zevkli hale gelebilir. Bu kadar el emeği olan bir programda elbette bazı hatalar ve eksikler olacaktır. Forumlarda okuduğum kadarıyla bilgisayar sorunları hariç oyundaki sorunlar hep aynı. Her oyunda hatalar vardır bu hatalar diğer güncellemelerle giderilebilir.. Meydana gelen hatalarda bir çok çözümler sunulmuş. Bunlar kesinlikle doğru düzeltmelerdir. ama bir çoğumuz bilgisayar kullanmayı bilmiyoruz. Bahsedilen eksikliklerin sizin yapacağınız update dosyalarıyla tek sek seferde install şeklinde yapılırsa çok daha iyi olur kanaatindeyim. Çünkü ben örnek veriyorum kitserverden forma değişikliğini yapabileceğimi sanmıyorum. Bunların sizler tarafından düzeltilip bize verilmesi daha iyi olacaktır. Tekrar söylüyorum Yama çok güzel
Hasan bey sorunlar dediğim gibi bence hep aynı.

Alıntıdır.
1 fb - ankaragücü formaları karışıyor
2 bazı isimler yanlış okunuyor. Örnek gs da Nonda’ya Emre Güngör diyor.
3 master ligde gs psv oluyor
4 Bundesligada oyuncu adları ve takım isimleri yapılmamış yani boş geliyor. (bu sorun sadece bendemi var onu bilmiyorum.)
5 Oyunlar da zorluk ayarının hiçbir faydası olmuyor. Yani oyun çok kolaylaşmış normal pes 2008 de gol çok zor atılırdı.
6 tüm gollerde gol atıldıktan 2-3 saniye sonra gol atıldığını söylüyor.
7 lig tv scorboardunda sorun var.
8 ÖNEMLİ : Maça girerken oyun donuyor. Kilitleniyor. Ve reset atmak zorunda kalınıyor.

Bunlar yapılınca bence daha güzel olacaktır

Teşekkür ederim.

copernicag
07-06-2008, 13:55
günlerdir hiç bi yetkilinin cevap vermemesi ilginç..burası sorunlar ve çözümler bölümü olmasın sadece sorunlar bölümü olsun..çözüm yok çünkü..çözümü bırak açıklama da yok :D

BaRoS-24
07-06-2008, 15:56
günlerdir hiç bi yetkilinin cevap vermemesi ilginç..burası sorunlar ve çözümler bölümü olmasın sadece sorunlar bölümü olsun..çözüm yok çünkü..çözümü bırak açıklama da yok :D

doru söylüyor srunları söylüyoruz ama çözüm yok çözüm varmı die formdan ayrılmıyorum ama bi cevap gelmedi bu konuya bi el atın T.S.C yöneticileri ...

emany
07-06-2008, 22:55
Nasıl bir çözümleme istiyorsunuz anlayabilmiş değilim. Hataları yazıyorsunuz. Biz de yazdıklarınızı takip ederek yanlışları yada eksikleri düzeltiyoruz. Çıkacak olan güncellememizi bekleyiniz.

gholyat
08-06-2008, 09:34
slm arkadaşlar, öncelikle yama çok güzel olmuş herkesin emeğine sağlık, özellikle tezahüratlar stadlar kusursuz diyebilirim, benim sorunum oyun yamadan sora bayağı hızlandı ve ben ne yaptıysam yavaşlatamadım. bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

bulkan
08-06-2008, 10:26
Oyunun yüklü olduğu dizindeki "Settings" dosyasını çalıştır.
-Wait for vsync
-Use frame skip
Seçeneklerindeki işaretleri kaldırırsan oyun biraz yavaşlar.

BaRoS-24
08-06-2008, 10:54
Nasıl bir çözümleme istiyorsunuz anlayabilmiş değilim. Hataları yazıyorsunuz. Biz de yazdıklarınızı takip ederek yanlışları yada eksikleri düzeltiyoruz. Çıkacak olan güncellememizi bekleyiniz.

tamamda biraz daha sık kontrol edilmeli bu konu onu demek istedik örnek verecek olursam Ali samiyene pankart nasıl importlayabilriz die 2-3 tane ben ve başkası bi cevap bile gelmedi herkes oru soruyo formdan ayrılıyo el atılması lazım eleştirmek gibi olmasın ama k.bakmayın yazmamız lazım güncellemelerde 1 ay oldu hala yok oyunun tadı kalmadı demek istedğimiz buydu Emany

copernicag
08-06-2008, 10:57
option file olsa ii olcak ama..1 ayda neden yapıladıysa..bi bildikleri var deyip hala bekliyoruz ok..

friendly
08-06-2008, 14:09
Merhaba ,

Pes 2008 Exreme DVD sini kurdum ve oynuyorum. Fakat ; oyun esnasında spiker hiç bir şekilde çıkmıyor. Ayarlardan da bir düzeltme yapmadıgım halde kontrol ettim spiker çaık diyor. Ama spiker sesi ne türkçe ne de ingilizce yok. Nedendir Acaba ?

Teşekkürler

BlackCat(v-i-p)
08-06-2008, 14:20
Hoparlörlerinizi masaüstü stereo yapmayı deneyin.

BlackCat(v-i-p)
08-06-2008, 14:21

gencfb07
08-06-2008, 14:21
tamamda biraz daha sık kontrol edilmeli bu konu onu demek istedik örnek verecek olursam Ali samiyene pankart nasıl importlayabilriz die 2-3 tane ben ve başkası bi cevap bile gelmedi herkes oru soruyo formdan ayrılıyo el atılması lazım eleştirmek gibi olmasın ama k.bakmayın yazmamız lazım güncellemelerde 1 ay oldu hala yok oyunun tadı kalmadı demek istedğimiz buydu Emany

arkadaşın dediklerine katılıyorum :img-clapping:

friendly
08-06-2008, 14:59

Ses problemim yokki. Büyün müzkleri ve seyirci seslerini gayet net duyuyorum. Sadece hiç bir şekilde spiker yorumu olmuyor oyun esnasında. Buna bir çözüm bulabilirmiyiz ?

friendly
08-06-2008, 15:09
Ses problemim yokki. Büyün müzkleri ve seyirci seslerini gayet net duyuyorum. Sadece hiç bir şekilde spiker yorumu olmuyor oyun esnasında. Buna bir çözüm bulabilirmiyiz ?

Pardon dediğiniz gibi yaptım ve düzeldi :) Tşk lerr

sedat_60
08-06-2008, 16:04
almanya kadrosunun isimleri yanlış :(

tolley
08-06-2008, 16:21
ya pardon bişey sormak istiyorum. bütün partları yükledim. en son kitserverı yükleyemedim. kitserverı tıklıyorum. setup ı da tıkladım. bir pencere geldi ama orda yükle tuşu yanmıyordu . ama oyun türkçe spikerle oynuyor. kitserver yüklenmezse bişey olurmu?

BaRoS-24
08-06-2008, 16:54
ya pardon bişey sormak istiyorum. bütün partları yükledim. en son kitserverı yükleyemedim. kitserverı tıklıyorum. setup ı da tıkladım. bir pencere geldi ama orda yükle tuşu yanmıyordu . ama oyun türkçe spikerle oynuyor. kitserver yüklenmezse bişey olurmu?

bendede aynı sorun vardı yapman gereken kitserverda setup a gir ilk önce remove butonunda tıkla sonra "install" butonu aktif olacaktır install yap olur OK

emany
08-06-2008, 20:06
Arkadaşlar burada 24 saat yama yapamıyoruz. O yüzden her yazdığınıza anında tamam düzeltildi diye mesaj atamayız. Biz yazdıklarınızı kontrol ediyoruz. Güncellemede hatalar giderilecektir.

genctayfa
09-06-2008, 15:12
ustam sorun orda ne zmn cıkcak bu güncelleme

18isa1907
09-06-2008, 16:17
Yamayla ilgili yeni tanıtım videolarınız var mı? Malum youtube kapalı proxy ayarlarıyla falan giriyoruz ama o da yavaş oluyor. Başka bir video sitesine en son haliyle bir tanıtım videosu atarsanız sevinirim. Şimdiden emekleriniz için teşekkürler.

18isa1907
09-06-2008, 16:20
Arkadaşlar emeğe biraz saygılı olalım. ExTreme DVD sine sahip olan arkadaşlara sesleniyorum, lütfen DVD'lerinizi başkalarına vermeyin.

18isa1907
09-06-2008, 16:29
kitserver klasörünü oyunun kurulu olduğu yere atmayı unutma. Ondan sonra dene.

mahmutxxx
09-06-2008, 23:44
kardeş bu extreme yamasını tek bir link olarak yayınlayacakmısınız bu sitede.

emany
10-06-2008, 14:03
Tek link olarak yayınlanmayacak.

Güncelleme paketinin yayınlanacağı tarih belli değil.

copernicag
10-06-2008, 17:28
importlama gerektirecek düzeltmelerin geç olmasını anlayabiliyorum fakat option file ın düzeltilmemesini anlamıyorum..yeni sezon yeni transferler mi bekleniyor..

kickers
10-06-2008, 20:18
oyunu sil güzelce kopyala yapıştır

oyunu siliyimmi ????

Sinan03
11-06-2008, 08:46
Ben Oyunu SildIM soNRa Tekrar Yukledim Extreme Patch i Gene Kurulacak Yerlere Attim... OLmadi fB Formasi Ankara Gucuyle Degismis :s Hic Gitmiyor Ne YAPTIYSAM Sonra extreme yi SIldim Baskasini Yukledim Simdi SOrun Giddi cOk Guzel Olmus Turkcespiker Tesekkurler... UfAK Hatalar Var Ama Onlardan Hic Bisey Olmaz :d Hatalar = Bazen Oyuncularin Ismi Yanlis Soyleniyor... Baska Yok )))

merthan93
11-06-2008, 12:43
evet ya bendede fenerbahce formasıyla ankaragücü forması karşıyo nasıl halledicez bunu bir bilen varsa yazabilir mi? lütfen

swat77
11-06-2008, 13:38
oyunu siliyimmi ????

oyunu silip tekrar yükle temiz bir şekilde bizde hiç hata yok ya

merthan93
11-06-2008, 13:54
ya arkadaşlar benim sorunu çözmeyi bilen yok mu ya:S

sedat_60
11-06-2008, 14:09
arkadaşlar ankara gücünün forması da fenerbahçe forması ise yerlerini değiştireceksiniz bu kadarınıda yapın (kopyala yapıştır ) ile

merthan93
11-06-2008, 14:13
işallah olur saol

sedat_60
11-06-2008, 14:14
doğru yaparsan olur :D

Matias
11-06-2008, 16:21
Arkadaşlar kitserver sorununu yaşamak istemiyorsanız normal oyunu harddiskinizden silin ve exTRemeyi o şekilde kopyalayın.
Belgelerimdeki konami dosyasınıda silin..

Sinan03
11-06-2008, 19:17
arkadaşlar ankara gücünün forması da fenerbahçe forması ise yerlerini değiştireceksiniz bu kadarınıda yapın (kopyala yapıştır ) ile

Nerden Biliyorsun Denemedimizi... Kac Kere Denedim Ben Olmuyor...Keske Su Kitverser denen Sey Cikmasaydi Import daha Guzel ... :fbbayrakjp6:

cicou
12-06-2008, 01:18
merhaba,
benim bilgisayarda özellikle arkadaşlarla oynarken maç bittikten sonra başka maç oyna dedikten sonra maça başlarken oyun donuyo. ve bilgisayara reset atmaktan başka çarem kalmıyo. ekran kartım ve işlemcim iyi sayılır. p4 3.2 işlemcim ve sapphire x1950 gt 256 bit 512 mg ekran kartım var. ram 1.25 gb. bu sorun sadece bende mi oluyo?
bi açıklama yaparsanız çok sevinirim. kolay gelsin.

arkadaşlar bu sorunum hakkında herhangi bir yorum yapılmadı. çok sık karşılaşıyorum. oyunun bu şekilde hata vermesi normal mi?
hem oyun şevkimizi kırıyo hem de bilgisayarımın windows'una büyük zarar veriyo. bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa Allah rızası için cevap yazsın. daha önce kullandığım pacth'de de aynı problemle karşılaşmıştım.

bulkan
12-06-2008, 03:09
cicou, sorunun donanımından kaynaklandığını sanmıyorum.Zira cpu ve ram yeterli.Ekran kartı zaten müthiş, fazla söre gerek yok.
Ripli veya dosyası eksik bir oyuna sahipsin sanırım, sorun oyunun sendeki kopyasında.
Oyununu sağlam bir DVD den yükleyip veya mümkünse orjinalini alıp yükleyip denemelisin.
Şu adımları izle;
Oyunu komple kaldır, ilgili hiçbir dosyası kalmasın, Belgelerim'deki dahil.
Yeniden Custom olarak yükle.
Crack yapmadan önce resmi 1.20 patch i yükle.
Ardından patch 1.20 ye uygun No-DVD fixed crack i indir(4.4MB).İndirdiğin arşivin içinde pes2008.exeBunu oyunun yüklü olduğu konuma kopyala ve soruya Evet de.
Bu şekilde oyununu daha sorunsuz, verimli biçimde kullanabilirsin.Olabildiğince yama yüklememeni öneririm.
Ayrıca başka oyunlarda problem var mı?Ekran kartın tam verimli çalışıyor mu?Güç kaynağı yeterli geliyor mu?Kaç Watt güç kaynağın?

hakan4095
12-06-2008, 11:14
ark.lar bendede bazen tam maça başlıcakken hata raporu veriyo yamayı yüklemeden önce hiç öle bi hata vermiyodu sitemimden değildir q6600 2gb ram 8800gts

BaRoS-24
12-06-2008, 12:21
ark.lar bendede bazen tam maça başlıcakken hata raporu veriyo yamayı yüklemeden önce hiç öle bi hata vermiyodu sitemimden değildir q6600 2gb ram 8800gts

oyununda başka yama vardır oyunu sil baştan yükle Custom olarak patch 1.20 yükle sonra extreme yamasını kur hata vermez Ok

BaRoS-24
12-06-2008, 12:24
yaw 1 ay oldu halen güncelleme yok oyunun tadı kalmadı güncellemenin bittiği kadar olan bölümünü yayınlayın artıkkkkk

copernicag
13-06-2008, 10:48
iyi bari siteye hergün defalarca tıklıyoruz,reklamlardan para kazandırıyoruz bari yamayı beklerken..

The MasteR
14-06-2008, 11:36
arkadaşlar exTRreme yamasını indirdim internetten ve ilk başlarda oynadım sorunsuz ama şimdi oyunu açtığımda spiker hiç konuşmuyor oyunu 3 kere silip yükledim yine konuşmuyor neden acaba lütfen yardım edin

copernicag
14-06-2008, 12:04
arkadaşlar exTRreme yamasını indirdim internetten ve ilk başlarda oynadım sorunsuz ama şimdi oyunu açtığımda spiker hiç konuşmuyor oyunu 3 kere silip yükledim yine konuşmuyor neden acaba lütfen yardım edin

yamayla ilgili bi sorun değil arkadaşım o,bilgisayarında seslerde bi ayar yapman gerekiyor..forumda var çözümü bi arat istersen..

faryosa
14-06-2008, 12:06
iyi günle benim sorum ingiltere ligi formaları eski çıkıyor ve ayrıca kıtsaverı yükledigimde düzeliyor fakat bu safer de formalar çıkmıyo maça başlarken ayrıca maç ta çok geç açıyo ne YAPBİLİRİM

sedat_60
14-06-2008, 14:48
ben exTReme i internetten sorunsuz bir şekilde indirdim ama oyuna başladığımda bi kaç maç yapmadan pc kapanıyor ve bi daha yaklaşık 30 dk açılmıyo ve uzun bios çalıyo ne yapabilirim

sogo89
15-06-2008, 14:38
Bana Acil Yardım Ederseniz sevinirim yamada fenerbahçe ve ingiltere ligi formaları kitserver olmadan düzelmiyor!!Benim sorunum ise kitserveri yüklüyorum herşey düzeliyor ama oyun çaok ağırlaşıyor buna bir çözüm bulabilirmisiniz!!!

mck666
16-06-2008, 01:10
sadece türkçe spiker için hangi dosyayı kullanmak gerekiyor bilen varmı ?

bulkan
16-06-2008, 09:37
Türkçe spiker için rs_e.img dosyasını kullanacaksın.

ertuqrul
16-06-2008, 11:39
master lig neden tamamen türkçe diil bu konuda yardımınız yokmu master lig oynayamıyorum :(

faryosa
16-06-2008, 14:20
sordugum ssoruya cavap alamadım bence çok önemli bi problem sago arkadaşta aynı problemi yaşıyor

sedat_60
16-06-2008, 14:24
ben exTReme i internetten sorunsuz bir şekilde indirdim ama oyuna başladığımda bi kaç maç yapmadan pc kapanıyor ve bi daha yaklaşık 30 dk açılmıyo ve uzun bios çalıyo ne yapabilirim

hala çözüm arıyorum :(

emany
16-06-2008, 16:37
Yamamız ile ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum.

tolley
16-06-2008, 16:55
yamada spiker
1- hakan baltaya anıl diyor
2- milli maçlarda (türkiye) tribünlerde türkiye bayrağı yok turkey yazıyor
3- skor board da takım veya ülke ismi değil bayrakları görmek daha iyi olur her ülkenin veya takının kendi sembolü konması gerekir. isim kötü duruyor
4- milli maçta(türkiye) tribünlerde tezaruat yok. türkiye türkiye seslerini duymak istiyorummmm(hollandanın güzel olmuş) ayrıca türkiye maçında spikerin biraz türk olması gerekir yani haydi aslanlarım,, ay yıldızlı kahramanalar saha ya çıkıyor felan diye söylemleri olsa güzel olur yani
5-master ligde galatasaray ın adıı var ama futbolcuları farklı
6- gol atılıyor ama 2 sn kadar sonra spiker gooolll diye bağrıyor

bunları düzeltseniz yama bence süper olur aceleeeee lütfennnnn

birde almanya liginde takımların adları ve futbolcu isimleri yazmıyor sc4 felan adları yazmıyor. futbolcularda player 01 fekan diye görünüyor.a yrıca maça başlarken ekrana gelen ( maçın kimler arasında olduğunu gösteren görüntüde) takımların isimleri yerine bayraklarının olması gerekir. bu haliyle çok kötü. isim hoş olmamış. umarım bunları değerlendirirsiniz...:

ertuqrul
16-06-2008, 22:12
master lig neden tamamen türkçe diil bu konuda yardımınız yokmu master lig oynayamıyorum :(

cicou
17-06-2008, 02:45
cicou, sorunun donanımından kaynaklandığını sanmıyorum.Zira cpu ve ram yeterli.Ekran kartı zaten müthiş, fazla söre gerek yok.
Ripli veya dosyası eksik bir oyuna sahipsin sanırım, sorun oyunun sendeki kopyasında.
Oyununu sağlam bir DVD den yükleyip veya mümkünse orjinalini alıp yükleyip denemelisin.
Şu adımları izle;
Oyunu komple kaldır, ilgili hiçbir dosyası kalmasın, Belgelerim'deki dahil.
Yeniden Custom olarak yükle.
Crack yapmadan önce resmi 1.20 patch i yükle.
Ardından patch 1.20 ye uygun No-DVD fixed crack i indir(4.4MB).İndirdiğin arşivin içinde pes2008.exeBunu oyunun yüklü olduğu konuma kopyala ve soruya Evet de.
Bu şekilde oyununu daha sorunsuz, verimli biçimde kullanabilirsin.Olabildiğince yama yüklememeni öneririm.
Ayrıca başka oyunlarda problem var mı?Ekran kartın tam verimli çalışıyor mu?Güç kaynağı yeterli geliyor mu?Kaç Watt güç kaynağın?

eyvallah, bu dediğini denedim ama bi türlü sorunum çözülmedi. güç kaynağım 500 W cooler master.
diğer oyunlarda donma problemi yaşamıyorum.
oyunu oynarken hiç bir sorun yok çok şükür ama başka maç oyna dediğimde bu hatayı veriyo. patch olmadan da oynadım.
bu arada bendeki oyunun sade halinin içinden çıkan crack dosyasını kullanıyorum. onda bi problem olabilir mi? gerçi problem olsa oyunu CD'siz hiç çalıştıramam.
ben senin söylediklerinden sonra oyunun orjinal olmamasından kaynaklandığını düşünmeye başladım. aklına başka bişiy gelir de yazarsan çok sevinirim.
bu arada bir de benim bilgisayarın fan sesi çok fazla. ekran kartına güç yetiremediğim için olabilir mi? donanımla ilgili sorunları tartışabileceğimiz bir ortam olmadığını biliyorum ama sonuçta oyunun sağlıklı bir şekilde oynanması için gerekli bir inceleme bence. forumu incelediğimde başka arkadaşlarda da böyle bir sorun olduğunu gördüm. oyunun kilitlenmesi ekran kartından olabilir mi? normalde Crysis ve Call Of Duty 4 bitirdim. hiç bir sorun çıkmadı. sadece PES'de hata veriyo.
daha önceki PES versiyonlarında da aynı hatayı alıyordum. çözüm bulamazsam artık orjinalini alırım oyunun. zaten iyice ucuzlamıştır şimdi :)

Cevap verdiğin için tekrar teşekkürler. yorumlarını bekliyorum. kolay gelsin..

bulkan
17-06-2008, 07:00
Cidden güç kaynağın kaliteli imiş.Dediğin gibi sadece bu oyunda sorun oluyorsa boşver.Önemli değil.Donanımın sağlam çalışsın da en iyisi o.
Crack meselesi de şöyle;
Oyunu anlattığım gibi kurduktan sonra 1.20 yamasını yüklersen, crack de bu resmi yamaya göre olacak.(No-DVD fixed 1.20 crack diye geçer).Resmi yamayı yüklemezsen, dosyaların içinden çıkan kendi crackini de kullanabilirsin.Ama sanmıyorum yalnızca crack sorunu olduğunu.Oyunda bir problem olduğuna eminim.Eğer bir arkadaşında full, sağlam çalışan bir DVDsi varsa ödünç isteyip yüklersin.Sağlam bir kaynak bulamazsan, imkanın olursa orjinalini alırsın.Orjinalinde de sorun yaşarsan şaşırma, normaldir.Salla gitsin.Babalar gibi diğer oyunların keyfini çıkar :) Biraz oyun da sorunlu.Üst düzey bileşenlere sahip kişiler dahi oyunda sorun yaşıyor, sadece bu oyunda.
Fan, güç vs sorununa gelince;
Kasayı açıp tümden genel bir temizlik yap eğer donanım parçalarının montajı ve temizliğinden az çok anlıyorsan.Yan kasa kapağında fan yoksa kapağı çıkart, yanı açık kullan kasayı.Böylece ısı konusunda daha az sıkıntı yaşarsın.Performans, ısı konusunda sıkıntın yoksa bunları yapmana gerek yok.
Belli aralıklarla bakım yapmak önemli.
Fan sesinin ekran kartına gücün yetersiz gelmesinden dolayı olduğunu sanmıyorum..
Fanlar eskiyse ve ısı drumuna göre hızlı devirde dönüyorsa gürültü olması normaldir.Kasa fanını değiştirebilirsin.İşlemci stok fanı yerine iyi bir cooler alabilirsin.Daha az ısınma ve performansa katkısı olacaktır.CPU cooler şimdilik gerekmeyebilir.Ses sanırım kasa fanından geliyor.Dediğim gibi yenisi ile değiştirirsin.

ertuqrul
17-06-2008, 09:28

BaRoS-24
18-06-2008, 14:54
1 hafta içerisinde güncellemler çıkacak dediniz hani yaw 1 ay oldu yok 2 haftadır takip ediyom yok yok pes tende bıktık cevap ta yok dvd aldık katkımız olsun die aldık ama karşılığıda gelmedi nasıl olsa beklemek kolay:furiousPC::furiousPC::furiousPC:

hakand
18-06-2008, 17:10
Dosyaları winrar dan çıkartırken şu hatayı alıyorum

1-CRC Failed in PES 2008\cs.img. The file is corrupt
2-CRC Failed in PES 2008\cv.img. The file is corrupt

ve tamamıda çıkmıyor ne yapmam lazım acil cvp lütfen

cicou
19-06-2008, 01:27
Cidden güç kaynağın kaliteli imiş.Dediğin gibi sadece bu oyunda sorun oluyorsa boşver.Önemli değil.Donanımın sağlam çalışsın da en iyisi o.
Crack meselesi de şöyle;
Oyunu anlattığım gibi kurduktan sonra 1.20 yamasını yüklersen, crack de bu resmi yamaya göre olacak.(No-DVD fixed 1.20 crack diye geçer).Resmi yamayı yüklemezsen, dosyaların içinden çıkan kendi crackini de kullanabilirsin.Ama sanmıyorum yalnızca crack sorunu olduğunu.Oyunda bir problem olduğuna eminim.Eğer bir arkadaşında full, sağlam çalışan bir DVDsi varsa ödünç isteyip yüklersin.Sağlam bir kaynak bulamazsan, imkanın olursa orjinalini alırsın.Orjinalinde de sorun yaşarsan şaşırma, normaldir.Salla gitsin.Babalar gibi diğer oyunların keyfini çıkar :) Biraz oyun da sorunlu.Üst düzey bileşenlere sahip kişiler dahi oyunda sorun yaşıyor, sadece bu oyunda.
Fan, güç vs sorununa gelince;
Kasayı açıp tümden genel bir temizlik yap eğer donanım parçalarının montajı ve temizliğinden az çok anlıyorsan.Yan kasa kapağında fan yoksa kapağı çıkart, yanı açık kullan kasayı.Böylece ısı konusunda daha az sıkıntı yaşarsın.Performans, ısı konusunda sıkıntın yoksa bunları yapmana gerek yok.
Belli aralıklarla bakım yapmak önemli.
Fan sesinin ekran kartına gücün yetersiz gelmesinden dolayı olduğunu sanmıyorum..
Fanlar eskiyse ve ısı drumuna göre hızlı devirde dönüyorsa gürültü olması normaldir.Kasa fanını değiştirebilirsin.İşlemci stok fanı yerine iyi bir cooler alabilirsin.Daha az ısınma ve performansa katkısı olacaktır.CPU cooler şimdilik gerekmeyebilir.Ses sanırım kasa fanından geliyor.Dediğim gibi yenisi ile değiştirirsin.

Cevabın için çok teşekkür ederim. dün gece giremedim server problemi vardı sanıyorum. ya da ben açamadım siteyi. geç cevap verdiğim için kusura bakma.
kasa fanım yok ve zaten kapak açık durumda :) ses problemi işlemci fanının eski olmasından kaynalanıyo olabilir. çünkü bilgisayar ilk açıldığında o kadar ses olmamasına rağmen ısındıkça fan devri artıyo. sanıyorum ki problem orda. aslında ses problemi çoğu kişide vardır ama benimki resmen uçak sesi çıkarıyo meret.
temizliğini düzenli olarak yapıyorum. aslında en yakın zamanda adam gibi bi soğutucu almak en iyisi. yoksa bu gürültüye daha fazla dayanamıcam.

donanımla ilgili bi problemim olmaması beni sevindirdi. çünkü şimdiye kadar bilg. alalı 4 sene oldu ve neredeyse bütün parçalarını değiştirdim. uyumsuzluk olmasından korkuyodum. özellikle ekran kartını ve güç kaynağını yeni almıştım (gerçi 6 ay oluyo ama :)), uyum sorunu olması üzerdi beni doğrusu.
neyse tekrar cevap verip ilgilendiğin ve vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.
kolay gelsin.
yama konusunda da bi kaç cümle edeyim bari :) hiç olmazsa forum konusuna da ayıp etmemiş oluruz:
yama çok güzel olmuş. ayrıca arkadaşların yazdığı eksiklere katılıyorum, tekrarlamanın anlamı yok, defalarca belirtildi zaten. en yakın zamanda güncellemelerinizi bekliyoruz. Hepinizin emeğine sağlık. çok iyi bi iş çıkardınız. PES'in gelecek versiyonlarının da partch'lerini 4 gözle bekliyor olacağım.
iyi geceler...

ertuqrul
19-06-2008, 01:49
1 hafta içerisinde güncellemler çıkacak dediniz hani yaw 1 ay oldu yok 2 haftadır takip ediyom yok yok pes tende bıktık cevap ta yok dvd aldık katkımız olsun die aldık ama karşılığıda gelmedi nasıl olsa beklemek kolay:furiousPC::furiousPC::furiousPC:

haklısın arkadaşım aynen katılıyorum sana ben masterlig i bare türkçe yapın yahu

iremmurat
19-06-2008, 02:05
yama gerçekten çok güzel eli değen herkesin emeğine sağlık, ancak arkadaşlarında dediği gibi çok eksiği bulunuyor en yakın zamanda bir güncelleme gerekiyor, beni en çok rahatsız eden konu, pek çok türk futbolcunun yüzleri üzerine pek fazla çalışılmamış, umarım yamayla bu sorun giderilir

musti35
19-06-2008, 08:37
Ellerinize sağlık ... Yama gercekten güzel.. Türkçe Spiker Ekibine cok teşekkür ediyorum

Ama bende herkes gibi bazı sorunlar yasıyorum..
Diğer mesajları okudum. Yazılan sorunların coğu bende de var..
Bazılarını kendim düzeltmeye çalışıyorum

Fakat şu sorunu halledemedim. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Futbolcu isimlerinde Hakan Balta'ya Anıl, Nonda'ya Emre Güngör deniyor.Bir kaç tane daha vardı sanırım...
İsimlerin söylenişlerinin başka futbolcu isimlerinin üzerine yapıldıgından Hakan Baltayı ve Nondayı isimler arasında bulamadım ve düzeltemedim

Sizden ricam bu futbolcuların ve Türk ligi futbolcularının isim söylenişlerinin hangi isimler üzerine yapıldıgını liste halinde yayınlayabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

NoMaD
19-06-2008, 08:51
bana belgelerimin içine kopyaladığımız konami dosyası lazım yanlışlıkla silindi

bulkan
19-06-2008, 15:57
Cevabın için çok teşekkür ederim. dün gece giremedim server problemi vardı sanıyorum. ya da ben açamadım siteyi. geç cevap verdiğim için kusura bakma.
kasa fanım yok ve zaten kapak açık durumda :) ses problemi işlemci fanının eski olmasından kaynalanıyo olabilir. çünkü bilgisayar ilk açıldığında o kadar ses olmamasına rağmen ısındıkça fan devri artıyo. sanıyorum ki problem orda. aslında ses problemi çoğu kişide vardır ama benimki resmen uçak sesi çıkarıyo meret.
temizliğini düzenli olarak yapıyorum. aslında en yakın zamanda adam gibi bi soğutucu almak en iyisi. yoksa bu gürültüye daha fazla dayanamıcam.

donanımla ilgili bi problemim olmaması beni sevindirdi. çünkü şimdiye kadar bilg. alalı 4 sene oldu ve neredeyse bütün parçalarını değiştirdim. uyumsuzluk olmasından korkuyodum. özellikle ekran kartını ve güç kaynağını yeni almıştım (gerçi 6 ay oluyo ama :)), uyum sorunu olması üzerdi beni doğrusu.
neyse tekrar cevap verip ilgilendiğin ve vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.
kolay gelsin.
yama konusunda da bi kaç cümle edeyim bari :) hiç olmazsa forum konusuna da ayıp etmemiş oluruz:
yama çok güzel olmuş. ayrıca arkadaşların yazdığı eksiklere katılıyorum, tekrarlamanın anlamı yok, defalarca belirtildi zaten. en yakın zamanda güncellemelerinizi bekliyoruz. Hepinizin emeğine sağlık. çok iyi bi iş çıkardınız. PES'in gelecek versiyonlarının da partch'lerini 4 gözle bekliyor olacağım.
iyi geceler...
Eyvallah.
Bendeki fanlar da mübarek jenerator gibi :)İlk çalıştırdığımda aynen böyle çok ses geliyor.Sonra azalıyor biraz.Bazen de öyle bir ses geliyor ki sanki makina ağlıyor...Acayip bir ses:)3 seneden fazla bir süredir kullanıyorum.
Evet iyi bir soğutucu şart.Hem kasa fanı hem cpu fanı.Gerekirse ekran kartına da güzel bir vga cooler süper olur.Hele bu yaz mevsiminde.

mr_nem
19-06-2008, 16:59

arkadaşım bekleme o zaman sana dvd'yi zorla aldırmadık değil mi? 1 hafta içinde çıkaramadık ne var yani çalışmalar devam ediyor...sadece size dvd'ler çabuk ulaşsın diye daha ben dvd almadım elimde yok sizin gibi ağzımı açıp bir şey demiyorum...sen Dvd'yi almışsın birde güncelleme için laf ediyorsun o zaman kendin uğraşıp bir güncelleme çıkarda bizde indirelim...

BlackCat(v-i-p)
19-06-2008, 17:38
Güncelleme çalışması deva ediyor.Fakat gece gündüz bununla ilgilenemiyoruz.Bu aralar biraz yoğunum ama elbette çıkacak.

Big Of Deniz
19-06-2008, 18:26
Abi birde milli takımda bazı futbolcuların sırt numarsı ve ismi yok yani var ama formada bembeyaz çıkıyor.Aynı şey manchestar unıted dada var.

musti35
20-06-2008, 08:28
Ellerinize sağlık ... Yama gercekten güzel.. Türkçe Spiker Ekibine cok teşekkür ediyorum

Ama bende herkes gibi bazı sorunlar yasıyorum..
Diğer mesajları okudum. Yazılan sorunların coğu bende de var..
Bazılarını kendim düzeltmeye çalışıyorum

Fakat şu sorunu halledemedim. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Futbolcu isimlerinde Hakan Balta'ya Anıl, Nonda'ya Emre Güngör deniyor.Bir kaç tane daha vardı sanırım...
İsimlerin söylenişlerinin başka futbolcu isimlerinin üzerine yapıldıgından Hakan Baltayı ve Nondayı isimler arasında bulamadım ve düzeltemedim

Sizden ricam bu futbolcuların ve Türk ligi futbolcularının isim söylenişlerinin hangi isimler üzerine yapıldıgını liste halinde yayınlayabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

Ya da oyun haricinde isim söylenişlerini değiştirebileceğim bi program var mı?

Lütfen yardım edin arkadaşlar

BaRoS-24
20-06-2008, 12:06
arkadaşım bekleme o zaman sana dvd'yi zorla aldırmadık değil mi? 1 hafta içinde çıkaramadık ne var yani çalışmalar devam ediyor...sadece size dvd'ler çabuk ulaşsın diye daha ben dvd almadım elimde yok sizin gibi ağzımı açıp bir şey demiyorum...sen Dvd'yi almışsın birde güncelleme için laf ediyorsun o zaman kendin uğraşıp bir güncelleme çıkarda bizde indirelim...

emeğinize saygı duyuyorum ama bnm demek istediğim 1.si 1 hafa çıkması önemli değil dvd çıktığında güncellemeler çıkacak dediniz yaklaşık (1 ay oldu) tamam bekledik dedik onlarda haklı yetiştiremeyebilirler 3 hafta oldu foruma güncelleme hakkında bilgi verin die kaç defa yazdık cevap yokkkk bizimde böyle düşünmemize neden olan konu buydu 2 senedir T.S.C faydalanmaktayım ama böle bişe ilk defa oldu
2.si mr_nem arkadaşım dvd yi zorlamı aldırdık die bişe yazmışsın dvd aldım hala bişe yok die bişe düşünmedim dvd yi hasan abi yada başkası bukadar güzel bir yamayla uğraşmış etmişler sorunları olabilir sitedir vs için elimden geldiği kadar yardım edeyim dedim dvd aldım yoksa 1 ayda beklerdim int.indirirdim ama
Ltfn böyle saçma sapan cevaplarla insanı küçümsemeyin cevabım silinirmi bilmiyom ama oku sen bu cevabı...

mr_nem
20-06-2008, 15:13
emeğinize saygı duyuyorum ama bnm demek istediğim 1.si 1 hafa çıkması önemli değil dvd çıktığında güncellemeler çıkacak dediniz yaklaşık (1 ay oldu) tamam bekledik dedik onlarda haklı yetiştiremeyebilirler 3 hafta oldu foruma güncelleme hakkında bilgi verin die kaç defa yazdık cevap yokkkk bizimde böyle düşünmemize neden olan konu buydu 2 senedir T.S.C faydalanmaktayım ama böle bişe ilk defa oldu
2.si mr_nem arkadaşım dvd yi zorlamı aldırdık die bişe yazmışsın dvd aldım hala bişe yok die bişe düşünmedim dvd yi hasan abi yada başkası bukadar güzel bir yamayla uğraşmış etmişler sorunları olabilir sitedir vs için elimden geldiği kadar yardım edeyim dedim dvd aldım yoksa 1 ayda beklerdim int.indirirdim ama
Ltfn böyle saçma sapan cevaplarla insanı küçümsemeyin cevabım silinirmi bilmiyom ama oku sen bu cevabı...

cevabın silinmez ayrıca sen bana dersen siteye katkımız olsun diye dvd aldık ama karşılığını alamadık diye bende sana zorlamı aldırdık derim...arkadaşlarımız güncelleme için çalışmaları sürdürüyorlar...
konu daha fazla uzamasın...

gencfb07
21-06-2008, 16:01
cevabın silinmez ayrıca sen bana dersen siteye katkımız olsun diye dvd aldık ama karşılığını alamadık diye bende sana zorlamı aldırdık derim...arkadaşlarımız güncelleme için çalışmaları sürdürüyorlar...
konu daha fazla uzamasın...

bu ne saygısızca konuşmalar bu ne terbiyesizliktir üyelere saygı lütfen:o

swat77
21-06-2008, 16:08
Güncelleme çalışması deva ediyor.Fakat gece gündüz bununla ilgilenemiyoruz.Bu aralar biraz yoğunum ama elbette çıkacak.
arkadaşım milli takımlara EURO2008 deki futbolcuları koyarsanız iyi olur yani güncellerseniz

mr_nem
22-06-2008, 00:21
bu ne saygısızca konuşmalar bu ne terbiyesizliktir üyelere saygı lütfen:o

bana konuşmamdaki saygısızca olan kısmı gösterirsen sevinirim...

metin_99
22-06-2008, 01:55
1 Hafta içinde güncelleme çıkacak dediniz.1 haftayı çok geçti ama aslında bu iyiye işaret.Ne kadar geç çıkarsa o kadar çok emek olur üzerinde...O yüzden "1 Hafta değil 1 ay oldu güncelleme yok!" diyeceğinize "Biraz fazla bekliyoruz ama olsun.Ne kadar geç çıkarsa daha iyi bir güncelleme olur." demenizi beklerdim.

Ama ne yalan söyleyeyim ben de sabırsızlanmaya başladım.Umarım en kısa zamanda çıkar... :)

copernicag
22-06-2008, 10:44
yaa sadece option file düzelse yeter..hadiyin ama artık

BaRoS-24
22-06-2008, 12:45
bana konuşmamdaki saygısızca olan kısmı gösterirsen sevinirim...

ben söyliyim zorlamı aldırdık sözünü söylemeye hakkın yok biraz daha düşünsen haklı kim anlasın sadece ben değil başka üyelerde bunu diyor üyeler biraz saygılı ol onlar olmasa bu site yürümez ok...

mr_nem
22-06-2008, 14:47
ben söyliyim zorlamı aldırdık sözünü söylemeye hakkın yok biraz daha düşünsen haklı kim anlasın sadece ben değil başka üyelerde bunu diyor üyeler biraz saygılı ol onlar olmasa bu site yürümez ok...

haklısın ne diyeyim zaten yetkili olduğumuz için biz hiç bir söz söyleyemiyeceğiz siz(bütün üyeleri kast ediyorum) isterseniz bize küfür edin bizden en basit lafı duyduğunuzda zorunuza gitsin ne güzel...biz tüm yetkililer olarak nereden geldiğimiz ve kimin sayesinde burada olduğumuzu biliyoruz ve onlara en saygılı şekilde davranmaya uğraşıyoruz ama siz en ufak bir şeyi bile saygısızlık olarak kabul ederseniz benim yapabileceğim bir şey yok...ayrıca o lafı demeye hakkımda var gene diyorum sen bana destek amacıyla dvd aldık karşılığını almadık dersen bende sana zorlamı aldırdık derim senin bize bu lafı demeye hakkın yokki benden o lafı duymayasın...benim saygım bu kadar çok istiyorsanız alsınlar yetkimi:)...

lewi_wills
22-06-2008, 15:15
beyler gerginliğe gerek yok.. ortalıkta mr_nem dahıl herkesın saygısızlığı var ama mr_nem 1 yaptıysa siz ona 10 yaptınız kendınıze gelin.. bizimde işimiz gucumuz var 24 saat bu sitede olup 24 saat oyun guncellemesı yapamayız biliyorsunuz.. guncelleme olunca sizlerle paylaşılacaktır.. kendımız içn yapmıyoruz bunu öyle bişey olsaydı dvd yı sade kendımızde saklar birlikte oynardık ama öyle bişey yapmadığımız için her uye yamayla oynarken ben daha orjınal oyunla oynuyorum.. bu konuyu uzatanı banlarım kım olursa olsun.. daha fazla tartışma olmasın!..

BaRoS-24
22-06-2008, 15:33
haklısın ne diyeyim zaten yetkili olduğumuz için biz hiç bir söz söyleyemiyeceğiz siz(bütün üyeleri kast ediyorum) isterseniz bize küfür edin bizden en basit lafı duyduğunuzda zorunuza gitsin ne güzel...biz tüm :icon_sorry:yetkililer olarak nereden geldiğimiz ve kimin sayesinde burada olduğumuzu biliyoruz ve onlara en saygılı şekilde davranmaya uğraşıyoruz ama siz en ufak bir şeyi bile saygısızlık olarak kabul ederseniz benim yapabileceğim bir şey yok...ayrıca o lafı demeye hakkımda var gene diyorum sen bana destek amacıyla dvd aldık karşılığını almadık dersen bende sana zorlamı aldırdık derim senin bize bu lafı demeye hakkın yokki benden o lafı duymayasın...benim saygım bu kadar çok istiyorsanız alsınlar yetkimi:)...

kardeşim hala anlamadın zorlamı aldırdın dieceğine biraz daha sakin olarak durumu anlatabilirdin bize zamanında bilgi verebilirdiniz(güncellemeler) gelmeyince senin nasıl böle durumlarda yetkin varsa ve cevap halen gelmiyince bizimde böle cevap verme hakkımız var demek istediğimiz bu cevap verirken biraz daha yavaş senin yetkine bi kastımızda yok lewi_wills arkadaşım kusura bakma demem gerekliydi...:icon_sorry:

lewi_wills
22-06-2008, 15:42
kardeşim hala anlamadın zorlamı aldırdın dieceğine biraz daha sakin olarak durumu anlatabilirdin bize zamanında bilgi verebilirdiniz(güncellemeler) gelmeyince senin nasıl böle durumlarda yetkin varsa ve cevap halen gelmiyince bizimde böle cevap verme hakkımız var demek istediğimiz bu cevap verirken biraz daha yavaş senin yetkine bi kastımızda yok lewi_wills arkadaşım kusura bakma demem gerekliydi...:icon_sorry:

sende kusura bakma.. dediğimi yaptım.. <<1 gun ban>> boşuna yazmadım oraya göruntu olsun diyede hiç yazmadım!

blue24
22-06-2008, 18:18
sende kusura bakma.. dediğimi yaptım.. <<1 gun ban>> boşuna yazmadım oraya göruntu olsun diyede hiç yazmadım!

lewi_wills su banlamayı bırak onun dediğine biz cevap verdikten sonra yine cevap yazmayı tercih etti ona 10 defa ettiniz dedin sygzlk gelip üye banlama çok yanlış böle bir durumda

dogan_1977
22-06-2008, 19:31
valla hasan kardeşim benim yamayla hiçbir sorunum yok.zaten dört 4 lük olmuş yama.öylesine müthiş bir yamaki anlatamam.bende 31 yaşında ve polis memuruyum ne yaptım ne ettimse pes hastalığımdan kurtulamadım.yaptığın yamaları takdir ediyor ve takip ediyorum.bizlere sunmuş olduğun bu güzellikler için sonsuz teşekkürler kardeşim

ozgur-duzen
22-06-2008, 20:00
exTReme başvuruları sona mı erdi

mr_nem
22-06-2008, 20:22
lewi_wills su banlamayı bırak onun dediğine biz cevap verdikten sonra yine cevap yazmayı tercih etti ona 10 defa ettiniz dedin sygzlk gelip üye banlama çok yanlış böle bir durumda

arkadaşım benim mesajımdan sonra konuyu uzatanı banlarım dedi lewi_wills arkadaşımızda cevap verdi ve ban yedi bunun yanlış bir tarafı yok orda bende kendimi tutamayıp cevap verseydim bende banlanırdım...

exTReme başvuruları sona mı erdi

evet kardeşim sona erdi maalesef:)...

ozgur-duzen
22-06-2008, 20:27
tamam mr_nem

lewi_wills
22-06-2008, 22:27

sen başka üye adlarıyla kayıt olmaya devam et ban suresi 1 gun değil süresi olur!!

ben tartışan kım olursa olsun banlarım dedım bu dediğim hala gecerli!!

<<1 gün ban>>

BlackCat(v-i-p)
22-06-2008, 23:27
Şimdilik dvd başvuruları sona erdi ama yakında tekrar başlayabilir.Lütfen dvd olarak yamayı temin etmek isteyenler sitemizi takip etsinler.Haber yapılır.Bu aralar işlerimin yoğunluğu dolayısı ile güncelleme ile çok fazla ilgilenemedik ama yakında oda olacak.Herkese iyi eğlenceler dilerim.

hasan_baba_ts61
23-06-2008, 10:02
arkadaşlar ben pes 2008 e tsc extrme yamasını kurdum master ligde 2 sezon geçirdim 3. sezona başladığımda takımımı açtığımda farklı oyuncular çıkıo trabzonspor yerine yabancı takım ne olur yardım ederseniz çok sevinirim

volkan kara
23-06-2008, 13:13
görsellik ve ses kalitesi acısından mükemmel fakat TSL oyuncu özellikleri acısından felaket bir yama.

özellikle anadolu klupleri açısından kadrolar bastan sona yanlıs insaallah ilerde düzeltirsiniz bu haliyle pek keyif vermiyo...

emekleriniz için tesekkürler...

copernicag
23-06-2008, 18:57
görsellik ve ses kalitesi acısından mükemmel fakat TSL oyuncu özellikleri acısından felaket bir yama.

özellikle anadolu klupleri açısından kadrolar bastan sona yanlıs insaallah ilerde düzeltirsiniz bu haliyle pek keyif vermiyo...

emekleriniz için tesekkürler...

imzalıyorum..
işte optine file diğer özelliklere göre çok basit bişiy..onu yapsalar iyi olcak da..dur bakalım beklioz sabır..

lewi_wills
23-06-2008, 22:08
imzalıyorum..
işte optine file diğer özelliklere göre çok basit bişiy..onu yapsalar iyi olcak da..dur bakalım beklioz sabır..

sen yap o zman senı alalım takıma

emany
23-06-2008, 22:23
Şu yama yapmımları arasında en zor ve sabır gerektiren bölüm option file bölümüdür. Binlerce oyuncu, yüzlerce futbolcuyu editlemek kolay bişey değil. O yüzden biraz sabır.

nisay24
23-06-2008, 23:52
Şu yama yapmımları arasında en zor ve sabır gerektiren bölüm option file bölümüdür. Binlerce oyuncu, yüzlerce futbolcuyu editlemek kolay bişey değil. O yüzden biraz sabır.

Katılıyorum.Option file editlemek kolay iş değil.Ki yamadaki çoğu hata burada ve güncellemede en önemli kısımlardan birisi de option file olacaktır.Biraz daha sabır.Elbet bir gün çıkacaktır güncelleme.Çıkmayacak olsa, bizi kandırıyor olsalar yamayı neden yayınlasınlar ki?Sabır arkadaşlar sabır...

ertuqrul
24-06-2008, 02:12
arkadaşlar ben pes 2008 e tsc extrme yamasını kurdum master ligde 2 sezon geçirdim 3. sezona başladığımda takımımı açtığımda farklı oyuncular çıkıo trabzonspor yerine yabancı takım ne olur yardım ederseniz çok sevinirim

arkadaşlar buna bi çözüm varmı ? bendede öle oldu ve master lig türkçesi yokmu ?

copernicag
24-06-2008, 09:19
sen yap o zman senı alalım takıma

yok kardeşim,benim yapıcam diye bi iddiam yok..sizin yapmanız gerekiyor diye düşünüyorum..ben sadece üyeyim,hatta 2 senedir pes yamaları indireyim diye üyeyim..

emany oyuncu taramak option file hazırlamak elbette zor..fakat bi türkçe spiker kadar değil zannedersem,bi stad yaması kadar değil zannedersem,vs..onu demek istedim ben.sabrediyoruz her seferinde de sabır diyoruz..

BaRoS-24
24-06-2008, 14:02
gol sonrası euro 2008 de çalan müziği eklemek istiyorum rs_e.img hangi dosyalarla değiştirecem

Matias
24-06-2008, 16:23
Bakın arkadaşlar sizlere bu option file konusunda bi bilgi vereyim..
Option file işi en başında bir abimizin göreviydi ama o yerine getirmedi.Kimse üstlenmeyince Hasan abi bana devretti.Bende elimden geleni yapmaya çalıştım.Bu iş kolay diyen arkadaşlar; tamam bu iş yama takımına ait onu bizde biliyoruz , ama pes 6 da bi tane program vardı PesFan editör diye bi takımın kadrosunu ayarlamak istiyosan takımın kadrosunu açıyodun yedek oyuncuyu as bölüme sürükleyip bırakınca o oyunca as takımda oluyodu.Ama bu pes 2008 de bu olayın olmaması beni bir hayli yordu. 2 takım seçiyodum bi oranın yedeğini öbürünün asıyla değiştir öbürünün asını bunun yedeğiyle değiştir derken elinizdeki Option File o hale geldi.Ben anlamam option fileden zaten ama yama çıksın diye bişeler kattım fedakarlık yaptım ve böyle oldu.Tabiki bende isterdim anadolu kulüplerinin kadrosu orjinaliyle birebir olsun diye ama şartlar müsade etmedi.
Hollanda ligindeki bir sürü siyahi oyuncuyu beyaz yapmak , ulusları Türk olmayan oyuncuları oyun dışından programla Türk ulusu yapmak , Anadoludaki bazı güclü oyuncuların yeteneklerini ayarlamak..bunlar millete kolay geliyor.Emin olun bu Optionn Fileyi ayarlamak spikerlik hariç diğer tüm yamalardan daha zor...

TURK_apprentice
25-06-2008, 11:08

Bende de şöyle bir sorun var,

Yamayı yükledim. Bir kere oynadım. Kapattım Pesi. Ekran karardı. Bekledim ama hiçbir hareket olmadı. Restart ettim tekrar açtım bide ne göreyim. Formaların içi gözüküyor japoncaya benzeyen karakterler var takım ve oyuncu adlarında.

Emeği geçenlere teşekkürler ama sanırım ufak tefek değil biraz büyük sorunlar var.

kubilaykurt
25-06-2008, 17:15
ben yamayı yaptım oyunu açıyorum ama solda altta extreme yazısı gidip geliyo ve oyun açılmıyo

sedatsedat
26-06-2008, 21:24
Bende de şöyle bir sorun var,

Yamayı yükledim. Bir kere oynadım. Kapattım Pesi. Ekran karardı. Bekledim ama hiçbir hareket olmadı. Restart ettim tekrar açtım bide ne göreyim. Formaların içi gözüküyor japoncaya benzeyen karakterler var takım ve oyuncu adlarında.

Emeği geçenlere teşekkürler ama sanırım ufak tefek değil biraz büyük sorunlar var.

YOK daha neler bendede pes 6 olmuştu oyun arkadaş bende indirdim sorunsuz oynuyorum ne ekran kararıyor nede laptop kapanıyor yamaya haksızlık etmeyelim yamayı yanlış impotlamışşındır bir daha dene önceden pes 2008 ilk çıktığında evde kimse yi razı edemezdim ama şimdi gece gündüz pes 2008 oynuyoruz hasan abiye sevgiler pardon tüm yama takımınada dostçakalın ...:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

nefesim
27-06-2008, 19:11
böyle bir çalışma için size çok tesekkür ederim ben indirdim kurdum oyunu açarken hata verio
d3dx9_27.ddl bulunamadı dio tamam diyorum oyun açılıo hersey güsel ama spiker konusmuo hiç bi maçta spiker yok sesleride açık ama yok ne yapmam lazım

nefesim
27-06-2008, 19:21
dll işini hallettim ama hala spiker yok

rakopa
27-06-2008, 22:59
Lig tv 16:9 Bulan varsa söylesin araya araya ligler biti euro 2008 bitti konu acili cöplükte , yoksa yok diyin biktim artik.

emany
28-06-2008, 13:04
Eğerki 5+1 ses sisteminiz varsa ses ayarlarından Masaüstü hoporlörleri seçiniz.

rakopa
28-06-2008, 15:47
extreme sorunlar&çözümler ?

By@dmin
28-06-2008, 19:38
Öncelikle Ellerinize sağlık uğraşılarınız için, çalışmış ve epey emek sarfetmişsiniz.

Yama yı indirdim ama nedense pek beğenmedim, beğenmediğim taraf grafikler sanki daha kötü olmuş gibi ve kontroller (klayve) tamamen değişmiş oynayamıyorum.

Sizlerden şunu rica ediyorum sadece Türkçe spikeri ekleyebilirmiyiz, diğer herşey aynı olarak kalacak yani. Bunu yapabilirsem benim için yeterli olacak.

Şimdiden Teşekkürler.

metinefeı91
29-06-2008, 07:42
hasan abi yamayı indirdim dvdyede attım kota felan herşey gitti canınız sağolsun ama şimdi dvd çizik ve rs_e ile options files çıkmıyor dvdden okuma hatasıo veriyor lütfen yani bu 2 dosya için 1 47 part daha indiremicem format attım oynıyamıyom lütfen birisi şunları uploadlasın

baron19
29-06-2008, 13:19
ben 2008 orijinal patchi kuramiyorum. admin hatasi weriyor. ben ama kendi bilgisayarim adminim. allah allah anlamis degilim.

CNC 59
30-06-2008, 11:29
siteden bu 34 tane dosyayı indirmeye başladım.nasıl kurulacağı içinden çıkacakmı nerede yazıyor bulamadım

copernicag
30-06-2008, 12:29
kolay kardeşim..içinde beni oku dosyası çıkıcak onun aynısını yaparsan olur..

rooney
01-07-2008, 21:37
Hasan Abi,Yöneticiler ve Arkadaşlar;
Yamayı kurdum..Oku dosyasındaki herşeyi yaptım..Oyunu açtım..Arkadan ses geliyor ama görüntü yok..
Yardım edermisiniz acil lütfen ?
Ekran Siyah beyaz..Ekranın sol alt köşesinde T.S.C extreme soluk yazıyor..Ses var ama görüntü yok yardım edin arkadaşlar..

emany
02-07-2008, 12:48
Oyunun kurulu olduğu bölümde settings.exe adında bir dosya vardır. Bizim yamamıza göre bu ayar dosyasında ekran ayarı High seçeneğinde ayarlıdır. Bunu kendi sisteminize göre ayarlarsanız sorun düzelecektir.

rooney
02-07-2008, 15:28
Çok sağol emany..Oldu çalıştı..Çok teşekkür ederim..
Bir sorum olcak emany..
Kitserverin içinde GDB ve onun içindede Galatasarayın formaları var ya orda formalar 4 tane ama biz oyunda sadece 2 tane seçebiliyoruz.Bunun bir yöntemi varmı?

TURK_apprentice
03-07-2008, 17:51
YOK daha neler bendede pes 6 olmuştu oyun arkadaş bende indirdim sorunsuz oynuyorum ne ekran kararıyor nede laptop kapanıyor yamaya haksızlık etmeyelim yamayı yanlış impotlamışşındır bir daha dene önceden pes 2008 ilk çıktığında evde kimse yi razı edemezdim ama şimdi gece gündüz pes 2008 oynuyoruz hasan abiye sevgiler pardon tüm yama takımınada dostçakalın ...:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Neden yanlış importlayayım anlamadım.:)
Gerektiği gibi import ettim. Herkesin emeğine saygı duyarım ki sonuşta emek verilmiş, ellerine, beyinlerine sağlık.

Ama şahsi fikrim yama yayınlanmadan önce güzel bir kontrolden geçmeliydi. Ufak sorunlar mutlaka hallolur. Ama benim yaşadığım pek ufak bir sorun değildi.

emany
03-07-2008, 22:52
Yamamızda zaten importlama diye birşey yok. Kopyala-Yapıştır. Bunda yanlış yapacak bişey yok diye düşünüyorum.

yasak1903
05-07-2008, 22:29
Arkadaşlar yamayı 34 part olarak indirdim. Partlarda hiç bir sorun çıkmadı. Şunu söyleyim bende oyunun orjinali var ve hiç bir yama kullanmıyordum. Orjinal oyun üzerine Pes 2008 exTReme i kurdum. Oyunu önceden oynarken ceza sahası içi hariç duraklama olmuyordu. Şimdi ise hep duraklıyor. Oyunun içindeki setting den ayarları değiştirmeme rağmen aynı hata oluyor. Bir de oyunun içindeyken START butonuna basınca bilgisayar reset atıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba yardım edermisiniz ?