Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2006 Maximum 2008 EKstra Final Pack!!! Alıntılardan Sakınınız!!!!
Latif_Davids_26
25-05-2008, 10:29
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
.................................................. .................................................. ...........................
PES 2006 MAXİMUM 2008 EKSTRA FİNAL PACK… YAYINDA
Özellikleri;
Bulunan Ligler;
İngiltere Ligi
Türkiye Bank Asya 1.Ligi
İtalya Ligi
Türkiye Turkcell Süper Ligi
İspanya Ligi
Almanya Ligi
Ve Diğer Takımalar;Köln,Rubin Kazan,Shakter Donesk, Zürich,Zenit,Clup Brugge,Anderlecht,Lyon,Marsilla,Olmpiakos,Panathin aikos,River Plate,Sao Paolo,CSKA moskow,Rosenborg,Djurgarden,D.kiev,Ajax,PSV Eindhoven,Porto,Benfica,S.Lizbon,Celtic,G.Rangers` tır.
Grafikler;
Tüm Logolar,
Tüm Takım Amblemleri,
Formaların Bir Bölümü,
HD Özelliğini Taşımaktadır….
Yamamda Bir Kolaylık ! ! !
Kitserveri İçinde, 2008 Sezon formalarla,faceslerle,hairlerle Konulmuştur ! ! ! !.
Not:Kurulum için gerekli program Dkz Studio dur.
Not: Yamayı yapan kişiden izin almadan hiç bir siteye VERİLEMEZ...
Not:Bu Yamayı Çıkarmak İçin 1,5 AY çalıştım Üzerinde.Bazı Kötü Olaylar Oldu ama deydi.Partları update ederken kaç kere bilmeyerek kapadım interneti ama İLK çalışmam ile karşınızdayım. İyi yada kötü yorumalrınızı yazınız...
Bana Yardım eden;
Özellikle BuLuT_Harry_Emma: Bulut `a
Semih6767: gökhan`a
we7 `e sonsuz teşekkürlerimi Sunuyorum..
Formalar Alıntıdır.Formalrın Bir bölümü BuLuT_Harry_Emma ait`tir.
Logolar Alıntıdır.
Yamamdan Görüntüler:
Linkler; Resimlerin bitimindedir.Arkadaşlar...
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ...
çok güzel emeğe sağlık arkadaşım aynı paketin pes 2008 olanını istiyorum yaparsan çok mutlu olurum !!! şimdide saol !!!!
mamba9 isimli siteden ben bunu indirmiştim güzeldi ama option filedeki takımlar eksikti cıkanlar düşenler yapılmamıs ve oyuncu gücleri gercek değildi. zamansız cıkardın davids karde modern pathdan 1 hafta önce cıkarsan tututlurdu ama modern patch cok harika fakat cok kapsamlı bir yama kapsamlı olmasın ama görsellik yinede olsun diyen arkadslara tavsiye ederim ellerine saglık
delgadoersin
25-05-2008, 17:03
güzel
çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık.
Latif_Davids_26
25-05-2008, 18:00
mamba9 isimli siteden ben bunu indirmiştim güzeldi ama option filedeki takımlar eksikti cıkanlar düşenler yapılmamıs ve oyuncu gücleri gercek değildi. zamansız cıkardın davids karde modern pathdan 1 hafta önce cıkarsan tututlurdu ama modern patch cok harika fakat cok kapsamlı bir yama kapsamlı olmasın ama görsellik yinede olsun diyen arkadslara tavsiye ederim ellerine saglık
Arkadaşım zamansız değil görsel amaçla çıkardım biz zaten yeni sezon iin pes 6 son noktayı koycak bir pack çıkartıyoruz....
şimdiden çalışmalara başlandı... 2008 menüler 2008 menü müzikleri - türkçe-2008-2009 sezon formalar her lige başlandı....formalar......ve her ligden 2 takım işveç işviçre belçika danimarka RUSYA....VS...
yanlızo mamba9 adlı siteye bn koymadım ki başka olabilr yada o sitenin linkini wer bn sadece SOCCERENTER.NET SOCCERTURKA.NET TÜRKÇESPİKER.COM VE SON OLRAK SOCCEROYUN.NET`YAYINLADIM...
Birde Faces leri yapıcak kişi aranıyor...Ekip yani grubumuz tamamlandı ama facesci aranıyor bn yaprım diyorsanız bana ulaşın:esmerim_latif@hotmail.com
Big Of Deniz
25-05-2008, 20:32
Çok güzel bir çalışmaya benziyor..Ellerine sağlık kardeşim.Gene Pes6'ya döndürtcen bizi:).
Latif_Davids_26
25-05-2008, 20:35
Sağol Çok Teşekkür Ederim....
Arkadaş, sağ ol emeğine sağlık ...Hakkını helal et bee hadi,,,,, mesajını bekliyom....
Latif_Davids_26
27-05-2008, 21:16
Sende sağol kardeş ama BN seni tanımıorum ki .....
Eline sağlık çok güzel bir çalışma.Formalar içimi eritti resmen.Facelerin de mükemmel,logolar mükemmel tek kelimeyle mükemmel helal olsun.
modern patch elimizde patladı sen şunu tam yap seninkini indirelim şöyle kapsamlaı olsunki bir daha yama mamayla ugrasmayalım ama lütfen kadrolar düzgün olsun odern patchın en büyük eksiği kadroları eksikti ve eskiydi. bu arada ne zaman cıkar bu kapsamlı yamanız modern patchdan daha kapsamlı olsunki indirelim bir kere ugrasmayalım bir daha birde TAM TÜRKCE yapamazmısınız bunları.menü türkce içe giriyorsun yarım yamalak türkce şöle adam gibi hepsi türkce olamazmı bu meret. doya doya türkce oynayalım oyun modern patcda agır olmus biraz sizde cok agır yapmayın cıldırtıyor adamı sanki ayaklarında 5er kilo agırlık var kosmaktan acizler
Latif_Davids_26
28-05-2008, 20:52
Arkdaşlar sabredin...Pek yakında pes 6 2. ve son yamamı çıkaracağım...bir tek faces leriyapacak kişi aranıyor.formacı menücü herşey bulundu.YAMAMDA;TÜRKÇE MENÜLER TÜRKÇE MÜZİKLERİ YANİ Türkçe şarkılar menülerde-edi menüsü dahil bütün menülerde...2008/2009 sezon kadrolar.... formalar...menüler....bu yamda olduğu gibi tğm takımalrın amblemleri hd...her ligden 2 takım...rubin kazan zürichk,zenit,djurgarden,rangers,celtic,vs.bank asya 1.ligi tsl....ve daha bir çok özellikler..
YAMADA EKİBİMİZE GİRECEK...FACES YAPAN KİŞİ ARANIYOR...
Arkadaşım teşk.ederim fakat ben formaları yapamadın nerde yanlış yapıyorum yardımcı olacak birini araıyorum formalar farklı renklerd çıkıyor şimdiden teşk ederim
tarik_gfb
29-05-2008, 08:57
Ben dikkat ettim üstte Fenerbahçe S.K yazıyor formaya bakıyorum PSV forması nasıl oluyor??
Eskişehirsporu süper lige koyun ve birde forma renklerini ayarlarsanız sevinirim şimdiden teşk ederim. emeği geçen herkese
tarik_gfb
29-05-2008, 09:25
Evet formalar düzeltilsin o zaman süper olur!
Okan zaten ES var TSL'de merak etme yamaya koyuldu...
Latif_Davids_26
29-05-2008, 21:45
Arkadaşım bn zaten koyu bir ESES liyim...koyucaz her halde yeni yamamda hemde ilk sıraya :D:D formalara gelince kitserveri koydunzumu pes6 dizine koyupta olmuyorsa kitservere girn setup tıklayı bekleyin çıkan yere tamam diyin okeydir...
SAHBABA01
29-05-2008, 23:58
modern patchın en büyük eksiklerinden biri adamlar mal mal bakıyorlar top ayklarına gelmese kosup almıyorlar sizin yamada insallah böyle değildir üsengec futbolculardan bıktım ya
kadrolar güncelmi arkadslar kadrolar güncel değilse inen cıkanlar düzeltilmemişse bosuna kotaya yazık etmeyelim derim juventus tekrar 1. lidemi tsl de düşenler cıkanlar düzeltilmişmi futbolcu gücleri düzgünmü uydurukmu ona göre kotaya kıyalım kötüyse yormayalım kendimizi david kardes bu yamanın 6. 2 si kac güne cıkar cok uzun sürermi sende modern patcha cevirme yapacaksan adam gibi yap emegine saglık allah be diyelim eline yüzüne bulastıracaksan bırak düzgün kalsın umutlarımız bizim olsun
tamamen türkce yapılsın 2. yapılacak olan dısı türkce içi yabancı olmasın ne zamana cıkar 6. 2 david latif gardas. option file güncel tazecik olsun transferler eski olmasın. modern patcha cevrilmesin en önemlisi.
bende koyu bir es-esliyim yamayı bekliyorum ne zaman hazır olur acaba ?
aman tam türkce içerik olsun yarım yamalak türkce olmasın option file düzgün olsun adamlar mal mal seyretmesin oyun agırlasmasın gercekcilik olsun görüntüden ibaret olmasın sadece transferler güncel olsun modern patchın üzerine kalite olarak cıksınki aferin güzel olmus ellerinize saglık diyelim latifciğim
SAHBABA01
30-05-2008, 23:31
cok erkenmiş 2010un 2. yarısına hazırlada heyecanlı bekleyişimiz artsın siz ne diyorsunuz ya 2008-2009 sezonu agustosta baslıyor 2 ay sonraki şeyi şimdiden söyleyp bizi beklentiye sokmayın. ozmana kadar zaten pes 2009 heyecanı gelir sizin yamanın zamanı gecer zaman önceye alınmalı bence isteeseniz sorun ne zaman cıksın diye benden söylemesi sorun üyelere denemek bedava
Latif_Davids_26
31-05-2008, 11:09
Arkadaşım haklısın ama 2 hafta önce felan çıksın derken yamayı yapmaya 8 hazirandan sonra başlıcaz osk den sonra hatta şimdiden optiın file yapılmaya başladı
SAHBABA01
31-05-2008, 14:43
desene daha cookkkkkkkkkk
bekleyecegiz
kardes cok güzel olmuş eline sağlık
Latif_Davids_26
04-06-2008, 13:05
Sağola arkadaşım....
kecisi67
16-06-2008, 11:51
elleriniz dert görmesin süpersiniz
killingboy
21-06-2008, 02:23
link nerede yaa.... yardımcı olun lütfen
Linkler 1. sayfada.İlk mesajı dikkatlice okumanı öneririm.
Latif_Davids_26
21-06-2008, 22:26
Linkler 1. sayfada.İlk mesajı dikkatlice okumanı öneririm.
ewet arkdaşlar resimlere tıklayın maximum yazan sarı sonra linkler açılacaktır..
Latif_Davids_26
22-06-2008, 14:38
Güzelllll....
Hepinize çok teşekkürler
ozgur-duzen
22-06-2008, 19:59
güzel
kardeş ben indirdim ama kuramadım import falan yazmıs sın anlamadım lütfen biraz daha basit anlatırmısın teşekürler
Şeytan resimli kardeş Allah razı olsun Avatarını görmek nasip olması:)
Latif_Davids_26
24-06-2008, 08:14
kardeş ben indirdim ama kuramadım import falan yazmıs sın anlamadım lütfen biraz daha basit anlatırmısın teşekürler
arkdaaşım o_text ve e_text dosyalrını dkz studio ile ımportlama yaıcaksınh....:img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping:
Latif yamayı perfect yapmışsın yamalarını pes2008 üstünde'de görmek isteriz! Ben TARIK .
Latif_Davids_26
26-06-2008, 09:08
Sağolun knka evet bn şu yamamızı yayınlayayım pes 6 sona belki geçebilirim pes 2008 100/45 ihtimal war nedense içimzdeki pes 6 sewgisi bam başka :D:D:D:D
M.ronaldos
13-07-2008, 21:18
Abi Eline Sağlık Valla bana oyunu sevdirdin teşekkürler.Başarılarının davamı ...
ozgur-duzen
13-07-2008, 21:24
Çok güzel bir yama...
M.ronaldos
13-07-2008, 22:07
baba kota aşr mı
2008 09 transfer güncellemesi yapıp yayınlarsan indircem yama çok güzele duruyo ama işte transferler
dediğin gibi içimzdeki pes 6 sewgisi bam başka be kardeş:)
meteor_action
17-07-2008, 09:27
çok teşeşkkürler hep istediğimiz yamaydı ellerinize sağlık...
2008 09 transfer güncellemesi de yapılırsa daha bi güzel olur
teşekkürettimmmmmmmmmmmmmmmmm
djfantasy
23-07-2008, 17:20
nasıl kurulacagını anlatsaydın daha super olurdu bence
eto_emrah
26-07-2008, 10:13
emege saygı kardeşim
eline saglık
venomking
26-07-2008, 11:18
cok tşkür ederim resimlerde cok aydınlatıcı olmus rep fln weriliomu weya onun gibi bişi warsa wereyim
Latif_Davids_26
26-07-2008, 21:56
Arkadaşlar Yama İçin Yorumlarınıza Çok Teşşekür ederim.Yama Kurulumu Anlatımı zaten bu bir pack tir. İçinde Detaylı bir biçimde anlatılmaktadır...
AYrıca Bir güncelleme değil Yeni bir pes 2006 maximum 2009 pack gelicektir Çok yakında Buraya Paylaşımlarda bulanacağım...
20 ağustosda yer yerinden Oynucak...
hadi bakalım bulutun yaptıgı best of modern patcha benzemesin o kadar övdüler kocaman bir fısssssssssss cıktı 2gb lık hava cıktı sizinkide eger ona benzeyecekse elestiriye hazır olun güzel olursa emege saygı elbette vardır
Latif_Davids_26
27-07-2008, 22:00
Arkadaşım Bulur Arkadışımın bir sorunu çıkmıştı lütfen Hakaret biçiminde Sözler Kullanmıyalım Tamam mı arkadaşım...
LİNKE GELİNCE Part 1 part 2 yazıor Pes 6 mximum 2009 pack yazan resimelrde
darkness87
02-08-2008, 10:40
tşk kardeş
Latif_Davids_26
05-08-2008, 22:12
tşk kardeş
Önem Değil Arkadaşım..Görevimiz.
Ljwelly-X
06-08-2008, 00:23
Latif bu yama tahminin kaç mb olur??
Latif_Davids_26
06-08-2008, 11:14
Walla 500 MB yAkIn:
Birde Arkadaşlar Yamayı daha Çok soccercenter.net sitesinde yayımlıyoruz ancak Bana Ulşamak isteyenler: msn adresimi ekleyebilir: davids_26@windowslive.com
Arkadaşlar, Yamada G.G.S. Programı ile Takım Logolarını Eklemekte Üye Arkadaşlarımızdan Yardımlarını Bekliyorum...
Ljwelly-X
06-08-2008, 11:16
Bilgi için saol Latif ben STN'de tanıyorum senin yaman kesin çok güzel olucak!
beyler nası importlıtacazz
bilen varsa sölesin
Latif_Davids_26
09-08-2008, 12:09
Arkadaşlar saqolun yorumlarınız için:
Dkz studio ile ımportlayacaksın arkadaşım:
Dkz studio programı indir ilk baş sonra Öğren nasıl ımportlancağını
Latif_Davids_26
09-08-2008, 15:51
HipHop Bnm mi ekle: davids_26@windowslive.com
emre oral
22-08-2008, 09:25
emegine saglık kardeş başarılar ...
Latif_Davids_26
23-08-2008, 10:00
Sağol Arkadaşım...
kardes 20 ağustos demiştin,tahmini ne zaman gelir 2009 patch'i,diğer bi sitede haksız ban yediğini gördüm,üzüldüm,sanırım burada yayınlıcaksın ama ne zamana hazır olur
burda yayınla latifim indirelim bekliyoruz cıkarmanı veya baska site söyle ordan indirelim
--------------------------------------
Bu cevap tarafımdan değiştirilmiştir.Sitemizde böyle argo kelimeler kullanılması yasaktır.!Edit : SpyMasteR :excl:
süpperrrr çok teşekkürler emeği geçen herkes için
Teşekkür ederim... Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
Latif_Davids_26
10-09-2008, 17:30
Sağol Arkadaşım...
Arkadaşlar MÜJDE...
"Pes 06 maximum 2009 seasons" Yaması Çıkacaktır...
Ayrıntılar İçin Kişiye Mesaj Gönderiniz...
cok fazla uye
10-09-2008, 18:11
Pes 6 oynayanlar mükemmel bir yama sağ ol...:img-hi:
PESSOCCER1903
10-09-2008, 21:02
Arkadaşım zamansız değil görsel amaçla çıkardım biz zaten yeni sezon iin pes 6 son noktayı koycak bir pack çıkartıyoruz....
şimdiden çalışmalara başlandı... 2008 menüler 2008 menü müzikleri - türkçe-2008-2009 sezon formalar her lige başlandı....formalar......ve her ligden 2 takım işveç işviçre belçika danimarka RUSYA....VS...
yanlızo mamba9 adlı siteye bn koymadım ki başka olabilr yada o sitenin linkini wer bn sadece SOCCERENTER.NET SOCCERTURKA.NET TÜRKÇESPİKER.COM VE SON OLRAK SOCCEROYUN.NET`YAYINLADIM...
Birde Faces leri yapıcak kişi aranıyor...Ekip yani grubumuz tamamlandı ama facesci aranıyor bn yaprım diyorsanız bana ulaşın:esmerim_latif@hotmail.com
Öncelikle Reklam yapma !!:img-banned:
- Arkadaşlar , benim yama konumda okusaydınız görürdünüz option filedaki düşen takımlar ve güç lerin ayrıntılarını..Option Fİle yanlış upload edilip yanlış eklenmiş..O yüzden ..Version 2.0 çalışmalarına çook oldu başlıyalı . Ve option filedaki son kontrolleri yapıyorum Diğer Liglere geçicem..
power_59
14-09-2008, 10:47
yha ben şimdi nası yapılcanı bilmiyorm nası yükliycm bunu pc ye indirdim sonra ?
.................................................. .................................................. ...........................
PES 2006 MAXİMUM 2008 EKSTRA FİNAL PACK… YAYINDA
Özellikleri;
Bulunan Ligler;
İngiltere Ligi
Türkiye Bank Asya 1.Ligi
İtalya Ligi
Türkiye Turkcell Süper Ligi
İspanya Ligi
Almanya Ligi
Ve Diğer Takımalar;Köln,Rubin Kazan,Shakter Donesk, Zürich,Zenit,Clup Brugge,Anderlecht,Lyon,Marsilla,Olmpiakos,Panathin aikos,River Plate,Sao Paolo,CSKA moskow,Rosenborg,Djurgarden,D.kiev,Ajax,PSV Eindhoven,Porto,Benfica,S.Lizbon,Celtic,G.Rangers` tır.
Grafikler;
Tüm Logolar,
Tüm Takım Amblemleri,
Formaların Bir Bölümü,
HD Özelliğini Taşımaktadır….
Yamamda Bir Kolaylık ! ! !
Kitserveri İçinde, 2008 Sezon formalarla,faceslerle,hairlerle Konulmuştur ! ! ! !.
Not:Kurulum için gerekli program Dkz Studio dur.
Not: Yamayı yapan kişiden izin almadan hiç bir siteye VERİLEMEZ...
Not:Bu Yamayı Çıkarmak İçin 1,5 AY çalıştım Üzerinde.Bazı Kötü Olaylar Oldu ama deydi.Partları update ederken kaç kere bilmeyerek kapadım interneti ama İLK çalışmam ile karşınızdayım. İyi yada kötü yorumalrınızı yazınız...
Bana Yardım eden;
Özellikle BuLuT_Harry_Emma: Bulut `a
Semih6767: gökhan`a
we7 `e sonsuz teşekkürlerimi Sunuyorum..
Formalar Alıntıdır.Formalrın Bir bölümü BuLuT_Harry_Emma ait`tir.
Logolar Alıntıdır.
Yamamdan Görüntüler:
Linkler; Resimlerin bitimindedir.Arkadaşlar...
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ...
Arkadaşlar bu yamaya özel bir 2008-2009 option file file yaması yaptım Ayrıntılı bilgi için [Only Registered Users Can See Links] girin
Latif_Davids_26
03-10-2008, 22:03
Arkadaşlar " Pes 06 Maximum 2009 Sezon" yaması 1-2 gün içinde çıkartıyorum...
oyunu Güncelliyoruz formalarda olsun faceslerde olsun herşeyde olsun...
Pes 06 MaxiMuM 2009 Sezon Çok YAKINDA...
DEVRAN35
30-10-2008, 09:39
arkadasım link nerde
DEVRAN35
30-10-2008, 09:41
teşekkürler
Part 1
[Only Registered Users Can See Links]
Part 2
[Only Registered Users Can See Links]
DEVRAN35
30-10-2008, 09:46
eline sağlık teşekkürler
nasıl yapcaz bunu şuanda indiriyom yardım edin lütfen
ya arkadaşlar dkz studıo ne demek
athena560
13-11-2008, 14:37
teşekkürler emeğine sağlık
ya ben bu isi yapamiom oyuna girmeden
we2007.dat bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
diye hata verio surekli latif kardes msnini ekledim bi yardimci oluver