PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lyon 35 Yıl Sonra!

Blue&Typhoon
25-05-2008, 09:46
Lyon dubleyi tamamladı

Fransa Ligi'nin son yıllardaki doğal şampiyonu Lyon, 35 yıl sonra Fransa Kupası'nı da kazandı. Lyon finalde ligde kalmayı son anda garantileyen PSG'yi uzatmalar sonunda 1-0 yenerek tarihinin 4. kupasına uzandı.

Stade De France'ta oynanan maçta Lyon beklenen kadar etkili olamadı. Ligde kalmanın verdiği moralle sahaya çıkan PSG, rakibine göre pozitif bir futbol ortaya koydu ama normal sürede eki ekip de gol kaydedemedi. Mücadelenin tek golü 102. dakikada Sidney Govou'dan gelirken, maçı 1-0 kazanan Lyon sezonu duble yaparak kapattı. Fransa Kupası'nı son alarak 1973 yılında kazanan Lyon, 35 yıllık hasrete son verirken, 4. kupa şampiyonluğuna uzandı. PSG ise rakibinin Şampiyonlar Ligi'ne katılması nedeniyle UEFA Kupası'na katılma hakkını elde etti.

not:Fenerbahçeye laf atanlar görüyoruzki fransanın en büyük klübü şampiyonluğa ambargo koyan bir klübü fransa kupasını 35 yıl dan beri alamamışlar artık biraz daha kaliteli yorumlar bekliyorum:-))

junate
25-05-2008, 09:58
Darısı Fener'in başına...

Big Of Deniz
25-05-2008, 10:39
Darısı Fener'in başına...

Ben bir Fenerbahçe'li olarak şunu söylüyorum: Çok doğru söyledin abi.Fener'in bu Türkiye Kupası'nda hiç şansı yok.:).

fbrarsenal18
25-05-2008, 12:22
Lyon gibi darısı olursa ohooooo 10 sene daha bekliycez.

junate
25-05-2008, 16:18
Ben olsam kupaya PAF takımla çıkardım, mantığı yok artık o kupayı almanın, alamadıkça her çeşit laf dediniz teneke dediniz, yani bizim için değersiz dediniz aldığınızda(ne zaman olursa) sevinmeniz biraz delikanlılığa vurur... Bilmiyorum tabi siz bu konuda nasıl düşünüyorsunuz?