PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarşı artık yok!

fbrarsenal18
27-05-2008, 23:15
Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, varlığını sona erdirme kararı aldı.

Çarşı ile ilgili "Asi Ruh" belgeselinin Beşiktaş Kültür Merkezi'ndeki galasında konuşan tribün lideri Alen Markaryan, Çarşı'nın Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve çeşitli spekülasyonlar sebebiyle "Çarşı kendini feshetmiştir" dedi ve ekledi: "Çarşı artık yok !..".

Çarşı grubunun resmi sitesi forzabesiktas.com'da, Alen Markaryan adına açıldığı belirtilen başlıkta da haberin doğru olduğu teyid edildi ve "Kanallarda ve internet sitelerinde geçen haber doğrudur. Çarşı ismi bitmiştir." ifadesi yer aldı.

alıntı

junate
27-05-2008, 23:36
Çok üzüldüm sayılmaz, grup olarak iyi takımları için ama çok vahşice davranışlarını gördüm örnek sormayın, aşırı fanatiklik yapıyorlardı bazen...

Mad_Dragon
27-05-2008, 23:56
Duyduğuma göre sadece grubun ismi değişecekmiş, fesih durumu yok ortada...

fbrarsenal18
27-05-2008, 23:57
Çok üzüldüm sayılmaz, grup olarak iyi takımları için ama çok vahşice davranışlarını gördüm örnek sormayın, aşırı fanatiklik yapıyorlardı bazen...

Bende üzüldüm diyemem ama Beşiktaş'In büyük parçası gitti.Onlar için kötü oldu.Ne kadar fanatiklikleri olsada yaptığı unutulmaz şovlar da vardı.Örn:Liverpool maçı....

Ali Ünlü
28-05-2008, 06:21
Beşiktaş'ın en iyi yönü taraftarıydı onu da kaybelerse gersini getirmek istemiyorum ...

tarik_gfb
28-05-2008, 09:46
Türkiyenin ve Dünyanın en büyük taraftar grubunu katbetmeşiz üzüldüm!