Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanisacagiz Demistik Cristiano !
Demek Turk Ne Futbolcu Nede Turk Takimi Biliyormussun...Turk Taraftari Bilmedigin Belli... Hic Merak Etme Bunlarin Aynisini Gercek Macta Yapacagiz..
[Only Registered Users Can See Links]
Birazdaha Kaliteli [Only Registered Users Can See Links]
Bunlari Sadece Oyunda Yapariz Demeyin Gercek Macta Daha Iyi Olcak Haydi Turkiye...:fbbayrakjp6::icon_12::gsbayrak::tsbayra k5hd::bjkbayrakwa6:
tarik_gfb
28-05-2008, 09:52
Süper bir video bunları pes'de değil gerçekte yapcağımızı biliyorum biz yıllardır bu günü bekledik!
Bunları hangi tuşlarla yapıyosun ya hareketlere bayıldım?
Süper bir video bunları pes'de değil gerçekte yapcağımızı biliyorum biz yıllardır bu günü bekledik!
Bunları hangi tuşlarla yapıyosun ya hareketlere bayıldım?
Daha Biliyordum Hareket Felan Ama Bu Haberi Duyar Duymaz Kayit'a Gectim Cok Sinirlendirdi Beni resmen Turkiye'yi Kucumsuyor Turkiyede Ne Futbolcu Nede Takim Tanirmis ... Gorusuruz Neyse TusLari Sana Anlatcak Site [Only Registered Users Can See Links]
metin_99
28-05-2008, 13:09
Süpermiş :D
helal olsun. yemin ediyorum aynı benim gibi bir adamsın helal ossun:D
Ali Ünlü
28-05-2008, 16:18
Şuursuz Ronaldo Türkiye Geliyor
tarik_gfb
28-05-2008, 17:51
Paylaştığın için teşekkür ederim Sinan ama link çalışmıyor ancak ben açabildim [Only Registered Users Can See Links]'den!
Paylaştığın için teşekkür ederim Sinan ama link çalışmıyor ancak ben açabildim [Only Registered Users Can See Links]'den!
Hmm 2 tane Yaptim ikiside mi calismiyor... Neyse Acabildinse Sorun Yok
Hareketler iyi de bunları onlar bize yapacak orasına üzülüyorum...
Hareketler iyi de bunları onlar bize yapacak orasına üzülüyorum...
Sende Inanma Duygusu Goremiyorum Ben... Eger Futbolcualr Da Senin Gibi dusunurse Biz Bu Maci 10-0 Kaybederiz MacaCikmadan once Inacaksin... herseyden Once Bu Gelir....
Maca Cikiyorsun Herkez Dior Kaybetcez tamam Biddik Ole Dersek Tabi Kaybederiz Bence KAZANIRIZ Haydi Turkiye
Ben eğer kazanabileceğimizi görürsem söylerim ve her zaman da çıkar ör; Manu her 2 kupayı da alır eylül ayında ama zor görüyorum bu şansımızı...
Sinan03, inanmak önemlidir elbette, haklısın ama Allah korusun Uruguay maçındaki özellikle 2 devredeki kadro gibi bir felaket olursa sonucu düşünemiyorum bile.
Orta sahada bütün yük Mehmet Aurelio'ya kalıyor.Ondan sonraki oyuncular tümden atak oynuyor.4-1-4 gibi oynuyoruz.Buna rağmen defans zayıf olduğu gibi ataklarda da sonuçsuz kalıyoruz.Kanatlardan da hızlı gelemiyoruz.Kanatta oynayan oyuncuların az da olsa defansif özellikleri, takım savunmasına katkıları yok.Defansın kanatlarında oynayan oyuncularımız da yeterince hücuma destek veremiyorlar.Rastgele oynuyoruz, ne hızlı hücum yapabiliyoruz, ne de kontrollü oynamasını becerebiliyoruz....vsvsvs
Bazı anlayışların değişmesi lazım.Şahsen bu takım yapısını gözlemledikten sonra ister istemez ümitsizliğe kapılıyorum.
İnşallah diyorum ki, bunlar durum sadece hazırlık maçlarında kalır.Şampiyonada bambaşka güzellikte bir takım görebiliriz.Keyif veren bir futbol izleriz.