Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 de spikeri tamamen kaldırmak için
karabas55
30-05-2008, 12:51
Oyunda spikeri tamamen kaldırmak istiyorum bunun için hangi dosya silecem bilen varmı
rs_e dosyasını sıleceksın kardesım spiker daha konusmas bu dosyayı sılersen
tariktatayoglu
30-05-2008, 18:41
ozamanda almanca konusur rs- dosyalarının hepsini silmen gerek
sedat_60
30-05-2008, 18:45
belki oyun çalışmayabilir
tariktatayoglu
30-05-2008, 18:58
yok hocam calısır ben denedim gerekirse yedeğe al dosyaları
karabas55
30-05-2008, 19:31
Saolun Size Teşekkürreler [Only Registered Users Can See Links] herzaman sizlerleyim
Eger O Dosyayi Slersen Oyun calismaz Benden Solemesi :d:d Kesin Calismaz Ben Korsan Indirdigimde o dOsya Yoktu O Yuzden 6 Part Da Spiker Dosyasi indirdiydim Sakin SIlme Pisman Olursun Hadi Byee
Yahu anlamıyorum..Oyunda dosyası eksik olan, spikeri olmayan yana döne spiker arıyor.Dosya eksikliğinden oyunu hiç oynayamıyor.Sende de ne güzel işte spiker dosyası var, tadını çıkar oyunun.
karabas55
31-05-2008, 20:47
Spiker sorun çıkartıyor yoksa kalırdı
Arkadasim Sen Sorununu Yaz Suraya Biz Cozmeye Calisalim Spiker Varsa Nasil SOrun Cikar Demekki Sen Onu Ayarlardan Yuklememissin ...
Evet.Oyuna her girişide "System Settings" kısmından "Load" a tıkla.Yani önceki kayıtlı ayarlarını tekrar yüklemiş oluyorsun böylece.Spiker dosyasının sorun çıkardığını düşünüyorsan başka sağlam bir spiker indir ya da sağlam bir oyun kopyası edin.
bende spiker hıc yok extreme dvdım var ben ne yapcam :S
Sorun değil.exTReme yamasında Türkçe spiker mevcut. (rs_e.ims dosyası)
Bunu oyunun yüklü olduğu konumdaki img klasörüne kopyalarsan oyunda Türkçe spiker olacak.