PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 ayarlarıyla ilgili bilenler baksın!

karabas55
30-05-2008, 20:25
Ben spikeri settingten no yapıyorum ama tekrar oyunu açınca gene eski haline dönüyor temelli değiştirmenin yolu varmı!

katircan
30-05-2008, 20:36
peki yaptığım diğer ayarlamalarda siliniyo mu misal top seçimi zorluk seviyesi filan

karabas55
30-05-2008, 20:38
Her oyunu açtığım da amatör felan geli yor onu seçiyorum. Taktiklerdede oluyor galiba

katircan
30-05-2008, 20:44
hmm bu save sorunu bunun bi programı vardı forumda save sorunu olarak ara bulursun

bulkan
31-05-2008, 13:48
Öncelikle oyununun rip mi füll mü olduğunu belirtmelisin.Dosyalarında eksiklik varsa bu normaldir.
Sorunu çözmek için oyunu yeniden "Custom" olarak yüklemen lazım.
Yükleme işlemi bitince, crack yapmadan önce resmi 1.20 patch i kurup ardından 1.20 oatch e uygun crack i bulup oyunun yükü olduğu konuma kopyalayacaksın.
Ripli oyunun var ise hiçbir şekilde uğraşmana değmez.Oyunun sağlam bir kopyasını DVD/CD olarak ve tabiki full olarak almaya çalış veya sağlam bir kaynaktan full indir, bahsettiğim işlemleri yap.

swat77
01-06-2008, 00:31
[QUOTE=bulkan;71647]Öncelikle oyununun rip mi füll mü olduğunu belirtmelisin.Dosyalarında eksiklik varsa bu normaldir.
Sorunu çözmek için oyunu yeniden "Custom" olarak yüklemen lazım.
Yükleme işlemi bitince, crack yapmadan önce resmi 1.20 patch i kurup ardından 1.20 oatch e uygun crack i bulup oyunun yükü olduğu konuma kopyalayacaksın.
Ripli oyunun var ise hiçbir şekilde uğraşmana değmez.Oyunun sağlam bir kopyasını DVD/CD olarak ve tabiki full olarak almaya çalış veya sağlam bir kaynaktan full indir, bahsettiğim işlemleri yap.

arkadaşın yazdıklarına katılıyorum bende bir dvd almıştım adamlar oyunu içine sığdırabilmek için 4.7 gb dvd ye göre oyunun için den bazı dosyaları kasnaklamışlar yani yüklememişler aynı sorun bendede oldu dosyalar eksik