PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KRAL devrin bitişi..

alessio67
31-05-2008, 01:06
Evet bir devir bitti.. Bir devir ki icinde 8 Turkiye ve 1 Avrupa Kupası olan bir devir.. Bir devir ki icinde sayisiz gollerin ve sayisiz rekorlar oldugu bir devir..Golleriyle Turk futbolunun kaderini degistiren adamın devri bitti.. Evet Tarih diye birsey varsa ve yazmasi gerekiyorsa birilerini elbetteki ondan baslayacakti Turk futbolu hakkindaki yazisina ve azmin, caliskanligin, inatciligin, profesyonelligin, kaptanligin, golculugun nasil olması gerektigine dair birseyler yazacaksa tarih yine ona bakarak yazacakti yazisini.. Evet bir devir bitti CEKEMEYENLERIN sayisiz yipratma calismalarina,sayisiz haksiz elestiri boyutunu asip hakarete varan terbiyesizliklerine ve yine sayisiz iftira ve karalamalarla O'nun omzuna basip yukselme O'nu ise asagiya indirme gayretlerine ragmen evet bu kadar sayisiz olumsuzluklara ragmen yine de sayisiz basarilarla bir devrin bitisi elbette ancak boyle biri tarafindan gerceklestirilebilirdi! Tesekkurler Kral her firsatta seni ve GS'i cekemeyenleri alt ettigin icin,tesekkurler Kral sana yakisir durusun ve gerek saha ici gerekse saha disinda ornek olusun icin ve sonsuz tesekkurler bize yasattigin sayisiz gol sevinceleri ve mutluluklar icin..
Hic sizi bircok kez aglatan bir insanı bu kadar cok seveceginizi dusundunuz mu; ben de dusunmemistim ta ki hep bizi sevincten aglatan KRAL HAKAN SUKUR'u taniyana kadar! Seni seviyoruz KRAL...

junate
01-06-2008, 17:17
Haakanım bırakmayacak galiba :-)

kaankaplan
01-06-2008, 17:22
:-) :

bencede bıkrammasın gercek soyluyorum futbol onunla daha eğleceli

bulkan
02-06-2008, 00:21
Kralın bırakmaması lazım bence.
Adnan Polat açıklama yaptı geçenlerde.Kralın heykeli dikilecek, bazı tesislere ismi verilecek.
5 yıllık sözleşme felan diyor.Alt yapıda mı artık kesin bir ifade yok, görev verilecekmiş.
İstediği zaman jübilesi de yapılacak.
Ben bu tutumu yanlış buluyorum..Bu basında açıklanmadan evvel Krala önce bir sorulmalıydı.Neden 1 yıl daha oynamasını istemiyorlar anlamıyorum.Avrupada böyle oyunculara daha çok önem ve değer veriliyor.

junate
02-06-2008, 01:34
Tamamen katılıyorum bir costa curta, maldini, ayrıca Hakan oynadıkça elbette eğleniriz kaan her sene farklı rekor kırıyor adam bir Gs'li olarak seviniyor eğleniyoruz...

alessio67
09-08-2008, 00:36
moralim cok bozuk :( gercekten futbolu bırakacak herhalde:( dusunsenize yakında yeni guncelleme cıkacak ve hakan 9 numarasıyla galatasaray kadrosunda olmayacak:( oyunda bile acı verici:(

cok fazla uye
09-08-2008, 13:45
Evet ne yazık ki... :(

Rafael
09-08-2008, 14:08
Kral galiba Sakaryaspor ile anlaştı!

pes6emo
09-08-2008, 16:34
valla hangi takımla anlaşırsa anlaşsın da yeter ki futbolu bırakmasın.Bi daha Türkiye'ye böle kafacı gelmez adam ayak vurulcak yerden kafayla atıodu.İnşallah Sakaryasporla anlaşmıştır.Ama pekte ümidim yok:(

cok fazla uye
09-08-2008, 18:37
Benim de... :(

katircan
09-08-2008, 22:44
kral geleceğin federasyon yada galatasaray başkanı olcak ahan da buraya yazdım bekleyin 2 ya da 3 seçim sonra :D

alessio67
09-08-2008, 23:31
valla insallah sakaryaspor la anlasmıstır 1 sezon 1 sezondur :) izlerdik onun icin maclara giderim hem super lige cıkmasında buyuk katkı yapar ondan sonra kariyerinde bir miras daha bırakıs olur:) hayırlısı olsun:)

Rafael
10-08-2008, 00:20
Hakan Şükür futbol'u bıraktığı taktirde ben Türkiye'nin yeni KRAL'ının Semih Şentürk olucağına inanıyorum!

alessio67
10-08-2008, 21:11
elbette birileri yeni kral olucak ,hakan bırakıcak semih olucak, o bırakıcak osman olucak herkes gol kralı olabilir ama bir arkadasımın da soledigi gibi baska Hakan Sukur yok:)