PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayarı Hızlandırma

tugaydogan
31-05-2008, 16:08
Başlat
Çalıştır
regedit yazıyoruz HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Curr entControlSet\Control\Priority Control ve sağ tıklayıp yeni'den "DWORD" açıyoruz adını IRQ8Priority yazıyoruz ve değreini 1 yapıyoruz, ondan sonra çıkyoruz ve altta yazdığımı yapıyoruz. bu değişiklikleri sağ kulakçıkla yapacanız...
ondan sonra:;

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop "AutoEndTasks" VE "MenuShowDelay" wordların değerlerini "1" yapıyoruz ve pcniz hıdan havalara uçuyor:D

(Alıntıdır)

NOT: Denedim %100 işe yarıyor

kaankaplan
31-05-2008, 16:19
aferın lan

ama bu gibi uygulamalar
harddiki mahfediyo

sedat_60
31-05-2008, 17:01
aferın lan

ama bu gibi uygulamalar
harddiki mahfediyo

kaan daha doğru konuşsan çok iyi olur

bulkan
01-06-2008, 00:41
Kaan, bugünlerde sürekli tartışma ve laf yetiştirme çabası içindesin, sürekli anlamsız ifadeler kullanyorsun.İlla ki uyarılman mı gerekiyor?Kullandığın ifadelere ve iletilerine dikkat et biraz.

Sinan03
01-06-2008, 01:00
Bence Bu Uygulama Hizlandirir AMa Bilgisayari Mafeder... Ama Genede Denemek Lazim...Konu icin Tesekkurler!...

Niste10
01-06-2008, 01:00
Ben regedit'leri kurcalarken bilgisayarı çökertmiştim, ondan sonra birdaha dokunmadım, akıllandıma rtık:) Bilgisayarımda 4GB ram var uçuyo zaten çok şükür, yinede teşekkürler.. :P :D

bulkan
01-06-2008, 01:04
Hayır, ne mahveder ne de bariz farkla faydası vardır.Bu ayarlar sistemi hızlandırmaz.Hızlandırmak için, donanımı değiştirerek daha fazla performans elde edebilirsiniz.Donanım upgrade dışındaki işler fayda etmez.
Aycıra kasa içi havalandırma, soğutma, temizlik, gerekli gereksiz uygulamalar yüklememek, vs gibi konulara dikkat etmek gerekir.

Niste10
01-06-2008, 01:05
Evet bence de..Havalandırma ve soğutma çok önemli gerisi boş..

Sinan03
01-06-2008, 10:10
Evet bence de..Havalandırma ve soğutma çok önemli gerisi boş..

Valla Inanmicaksin Ben pc yi Sogutmak icin Icini Acip Pervane Gibi Seyi Temizledim !!

Saten Bunla Ilgili de Forum aKonu Acicam Herkez Biincli Olsun Ben Cok Cektim Valla...

bulkan
02-06-2008, 00:03
Pervane Gibi Seyi Temizledim !!
Bu bahsettiğin fandır.İşlemci fanı, kasa fanı/fanlarının temizliği ve sağlamlığı çok önemlidir.
Isıdan dolayı oluşacak zarar ve performans kaybının önlenmesi açısından temiz olması gereklidir.Bir diğer husus da güç kaynağının donanımlara yeterli beslemeyi sağlayabilmesidir.