Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 İki Kişilik Oynanmıyor!!!
therapper
02-06-2008, 23:39
Merhaba. Ben Pc me Pes 2008 kurdum. Settings'e girdiğimde keyboard bölümü tamamı ile kapalı. Sadece Controller bölümü açık. Bu nedenle de iki kişi karşı karşıya oynayamıyoruz.Bazı forumlardaki Kitserver v.b programla denedim ama olmadı. Hatta oyunu silip tekrar kurdum. Yine Olmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan ve paylaşmak isteyenler mesajlarınızı buraya yazarsanız, birçok kişi faydalanacaktır. Capsları aşağıya koyuyorum.
İşte Keyboard Bölümü. Tamamı ile Kapalı
[Only Registered Users Can See Links]
Bu da Controller Bölümü. Bu Kullanılabilir.
Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
Yüklediğin PES2008 in durumu nedir?
İnternetten mi indirdin?Full mü ripli mi?Bu önemli.
Bir problem var sanırım Settings kısmında klavyenin aktif olması lazım.
Mümkünse internetten sağlam bir kaynaktan full indir, full bir kopyasını bul DVD olarak.İmkanın varsa orjinal oyun almanı öneririm.
Oyunu yüklerken Custom u seç.
therapper
02-06-2008, 23:51
Oyunun başındaki video yok. Galiba ripli. İmkanım olsa tabiki her oyunu orjinal alırım. Ama bir çözümü olmalı. :crybaby: Belkide Settings.exe dosyası bozuktur.
Elinde orjinal çalışır durumda olan biri upload edebilirse inanın çok minnettar Olurum.
İlla ki orjinal oyun alacaksın diye bir durum yok.Oyunun full ve sağlam olması önemli.
Açılış videosu var ama Settings te Nullitfy movie playback seçeneği işaretli olduğu için görünmüyor.
Ekteki dosyaya bir bak bakalım :)
therapper
03-06-2008, 00:14
Hemen Bakıyorum
Ekleme:
Buradada kapalı malesef. Sizin Açıkmı keyboard bölümü?
Evet, bende açık.
Bende de aynen paylaştığın resimdeki gibi görünüyor ama aktif durumda.Tuşlara tıklayığımda istediğimi ayarlayabiliyorum.Pasif gibi görünmesi seni yanıltmasın.
Ekteki resme bir göz at lütfen.
therapper
03-06-2008, 00:32
Bende Neden kapalı acaba. Başka Dosyalarla ilgili galiba:(
Ekleme:
Bende Ayarlayabiliyorum ama klavye seçimi yok maça girerken
Bu ayarlara ve sağlam dosyaya rağmen maça giremeden önceki kontrol ekranında klavye seçilmiyorsa oyunda bir problem olduğunu düşünüyorum.Gerçekten ilginç bir durum.
therapper
03-06-2008, 00:41
Evet Haklısın. En İyisi Cd'ciden Temiz bir versiyonu denettirerek almak.
Bu Resmi de Koyayım Dedim.