Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 alisamiyen stadı 04.06.2008 tarihinde yayında
brad1907
03-06-2008, 17:31
evet pes 2008 severler sizler için 04.06.2008 tarihinde mükemmel bir stad sunucam şimdilik sizlere stadtan resimleri veriyorumm...
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
evet resimler bunlar görüşlerinizi bekliyorum..
blurozgur
03-06-2008, 19:45
bu stad gkan arkadşımızn yaptığı stadtır.. sen ondan izin aldın mı yayınlamak için.. resimler bile ona ait!!
bu stadın ilk görüntüsü çok hoşuma gitti ama eğer çalıntıysa emek hırsızlığı çok kötü bir olay!.
İnşallah stadın yapımcısı brad arkadaşımızdır ve güzel bi stadla oynarız!
Bu arada bişey dikkatimi çekti stadın hiçbir eksiği yok bir tarih verip o günde tamamlayıp bizlere sunacağını söylüyosun.Bu işte bi bit yeniği var?
brad1907
03-06-2008, 21:20
izin aldım ayrıca..bunu sizlere belirtim..
Arkadaşlar bende şu an bu stad var . İndirmenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel bir stad...
Nereden indirebiliriz bunu peki arkadaşlar? Bayıldım ben stada ya.. Biran önce istiyoruz:)
...
Yalnız bişey dikkatimi çekti, ikinci resimdeki fenerbahçe amblemi ne ayak tribündeki? :S:confused:
brad1907
04-06-2008, 09:19
arkadaşlar stadın sahibinden izin alınmıştır..
stadda fener galata maçı yaptım kale arkası fenerin oldugu için oyunda ondan fener bayragı vardır.
stad bugün saat 13.00 te yayında olacak tır..
saygılarımlar:mahmut turan..
blurozgur
05-06-2008, 17:33
izin aldım ayrıca..bunu sizlere belirtim..
arkadaşlar stadın sahibinden izin alınmıştır..
stadda fener galata maçı yaptım kale arkası fenerin oldugu için oyunda ondan fener bayragı vardır.
stad bugün saat 13.00 te yayında olacak tır..
saygılarımlar:mahmut turan..
tamam birader o zamn sorun yok. bende gkan ın çalışmalarını takip ediyordum, ondan bi sorayım dedim..
DiLaRaM_____
14-06-2008, 20:06
saol kardeş
bu yamayı 04.06.2008 tarihinde arkadaş yayınlayacağım demiş. bu gün olmuş tık yok. ya insanları aldatmayın. yada adam gibi konunuzu takip edin arkadaşım
Konu kapalı...
Konuyu açan arkadaşım, linkler hazır olduğu zaman benimle veya diğer yetkili arkadaşlarla özelden irtibata geçip linkleri eklesin lütfen.