PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirspor Materlig Tezahuratları

falcon26
04-06-2008, 13:31
GÜNCELLENDİ:mesaleus9:

Yapmış olduğum bu yama ile Eskişehirspor'la Materligte mac yaparken takımınızı yalnız bırakmayın.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

şifre: by_falcon

okankan
04-06-2008, 16:50
teşekkür ederim arkadaşım tam olarak nasıl kuracağız bunu yardımcı olurmusun

arkadaşım kurulumunu dosyanın içinde anlatmışsın teşk.ederim fakat ben bunu normal oyun oynarken yani pes 6 da oynarken ben bu tezahüratları duyamayacakmıyım.yardımcı olursan sevinirim

falcon26
04-06-2008, 22:13
arkadaşım kurulumunu dosyanın içinde anlatmışsın teşk.ederim fakat ben bunu normal oyun oynarken yani pes 6 da oynarken ben bu tezahüratları duyamayacakmıyım.yardımcı olursan sevinirim

Sadece master ligte oynarken duyabıleceksın lıg yada kupalarda duyamazsın.:wink4:

Latif_Davids_26
05-06-2008, 09:25
Arkadaşlar ben yapabildim...Bende bir EsEs`liyim...Bunlar`ı arkadaşımız master lig için yapmış bn notmal hazırlık maçları,Kupa,Lig maçları yaparkende duyabileceksiniz...

Linki birasdan weriorum hatta nasıl Dkz stusio ile ımportlama yapılır onu gösterecem..Resimli anlatım ile :15:

Arkadaşım buyur gönül rahatlıyı ile oynaya bilrsin.

[Only Registered Users Can See Links]

Yanlız bana indirmeden önce Es Es`iniz hangi ligde ise onu yazın bnde size ona göre UNKNOW_00? NUMARALARI vericem onları düzeltip ımportlama işlemini gerçekleştirebilrsiniz... Unutmayın ESKİŞEHİRSPOR`UNUZ hangi ligde ise yada hangi takımın üstünde ise O takımı ve ligi yazın yoksa tezahüratlarınız çalışmaz...:img-clapping:

Buda dkz studio dosyası ile nasıl ımportlama yapabilir diyenlere duyurulur...Dkz studio ile ımportlama; resimli anlatım...

bulkan
05-06-2008, 09:55
Latif, forum linki yerine lütfen direkt dosyanın linkini paylaş!.Bir paylaşım yapacaksan tam yap.
İletini düzenlemezsen silmek durumundayım.
Ard arda ileti göndermekten vazgeç.Son 2 iletini birleştirdim.

Latif_Davids_26
05-06-2008, 10:28
Sağol bu seferlik böyle yapmak istedim..

falcon26
05-06-2008, 10:32
Arkadaslar eskişehirsporun lig kupa maclarındaki tezahuratlarını bilerek yapmadım. Çünkü eskişehirspor herkesin oyununda farklı bolumlerde. ID sini bilemediğim için yapamazdımda ama isteyen olursa özel olarak yapabilirim.

bulkan
05-06-2008, 10:37
Bu seferlik diye birşey yok..Bir daha uyarmayacağım..
Linki ben düzeltiyorum..Bir daha olmasın.

Latif_Davids_26
05-06-2008, 10:41
Arkadaşım amacımız paylaşmak değilmi he başka bir sitemizin linkini wermişim.He bu t.s.c. nin ne farkeder başka sitelere düşmanlığınızmı war ney?

bulkan
05-06-2008, 10:51
Amaç paylaşmak yalnız forum kurallarına uymak da çok önemli.Buradaki paylaşımlara dikkat edersen hep upload/download sitelerine yüklenip dosyalar bu linkle paylaşılıyor.
Başka bir forum linki vererek paylaşmak reklama giriyor.Ve de reklam yasak!
Bunu başka sitelere düşmanlık mı acaba diye düşünmen çok yanlış.Ben kurallara uyman konusunda yönlendiriyorum, ısrarla yanlış işler yapmaya devam ediyorsun.

Latif_Davids_26
05-06-2008, 11:03
Arkadaslar eskişehirsporun lig kupa maclarındaki tezahuratlarını bilerek yapmadım. Çünkü eskişehirspor herkesin oyununda farklı bolumlerde. ID sini bilemediğim için yapamazdımda ama isteyen olursa özel olarak yapabilirim.

Arkadaşım indirmek isteyenler aşağıdaki takım ıdlerine bakarak sana söylesinler yada bana bizde onlara göre yapalım... Messenger adresimi eklermisin.;

okankan
13-06-2008, 17:45
arkadaşım teşk ederim bir bakalım yapabilecekmiyim

nedes
13-06-2008, 18:37
selam arkadaşlar , yaptığınız çalışmalar için çok teşekkür ederim. Ben eses i pes 6 da bankasya 1. ligde oynuyorum. Banada tezahürat gönderirseniz sevirim. şimdiden teşekkürler.

Latif_Davids_26
14-06-2008, 10:05
Arkdaşım ekle msn mi ordan atayım yezahüratları kolayca yaprızz

emre oral
29-06-2008, 07:37
emege saglık.... arkadaşlar kayserispor tezahüratlarını yaoarmısınız rica etsem....

Latif_Davids_26
29-06-2008, 09:26
emege saglık.... arkadaşlar kayserispor tezahüratlarını yaoarmısınız rica etsem....

bende var ekle msn mi...

nedes
19-10-2008, 17:13
pes 2008 için eskişehirspor tezahüratları arıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.