Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyunlar Sesli olarak videoya kaydetmek
Arkadaşlar acaba oyunları nasıl sesli olarak videoya kaydedebiliriz. Ben şu an FRAPS programnı kullanıyorum ama sesli olarak kaydedemiyorum. Acaba sesli olarak videoya kaydetmek çin bir program var mı?:confused:
Kardeşim benim bildiğim ve se an kullandıyğım program Fraps ve sesli...Onun yerine Game Cam i de kyllanabilirsin
ozgur-duzen
23-06-2008, 12:59
Arkadaşlar game cam oyunda kaydetmek istediğiniz vidyoyumu kaydedip yayınlamaya mı yarıyor ben de yok da yeni indirecem
ozgur-duzen
23-06-2008, 13:29
Arkadaşlar ben game cam i indir dim ama kullanmayı bilmiyorum nasıl video kaydedecem yada oyundan ss alcağım şimdiden teşekkürler
ozgur-duzen
23-06-2008, 13:36
Arkadaşlar ilgilenen yok mu?
Blue&Typhoon
23-06-2008, 13:49
özgürcüm flood yapma mesajlarını birleştir
sanırım f9 a basınca kayda başlıyor f10 a basınca kaydetme işlemi bitiyor =) bir dene istersen bunun dışında fraps da var ancak en kalitelisi gamecam
kardes kullanmasi cok zor Ama Bulmasi Cok KOLAY sU GOOGLE YE Game Cam Kullanimi deyince heryerde cikar
ozgur-duzen
23-06-2008, 14:43
tamam arkadaşlar öğrendim Delete tuşunun olduğu yerdeki tuş takımlarından Home tuşuna basınca başlıyor tekrar home tuşuna basınca kaydediyor.Yinede yorumlar için sağolun
ozgur-duzen
23-06-2008, 15:31
Arkadaşlar bu Game Cam de ses çıkmıyor kaydettiğim video da zaten orada sound=off
yazıyor nasıl açabiliriz o rdaki sesi yani off yazısını nasıl on yapabilim.şimdiden teşekkürler:D
Ya ben de Fraps Kullanıyorum orda sesde on ama gene de ses gelmiyor :S Bu arada özgür hala flood yapıyorsun...
tugaydogan
23-06-2008, 17:49
ben de frapsı kullanıyorum ilk zamanlar ses gelmiyordu ama sonradan nedense birsenbire vidoları sesli çekmeye başladı
Acaba ses gelmesi için mikrofonu hoperlörün önüne mi koyacağız:D
ozgur-duzen
24-06-2008, 17:26
Acaba ses gelmesi için mikrofonu hoperlörün önüne mi koyacağız:D
Hiç sanmıyorum mikrafonu koysak koymasak farketmez çünkü ben denedim...:(
Ya arkadaşlar şu frapsı sesli olarak kullanabilen biri nasl olduğunu söylese bari ya... :(
ozgur-duzen
24-06-2008, 17:46
Ya arkadaşlar şu frapsı sesli olarak kullanabilen biri nasl olduğunu söylese bari ya... :(
Evet ya kimse bilmiyormu koskoca siteden bir kişi bile....:fbbayrakjp6:
metin_99
24-06-2008, 19:32
Ben game cam kurmuştum bir kere...Hatta ilk kurduğumda bir değişik geldi.Nasıl videoya çekildiğini öğrenmek için internetten dökümanını izlemiştim.Çekmeme rağmen görüntüyü kaydetmedi.Söylenenleri aynen yaptım.Ama yüklerken bir sorun çıktı herhalde...
ozgur-duzen
24-06-2008, 19:42
Ben game cam kurmuştum bir kere...Hatta ilk kurduğumda bir değişik geldi.Nasıl videoya çekildiğini öğrenmek için internetten dökümanını izlemiştim.Çekmeme rağmen görüntüyü kaydetmedi.Söylenenleri aynen yaptım.Ama yüklerken bir sorun çıktı herhalde...
Game Cam dan PES 2008 e yada hangi oyunsa açmak istediğin oyuna gir oyunun sağ alt köşesinde pencere çıkıyor kendiliğinden video çekmeye başlamak istersen Delete tuşunun da olduğu tuş takımından Home tuşuna bas video başlasın zaten başladığını anlamak için o küçük pencerenin içinde Recordinc yazılışını unuttum buna benzer bir yazı çıkacak bu yazı çıktpında video başlamış demektir video yu bitirmek tekrar aynı tuşa Home tuşuna bas video çekme bitsin bittiğinide zaten ekranın tam ortasına SAVE gerisini unuttum böyle bir yazı gelecek geldiğinde video kaydedildi demektir.Sonra video nu Game Cam'in dosyasına gir orada Videos klasörüne gir orada videonu izleyebilirsin.
Bende codec sorunu çıkıyo bunun içi ne yapabilirim...Yüklüom codec i olmuyo
metin_99
24-06-2008, 19:44
Game Cam dan PES 2008 e yada hangi oyunsa açmak istediğin oyuna gir oyunun sağ alt köşesinde pencere çıkıyor kendiliğinden video çekmeye başlamak istersen Delete tuşunun da olduğu tuş takımından Home tuşuna bas video başlasın zaten başladığını anlamak için o küçük pencerenin içinde Recordinc yazılışını unuttum buna benzer bir yazı çıkacak bu yazı çıktpında video başlamış demektir video yu bitirmek tekrar aynı tuşa Home tuşuna bas video çekme bitsin bittiğinide zaten ekranın tam ortasına SAVE gerisini unuttum böyle bir yazı gelecek geldiğinde video kaydedildi demektir.Sonra video nu Game Cam'in dosyasına gir orada Videos klasörüne gir orada videonu izleyebilirsin.
Eyvallah ama ben bunları zaten biliyorum :) Sorun başka yerde...
ozgur-duzen
24-06-2008, 19:46
game cam profile denen bir dosya gelecek ona gir bir onada bak belki sorun orada:D