PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klasik Türkiye

thepostman
05-06-2008, 00:09
arkadaşlar uzun bir çalışma ve bilgi toplama süreci sonunda bu yamayı sizlere hazırladım.baktım her ülkenin klasiği var neden bizim ülkemizin ki olmasın.takımda kimler mi var kimler yok ki sahaların gol kralı metin oktay,şifo mehmet,yaşayan efsaneler hakan şükür,sergen yaçın,rıdvan dilmen,tanju çolak ve sayamadığım daha pek çok isim umarım beğenirsiniz. klasik türkiye takımı other leagues b de'dir.
KURULUM:rar'dan çıkan dosyayı belgelerim konami/pes6/save/folder'ın içine atın çıkan soruya evet diyin.yanlız eski dosyanızın yedeğini almayı unutmayın
herkese iyi oyunlar.
2. eklenti kadroların düzeltilmiş şeklidir

bulkan
05-06-2008, 09:38
Teşekkür ederim.
Konu başlığını düzelttim.Bundan sonra küçük harfler kullanmaya özen gösterelim.

kecisi67
14-06-2008, 18:20
süpersin yaa

ylmzts
17-06-2008, 00:37
sagol kardeste senin option file bana uymuyor ben modern patchın ption filesini kullanıyorum orda bankasya liğleride var daha hoş seninki bana uymuyor sagol yinde emegine ellerine saglık

ozgur-duzen
17-06-2008, 00:52
eline sağlık

thepostman
21-06-2008, 20:48
yılmazts kardeşim benim option file mi tek kullanmanı öneririm tabiki senin yaman güzel olabilir fakat benim yamam da güçler gerçeğe yakın o konuda biraz iddalı konusayım

ylmzts
21-06-2008, 23:06
senin option filedeki transferler güzel güclerde güzel ama bendeki o teks dosyasıyla uyumlu değil formalar isimler farklı cıkıyor bendeki option file modern patcdaki option filedir o yönden amplemler logolar formalar uyumlu sadece eksiği transferler. transferler güncel olsa option filemden memnunumda işte yokmu o transferler ah ahhhhhhhhh.
bir yardımcı olan yokmu ah ahhhhhhhhh

metin_99
21-06-2008, 23:23
Bu çalışmayı ben de yapmıştım daha önce...Yine de sağol...