PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce A Millî Takımımız Gruptan Çıkabilir mi?

bulkan
06-06-2008, 19:05
Ben A Millî takımızın gruptan çıkabileceğini düşünüyorum..Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Big Of Deniz
06-06-2008, 19:12
Ben Milli Takımımızın böyle güçlü bir gruptan çıkacağını sanmıyorum.Defansımız gerçekden çok hatalar yapıyor.Portekiz karşısında 1 puan bile alırsak DUA edelim diyorum.Çek Cumhuriyeti karşısında yaptığımız maçlarda hiç galibiyetimiz yok.Onların bize karşı 13 golü bizim onlara karşı 3 golümüz var..Buda eski maçlardan çıkan bir istatistik.Ve bence eski kadromuz şimdikine göre daha kuvvetli idi.Ama şimdiki bence korkunç.Gönlüm Türkiye'mizin bu gruptan çıkması ama rakipler inanılmaz derecede güçlü.

Genede Haydi Bastır TÜRKİYEM..!

junate
06-06-2008, 19:15
Bence normal şartlarda rahat çıkarız ama şüpheli bir hakem ataması var, kavgalı isviçre maçlarımıza atanan Lubos Michel gene İsviçre maçımıza atandı, acaip pis kokular alıyorum inşallah böyle büyük bir organizasyonu berbat etmezler...

Ali Ünlü
06-06-2008, 19:21
Karamsar düşünüyorum...
Öyle ki milli takımımız kalabalık defans yapayım derken oyuncular eline yüzüne bulaştırıyorlar bütün taktiği berbat ediyorlar,sahaya çıkınca ne yapmak istediklerini unutuyorlar...

Euro2008 Eleme Gruplarına gayet iyi başlamıştık , Yunanistan'ı Atina'da yenmiştik ama Fatih Terim'in Gökhan Zan inadı tuttu defans zayıfladı Hamit'i ısrarla sağ bekte oynattı,Hamit Orta Saha da daha iyi oynar hal bu ki bunu kavrayamadı yılların kurt hocası.

Euro2008 A grubunda mücadele edeceğimiz takımların en eksik olanı İsviçre ancak ev sahibi birkaç teknik oyuncuyla maçın sonucunu değiştirebiliyorlar,Portekiz ve Çek Cumhuriyeti'ne değinmek bile istemiyorum bu turnuvada başarılı olursak ne güzel ama başarısız olma ithimalimiz çok yüksek,inşallah defans daki sorunlar kısa zamanda çözülür.

fbrarsenal18
06-06-2008, 19:29
5 Puanla bu gruptan çıkarız Portekiz Ve Çekler berabere İsviçreyi yeneriz!

Big Of Deniz
06-06-2008, 19:32
Bence normal şartlarda rahat çıkarız ama şüpheli bir hakem ataması var, kavgalı isviçre maçlarımıza atanan Lubos Michel gene İsviçre maçımıza atandı, acaip pis kokular alıyorum inşallah böyle büyük bir organizasyonu berbat etmezler...

Gruptan rahat çıkarız demenize katılmıyorum.Ama Lubos Michel olayında katılıyorum size.

Ali Ünlü
06-06-2008, 19:33
5 Puanla bu gruptan çıkarız Portekiz Ve Çekler berabere İsviçreyi yeneriz!

Yorumuna saygılıyım ama hayalperest düşüncelere kapılmayalım takım iskeleti çok kötü.