Orijinalini görmek için tıklayınız : Malesef ! Turkiye 0-2 Portekiz
Milli Takımımız EURO 2008'in ilk maçında Portekiz'e yenildi
Türkiye 0-2 Portekiz
EURO 2008'de A Grubu'nda yer alan Milli Takımımız, gruptaki ilk maçında Portekiz'e 2-0 yenildi. Maç boyunca tutuk bir performans sergileyen Milliler, 61. dakikada Pepe ve 90+2. dakikada Meireles'in gollerine engel olamayınca Avrupa Şampiyonası'na kötü başlamış oldu. Bu sonucun ardından Çek Cumhuriyeti ve Portekiz 3'er puanla grupta liderliğe yükseldiler.
Cenevre Stadı'ndaki maçta zaman zaman pozisyonlara girsek de bunları değerlendiremedik.
[Only Registered Users Can See Links]
Evet Macla ilgili Yorumlarinizi Bekliyorum
Bence Gercekten Guzel Oynadik Ama Atak da Sorun Vardi Tuncay Sanli'nin Performansiini Bugun Hic Beyenmedim Kaleye 1 Sutu Yok Ve Aldigi Toplari Hep Defans a Orta Sagaya Yolladi Ve Kacirdigi 2 Gol...
Blue&Typhoon
07-06-2008, 22:49
ya sen kale ağzından 7 metrelik kaleye topu gönderemezsen yayın önünden ıska geçersen önündeki topa vuramazsan tabiki yenilirsin fakt buna rağmen iyi oynadık savunmamız çok çok iyiydi herkesin korktuğu ronaldo saha yok gibiydi ne olursa olsun türkiyenin bu gruptan çıkacapına inanıyorum
diğer maç skrları
isviçre1-2 türkiye
türkiye1-0 çek cumhuriyeti
portekizle el ele arupa şampiyonasında grupdan çıkarız allahın izniyle
colin,emre&aurellio tek kelimeyle harikadılar
şans bizden yanaydı bu maçta ama olmadı(3 topları direkten döndü :))
bu maçı unutup profosyonelce davranmak zorundayız daha 2 maç var ve hiçbirşey bitmedi
Portekiz adına Deco'dan başkası yalandı, bosingwa ve pepe de günü kurtardılar, pepe golü atınca parlak gibi gözüktü...
Bizim adımıza Terim belimi büktü, saçlarımı ağarttı. Kazım ve Servet çok iyi oynadılar(reklamda söylendiği gibi) ama Gökhan Zan sakatlanınca Emre Güngör yerine hatalarıyla öne çıkan Emre aşık'ı alması cidden boş bir hamleydi ki golü hemen ardından yedik. Olumlu olarak pek bir iş yaptığımızı söyleyemem ama rakip defans dokunsan yere atıyorlardı kendilerini... Daha fazla yorum yapmak istemiyorum ama değinmeden geçemeyeceğim
Gökhan Zan-> Emre Güngör
Mevlüt Erding(k)-> Tümer
Tuncay-> Arda olsaydı hiç olmazsa kaybetmezdik diye düşünüyorum...
Bence ben ilk 15 dakikada gol yiyeceiğimize sanıyordum.Fakat yemedik.
İkinci yarı ilk başlarda daha da ümitlendim.Fakat bir stoperden hele de kaleci karsıya karsıya gol yemek üzücü.Maçta bizim takımızdan bence KAZIM oynadı.Ne Tuncay ne de Hamit.
Maçın en güzel hareketi 2.inci golün asistinin yapam Moutinho yonun gol asisti idi.Çok güzel bir dönüşle topu Meisreles attı.(yanlış yazmıs olabilirim.)
kaankaplan
08-06-2008, 08:34
ya bu gökhan zan mı kim futbolcu yapmış çook merak ediyorum adamda 1000 de 1 teknik denen şey yok
onun yerine emre güngör harika işler yapardı hatta can aratı getırseler onun yaptığı ısın 10 katını yaparlar
ins sakatlandı diğer maçlarda oynayamazda defans düzelir.
fatih terimidi anlayamadım doğrusu
tuncay bütün maç ölü gibi gezindi ben fenerliyim ama arda yı koysa sol taraf atakları çok ii olurdu
sonra hamiti çıkardı semihi aldı semih böyle maçlarda oynayamaz semihi her maçta kurtarıcı görüyorlar
değişiklikler böyle olmalıydı bence,
gökhan zan-emre güngör (ilk 11 baslamalıydı)
tuncay-arda
mevlüt-tümer
ama ins gruptan cıkarız bazı arkdaslar ısvıcre ve çeklerde büyük tehlike yok diyorlar ama
adamlar disiplinli ii oynuyorlar
aksam milli takımızın halini gördük isimiz çook ama cok zor.......
Big Of Deniz
08-06-2008, 12:31
Aslında Portekiz'e istediği futbolu oynatmadık.C.Ronaldo yapmak istediklerini yapamadı.Sahadaki en iyi oyuncularımızdan birisi Mehmet Aurelio'ydu.Kademelerde hatasızdı.Kazım'da fena değildi.Tuncay'I hiç beğenmedim.Kaçırdığı pozisyonları vardı.Belkide mağlubiyetteki en büyük neden TUNCAY ŞANLI'ydı..!
Blue&Typhoon
08-06-2008, 13:06
ya ne tuncay nede semih abi bırakın bunları ya tuncay 90 dakika yürüdü son dakika gelen topa vurup kahraman mı olacak onun yerine başkasını önceden alsan al ardayı bu arda değilmiydi euro2008 maçlarında yıldızı parlayacak arda
tamam ardayı alma o zaman al uğuru biraz koşsun ya
dipnot:ronaldo yu gözümüzde büyütmüşüz adam topu alamadı ayağına servet kademe harikaydı
aurellio nun naniye tekmesini allahdan görmedi hakem direk kırmızılı
hakankaranfil06
08-06-2008, 13:59
abiler bu maci biz fatih terimin sayesinde kaybettik ne derseniz deyin,ya su ilk macata portekizin karsindaki cikarttigi ilk 11e bir bakin ya,boyle kadromu olur?4hata vardi kadroda,gokhan zanin yerinde emre asik,tuncayin yerinde arda,mevlutun yerinde gokdeniz ve hamiti ileri alip sabriyi sag bek baslat,asi lagzimdi bence?ama arkadaslar daha 2 macimiz var,INSALLAH bu 2maci alip bir ust tura cikariz.
katircan
08-06-2008, 16:48
maçı izlerken utandım yemin ediyorum o tuncayın hali neydi öyle ceza sahasında topu ıskaladı saç baş yoldurdu çek maçına pek umutlu değilim :(
Ronaldo mükemmel frikiği dışında pek yoktu, Deco harikaydı resman madara etti 50 tane bacak ara çalımı attı...Ronaldo korktu herhalde cidden sert oynadık özellikle aurelio...
kaankaplan
08-06-2008, 17:32
maçı izlerken utandım yemin ediyorum o tuncayın hali neydi öyle ceza sahasında topu ıskaladı saç baş yoldurdu çek maçına pek umutlu değilim :(
çeklerle değil isvicreyle oynıcaz :D
Blue&Typhoon
08-06-2008, 17:52
Emre aşık'ı alması cidden boş bir hamleydi ki golü hemen ardından yedik.
golde servetin adamı kaçtı pepe servetin yanından geçti emrenin suçu yoktu maç sonu zaten servette bunu söyledi sakatlığım olmasa bırakmazdım
Ama adamada hak verelim yani sakat sakat oynadı.
Blue&Typhoon
08-06-2008, 18:06
illaki beysim zaten servet hatasızdı
Bu futbolla TÜRKİYEM' iz bırakın çeyrek finali önümüzdeki 2 maçı nasıl kurtarck merak ediyorum!.
Adam gibi birtek Aurello oynadı gerisi yalan!...
İnşallah söylediklerimin tersi çıkar!.
Aurelio mu ilginç, sayesinde kalemizde mükemmel goller görebilirdik, çok faullü oynuyor...
Ali Ünlü
08-06-2008, 20:36
Portekiz maçının en başından beri herşey aleyhimize başladı, kadro seçimi oyun düzeni baştan aşağıya milli takım çok kötüydü ben en başından beri söylüyorum Mevlüt ile Kazım ile bu iş olmaz milli takım Arda-Emre-Hamit-Tuncay dörtlüsüyle maçlara asılabiliyor inşallah Fatih Hoca işin farkına varır.
Bu arada arkadaşlar maçları ATV'den takip edemiyorsanız uydudan ZDF Televizyonu Alman kanalıdır,burada da maçlar yayınlanıyor çok güzel bir şekilde izleyebilirsiniz.
Portekiz maçının en başından beri herşey aleyhimize başladı, kadro seçimi oyun düzeni baştan aşağıya milli takım çok kötüydü ben en başından beri söylüyorum Mevlüt ile Kazım ile bu iş olmaz milli takım Arda-Emre-Hamit-Tuncay dörtlüsüyle maçlara asılabiliyor inşallah Fatih Hoca işin farkına varır.
Bu arada arkadaşlar maçları ATV'den takip edemiyorsanız uydudan ZDF Televizyonu Alman kanalıdır,burada da maçlar yayınlanıyor çok güzel bir şekilde izleyebilirsiniz.
Evet Yav Ben Fransa'dayim Atv den Izliyemedim maci :s:s Ama Fransiz Kanalinda yayinlandi Ordan Izledim... (Ama Atv Olsa Daha iyi Olurdu Turk Yorumcu Felan :d):fbbayrakjp6:
fbrarsenal18
08-06-2008, 22:09
Aurelio mu ilginç, sayesinde kalemizde mükemmel goller görebilirdik, çok faullü oynuyor...
Aurelio mu?!Ah başım ah...Faul=Aurelio nasıl yani Aurelio en iyimizken nasıl mükemmel gol yiyiycez anlamadım valla?
Valla Faullu Oynamak Hic Oynamamakdan Daha Iyidir... Tuncay'i Gorduk Hic Faul'u Yok Masallah ...
Genel olarak takımımız kötüydü zaten.
kaankaplan
08-06-2008, 22:28
tek bisey söyluyorum gökhan zan gıbı kazma ağır yeteneksiz i oyuncu kım futbolcu yapmıs
bızım b gençten bı stoper getırıyım 10 kat ııı olur