Orijinalini görmek için tıklayınız : Bankasya 1 lig ve tsl 09 (Her hafta gucellenecek)
Link:[Only Registered Users Can See Links]
Her hafta guccellenecektir
amblemlerden dolayı fb_95 tşk edrim
Teşekkürler fakat option file ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verirsen seviniriz.
Oyun içi görüntü de eklersen taktik ekranından, sunumun daha anlamlı ve güzel olur.
Bu tip çalışmalar da bundan sonra resim de ekleyelim.
Mesela kadro olarak tüm takımlarda mı çalıştın yoksa sadece TSL ve BankAsya 1.lig mi?
sadece tslve bankasya 1 lig
hiçte güzel bir yama değil bir kere logolar uyumsuz gücler uyumsuz YOK diye bir takımız bile var düşenler cıkanlar güncellenmemiş cok eksiğin var aslanım cok bu yama bu pese yakısmıyor cıkanları düşenleri düzenlersen yeni futbolcuları ve gücleri ayarlarsan güzel olur ama şu haliyle hayal kırıklıgına ugradım
lincoln_sedo
12-06-2008, 11:02
teşekkürler emeğe saygı
SAHBABA01
12-06-2008, 17:53
ylmzts arkadas cok dogru söylemiş aynen katılıyorum iyi olmayan birseye neden iyi deniliyor emege saygı emegesaygı baska birsey demiyorsunız adamın eksiğini söylesenize mal mal sadece emege saygı demek bize birsey kazandırmaz. tüüreyim emegine dedirtecegeniz bana ne biçim iş yahu madem mükemmele ulaşmaya calısıyoruz eksikleri uygun bir dille anlatalım
lincoln_sedo
13-06-2008, 20:37
kardeş yalnız iki tane galatasaray war
hollygun1905
24-06-2008, 12:23
eline saglık kardes
Arkadaşlar en burda yabancı transferleri yapmadım sadece türk transferleri yazdım gs nin bitanesi classıc glatasaray
emre oral
09-07-2008, 10:33
emegine saglık...