PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteye saldırılar

junate
09-06-2008, 17:20
Herkese sesleniyorum, benim gördüğüm bu sabah ki 2. saldırıydı, bazı arkadaşlarımıza küfürler eden bir ahlaksız forumda küfürlü konular açıp küfürlü yorumlar yaptı hepsini okumak durumunda kaldım ve müdahale edemedim öncekinde de böyle olmuştu buna bir çözüm bulmalı değil mi ama?

tugaydogan
09-06-2008, 20:37
evet ben de görünce şok oldum. Böyle bir saldırının amacanı anlamış değilim

junate
09-06-2008, 20:44
Ruhen bozuk kendince artistlik yapmaya çalışan cahil bir insan olsa gerek...

kaankaplan
09-06-2008, 20:49
aynen kim olabilir neden yaparlar ki isimi yok insanların böyle seylerle urasıyolar ayıpp ayppp

bulkan
09-06-2008, 20:56
junate, bu duruma bir çözüm bulunması zor gibi..
Bir üye diyelim bunları yaptı, verildi cezası.Sonra başka bir isimle, mail hesabı ile tekrar kayıt olur ve bunları yine yapar.IP den, proxy den engellesen, yine bir yolunu bulup değişik numaralar ve hesaplar kullanarak kayıt olur.
Foruma kayıt olan her kişi konu açabiliyor, ileti gönderebiliyor.Bunu engellemenin yolu da yok gibi görünüyor.
Bu aşamada yapacağımız, [Only Registered Users Can See Links] profildeki bu butona tıklayarak şikayet etmek, yetkililere bildirmek.

kaankaplan
09-06-2008, 21:05
ay bi yakalasam onları warya elımden alamzlar

mhmtcldr
09-06-2008, 21:35
junate, bu duruma bir çözüm bulunması zor gibi..
Bir üye diyelim bunları yaptı, verildi cezası.Sonra başka bir isimle, mail hesabı ile tekrar kayıt olur ve bunları yine yapar.IP den, proxy den engellesen, yine bir yolunu bulup değişik numaralar ve hesaplar kullanarak kayıt olur.
Foruma kayıt olan her kişi konu açabiliyor, ileti gönderebiliyor.Bunu engellemenin yolu da yok gibi görünüyor.
Bu aşamada yapacağımız, [Only Registered Users Can See Links] profildeki bu butona tıklayarak şikayet etmek, yetkililere bildirmek.

Bulkan istenildigi takdirde belli bir sure mesaj yazana kadar konu acamama yetkisi kısıtlanabılır mesela 50 mesajdan sonra konu acabılır onu admının ayarlaması gerekiyor..

ibal_9-E
09-06-2008, 21:49
Bulkan istenildigi takdirde belli bir sure mesaj yazana kadar konu acamama yetkisi kısıtlanabılır mesela 50 mesajdan sonra konu acabılır onu admının ayarlaması gerekiyor..

Evet ama o da forum kirliliğine yol açmaz mı? Herkes 50 mesaja ulaşmak için abuk zubuk cevapar yazabilir...

emany
10-06-2008, 13:10
Arkadaşlar bildiğiniz gibi 24 saat intenet başında olmaıyoruz. Bu yüzden böyle şeyleri gördüğünüz zaman yapmanız gereken tek şey profilinizin altındaki ünlem işaretinden bize mesaj atmanız.

PESSOCCER1903
10-06-2008, 13:23
Böyle saldırılara önlem sansür olabilir..Sitede sansür olunca örn : or.ço. felan uzunca yazncva "****" çıkıor bunları ayarlasak saldırılara kapalı oluruz..Az önce baktım sitede açık felan yok hack felan yemeyiz korkmayalım..

Blue&Typhoon
10-06-2008, 18:15
zaten burda hacklik bi durum yok hacklicek adam zaten siteye küfürde yazmaz ki kimseninde korkmadığını düşünüyorum
bence bu tip kişilere cevap yazarak forumu meşgul ederek şiuanda yaptığımız gibi prim vermeyelim bu şekilde devam etmez bitirir

tanertalas
25-06-2008, 13:35
böyle şeyler forumda olmamalı bencede :cowboy:

ozgur-duzen
25-06-2008, 13:40
Evet yaa kim bunlar böyle işlerle uğraşıp duruyorlar kafalarını yordukları bu iş güzel bişey değil

metin_99
25-06-2008, 14:31
Evet, ben de bıktım artık bu saldırılardan...Junate abinin değindiği bu son saldırıyla beraber 3 ya da 4. kez salrıdı görmüş oldum.Bunlara bir çözüm bulunmalı, ve şu anda tek çözüm sansürlemek olarak gözüküyor.Ama onda da şöyle bir sorun var: diyelim ki çok afedersiniz s.....k kelimesini sansürledik.O zaman da forumda diyelimki birisi "ansiklopedi" yazacak.İşte o zaman "an***lopedi" diye çıkar.Düşüne biliyor musunuz?Sansürlerin şifresini çözmek yarım saatimizi alır!

Kalıcı bir çözüm bulabilsek keşke...

foster
25-06-2008, 14:40
Bu site'nin saldıralara karşı bir önlem alması gerek bir hacker veya bir koruyucu gibi yoksa bu saldırılara dur diyen yok.

junate
29-06-2008, 12:43
Hayırlı olsun saat 2,30 sıraları bir saldırı daha geldi...29,06,08

cok fazla uye
04-07-2008, 17:24
Kendisine saygısı olmayan insanlar yüzünden saygın bir sitenin düştüğü hallere bak!
Ya, bu kişiler kendilerini ne sanıyor? Ayrıca galiba bu olaya bir çözüm bulmak da zor gibi. Sansür bazen gerçekten sorun yaratabiliyor. Bu yüzden yapılacak en iyi şey forumda heryeri
gezerek araştırmak ve yapılan çirkin saldırıları yetkililere bildirmektir...

junate
04-07-2008, 17:52
Kendisine saygısı olmayan insanlar yüzünden saygın bir sitenin düştüğü hallere bak!
Ya, bu kişiler kendilerini ne sanıyor? Ayrıca galiba bu olaya bir çözüm bulmak da zor gibi. Sansür bazen gerçekten sorun yaratabiliyor. Bu yüzden yapılacak en iyi şey forumda heryeri
gezerek araştırmak ve yapılan çirkin saldırıları yetkililere bildirmektir...
Doğru söylüyorsun da bütün saldırılarda sitedeydim ve Denizden başka yetkili de yoktu o da ban yetkisine sahip değildi... Bana küfürlü mesajlar filanda geldi bir kaç arkadaşıma da tabi, ama profesyonel çabalarımla korsanı kızdırıp savdım siteden :)

mr_nem
04-07-2008, 22:30
Doğru söylüyorsun da bütün saldırılarda sitedeydim ve Denizden başka yetkili de yoktu o da ban yetkisine sahip değildi... Bana küfürlü mesajlar filanda geldi bir kaç arkadaşıma da tabi, ama profesyonel çabalarımla korsanı kızdırıp savdım siteden :)

junate bütün saldırıları görüyorum ve banlıyorum merak etme evet bu ara fazla ilgilenemiyorum ama bütün mesajları okuyorum ve gerekeni yapıyorum:)...

junate
04-07-2008, 22:40
Benim için sorun yok, zaten kısa sürede gidiyor da hani küfre başladıktan sonra bulamıyorum :)

PESSOCCER1903
05-07-2008, 19:49

Ya güzel arkadaşlarım..;

BunLara saldırıLar demeyelim..KompLo gibi birşey yani.Ama şunu gördüm en azından Hasan abimizin , Emrah abinin Telefon Numarası sizde oLmalı..Ve Tabii bunlar için rahatsız etmeyin..Hack yedik diyelim direk arayın :)..İLetişimde Sorun Yaşıyorsunuz:(

alvaro
15-08-2008, 23:41
Galiba bu komplo'dan kurtulduk. Veya site yöneticileri akşamdan işleri halladiyormu??

Çünkü ben 12 açıyorum 3 kadar T.S.C açık ve hiçbirşey göremiyorum???

mr_nem
16-08-2008, 12:12
Galiba bu komplo'dan kurtulduk. Veya site yöneticileri akşamdan işleri halladiyormu??

Çünkü ben 12 açıyorum 3 kadar T.S.C açık ve hiçbirşey göremiyorum???

sence saldırının saati olabilir mi adama birşey ters geliyor başlıyor küfür etmeye tabii böyle bir şey gördüğümüzde yayılmasın diye hemen gereğini yapıyoruz...