Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 Full çözünürlük?
Arkadaşlar ben PES 2008 i şu an high modda 1024X768 çözünürlükte oynuyorum. Ve yakında 1 GB RAM alıcam acaba rami alırsam oyunu full çözünürlükte yani 1280X1024 de oynayabilir miyim?
PC ÖZELLİKLERİ:
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core Processor 4800+
2.51 GHz. 1.00 GB RAM
ATI X1650 512 MB(256) AVIVO 16X
dejavu22
11-06-2008, 11:41
ram okadar omenli degil ekran kartı daha onemli ben full de oynuyom hersey sonda ve super hızlııı gorenler sasırıyo
Alacağın 1GB RAM e dikkat et, tammiyle senin RAM ile aynı özellikte olsun.Dual kanal çalışır ve performans bariz şekilde artar.
1024x768 de sorunsuz oynayabiliyor isen bence bunun daha yükseğini isteme.En azından o ekran kartı ile.
RAM yükseltmek yerine öncelikle daha iyi bir ekran kartı almalısın.Makinanın özellikleri iyi.O sisteme o ekran kartı düşük kalmış.
ATI HD3850, HD3870, Nvidia 8800GT, 9600GT vs yakışır sistemine.Bu kartlardan birini alabilirsen o zaman hiçbir oyunda şüphen kalmasın.Full detay ve çözünürlükte sorunsuzca oynayabilirsin..
Anakartında pci-express veriyolu olduğu için alternatifin çok.
RAM yükseltmenin genel olarak sistem performansını arttıracağı gibi oyunlara da faydası olur.Oyunlar biraz daha hızlanır, kasılmalar azalır.Oyun ve programların açılış ve kapanışları hızlanır...Ama senin PES208 i en yüksek çözünürlükte sorunsuz oynamanı sağlamaz.Bu istediğin olay tamamen ekran kartına bağlıdır.
Acele etme, iyi düşün.Bütçeni ayarla ve öncelikle iyi bir ekran kartı almalısın.