Orijinalini görmek için tıklayınız : T.S.C. exTReme face ekleme ve güncelleme benden(buyrun ilk 17 face çalışmamı indirin)
Eğer bir T.S.C. exTReme patch e sahipseniz oyunda olmayan facelere sahip olmak ve kötü olan facelerin güncellenmiş olanlarını indirmek için bu çalışmaları siz esunuyorum.Devamı gelecek..Paketin içindeki oyuncular ise;
-GÖKHAN ZAN
-MATİAS DELGADO
-RODRİGO TELLO
-SERDAR ÖZKAN
-AYDIN KARABULUT
-AYKUT ERÇETİN
-SHABANİ NONDA
-VOLKAN YAMAN
-EMRE AŞIK
-SEMİH ŞENTÜRK
-KAZİM KAZİM
-UĞUR BORAL
-MATİAS FERNANDEZ
-THERRY HENRY
-FERNANDO TORRES
-ALEX(CHELSEA)
NOT:Kurulum içindedir.gereksiz yere nasıl kuracağız yazmayın..
Kitserveri olanlar buradan indirsin..
[Only Registered Users Can See Links]
Kitserverim hatta exTremem yok diyenlerde afs kurulumlu face pack'i indirmek için bu linkten faydalanbilir.
NOT:afsli face pack 'i indiren arkadaşlar eğer afs de importlarken sorun yaşamak istemiyorsannız örneğin faces_1610 isimli bin dosyalarının ismini unnamed_1610 olarak değiştirin..
ŞİMDİDE SS
eee hani yorumlar yauw nerde bu millet? :)
katircan
13-06-2008, 15:10
ss ler mi yok yoksa bende mi bir sorun var? :D
Big Of Deniz
13-06-2008, 15:33
Matias dün ben yorumu yazıcaktım.Ama birden siteye erişemedik.Güzel çalışmalar.Bazı çalışmalarına güncelleme gerek.Tello ve Gökhan Zan güzel.Diğerlerinde güncelleme tekrarlaman gerek.
kaankaplan
13-06-2008, 15:34
matias yanlıs anlama ama hiç benzemiyo bunlar
tarik_oz07
13-06-2008, 15:44
Matias daha güzel olabilirdi.Daha iyisini öbür güncelleme'de yap ben kırıcı olmasın ama pek beyenmedim!
Valla benim elimden gelenlerde bunlar arkadaşlar.Eleştirel yorumlarınız için teşekkürler.Yanlışlara bakarak doğruyu bulmak en iyisi ama benim asıl işim formacılık.O yüzden bir kitmakerin yaptığı faceler illaki çok beğenilmez..O yüzden güncelleme yapacağım..
Big Of Deniz
14-06-2008, 11:48
Bir formacının yaptığı en güzel yüz çalışmaları denilebilir ;):).
abi bencede biraz kötü olmus ama sonucta senın ısın bu deıl..yinede bir formacıya göre guzel yamalar :D ellerine sağlık
Bir formacının yaptığı en güzel yüz çalışmaları denilebilir ;):).
Katılıyorum :)
DiLaRaM_____
14-06-2008, 20:52
saool kardeş
ademking
22-06-2008, 15:24
bence formaya geri dön
o edit kullandın mı matias bazıları kötü olmuş..ama güzeller de var..
şimdi farkettim bir sorum war...kazım kazımın faceini m.aurelionun texturesinden mi yaptın ?
o edit kullandın mı matias bazıları kötü olmuş..ama güzeller de var..
sağlam bi o-edit bulsam kullanıcamn ama sağlam yokki? run time error hatası veriyo!.
ozgur-duzen
23-06-2008, 15:46
ellerine sağlık
PESSOCCER1903
23-06-2008, 18:30
Sadece Gökhan Zan benzemiş Kardeşim :).. Bak msnemi al profilden istersen yardımcı olurum..
metin_99
26-06-2008, 16:07
Ellerine sağlık.Güzel olmuş.Biraz daha çalış yine de.Gerçi sen forma yapıyorsun ve buna rağmen face ile uğraşmışsın bir forma yapımcısının face yapması çok hoş.Bunu da göz önünde bulundurarak seni tebrik etmek istiyorum.Yenilerini de bekliyoruz :)
Yama'ların çok güzel diğer yama dallarındada yama'larını bekliyoruz..
Sağolun arkadaşlar bu söyledikleriniz beni gerçekten çok mutlu etti!..
tuncerucar
01-07-2008, 19:04
abi eline sağlık ta bizim futbolcuların yüzlerine ne olmuş:)
Gfb_em1r
01-07-2008, 23:58
Arkadaşım Gözlerde Sorun Var
sağlam bi o-edit bulsam kullanıcamn ama sağlam yokki? run time error hatası veriyo!.
matias istersen sana sağlam bi o edit vereyim...ama bence o edit sağlamdır seçeneklemede hata yapıyor olabilirsin benim gibi eskiden bende de veriyordu..msn açtığında bana çıtlat gönderirim..!
volkan kara
11-07-2008, 11:03
trabzonsporun yeni kadrosundaki futbolcuların facelerini yaparmısın Barış Memiş , Ceyhun gülselam , Egemen ve Selçuk inan bi de colmanı yaparsan cok mütesekkir olurum ayrıca calısmaların için tesekkürler