Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 de saha sorunu
merihbaba
17-06-2008, 12:23
Merhaba arkadaşlar, sizden bir rıcam olacak: ben az gördüğüm için normal sıtadlarda oynamakta zorlanıyorum. yama yapabilen arkadaşlar benim için bir tane baya koyu bir stad yapabilirse çok mutlu olacağım. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla...
not: yanlız oyun içersindeki rek ayarlarında olmuyor istediğim gibi, benim istediğim alttaki çim renginin koyu olması...
merihbaba
18-07-2008, 23:07
yani arkadaşlar bir şey rıca ettim baya bir ilgilendiniz helal olsun size.:( bu kadar zormu bir tane stat yapmak yaw? yapabilen arkadaşlar da var onu da biliyorum ama kimse yardım etmiyor. ne diyeyim ki? Allah razı olsun....
Abi merhaba.
Haklısın, ben yardım etmek isterdim ama stat yapmaktan anlamadığım için çim yamasının sunulduğu konuyla ilgili linki vereyim;
PES2008 Full Çim Yaması(Bütün stadlar) ([Only Registered Users Can See Links])
Low ve medium-high seviyesine göre çim yamaları var konuda.:)
PES2008 Yamalar->Stadyumlar ([Only Registered Users Can See Links]) bölümünde stadyumlar paylaşılmış ama denemediğim için renk koyulukları nasıldır bilemiyorum.
merihbaba
11-08-2008, 00:06
ilgin için teşekkür ederim ama çim yamasınıda indiremedim. not fond diyor. ne yapacam şaşırdım kaldım.
Abi buradan -> Rasen Patch - Çim Yaması ([Only Registered Users Can See Links]) nı indirebilirsin.High detay içindir. :)