PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 de saha sorunu

merihbaba
17-06-2008, 12:23
Merhaba arkadaşlar, sizden bir rıcam olacak: ben az gördüğüm için normal sıtadlarda oynamakta zorlanıyorum. yama yapabilen arkadaşlar benim için bir tane baya koyu bir stad yapabilirse çok mutlu olacağım. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla...
not: yanlız oyun içersindeki rek ayarlarında olmuyor istediğim gibi, benim istediğim alttaki çim renginin koyu olması...

merihbaba
18-07-2008, 23:07
yani arkadaşlar bir şey rıca ettim baya bir ilgilendiniz helal olsun size.:( bu kadar zormu bir tane stat yapmak yaw? yapabilen arkadaşlar da var onu da biliyorum ama kimse yardım etmiyor. ne diyeyim ki? Allah razı olsun....

bulkan
19-07-2008, 17:25
Abi merhaba.
Haklısın, ben yardım etmek isterdim ama stat yapmaktan anlamadığım için çim yamasının sunulduğu konuyla ilgili linki vereyim;
PES2008 Full Çim Yaması(Bütün stadlar) ([Only Registered Users Can See Links])
Low ve medium-high seviyesine göre çim yamaları var konuda.:)

PES2008 Yamalar->Stadyumlar ([Only Registered Users Can See Links]) bölümünde stadyumlar paylaşılmış ama denemediğim için renk koyulukları nasıldır bilemiyorum.

merihbaba
11-08-2008, 00:06
ilgin için teşekkür ederim ama çim yamasınıda indiremedim. not fond diyor. ne yapacam şaşırdım kaldım.

bulkan
11-08-2008, 19:45
Abi buradan -> Rasen Patch - Çim Yaması ([Only Registered Users Can See Links]) nı indirebilirsin.High detay içindir. :)