Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 Gold Patch Süper Lig (Yakında)
metin_99
20-06-2008, 12:37
Güzel bir yamaya benziyor.Emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.Yamanın boyutu tahminen ne kadar olur?
Boyut 3 GB Gibi olabilir.Ama ben update olarak da yayınlayacağım.
hakankaranfil06
20-06-2008, 14:07
yamada emegi gecen butun arkadaslarada teskkur ederim ve turkce spikere izin verdigi icin hasan abiyide kutlarim,hasan abi kendini birkez daha kanitladi,herkese tesekkurler ve linkleri dort gozle bekliyoruz,birde bunu deniyelim,selamlarimla.
burak_gs_14
20-06-2008, 14:17
kaç güne çıkar çook sabırsızlanıyorum:D:D
Arkadaşlar yei bilgileri sizlerle paylaşayım...Oyun içi anonslar`ı buldum ama çevirileri zor gibi adx değil yani.Bunu yaparsam oyuna ayrı bir zevk katar mesela gol sonrası bellini,brazil duymak isteriz.Birde 4 büyükler %90 face olayı bitmiştir.Avrupadan da bir çok oyuncunun kaliteli faceleri yapılmıştır.
tarik_oz07
20-06-2008, 14:48
İlk olarak Hasan abi Türkçespiker için izin verdiği için çok teşekkür ederim.
Yama güzele benziyor.Emeği geçen herkes'e çok teşekkürler!
iremmurat
20-06-2008, 17:07
elinize sağlık, en kısa zamanda linkleri bekliyoruz
iremmurat
20-06-2008, 17:12
ayrıca şuan kullandığımız extreme yamasının üzerine direk kopyalayarak kullanabilcez mi bu yamayı
Evet aynen öylede bu yama ayreten de olacaktır.Yani extreme patch de spiker v.s kurduysanız bu yama da direk çalışacaktır.
dogan_1977
22-06-2008, 19:07
pes2008 için aldığım en güzel haber
ozgur-duzen
22-06-2008, 19:53
bencede
Çok teşekkürler ya tebrikler ve hasan abi ye de teşekkürler... 4 gözle linkleri bekliyoruz. Bu yama extreme patchin bi nevi update di de olacak...
dogan_1977
28-06-2008, 22:24
keşke yamada inönü stadı suat çağdaşınki olsa.umutun(zagirus)şükrü saraçoğlu ve gökhanın asy si mükemmel.perco kardeşimizinde sivas 4 eylülü harika.birde gol sonrası sevinci herzaman çok istemişimdir.özellikle galatasaray ve fenerbahceninki çok güzel.
PESSOCCER1903
28-06-2008, 22:56
Emir çok güzel bir yama olmuş..Kesin bunu kullanıcam:D
hakankaranfil06
28-06-2008, 23:47
abi bu patch nezamana cikar aceba?bir bilgi verebilirmisiniz?cok beklermiyiz?
Arkadaşlar suat ın stad falan bence convert etmesi uzun iş ama adamlar belli zaten pes alemindeki en iyi usta ekip burada... av.korkut abim avrupada sayılı kıt makerlardan en iyi face,kıt,stadium v.s hepsi bizim takımızıda.Ayrıca extreme patch in update olarak da kullanabilirsiniz...Buda benden TSC Ye bir imajım olabilir hasan abiye binkere teşekkür etsem azdır bence.
iremmurat
29-06-2008, 21:05
gold patch'in linklerinin yayınlanma tarii ile ilgili biraz bilgi verebilirler mi acaba site çalışanları, şu oyunu pes2009 gelmeden süper bir yamayla doya doya oynamak istiyorum, extreme patch çok güzel ama çok eksiği var, bu ilaç gibi olcak
Ben şu an PES Turka 08 Final Edition kullanıyorum tek kelimeyle muhteşem tek eksik sipiker :( Bu yama gerçekten İşime bayağı yarıyacak. Küçük bir isteğim var. Acaba sadece türkçe spikeri de ayrı olarak upload edebilir misiniz ya da linkleri düz değil de kitserver ın linkleri ayrı,cv_0 ın ayrı,spikerin ayrı:D olarak verebiir mizisiniz:D
Zaten ayrı olacak linkler...Size son bombam gol sonrası sesler ve maça giriş müziklerini değiştirdim..Aix formatında ayarladım ve oldu... gs gol sonrası ama gs anonsu yok aynı şekilde bjk,fb brazil,euro 2008 samba de Janeiro ve maça önünde şampiyonlar ligi müziği!
Eyvallah yama bomaba gibi geliyor!!!!!!!!!!!
brad1907
01-07-2008, 10:38
evet arkadaşlar bomba diyebilecegimiz ve herkesin bekledigi trabzon avni aker stadının %98 i bitti isterseniz resimler yayınlarım..yama bitmiş durumdadır uploand başlamıştır en geç 3-4 gün içinde linkler verilecektir...!!
turkcespıker.com üyelerine duyrulur..!!
meteor_action
17-07-2008, 09:43
öleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy:D:D:D:D:D
brad1907
17-07-2008, 12:14
yama burda çıktı ama bir nedenle turkcespıker.com dan kaldırdılar yamayı..
bende gold patch teamda vardım..ve yeni site kurcaz emır ahmet eren(perco) ile yeni sitemizde yamayı hatasız olarak bulabileceksiniz!!
meteor_action
17-07-2008, 12:25
tüh be şimdi bulambileceğimiz bi yer yokmu özel msjla falan linkini atamazmısınız
dogan_1977
17-07-2008, 18:28
yama burda çıktı ama bir nedenle turkcespıker.com dan kaldırdılar yamayı..
bende gold patch teamda vardım..ve yeni site kurcaz emır ahmet eren(perco) ile yeni sitemizde yamayı hatasız olarak bulabileceksiniz!!ne zaman?
Bir kaç kendini bilmez yamamı sahiplenmeye çalışmış..Bu geri zekalıları kınıyorum zaten tsc ninde bunlara inanmaması lazımdı.Artık olan olmuş ama yarın yeniden upload edecem.Ayrıca fixedle beraber sitemizde bulabileceksiniz.
Saygılarımla...
nakres023
17-07-2008, 21:32
Emir yarın yamanın fixed ınıdamı burada tsc da yayınlanacak merak ediyorum.
dimitries
17-07-2008, 21:56
emir geçen hafta cumadan beri yeni sitenizi ve fixedı yayınlamanızı bekliyoruz haftaiçi demiştiniz ama hala bir bilgi yok...daha bekleyecekmiyiz?
nakres023
18-07-2008, 00:25
:icon_12:emir geçen hafta cumadan beri yeni sitenizi ve fixedı yayınlamanızı bekliyoruz haftaiçi demiştiniz ama hala bir bilgi yok...daha bekleyecekmiyiz?
Evet emir arkadaşa katılıyorum artık sabırsızlanıyoruz
Bugün son bomba arkadaşlar süpper bir fixed geliyor.Ve ali samiyenin full sürümünü sadece biz yapacaz yine dünyada ilk türkiyede tek olmaya devam...
nakres023
18-07-2008, 10:00
Bugün son bomba arkadaşlar süpper bir fixed geliyor.Ve ali samiyenin full sürümünü sadece biz yapacaz yine dünyada ilk türkiyede tek olmaya devam...
:26: Hadi hayırlısı merakla bekliyorum Emir.
ilkayjagger
18-07-2008, 19:51
bu yamayı başka bi yerden indirmiştim bu aynısımı olucak yoksa farklı bi şeyler olucakmı?
dimitries
18-07-2008, 20:43
bugün dediniz akşam oldu ama yama hala ortalarda yok yine mi erteleyeceksiniz emir???
Arkadaşlar lütfen sabır siteyle birde yamayla uğraşmaya çalışıyorum.Süper olması için uğraşıyoruz hatasız olsun başınızı ağrıtmasın biraz sabır.
nakres023
18-07-2008, 21:39
Emir bu akşam bitermi yama yada yarına hazır olurmu bi bilgi verebilecekmisin.
ozgur-duzen
18-07-2008, 21:44
Yamanın içinde Sivas 4 elül , Atatürk stadı, rize atatürk stadı gibi stadlar olacak mı?Yani önceden indirdiğimiz Gold Patch'de az önem verilmiş Türk stadlarına...!!
Emi® arkadasaim ben bu yaziyi buldum: Yamanın Telif Hakkı EmiR İsimli üyeye ait olmadığından Konu Kapatılmış Çöp Kutusuna gönderilmiştir..Denizimo adlı arkadaşımın açıklaması ve şahit [Only Registered Users Can See Links]
Emi® adlı kullanıcı bizim siteyle yapmış olduğumuz yamayı alıp buraya koymuştur(siteden kovduğumuz için bunları yaptı) (gold patch süper lig) ve yamayı kendi adına düzenlemiş ve kapaktaki soccertr.com adlarını weturka.com diye düzenlenmiştir.Sizden bu yamayı kaldırmanızı rica ediyorum ve bir neden daha var bana inanmıyorsanız bile bütün mesajlarında site reklamı yapıyor weturka.com adresiyle..
sen izin aldin mi bu yamayi editlemeye?
Kardeşim sen kim oluyosunda bunları söylemeye cesaret ediyorsun..Bu yama benim yamamdır o denizimo adamına sole benimle uğraşmasın...Zaten anlıyacak neler olacağını..Bu arada istediğiniz kişiye sorabilirsinizki bu yama benim editlediğim yama denizimounda sadece faceleri vardır.
Kardeşim sen kim oluyosunda bunları söylemeye cesaret ediyorsun..Bu yama benim yamamdır o denizimo adamına sole benimle uğraşmasın...Zaten anlıyacak neler olacağını..Bu arada istediğiniz kişiye sorabilirsinizki bu yama benim editlediğim yama denizimounda sadece faceleri vardır.
tamam kizma. ben ne olup bitmedigini bilmiyorum buyur sen bak: [Only Registered Users Can See Links]
Bunu kim yazdı söylermisiniz!!!Zaten yazan kişiyi biliyorum mamba09 mudur nedir.Bakın arkadaşlar hepimiz WETurka yamasını biliriz scn de çoğu kez yayınlanmıştır.Bu soccertr sitesi turka hakkına sahip olduğunu söyledi bende bu gold patch in ismini WETurka gold patch olarak belirteceğim.Henüz weturka takımında bulunmayana denizimo sahtekarı bunları oynamaya çalışıyor.Beni herkez tanır scn de ve weturka.net de.Bu geri zekalılara kanmayın.Bence bunlara hadlerini göstermek gerek.
bilgi icin saol. yanlis anladiysan kusura bakma. hakkini helal et
Yok burda helal konusu değil zaten benim herşeyim sizlere karşı açıktır.Bu dediğiniz şeyide yemin ederim daha yeni görüyorum.Bunlara inanamanıza gerek yok.
kardesim siteyi upload yapmakta veya editlemekte problem varsa, yardimci olabilirim
Yok sağolasın siteyi şuanda bitiriyoruz.Desteklerinizi forumda verebilirsiniz.:)
kardes, pes6 daki gibi kar havasi ni pes 2008 e uygulaya bilirmiyiz? ben cok ugrastim basaramadim. senin bir bilgin var?
ben bir snowpatch i bulmustum ville marie stadinin uzerine. ancak bunu ben kitserver le kullanmak istiyorum. ville marie stadini nasil kitserver formatina donusturebiliriz? yani hangi file ler ville marie stadina ayit?
ozgur-duzen
18-07-2008, 23:08
Evet Osman arkadaşımıza katılıyorum.Pes 2008'de havanın karlı olması oyunu güzelleştirir.Daha eğlenceli hâle getirir...
Tamam sizler için denerim kesinlikle...:)
dimitries
18-07-2008, 23:17
emir fixed yaması ve site bu gece yayınlayacakmısın yoksa yarına mı kalacak?
Yarına gibi ama bugün bana gece olmayacak gibi..
ozgur-duzen
18-07-2008, 23:24
Bu yeniden yayınlanacak Gold Patch'da eskisinden bir farkı olacakmı aynı yamalar mı olcak?Yoksa yeni yamalar felan yeni stadyumlar yeni hava durumları gibi yeni özellikler olcak mı?
dimitries
18-07-2008, 23:35
bu yolda yalnız değilsin merak etmee bizde sen hernekadar sabredin diyorsan da sabırsızlıkla bekliyoruz:)
İnşallah hep beraber süper bir çalışmalara imza atarız.WETurka forumlarında üyelere açık pes takımı kuracağız neden bizde evoweb gibi değilizki hepimiz birlik olup çok güzel çalışmalara imza atabiliriz.
guzel olur tabii. pes 2009 icin ilk tsl yamasi ni biz yapabiliriz mesela
guzel olur tabii. pes 2009 icin ilk tsl yamasi ni biz yapabiliriz mesela
Bence ilk yapmaktan ziyade geç olsun süper olsundan yanayım.Ama hızlı ve iyi olursak süper erken paket çıkartabiliriz.
yamayi rapidshare dan ziyade megaupload a upload edersen daha iyi olur bence. rapidshare cok yavasladi bu aralar
sabirsizlaniyorum. bu aksam biter mi acaba. yoksa onceki halini indirmeye baslayim mi?
Nasip arkadaşlar bu arada forumu bitirmeye çalışıyoruz ardından fixedi, bitirecez.weturka.org\forum yapım aşamasında.
ya ben bu yamayı yükledim eski çimlere nasıl döncem
Cv_1 den stadyumları silerek ama o zamanda fazla işine yaramaz.