PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYEMİZ YARI FİNALDE..!!!!!!!

Big Of Deniz
20-06-2008, 14:23
[Only Registered Users Can See Links]

Evet arkadaşlar bu maç ile ilgili yorumlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.

junate
20-06-2008, 14:26
Türkiye- Almanya eşleşmesi hayırlı olsun...

Blue&Typhoon
20-06-2008, 14:35
Harikasın junate aynı görüşteyim inşallah onca sakatlığpa rağmen glaip geleceğiz =)

Arkadaşlar Atv şifreli ve kırdırmadıysanız ve Hotbird'e bakan çanağınız varsa sorun yok demektir ARD Das Erste Türkiye-Hırvatistan maçını şifresiz naklen vereceğini açıklamış vaziyette, benim gibi Atv'den izleyemeyenlere şiddetle tavsiye ederim saygılar.... Frekansta problem olabilir çünkü evde benim seyrettiğimde hotbirdden yayını bu frekans değil o yüzden deneyin arkadaşlar olmadı hemen girerim bendeki frekansıda saygılar.

ARD Hotbird: 11.604 H 27500 5/6

tarik_oz07
20-06-2008, 15:02
Maç'a büyük ihtimalle yenik başlıyacağız.Çünkü defans'mızın bel kemiği Servet bu maçta kesin görev almıyacak.

Maç 1-1 penaltı'lara gidicek ama panaltılarda Türkiye alıcak.İyi oynıyan kazansın!

junate
20-06-2008, 16:12
biz inandık siz de inanın...Ama defansif manada korkularım var elbet o yüzden yediğimizden çok atmalıyız...

Blue&Typhoon
20-06-2008, 16:37
Maç'a büyük ihtimalle yenik başlıyacağız.Çünkü defans'mızın bel kemiği Servet bu maçta kesin görev almıyacak.

Maç 1-1 penaltı'lara gidicek ama panaltılarda Türkiye alıcak.İyi oynıyan kazansın!

bunu nasıl söylersin ya :mad:

kötüde oynasak biz kazanmalıyız

metalik
20-06-2008, 17:24
Hiç belli olmaz Hırvatistan Almanyayı mağlup edip grupran birinci çıkmış bir takım bu maçta çek maçındaki gibi geriye düşersek öyle son 15 dk mucizesi felan olmaz.Servet yok Aurelio yok Volkan yok = Ayhan , Rüştü , GökHan oynayacak

Big Of Deniz
20-06-2008, 23:29
TÜRKİYEMİZ YARI FİNALDE.!!!!!!!!!!

beysim
20-06-2008, 23:33
OOOOOOO YARI FİNALDEYİZZZZZ!!!!!!!

ozgur-duzen
20-06-2008, 23:34
TÜRKİYE YARI FİNALDE yüz kez türkiye bin kez türkiye oooooooooo yensende yenilsende kalbimiz sende TTÜÜRRKKİİYYEE

junate
20-06-2008, 23:38
Türkiye- Almanya eşleşmesi hayırlı olsun...

Evet sabah ta dediğim gibi Almanya eşleşmesi hayırlı olsun, bundan sonra kimse galibiyet beklemesin ama buna şükür, teşekkürler Türkiye...

lewi_wills
21-06-2008, 00:17
ses mes yine kalmadı ya

Big Of Deniz
21-06-2008, 00:55
Bizim burda şuan halen kornalar çalıyor:).

osman9
21-06-2008, 01:47
burda da aynen oyle. soyle bir amsterdam i turlayip geldik. ne kadar turkiye deki kadar olmasa da buyuk bir sevinc vardi burda. ozlemissik boyle bir sevinc yasamayi(fenerbahce haric). hatta bir fasli komsumuz da balkondan bizi kutladi. bizim mahalle de baya ayyildiz li bayragimiz dalgalaniyor.

bulkan
21-06-2008, 04:47
İnanılmaz bir maçtı..Tansiyon, kalp rahatsızlığı gibi sorunları olanların bu maçları izlememesi lazım..
İnanamıyorum, yok böyle birşey!Bunun adı zafer değil, kazanmak değil tek kelime ile mucize!...
Bu kadar sakatlık, olumsuzluk, eksikler, daha da önemlisi kötü futbola rağmen artık şans mı diyelim ne dersek artık karşılaşmaların belli zamanlarımızdaki yürekten, baskılı oyunumuzu oynamamız sayesinde buraya kadar gelebildik.
Yok böyle maç, tam son saniyeler, bitti derken Semih öyle bir gol attı ki müthiş gerçekten.Dakika 120+2'.Böyle tarihi bir ana tanık olmanın mutluluğu, heyecanı tarif edilemez....
Keşke bazı işlerden vazgeçsek.Gol yemeden akıllanamıyoruz.Son derece çaresiz, düzensiz top oynuyoruz.Hiçbir kollektif yapı, organizasyon yok takımda.Rastgele oynuyoruz.Çok top kaybı yaşıyoruz.
Yani çok ilginç, ne yapacağımız beli değil.Ahlar vahlar etmeden şöyle keyifle Millî takımımızı izleyebilsek.
Bu kadar mücadelemize göre biraz daha derli toplu, düzenli oynayabilsek ne güzel olacak.

Big Of Deniz
21-06-2008, 09:52
Kazandığımız maçlarda ben Fatih Terim'e teşekkür etmiyorum.Fatih terim çok yanlış kadrolar kuruyor.Bu aldığımız galibiyette oyuncularımızın inancı hırsı mücadelesi.Tam maç bitti derken.Atağa çıkan 5-6 futbolmuzun inandılar ve golümüzde attılar.Tekrardan teşekkürler.

hakankaranfil06
21-06-2008, 10:16
yav ben ayyildiz li bayragimiza kurban olurum be,ben boyle sevinc omrumde yasamadim beeee,oylede boylede nasil olursa olsun kazandik ya,ne diyebilirimki,ooofff oooofff allahim sana sukurler olsun,futbolcularimizda inandi son saniyeye kadar birakmadilar maci,kimi sans diyor kimi mucize diyor,bende bu futbolcularimizin mucadelesinden hic kusku duymuyorum,eger bende bu almanyayi eliyecegiz diyorsam eliyecegizdir insallah.NE MUTLU TURKU DIYENE . . .

metalik
21-06-2008, 10:31
Müthiş bir maçtı 119'da atıp 120+2'de attık gerçekten harika ama Almanya maçına oynatacak stoper kalmadı :( Ama oyuncu çağırsak bu kadar zamana nasıl hazırlıcaksın? :confused::confused:
Hırvatlarda en iyi oyuncuları penaltı kaçırdı bizde penaltı kaçırmadık çalışmadığımız halde Almanya maçına daha çok eksiğimiz var ama inanarak neler yapabileceğimizi gösterdik Almanlar belkide 119. dakkada rakimiz hırvatistan derken şok olmuşlardır..Son dakikaların takımıyız bulkan abinin de söylediği gibi gol yemeden iş yok bizde :rolleyes:

metin_99
21-06-2008, 11:31
TÜRKİYE YARI FİNALDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

TURKEY SEMİ(H)-FİNAL :D:D:D

cimbom1991
21-06-2008, 13:37
Insallah bu takim final oynar ve kupayi kaldirir !

junate
21-06-2008, 13:55
Sanmam... Ama temenni ederim...

beysim
21-06-2008, 13:58
Ama garanti Euro 2008 denince akıllara biz gelicez...Yanlış mı ? :D

junate
21-06-2008, 14:04
Orası ayrı:) sistemi olmadan son dakikalara kadar dayanıp geriden maç çeviren, enerjisini maça yayan bir takımız ama Fatih terim yerine daha kalite bir hoca olsa sürpriz olmazdı bence bu kadar, turnuva başlamadan söylediğim gene yarı finale kalır elenirizdi, tek farkı daha fazla zorlandık...

ademking
22-06-2008, 15:20
oooooo semih şentürk herkes gördü ne büyük futbolcu oldğunu herkes hikaye semih şahane

junate
22-06-2008, 21:17
Eğer şu halde kapanıp kontra ataklarla hızlı çıkabilirsek şansımız olabilir, ama hakemlerin de bize karşı çok iyi niyetli olmadığını düşünürsek bu şansımız bayağı az..
Arda'sız ne kadar olur bilemiyeceğim, eğer oynuyorsa Kazım'dan çok şey beklemek zorundayız...

Big Of Deniz
22-06-2008, 22:28
ozgur duzen ve ademking . Burası TÜRKİYEMİZ'in Yarı Finale çıkmasıyla ilgili yorumlar yapıacalktır..! Sizin boş tartışmalarınız değil..!