Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYEMİZ 2-3 Almanya
Big Of Deniz
20-06-2008, 23:49
Arkadaşlar maç ile ilgili yorumlarınızı bu konudan yapınız..
[Only Registered Users Can See Links]
ozgur-duzen
21-06-2008, 01:08
Bence TÜRKİYEMİZ bu maçı yenmekte zorlanacak ama yenecekler TÜRKİYE finale yükselecek burada söylüyorum!!!!!!
Arkadaşlar yorum yapan yokmu
Daha güçlü bir ekip olarak şu an göze Almanya çarpıyor.Ama biz 13 kişi olsak bile bu maçı alacağız!
Evet daha güçlü ekip....Ben şunu çok merak ediyorum.Eğer Almanyayı da Hırvatları yendiğimiz gibi yenersek Avrupa ne konuşur...:D:D:d:d:d:d
ozgur-duzen
23-06-2008, 14:10
Evet daha güçlü ekip....Ben şunu çok merak ediyorum.Eğer Almanyayı da Hırvatları yendiğimiz gibi yenersek Avrupa ne konuşur...:D:D:d:d:d:d
Hırvatistanı yendiğimizde kadromuz çok güzel di ama şimdi türkiye kart cezalıları ve sakatlarla uğraşıyor almanyayı yenmemiz zor olacak
Bence bizim yolumuz buraya kadar ama isteriz tabiki türkiyenin finale adını yazdırmasını..
arkadaslar bencede buraya kadar ama yınede turklerın ısı bellı olmaz beysım kardesımın dedığı gıbı olursa ne konusulur acaba :D:D:D
Big Of Deniz
23-06-2008, 22:20
Ben Almanya karşısında umutluyum.TÜRKİYE'miz Finalde.. ;)..
cronaldok9
23-06-2008, 22:56
çok eksik var ve gerçekçi olalım yürekimiz sonsuz ama
almanya karsısına bu kadar eksıkle cıkarsanız sonucunu alırsınız
Bende cok guvenıyorum türkiyemize ama almanya cok güclu bi takım
basarıllar türkiyem
Tuncay oynamıyor ya ben eskisinden daha da umutluyum :).
Uğur Boral ve Kazım Kazım ın efektif oynaması lazım.Özellikle Uğur Boral'ın etkili bir performans sergilemesini bekliyorum.Biraz daha eskisine göre kanatları etkili kullanmamız geekiyor.
Hazırlık paslarını dahi doğru düzgün yapamıyoruz.Biraz daha seri oynadığımız taktirde şansımız elbette var.İlk devrede Semih tek forvet, 2. devrede belli bir süre sonra Mevlüt gibi bir cevheri değerlendirmemiz lazım.Semih e destek olur, çok etkili olabiliriz.
Yine şansımıza güvenip rastgele oynarsak bu sefer işimiz çok daha zor gibi görünüyor.
3 oyuncu değişikliği hakkımızı yapacak kadar bile oyuncu yok kadromuzda (kaleci hariç).Oynayacak oyuncuların da hepsi tam sağlam değil, ufak sakatlıklar var.
Allah yardımcımız olsun.
Mad_Dragon
24-06-2008, 04:02
Alman kanalı ARD'de, maçla ilgili haber sırasında, arka planda Almanya bayrağının yanlış koyulması süper bir olay olmuş. :)
Normalde kırmızıyla siyahın yer değiştirmesi lazım. :)
Bu maç bilmece gibi, cevabı benim görüşüm Almanya... Futbolda kesinlik sadece içime doğarsa olur benim için bu maç için bir şey göremiyorum umudum çok az...
Bence oyuncularımız eksik olsada kalan oyuncularımızın hepsinin farklı yerlerde oynaması bir şans onun için hala bir umut var.
Şampiyonluk yolun 70 milyon arkanda! (sonuna kadar)
Blue&Typhoon
24-06-2008, 12:09
yapıcaz bişeyler gibime geliyor
Semih oldukça gol atma ihtimalimiz yüksek!
Neden Semih oldukça gol ihtimali yüksek...Her oyuncumuz olduğu sürce gol atma ihtimali yüksek...
fbrarsenal18
24-06-2008, 13:15
Bence şansımız yüksek Rıdvan Dilmen bile %40 şans tanıyor bize...
Semih şansımızı sonuna kadar zorlaması herkes gol atabilir ama o forvet mevkinde oynadığı için.
Benim bu konudaki düşüncem çoğunuzla aynı eksiklik bize bayağı sıkıntı yaratacak gibi..
Ama yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum;sonuçta elimizde kalan oyuncular milli takıma seçilmiş futbolcular ve Fatih Terim bu oyuncuları milli takıma layik görerek davet etti.
Bu takım BJK,GS ya da FB değilki belirli bir ilk 11 i olsun yedek futbolcularda en iyi şekilde ülkemizi temsil edecekler ben buna inanıyorum..
Beni kadrom ise bu...
Bizi zorlayacak en etkili 3 oyuncusu Ballack,Schiweinstaiger,Podolski..
Çok doğru bir kadro ama Hamit ile Sabri yer değiştirebilir.Matias o zaman daha etkili ve hızlı koşan bir takım olabiliriz!
Blue&Typhoon
24-06-2008, 17:12
mehmet topal sol bekde oynayamaz onun yerine sol bek e uğur boral sol açığa ayhan akman alınmalı ayhandan boşalan yere de mehmet topal alınmalı tabi yerler değişebilir
Benim bu konudaki düşüncem çoğunuzla aynı eksiklik bize bayağı sıkıntı yaratacak gibi..
Ama yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum;sonuçta elimizde kalan oyuncular milli takıma seçilmiş futbolcular ve Fatih Terim bu oyuncuları milli takıma layik görerek davet etti.
Bu takım BJK,GS ya da FB değilki belirli bir ilk 11 i olsun yedek futbolcularda en iyi şekilde ülkemizi temsil edecekler ben buna inanıyorum..
Beni kadrom ise bu...
Bizi zorlayacak en etkili 3 oyuncusu Ballack,Schiweinstaiger,Podolski..
Ec-vte güzel bir kadro....
:icon_sorry:
mity şaka yapıyorsun herhalde.. hamiti defansın sağına koyunca çok kötü oynuyor hamitin asıl oynadığı yer matias'ın koyduğu yerdir. czech maçında fatih terim hamiti gerçek yerine alınca 3 top attı 3'ü de gol oldu..Dediğim gibi umutlu değilim ama bu saatten sonra son dk olur mu bilemem :)
ozgur-duzen
24-06-2008, 18:52
Türkiye Milli Takımında Tümerin sakatlığı geçti Tümer yedek klübesinde maça girmeyi bakleyecek
Blue&Typhoon kardeşim burası milli takım.
Semih i bile stoper oynatman gerekirse oynatacakcaksın.Almanların sağ kanatta en etkili ismi hiç süphesiz Schiweinstaiger i durdurabilecek Fiziğe ve Güce sahip birisi Mehmet Topal.Kendisi de çok beğendiğim bir oyuncu.Tam bi görev adamı.Şu şekilde bile olur stoperde g.zan ve m.topal sağ bek sabri solbek h.balta...
Blue&Typhoon
25-06-2008, 13:09
matias hakan balta gibi geçmişte stoper oynamış bi adam varken mhemet toplı oraya koymak olmaz çünkü mehmet hep ön libero oynadı onun solda oynamasıda yanlış
rüştü
sabri gökhan hakan balta uğur boral
bu şekilde defans dörtlüsü olur çok koşan ama defans zaafı olan uğur bu maçta işyi iş çıkarır ki oynaması takımına katkı sağlaması lazım
hamit aurellio mehmet topal ayhan
(kazım)
orta saha bol top yapan ve boş alan yaratan adamlar eğer kazım girerse hamit aurellioya doğru gelir ve büyük ihtimal ordan ayhan (iyi oynamazsa mehmet topal çıkar)
gökdeniz karadeniz(tümer metin
semih(kazım-mevlüt)
kadro bu şekilde daha iyi gibi
Katılıyorum Tayfun düşüncen mantıklı!
Arkadaşlar daha düzgün bir Türkçe rica ediyorum. Biz "czech"lerle değil Çeklerle oynadık diye hatırlıyorum...
Oluşan kadrolar güzele benzese de ben Türkiye'ye bu maçta pek şans vermiyorum, ama inşallh kazanırız...
Big Of Deniz
25-06-2008, 22:39
Böyle hakemler olduğu sürece bu takım final falan oynayamaz.Çok güzel oynadığımız Bir maçta Almanlar'ınsa sadece rezil bir futbol oynadığı maça malesef yeniliyoruz.Hakemler bu kadar olmaz.Bu kadromuzla bu Alman'lara top falan oynatmadık.
ozgur-duzen
25-06-2008, 23:08
Milli Takımımızla GURUR duyuyorum...
metin_99
25-06-2008, 23:17
Finali kim kazanırsa kazansın bu turnuvanın takımı TARTIŞMASIZ TÜRKİYE!!!!!
Hakem çok hata yaptı cezasahası içinde resmen Kazım oyuncu tarafından çekildi ancak hakem devam kararı verdi.
Ne yazık ki bunun böyle olacağı belliydi, avrupa bizim başarı kazanmamızdan korkuyor...
metin_99
26-06-2008, 15:37
Katılıyorum junate abi.Zaten hakem de İsviçre'li.Torpille atanmış maça.Tabii onun gözünde almanya kiiiiiim TÜRKİYE kim.Maç boyunca çileden çıkardı beni yaa...
Klose'nin golünden sonra yine atarız demiştim zaten.Ve öyle de oldu.Kaleci de topun gelmesini bekliyor.Daha çok bekler!Semih attı golünü.Ama ne yazık ki yetmedi.Kazım Kazım'ın ayağı kaydı ve............
Belki de turnuvadaki en iyi futbolu oynadık ama bu yeterli olmadı, şans bizimle değildi bu sefer.
Ben ülkemizin Millî takımı ile gurur duyuyorum.Hepsinin teker teker alnından öpmek lazım, helal olsun diyorum sadece.
Herkes futbolun nasıl oynanacağını, maçın kimin hakkı olduğunu gördü.
Söylenecek fazla birşey yok, bir hiçbir zaman 11 e 11 oynamadık.
tugaydogan
26-06-2008, 18:13
Türkiye bu turnuvanın en iyi takımıydı ama kabul etmek gerekir ki hiçbir turnuvada 3. veya 4. olan takım hatırlanmaz finale çıkıp kupayı alsaydık o zaman ismimizi tarihe altın harflerle kazırdık
Herşeye rağmen TÜRKİYE'nin yanındayız. Teşekkürler çocuklar! Bize bu sevinci yaşattığınız için.... 2010'da Afrika'da görüşmek üzere...
Ah Afrikaya gidersek gece 3 te 4 te 5 te maç izlicez cok keyifli olucak:D:d:d