Orijinalini görmek için tıklayınız : Semih mi & Ü.Karan mı & Holosko mu
ozgur-duzen
23-06-2008, 21:49
Semih
Ü.Karan
Holosko
Evet arkadaşlar soru açık ankete göre hangisi daha iyi oynuyor:D
cronaldok9
23-06-2008, 22:51
bence son sezonlara bakarsak semih ve holosko
metin_99
23-06-2008, 23:38
Bence Ümit Karan...Kesinlikle çok iyi bir forvet.Semih desen ortada...Adam sonradan girdiği her maçta gol atıyor :D Ama Holosko'yu pek beğenmiyorum ben.
Big Of Deniz
23-06-2008, 23:38
Bu anketin Pes2008 ile ne alakası var.Konu taşındı.Bir Fenerbahçe'li olarak şunu söylüyorum.Ümit Karan hepsindende iyi.Ümit Karan'dan sonrada Semih Şentürk.
Bu anketin Pes2008 ile ne alakası var.Konu taşındı.Bir Fenerbahçe'li olarak şunu söylüyorum.Ümit Karan hepsindende iyi.Ümit Karan'dan sonrada Semih Şentürk.
Katılıyorum.Ama Semih de özellikle EURO 2008 de gösterdiği performansla yükselişe geçti.Semih de çok iyi bir oyuncu.Ama Ümit Karan da tabii ki iyi.Aslında bence Ümit Karan'a Milli Takım'da şans verilse iyi bir yere gelebilir...
cok fazla uye
30-06-2008, 19:32
Ümit Karan'ı çok beğeniyorum. Ama denildiği gibi Semih de EURO 2008'de dikkatleri üzerine çekti ama Ümit Karan diyorum ben...
cihocihci123
20-07-2008, 12:04
tabiki ümit karan ama semih es geçmemek lazım euro2008o de ii işler yaptı holosko dan bi alt olmaz yazık ona verilen paraya ancak ondan olursa kanat oyuncusu falan olur forvetle işi yoq onun
emre oral
20-07-2008, 13:24
bence euro08 performansıyla semih diyorum ama euro08 ümit karana da forma verilse oda elinden gelini yapacagına inanıyorum ...
Bence kıyaslama yaparken bir de oyuncuların niteliklerini düşünün.
Ümit Karan ile Semih Şentürk kıyaslanabilir, mantıklıdır.Yakın özelliklere sahiptirler.İkisi de CF.:)
Fakat Holosko bu iki oyuncudan farklı meziyetlere sahiptir.Sırtı dönük oynamasını bilen nokta forveti değildir, hava hakimiyeti yoktur.2. forvet, forvete destek verici niteliklere sahiptir.Geniş alan sprinteri.Gol atmaktan çok golü hazırlayan tipte PES oyununa göre düşünürsen SS(Second Striker) dir.:)
Adam eksiltme konusunda Semih ve Ümit'ten daha başarılıdır.
Ali Ünlü
20-07-2008, 21:50
Filip Holosko....