Orijinalini görmek için tıklayınız : Attığım birbirinden güzel goller
işte pes 2008 de euro 2008 takımlarıyla attığım goller
[Only Registered Users Can See Links]
ozgur-duzen
28-06-2008, 12:26
Sen bu golleri bence üst seviyede değil Acemi de atmışsın!!
metin_99
28-06-2008, 12:34
Sen bunları "Üst Oyuncu" seviyesinde attığına emin misin?
bu goller kardeşimle birbirimize attığımız goller yani yapay zeka deil o yüzden kolay gibi görünüo ama oynadığımız maçlar hep top player
Değerlendirme yapmak gerekirse frikik gollerinin pes 6 da gol olmayacağına %100 eminim ilk goller de basit, ama hareketle attıkların ve korner golü güzeldi...Yetinme devamı gelsin...
Sezgin kardeşim hnagi programla yaptın bunları ?
Sezgin kardeşim hnagi programla yaptın bunları ?
videoyu nasıl hazırladığımı soruyorsan movie makerla hazırladım
ayrıca yorumlara da teşekkürler
kubilaykurt
30-06-2008, 09:36
hangi yama var senin oyunda çünkü formalar fln yeni.extreme yamasını yaptım ama milli takım forması olarak sadece turkuaz var.sende hangi yama var ?
ayrıca güzel goller
hangi yama var senin oyunda çünkü formalar fln yeni.extreme yamasını yaptım ama milli takım forması olarak sadece turkuaz var.sende hangi yama var ?
ayrıca güzel goller
ben de euro 2008 in yaması var indirmek istersen burda aynısı var===>TIKLA ([Only Registered Users Can See Links])
ve çıkan en son update==>TIKLA ([Only Registered Users Can See Links])
Gfb_em1r
30-06-2008, 16:31
Harika Goller Tebrikler Kardeşim
Harika Goller Tebrikler Kardeşim
Eyvallah kardeşim sağol
BaRoS-24
30-06-2008, 18:24
yaw su ronaldıoyla hareketleri nasıl yapıyorsunuz bi tanesini söylermisniz
yaw su ronaldıoyla hareketleri nasıl yapıyorsunuz bi tanesini söylermisniz
bu konunun yeri burası değil video hakkında yaparsan daha iyi olur pes 2008 hareketleri için de net te arattır bulursun ya da buraya TIKLA ([Only Registered Users Can See Links]) pes 2008 bazı hareketler sana yardımcı olur ayrıca ronaldinhonun hareketi içinde L1 tuşuna basıp basıp çekersen olur
guzel goller...ama kalecıler bıraz dusuk sankı top playerde oynamamıssın gıbı... ama yınede goller guzel emeğe saygı :)
guzel goller...ama kalecıler bıraz dusuk sankı top playerde oynamamıssın gıbı... ama yınede goller guzel emeğe saygı :)
önceki mesajlarda dediğim gibi bu goller kardeşim ile birbirimize attığımız goller (açıkçası kardeşim kaleciyi açıltınca ben de vurdum:D)
güzel goller tebrikler bazıları her zaman atabilincek türden ancak bi kaçını çok beğendim tebrikler...
BaRoS-24
01-07-2008, 15:32
bu konunun yeri burası değil video hakkında yaparsan daha iyi olur pes 2008 hareketleri için de net te arattır bulursun ya da buraya TIKLA ([Only Registered Users Can See Links]) pes 2008 bazı hareketler sana yardımcı olur ayrıca ronaldinhonun hareketi içinde L1 tuşuna basıp basıp çekersen olur
C.ronaldoyla demiştim sadece meşhur hareketini gereksiz konu açmak istememiştim
ya kardeşim sana bişey sorcam bende böyle frikik oluyo senin gibi ama nasıl böyle vurulcağını bilmiyorum söylermisin klavyeden hangi tuşlara basarak oluyor?
tehlikeli
14-07-2008, 00:01
Arkadaşım 30m yada 27m ise şut hızını orta çizgiyi geçecek şekilde ayarla.
Eger 26m veya 18m arası ise klavyenin geri tusuna basili tutarak şut hızını prtadaki çizgiye kadar ayarlarsan çok iyi vuruşlar yapabilirsin..
ozgur-duzen
21-07-2008, 20:10
ya kardeşim sana bişey sorcam bende böyle frikik oluyo senin gibi ama nasıl böyle vurulcağını bilmiyorum söylermisin klavyeden hangi tuşlara basarak oluyor?
Ayrıca L1+şut yakın mesafeden güzel goller oluyor uzak mesafeyse L1+ileri tuşu+şut top süzülerek ağlara gidiyor(Şahsen ben öyle atıyorumm:D:D)