PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 6 2008-2009 Turkcell Super Lig ve Diğerleri

Johny
02-07-2008, 18:20
Pes 6 2008-2009 Johny Patch

-Gecen sene ındırdıgım bı yamayı ıcınde bırcok eksık oldugu ıcın kendıme gore duzenlemeye basladım ındrıdgım hıc bı yama benı tatmın etmedı hepsınde bıcok eksıkler vardı ve en sonunda kendım yapmaya karar verdım. optıon fıle ve kıtserverla baya bı ugrasarak guncel kadroları ve oyuncu yuzlerını en guncel ve hatasız hale getırdım.dogrusunu soylemek gerekırse mukemmele yakın bı yama oldu ve bu yamayı yukleyenın baska hıc bısey yuklemesıne gerek kalmıcak ve oyunun zevkını cıkartacagına emınım.

-oyun ıcı grafık calısmaları takım logoları falan gecen sene ındırdıgım yamaya aittir ve kesınlıkle onları sahıplenmedıgımı belrtmek ısterım zaten o calısmaları kımlerın yaptıgı oyunun ıcınde acıkca gorulmektedır.

- bunların dısındakı herseyı neredeyse kendı basıma duzenledım ve kusursuz hale getırmeye calıstım.optıon fıle olsun oyuncu yuzlerı olsun benı baya bı ugrastırdı ama gercekten degdı.oyuncu yuzlerınıde kendım yapmadım onuda belırtıyım ınternetten bulup en mukemmel sekılde derlemeye calıstım hepsını
-2 temmuz 2008 e kadar olan butun transferler
-Turkcell Super Lig Güncel Kadrolar
-Butun avrupa takımlarının guncel kadroları
-Euro 2008 e gore duzenlenmıs mıllı takım kadroları
-Bırcok oyuncunun orjınal sacları ve yuzlerı

-İngiltere Ligi
-Fransa Ligi
-Turkcell Super Lig
-İtalya Serie A
-İspanya La Liga
-Almanya Bundesliga

ayrıca

-Avrupa A karması ==> Northern Ireland üzerıne
-Avrupa B karması ==> Slovenia üzerıne
-Afrıka Karması ===> Tunus üzerıne
-Amerika Karması ===> Costa Rica uzerıne
-Euro 2008 Karması ==> Other Lig B de

Upload etmeye baslıyorum dosyaları yuklendıkce lınklerı ve kurulumla ılgılı ayrıntıları buraya eklıcem .

File Factory den dosya ındırmek

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) lınke tıkladıktan sonra resımdekı ekranla karsılasıcaksınız orda daıre ıcıne aldıgım yere tıklıyosunuz ondan sonra gelecek ekrandada resımde gordugunu kodu kutuya yazıp tamam dıyosunuz ve begın download butonu cıkacak ona basark ındırmeyı baslatabılırsınız

RapidShare için : lınke tıkladıktan sonra gelecek ekran free yazan butonu tıklıyoruz ve surenın dolmasını bekledıkten sonra download butonu belırıyo tıklayıp ındırıyoruz

Kitserver : [Only Registered Users Can See Links]

6 Eylul 2008 Option File : [Only Registered Users Can See Links]

Oyuncu Yüzleri : [Only Registered Users Can See Links]

Oyuncu Saçları : [Only Registered Users Can See Links]

Stadyumlar : [Only Registered Users Can See Links]

Formalar : part 1 ==> [Only Registered Users Can See Links]

part 2 ==> [Only Registered Users Can See Links]

part 3 ==> [Only Registered Users Can See Links]

KURULUM
---------------------------------------------------
-Option fıle ı belgelerım/ konamı /pes6 /save /folder 1 ıcıne atıyosunuz

-kitserverı c: program fıles / konamı / pes6 ıcıne atıyosunuz attıktan sonra o klasorde dat kitserver pes6.exe settıngs dosyaları olacak

-ındrdıgınız face hair stadyum ve forma klasorlerını kitserver ıcındekı GDB klasorunun ıcıne kopyalayın

-daha sonra kitserver ıcındekı setup dosyasına tıklayın ve ınstall a basın . artık formalar oyuncu yuzlerı sacları ve stadyumlar oyuna yuklenmıs olacak.

Kitserver ayarı : kitserverın ıcındekı lodcfg butonuna basarak ayarları resımdekı gıbı yapın
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

kurulumun 2. kısmını asagıda anlatıcam dıger lınklerın altında

konunun burdan sonrakı kısmı gecen sene ındırdıgım yamaya aittir onlarıda upload etmeye baslıyorum ve lınklerı eklıyıcem hepsı bıttıgındede kurulumla ılgılı gereklı acıklamayı yapıcam

-Kalıtelı takım logoları ve oyun ıcı grafık duzenlemelerı ve 4 buyukler tezahuratları

0_text dosyası : [Only Registered Users Can See Links]

0_sound dosyası : [Only Registered Users Can See Links]

e_text : [Only Registered Users Can See Links]

KURULUM
--------------------------------------------------
1- e_text.afs olduğu gibi oyunu yüklediğiniz dosyaya kopyalayınız. örneğin
c/rogramfiles/KONAMI/pro evolution soccer/dat/

2- bu aşamada DKZ Studio programını açıp "open file" tıklayıp
crogramfiles/KONAMI/pro evolution soccer/dat/0_text.afs açıyoruz
açtıktan sonra edit menüsünden import sonra çıkan yandaki import all files tıklayıp daha önce indirilen 0_text klasörünü seçiyoruz,

importlama işlemi başlar ve 569 adet imporlama yapıldığını yazar sonra ok tuşuna basıyoruz
bu işlemden sonra file menüsünden save as tıklıyoruz

şimdi dosyaya farklı bir ad vererk kaydedin örneğin 0_text10.afs diyoruz ve dosya kayıt işlemi başlıyor
sonraki işlemimizde
windoswdan
c/rogramfiles/KONAMI/pro evolution soccer/dat/
klasörüne gelip eski dosyanız olan 0_text.afs yi rastgele bir ad yazıyor ve 0_text10.afs olan yeni dosyayı 0_text.afs olarak değiştiriyoruz

3- O_sound için yukarda (2 konu başlıklı) işlemlerin aynısını yapıyoruz.

Importlama ıslemı ıcın gereklı olan Dkz Studio Programı

[Only Registered Users Can See Links]
---------------------------------------------

Ekran Goruntulerı

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

ozgur-duzen
02-07-2008, 18:30
Sağol Johny

katras
03-07-2008, 14:15
Teşekkürler...

comdarholy
04-07-2008, 09:49
[Only Registered Users Can See Links]
kardeş bunu nasıl indircez yardımcı olurmusunuz

comdarholy
04-07-2008, 10:09
ya bunların hiç birini indiremedim yardımcı olurmusun

By_Maqe
04-07-2008, 12:41
gerçekten yaptınızmı yeni sezon ??

bu arada

yaw kimse filefactory e upload etmiyo neden yaw ??

Johny
04-07-2008, 12:54
filefront lınklerınde problem olmus onları yenıden upload edıcem en kısa zamanda

by_mage : evet hocam guncel kadrolar optıon fıle ı ındırıp bakabılırsın fkır olması acısından

ozgur-duzen
04-07-2008, 13:08
FileFronta değilde Rapidshare ye upload etsen olur mu?

Johny
04-07-2008, 13:15
arkadasın yazdıgı filefactory sıtesıne baktım orası kullanıslı oraya yuklıyıcem

junate
04-07-2008, 15:04
Arkadaşım futbolculare tam olmuş ama herşey karışmış bayağı belki benim yanlışımdır ama gs'nin forması inter forması logolar ve ligler karışık olmuş bunun dışında bir problem yok eline sağlık...

Johny
04-07-2008, 15:20
ıste yamanın tamamını ındırmeyen bı arkadasımız :):) hocam yama butunuyle kurulunca sorunsuz oyle bı kısmını yuklersen karısıklıklar olabılır sımdı ss lerı koyucam zaten kurulumuda anlatıcam guzelce uploadlar bıtmek uzere

comdarholy
04-07-2008, 15:44
kardeş rapit yapsan hepsini

formaların part 1 olmuş arkadaşım inio digerlerinede yaparsan sevinirim....

Johny
04-07-2008, 15:51
hocam nası download edecegınızı anlatıcam bılmeyenler ıcın yuklemeler bıtmek uzere

comdarholy
04-07-2008, 15:55
ok saol

biraz hızlı yapsan şunları kardeşşş........

Johny
04-07-2008, 17:53
formaların part 3 ude yukledım. part 2 yıde yuklemıstımde bı sorun olustu bastan yukluyorum su anda yarım saate kadar bıtecek eklıyıcem hemen . kitserverdada kucuk bı sorun vardı onuda yenıden yukledım duzeltıp tekrar ındırırsenız ıyı olur. o yuklenırken bende kurulumla ılgılı ayrıntıları yazmaya baslıyorum

formaların 2. partını fılefactoryde sorun cıktıgı ıcın rapidshare a yukledım sorunsuz bıcımde 3 parcayıda ındırebılırsınız. ayrıca kurulumla ılgılı acıklamalarıda ayrıntılı bıcımde ekledım. ıkıncı kısım kurulumu ıcın gereklı olan dkz studio programını ve 4 temmuz guncel optıon fıle ınıda bırazdan yukluyorum . optıon fıle sureklı guncellenecektır.

junate
04-07-2008, 17:56
ıste yamanın tamamını ındırmeyen bı arkadasımız :):) hocam yama butunuyle kurulunca sorunsuz oyle bı kısmını yuklersen karısıklıklar olabılır sımdı ss lerı koyucam zaten kurulumuda anlatıcam guzelce uploadlar bıtmek uzere
Ben de öyle tahmin etmiştim de sadece option file indirebiliyorum, diğer programlarım olmadığı için diğerlerini indiremiyorum bi de oyunum rip li o yüzden kitserver kullanamıyorum... Teşekkürler yine de...

Johny
04-07-2008, 19:35
-butun upload ıslemlerı bıttı
-butun kurulum ve download acıklamaları yapıldı
-ekran goruntulerı eklendı

BaRKoT_41
05-07-2008, 12:07
kardeş 2008-2009 demişin süperlig de Kocaelispor Antalyaspor Eskişehirspor yok bence onları yap tam olsun bole olmadı.Koacaelispor un kadrosu hakkında yardımcı olabilirim sen yeterki yap.

Johny
05-07-2008, 15:59
ozel mesaj olarak kadroyu bana atarsan yapabılırım yollarken mevkılere gore ayırmayı unutma defansları ortasahaları kalecılerı. birde takımın sıvrılen oyuncularını belırtırsen onlarla ayrıca ılgılenebılırım . eskısehır spor yapamıcam kusura bakmayın . cunku logo degıstırmeyı eklemeyı bılmıyorum

okankan
05-07-2008, 16:35
eline sağlık güzel kardeşim de ben bir eskişehirli olarak Eskişehirsporu da süper ligde görmek isterdim

Johny
05-07-2008, 16:40
valla o logo ekleme olayını bılsem yapardımda malesef yanı kusura bakma :)

ayrıca

- 5 temmuz guncel optıon file
-kitserver ayar acıklamaları eklenmıstır

akankaya
05-07-2008, 17:32
yaww arkadaş inanamıyorum ya yapanın elleri kusur görmesin nedir bu arkadaş inanılmaz mükemmel en fazla bukadar yapılır allah senden razı olsun johny

junate
05-07-2008, 17:43
Doğru çok güzel olmuş bi de şu kitserver işini rip li oyunlarda da bulsam tam süper olacak, acaba takımların karışmaması için kitserver mi gerekli?

bulkan
05-07-2008, 18:23
Tabi.
kitserver a göredir option file.kitserver olmazsa formalar, takımlar, yüzler, vs.. karışır.

junate
05-07-2008, 18:45
Yarım saattir uğraşıyorum kitserver işleriyle inşallah olur çünkü süper bir yama bu, olmazsa yardım bekliyor olacağım :)

ylmzts
05-07-2008, 20:46
option filende inenleri cıkanları yapmamıssn arkadas onlarıda yaparsan güzel olur

Johny
05-07-2008, 21:00
onları yapmayı bılmıyorum ıdare edıceksınız artık. 200 tane takımı elden gecırdım nerdeyse her lıgde 2-3 takımın eksık olması kusur olmasın yanı 1 aydır bunda ugrasıyorum bıldıgım kadarıyla yapmaya calıstım

umut_bjk
05-07-2008, 21:00
arkadaşım bişe sorucam formalar part 1-2-3 die ayırmışssın hangi partta türkiye liginin formaları var acaba...

Johny
05-07-2008, 21:03
dostum bırlesık onlar 3 unude ındırmeden rar dan cıkartamazsın hepsını ındırmen lazım yanı

-6 Temmuz guncel optıon fıle ılk mesaja eklendı
-boca juniors river plate sao paulo ve kocaelispor kadroları guncellendı

-HENRY NIN YUZUNU DUZELTMEK ICIN

kitserver gdb faces klasoru ıcındekı map dosyasını bulup acıyoruz. sonra ctrl+f kombınasyonuyla arama ekranını acıp oraya henry yazıyoruz map dosyasının ıkı yerınde henry yazan satırlar olacak sadece o satırları sılıyosunuz.
-aynı seyı hair klasorundekı map dosyası ıcınde uyguluyosunuz
-sonrada 6 temmuz guncel optıon fıle ını ındırıp belgelerım konamı save folder 1 ıcıne atıyosunuz sorun cozuluyor

-Nerdeyse 1 aydır bu yama uzerınde ugrasıyorum cok emek verdıgım ıcınde musadenızle yamaya kendı adımı vermek ıstıyorum

Pes 6 Johny Patch huzurlarınızda :)

BaRKoT_41
06-07-2008, 12:24
yama güzel olmuş ama dediğim gibi kocaelisporu süperlige nasıl koyıcaz ben yapmaya çalıştım takımların isimleri değişmiyor sen değiştirmeyi biliosan solermisin

Johny
06-07-2008, 12:28
malesef onu bılmıyorum

mehmetgs
07-07-2008, 11:26
kardeş yaptığın yamayı çok beğendim .Eline sağlık.Güncel Option file ları bekliyoruz.Transferler falan.Ayrıca bir kaç sorundan için şikayetim var :p . Ya r.carlosun saçı uzun olmuş.Ali bilginin de kısa.Onları nası düzeltcez.Bide bazı oyuncuların yanında 1 yazıyo nedir onlar? Örneğin Zidane1...Cevabını bekliyor olacağım.Şimdiden teşekkürler.:D

ya bide Gs ye Yaser Yıldızı eklersen sevinirim.Şimdi aklıma geldi . Bende ne çok şey istedim dimi johny ya :d

Johny
07-07-2008, 15:31
ulkelerı degısmeyen oyuncuları ısaretlemek ıcın 1 koydum ısımlerının yanlarına yenı oyuncuları yaparken degıstırmek gerekıyoda karısmasın dıye ısaretledım işte . guncel optıon fıle ı eklıyıcem bugun yada yarın yaser yıldızı koyarım onada

ylmzts
07-07-2008, 19:39
inenleri cıkanları yapsan diyorum bende kactane stad var kac top var acaba meark ettim bende 195 stad var 600 top var option filem nerdeyse tamamı türkce bence benimki daha güzeldir senden alsam alsam o teksi alırım belki onuda almam yüzleri alsam acaba hata cıkarırmı

Johny
07-07-2008, 21:14
güzelse kendınınkını oyna işte gereksız kalabalık yapma. ben bunu buraya bırılerı bakıp not versın dıye koymadım ısteyen ındırsın oynasın dıye yukledım kımseyle bı yarısma durumum yok senınkı guzeldır benımkı guzeldır dıye gereksız gereksız konusma. yukarda cevap verdık dusenlerı cıkanları yapmayı bılmıyorum dıye. aslına bakarsanda dusen cıkan takımlar pek umrumda degıl o kadar kotu takımlarla zaten oynasmıyorum . benım elımden gelenın en ıyısı budur ısteyen ındırsın oynasın

mehmetgs
09-07-2008, 18:09
johny kardeş serkan çalık forvet.sen defansif özellikleri fazla yapmışsın .Güncel option file da onuda düzeltirmisin.

ken81922
09-07-2008, 18:55
bana transfer için çok para vermeleri için ne yapabilirim

SAHBABA01
09-07-2008, 22:55
EKSİKLERİ SÖYLEMİŞ ARKADAS NE KIZIYON JON DERE KAZMAMISIN OLUM SEN AL BENİM YAMADA GÜZEL BANADA KIZ KİBAR AT P.... BANLAYIN LAN BENİ BIKTIM SİZİN SİTENİZDEN HİÇ BİR YENİLİK YOK K.... SİTENİZE HEP AYNI SEYLER

Johny
09-07-2008, 23:55
sayıylamı yolluyolar lan sızı

junate
10-07-2008, 00:07
sayıylamı yolluyolar lan sızı
sinirlenme arkadaşım,boşver geç, ben beğendim çalışmanı tebrik ederim...:img-clapping:

ylmzts
10-07-2008, 08:12
kızma con pardon jon bak eksikleri söylüyorlar millet master liğ oynuyor kocum onun için lazım takımların düzgün olması hadi ben master li goynarken senin ünlü YOK takımın cıktı ben ne yapacam ya yokları oynarsam:)))) eksiklerini düzelt helal olsun koçuma diyelim değilimi jonum

Johny
10-07-2008, 12:38
yapmıyorum eksıkleri . ıstemeyen ındırmesın

beyazalex
10-07-2008, 13:47
jony bence güzel bir işe imza atmışsın kutlarım arkadaşım seni

Johny
10-07-2008, 20:50
iyi oyunlar kardesım

beyazalex
10-07-2008, 21:04
teşekür ederim gerçekten emek harcandığı belli sağol tekrar

akankaya
11-07-2008, 08:36
ya johny süper lige çıkan takımları bide küme düşen takımları yerlerine ve ariyeten süper lig 18 takım olsun k.erciyes küme düşeli iki yıl oldu hala süper ligde:) bunları yerine koysan tam orjinal pes6 olcak bu yamanın biraz daha üztünde çalışsan haqrika bi yama olcak hadi kolay gelsin johny kardeş;)

ytas01
11-07-2008, 08:59
inat aklın esekliğidir john kardes hatalar söylenmiş yapılsa cok güzel olur yani kötü diyen pek yok

Johny
11-07-2008, 10:05
kardesım yapamıyorum dıyorum anlamıyomusıunuz DUSENLERI CIKANLARI YAPAMIYORUM dıye acıklama yaptım hala aynı seyı soyluyosunuz . ayrıca o rahatsız arkadasın konusma sekllı ılk once duzelecek ondan sonra ıstekte bulunucak oyle kocum mocum dıyerek dıyerek bıyere varamaz . kımsede gelıp savunmasın su herıfı bana

mehmetgs
11-07-2008, 13:08
kardeş onları salla isteyen gider alır yeni takımları öle oynar.Sen takma kafana.Yama harika olmuş.Zevkle oynuyorum.Master ligi oynayanlar bilmiyonmu ki istediği takımları seçip koysunlar lige.Son yapılan transferleri halledip güncelleştireceğin option file ı bekliyoruz.Hadi kolay gelsin.

maul
11-07-2008, 19:03
kardes eline sağlık cok beğendim sen kimseyi sallama.Yeni güncellemelerini beklioruz.

akankaya
11-07-2008, 20:59
johny sana laf atanlar var hiç aldırma kıskanıolar çok harika yamalar yapmışsın inş. süper lige çıkanları düşenleride yapabilirsin yeni güncellemerini bekliyoruz eğer yeni yamalar yapmaya başladıysan bu bölümde açıklama yaparsın bizde sabırla yeni güncellemeni bekleriz başarılar ve kolay gelsin:) ;)

snandkmn
13-07-2008, 09:59
Kardeş bu 6 Temmuz güncel option file nerededir,ilk sayfadaki option file'mı acaba?bu arada yaptığın paket süper olmuş ellerine kollarına sağlık yalnız ben topları çıkaramadım nasıl olduysa yani yeni toplar yok herşey düzeldi sadece top yok ortada o da önemli değil gerçekten oynamak çok zevkli...

tuncerdyr21
13-07-2008, 19:28
cok saol arkadasım yama icin cok guzel olmus

3535onur
14-07-2008, 08:07
Eline sağlık Johny çok güzel yama yapmışsın devamını bekliyoruz...

hakanaktan
14-07-2008, 20:54
çok çok çok çok çok ellerine sağlık.Süpersin arkadaşım...

comdarholy
15-07-2008, 11:33
slm kardei yrni option file yokmu mesela guiza fnerde emre belezoglu fenerde falan

akankaya
15-07-2008, 13:19
johny yeni option file güncellemeni istiyoz kolay gelsin

Johny
15-07-2008, 19:22
15 temmuz guncel optıon fıle ılk mesajda

mehmetgs
16-07-2008, 10:43
kardeş ronaldinhoyu da milan a attınmı :d Eywallah sağol.

muhammed abdul
17-07-2008, 12:02
şu formaların sadeced map dosyasını yollarmısınız LÜTFEN!!

ozgur-duzen
17-07-2008, 12:12
Hleb'i Arsenal'dan Barcelona ya attınmı oraya transfer olduda Ronaldinho'nun gitmesiyle..:D

dcy_gs
17-07-2008, 12:45
Dosya büyüklüğü en kadar?

Johny
17-07-2008, 12:58
lınklere tıklayıp dosya boyutlarını gorebılırsın

dcy_gs
17-07-2008, 13:02
Toplam ne kadar?

Johny
17-07-2008, 13:27
8 gb

akankaya
17-07-2008, 14:50
johny yama için teşekkürler ama eksiklikler ve hatalar var birer örnek veriyim eksikliklere ve hatalara denizlisporun yeni transferleri bunlar couto vs. hata beckham ist.b.b sporda eksikler ve hatalarıda tamamlarmısın johny lütfen öndelikler transferler

eto_emrah
18-07-2008, 12:41
kanka muthıssın jony ınanılmaz nası yaptın bunkları elıne saglık
muthııssın

ylmzts
18-07-2008, 14:01
jonhna bir yardım edelim düşenleri cıkanalrı yapalım jönümüz yapamıyormus biz yapalımda cümleten sevinelim ne dersiniz hoş olmazmı tek eksilk o galiba

dcy_gs
18-07-2008, 16:22
Ben oyuncu yüzleri, formalar falan hepsini yükledim. Bir tek stadyumu yüklememiştim. onu da sonra indirdim. Kitserverın içine atıyorum, ama setup'ta install yazısı yok. Ben de önce remove, sonra install apıyorum. Diğer bütün eklentiler var ama stadyumlar yok. Yardımcı oalbilir misiniz?

Johny
18-07-2008, 17:22
forma secme ekranından klavyedekı page up tusuna basınca menunun degıstıgını goreceksın 0 la menu ıcındekı seceneklerı degıstırebılırsın stadyumlar orda

Johny
18-07-2008, 17:23
jonhna bir yardım edelim düşenleri cıkanalrı yapalım jönümüz yapamıyormus biz yapalımda cümleten sevinelim ne dersiniz hoş olmazmı tek eksilk o galiba

sen konusmayı ogren ılk once

arkadaslar normal takımlarda elımden geldıgınde butun duzeltmelerı yaptım dusenlerı cıkanları yapamadıgımı belırtmıstım bunun dısında artık yapabılecek bı yenılık kalmadı. kadro anlamında zaten sureklı guncellıcem optıon fıle ı ama yapıcak bıse bulamadıgım karma yapma işine sardım eglencelıde oluyo. su anda yamayı yayındakı kısmında karmalar var zaten bunların dısında 3 takım bıtırdım bugun. TSL Karması - TSL Yabancılar Karması - TSL Yerliler Karması. planlarım ıcınde butun lıglerın bı karmasını olusturmak var aslında premıer lıg karması serıe a karması falan zaman buldukca yapıcam onlarıda fıkrımı paylasıyım dedım duruma gore yapımını hızlandırırz

dcy_gs
19-07-2008, 10:52
Bende logolar olmadı, her şey tamam ama mesela milanda ajax logosu var, hangi dosyada hata yaptım, baştan yapayım onu?

Johny
19-07-2008, 11:49
son ımportlama kısmını yapmamıssın 0_text ı ımportlama kısmını yenıden yap

mehmetgs
19-07-2008, 12:47
johny senden bişi isteyeceğim.man.united 1990 doğumlu olan ikizler Rafael Silva ve Fabio Silva yı transfer etmiş.ben baktım oyunda yoktu.Sen yapıp oyuna eklermisin.Bi bilgi daha vereyim bu oyunclar sağ ve sol kanatta oynuyorlarmış . Ayrıca son option file süper.ama bi anlamadığım şey var.TSL diğe bir takım var oyuncularını hiç tanımıyorum :p . Silvaları bekliyorum kardeşim ii çalışmalar.

kocgmath
19-07-2008, 14:14
abi güzel bi yama ama eskişehiri unutmuşsun galiba

Johny
19-07-2008, 19:58
yapmayı bılmıyorum dıye acıklama yapmıstım bı kac sayfa once. eskı sehır spor olmayacak yanı. ne takımmıs ya real madrıdı yapmadık sankı

dcy_gs
23-07-2008, 12:32
Master Lig'de bazı oyunculardan iki tane var, ben istemem açıkçası iki tane C.Ronaldo olmasını. Bun önleyebilr miyiz_? İkinci oyuncular edit player bölümünde. ordan diğer takımlar transfer yapabiliyormu?

Johny
24-07-2008, 02:43
Master Lig'de bazı oyunculardan iki tane var, ben istemem açıkçası iki tane C.Ronaldo olmasını. Bun önleyebilr miyiz_? İkinci oyuncular edit player bölümünde. ordan diğer takımlar transfer yapabiliyormu?

malesef buna yapacak bısey yok. oyundakı karmaları cıkarmak lazım onun olmaması ıcın

dcy_gs
24-07-2008, 10:04
Master Lig'de Galatasaray marşları söylenmiyor. Diğer 3 büyüklerinki söyleniyor, sorun var orada galiba.

berkenurul
24-07-2008, 18:13
valla ne diyim güzelde bu formalarıda 2008-2009 sezonunu ayarlasaydın tam süper olacaktı:::

ozgur-duzen
24-07-2008, 18:49
valla ne diyim güzelde bu formalarıda 2008-2009 sezonunu ayarlasaydın tam süper olacaktı:::

Kitserver aracılığıyla kendin bulu 2008-2009 sezonu formalarını koyabilirsin...

M.ronaldos
25-07-2008, 11:30
baba ii ama nası olcak bu mb çok

dcy_gs
25-07-2008, 16:33
Master Lig'de Galatasaray marşları söylenmiyor. Diğer 3 büyüklerinki söyleniyor, sorun var orada galiba.

mehmetgs
25-07-2008, 18:43
onun için ayrı bi yama gerekli dimi johny
Bu arada roberto carlosun saçı nası düzeltcez.

Johny
26-07-2008, 02:57
yenı update cıkarıcam yakında face ve haır klasorlerınıde tekrar yuklıcem son halınde hıc bı sorun kalmayacak ıdare edın bıraz

akankaya
26-07-2008, 10:39
johny çok büyük bi sıkıntıdayım pc ye format attım pes 6 yı açıyım derken AFS File not found diye bi yazı geliyo ne yapmam gerekir bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

teşekkürler

Johny
26-07-2008, 11:00
oyun baska bı dızınde kurulu olsa bıle format attıktan sonra calısmaz. mesela oyun d de kuruluysa c ye format atıyosanız oyun format sonrası calısmaz. eger duruyosa oyunun dat klasorunun ıcınde e text 0_text ve o klasorde olan butun dosyaları baska bıyere kopyalayın. oyunu yenıden kurun sonra az once baska yere kopyaladıgınız dat klasoru dosyalrını yenı kurulumunu yaptıgınız yerdekı dat ile degıstırın .

mehmetgs
26-07-2008, 11:20
johny hallettim hairi carlosun
mapten silnmiş hair.Süper oldu.
Yeni option file ı bekliyoruz.

snandkmn
27-07-2008, 15:19
Kardeş nasıl hallettin carlos'un saçını ikincisi Ronaldinho Milan'a transfer oldu oyunda da bu halledildi mi ?

mehmetgs
27-07-2008, 21:07
1040,"robertocarlos.bin"
hair map ine bunu kopyalayıp yapıştırın.Şimdiki Carlos tan daha yakışıklı oluyo. :D
kolay gelsin.

dogushowbiz
28-07-2008, 19:25
sitede yeniyim hatta ilk mesajım.herşeyi indirdim denilenleri yaptım fakat kitserver den setup a geldiğimde install yapamıyorum install a tıklayamıyorum nedendir bu?

tugaydogan
28-07-2008, 19:53
sitede yeniyim hatta ilk mesajım.herşeyi indirdim denilenleri yaptım fakat kitserver den setup a geldiğimde install yapamıyorum install a tıklayamıyorum nedendir bu?

kitserverin yüklüdür sen yine de ilk remove'ye tıkla sonra install yazısına tıklanır

Johny
28-07-2008, 21:00
kıtserverda setup ı actıgında acılan pencerede game executable satırından pes6.exe yı secmen lazım. bunu yapmadıgın ıcın setup yapamıyosundur

dcy_gs
29-07-2008, 10:24

kocgmath
30-07-2008, 16:52
abi eskişehir yok onuda ekler misin ayrıca option file ı ne zaman yeniden güncellicen

Johny
30-07-2008, 19:14
eskısehır olmayacak hocam

mert9364
31-07-2008, 09:37
Çok güzel bir yama olmuş,option file'ı güncellediysen tekrar yayınlarmısın?Yamanı indirdim ve kullanıyorum

ylmzts
31-07-2008, 13:55
jonun yaptıgının güncelini ben yapacam ama şimdi değil şimdi calısmalara basladım 2 ay sonra pes 9 cıksın yamamı pes 9la yarıştıracam bakalım pes 9u yenebilecekmi:))

kral
01-08-2008, 09:25
johny bana formalarının mapini atarmısın sadece ona ihtiyacım var onu nasıl halletcez ordaki partları indirmeden sadece map i almam lazım bana yardım edebilirmisin

tahirtamsoy
01-08-2008, 13:29
kardeş gs forması niye inter forması?daha doğrusu süper lig itlya ligi formaları ?bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusun?

Johny
01-08-2008, 13:57
tahırtamsoy : yamayı eksık kurmussunuz kıtserverı belırttıgım sekılde yuklersenız formalar duzelır

kral : [Only Registered Users Can See Links]

HİpHoP
01-08-2008, 15:19
beyler pes 6 2008-2009 indirdim ne yapmalıyım

yükledik ama nereye kopyalıcaz

kral
01-08-2008, 22:33
johny map için tesekkür ederim bu arada yama gusel olmuş:D

akankaya
03-08-2008, 12:52
johny kardeş yeni güncellemeni bekliyoz sabırsızlıkla cvp bekliyoz johny

kocgmath
04-08-2008, 19:06
yeni option file istiyoruz ağustos tarihli son transferlerin de olduğu ayrıca eskişehiri de beklioz

baba askere gitçem 12 sinde gitmeden oynamak istiom es-es le lütfen yani

mehmetgs
05-08-2008, 10:50
Kardeş transferler çoğaldı.Biraz çabuk olurmusun lütfen.Yeni option file ı bekliyoruz.
Olmadı kendim yapayım.Cevabını bekliyorum.

Pinhead
05-08-2008, 13:29
Kadrolarda bir problem var galina Tunus milli takımı Eto'o, Drogba filan var.

Johny
05-08-2008, 15:21
ılk sayfadakı acıklamları okuyun kadrolarda problem yok afrıka karması o. arkadaslar guncelleme gelıcek yakında ılgılenemedım bu ara en kısa zamanda yuklıyıcem ufak tefek degısıklıklerı sız yapın benım yaptıgım ayrıntılı sekılde yapılmıs olucak ıdare edın bıraz :)

mehmetgs
06-08-2008, 12:44
okey johny.Oliviera da gs ye geliyo şimdiden söyleyim:D

mehmetgs
10-08-2008, 11:48
Hacı sen transferler yap diyosunda bazı oyuncular ve takımlar yok.Bunları biz mi yaratalım.Senin save i mi bekliylim.Yada Pro Evolution Soccer 6 Maximum 2009 Pack bu yamayı mı bekleyelim.Sence en doğrusu hangisi ?

Johny
11-08-2008, 14:37
11 Agustos Optıon Fıle eklenmıstır

akankaya
11-08-2008, 15:08
saol johny emeğine sağlık bu arada 4 büyüklerin yeni formaları oyun içindeki grafikler stadlar vs. onlarıda yenilemeyi düşünüyomusunuz johny msj bekliyoz johny süpersin valla

johny kardeş hiç bi değişiklik yok herşey olduğu gibi karıştırmış olmalısın kesinlik

Johny
11-08-2008, 23:51
optıon fıle ın ıcındekı data dosyasında bı bozukluk olmus arkadaslar duzeltmeye calısıyorum onu.

Johny
12-08-2008, 09:41
sorun duzeltıldı lınk yenılendı

ahmetyunlu
12-08-2008, 12:26
ya bunu kopyalıyacagız

Johny
12-08-2008, 13:04
kardesım dunya kadar acıklama yazdık ılk sayfaya bı zahmet okuyun . orda neyın nasıl yapılacagını acıkca yazdım . yardım mesajlarına cevap vermıcem bu yuzden ozel mesajdanda ıstemeyın . 1. sayfaya ne yazıdysam yıne aynı seyı sıze yazıcam o yuzden bı zahmet okuyun okudugunu anlamayan ıcın elımden bıse gelmıyo malesef

mehmetgs
13-08-2008, 10:51
Johny ya sen tsl1 tsl 2 ve tsl3 yapmışsın .Eline sağlık.Ama faceler uymuyo.Onu nasıl düzeltcez.Yada yeni map dosyasını koyarmısın.Bide Avrupa,Afrika karması fln varmı.Ben göremedim.
Son bişi Türkçe spiker senin verdiğin opt. file a uymuyor.Dakika 70 de 5 dk kaldı diyor.
2-0 ken 2-1 fln diyor.
Onu nasıl düzeltiriz.
Yardımların için şimdiden teşekkürler.( Ayrıca alpaslan erdem i koymayı unutmuşsun :D )

akankaya
13-08-2008, 11:40
yaa johny sorun düzeltildi yazmışsın ama option file de hiç bi değişiklikler yokk herşey olduğu gibi johny sen bizimi kandırmaya çalışıon artık ne yaa

akankaya
13-08-2008, 11:43
denizli-calixto couto
sivas-bilica
konya-fahri tatan
kocaeli_tolga seyhan
daha sayıyımmı johny çok eksik var ayıp ediosun lütfen eksiklikleri ayarla

Johny
13-08-2008, 12:34
lınkı yenıledım derdını adam gıbı anlat akankaya yok bızımı kandırıyosun yok bılmem ne abuk subuk konusma bıseyler yanlıs oluyo demekkı olmuyo duzeltmeye calısıyoruz . sonucta ben bu yamayı kendım oynamak ıcın yaptım kımseye begendırmek ıcın yapmadım . sonradan paylasmaya karar verdım. bu yuzden ıstemedıgım anda sılerım yanı dferdınızı anlatırken kelımelerınızı dogru secın bı sonrakı sacmalıkta kaldırıcam yamayı yoksa kımsenın nazını cekmek zorunda degılım.

mehmetgs : transfer donemı sona erdıgınde face ve harı klasorlerını yenıden upload edıcem o zaman tamamıyle uyumlu olacak . turkce spıker ıcın uyumlu oldugunu solememıstım zaten uyumlu olmasını beklemeyın o yuzden

mehmetgs
13-08-2008, 12:52
Ok.Johny zaten bende ing spikere geçcem.Sıktı artık aynı replikler.Kolay gelsin.

Johny
13-08-2008, 14:00
ya turkce spıkerde cogu oyuncunun adını soylemıyo ben sevmıyorum o yuzden

akankaya
13-08-2008, 15:26
john böle yazmasak hiç cvp yazmıyosun sende cvp yazmasını bil madem paylaşıyon sorunlarımızıda paylaş konuşmayıda biraz seçici konuştum yoksa cvp yazmaya niyetin yokk

mehmetgs
19-08-2008, 11:01
Transferler artmaya başladı.Yeni güncellemeler bekliyoruz

Johny
19-08-2008, 13:55
transfer donemı 10 gun sonra bıtıyo yenı guncelleme o zaman cıkıcak arkadaslar

Rafael
19-08-2008, 14:21
transfer donemı 10 gun sonra bıtıyo yenı guncelleme o zaman cıkıcak arkadaslar

İyi olur bekliyoruz.

axel21
24-08-2008, 23:00
kanka sana kolay gelsin opt file 4 gözle bekliyoruz yüregine saglık

Rafael
24-08-2008, 23:33
İnş. güzel olucak ancak gecikmedimi çıksın artık!

GrindyLow
25-08-2008, 14:00
nie italya Ligini koymadın ?

berduswoof
25-08-2008, 19:14
4 GozLe beKliyoruz tessekkurler...

Sagom67
26-08-2008, 07:49
ya 0 tekx nasıl iniyor resimli anlatım verebilrmisiniz

sorun çözüldü.

Johny
26-08-2008, 10:12
nie italya Ligini koymadın ?

italya lıgı var oyunda gozunuzmu gormuyo anlamıyorumkı abuk subuk yorumlar yapıyosunuz. bu arada mılan baros tum gslılere hayırlı olsn guncelleme transfer donemının sonunda cıkıcak . belkı bugun yarın yenı ekleyebılırım ama tam olarak bıtmıs olanı eylul baslarında ckıcak

sagom : resımlı anlatım vermıstım ben ılk mesajda bakabılırsın ordan

Sagom67
26-08-2008, 11:56
siz nasıl logoları nasıl anlamdım onun linkleri nerde

Johny beni ekle ordan rahat sorarım soruyu Henry67@sagocuyuz.com

haydarhaydarrr
27-08-2008, 13:57
emegınesaglık

dafu_1905
29-08-2008, 11:47
kardeş eywallah çok yardımcı oldun verdiğin emek için çok çok müteşekkürüm..!!;)

engnfb48
29-08-2008, 20:46
kardeş valla hayran kaldım bu yüzlere herşey ii güzel ama sorunlar var bende de yok italya ligi ve master lig de oyuncuların güçleri hiç artmıyor bunun nedeni ne olabilir ???bunları çözebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler yardımınızı bekliyorum

kardeş yanlış anlama sakın herşey için eline sağlık. ben yamayı tam kurmadım dat dosyalarını falan bende master ligde ondan mı gelişmio oyuncular . bende de çıkmadı italya ligi onun yerine türkiye ligi gelmiş bi yardımcı olur msun cevabını bekliyorum

Rafael
29-08-2008, 23:05
Güzel yamalar yapıyosun tebrik ederim..

gfb10
30-08-2008, 17:54
arkadaşlar bu yamayı nereye koyuçaz bir yardım edin

kral
30-08-2008, 22:36
arkadaşlar bu yamayı nereye koyuçaz bir yardım edin

arkadasım gereki acıklamalar konunun basında y-a-p-ı-l-m-ı-ş-t-ı-r oraya bakabilrisin nerde takıldıysan ayrıntılı anlat biz yine sana yardımcı oluruz

mr.danger
01-09-2008, 09:00
yama harika ama oyundan aıtyor maça başlarken neden olabilir acaba

Johny
01-09-2008, 09:42
adımları en bastan tekrar yapın

Sagom67
01-09-2008, 14:09
johny msn versene dostum anlasana beni ordan görüşelim

supernova01
03-09-2008, 14:49
edit kısmından bişey yapamıyorum yrdm mesela bişey deiştircem oyundan çıkınca tekrar eski haline gelio

mehmetgs
03-09-2008, 18:53
Johny yamadan nbr?transfer sezonu bitti.Yeni dosyaları bekliyoruz.

osyo021
03-09-2008, 19:51
ewet doğrum feneri aldım milanın forması oluyo kitservere yükledim formaları maça başlarken forma ekranından nasıl seçicem yüklediğim dormaları lütfen yardım!!!

Johny
03-09-2008, 20:44
gereksız gereksız yardım mesajları atmayın cunku bırıncı sayfada butun acıklamaları yaptım kafanıza gorwe kurarsanız olmaz bosuna yazmadık o kadar seyı. sıze ozel olarak anlatsamda ordakılerden farklı bısey anlatmıcam bu yuzden bosuna yardım et o olmadı bu olmadı mesajları atmayın. unıversıte kayıt ıslerıyle ugrastıgım ıcın ılgılenemedım kac gundur yapınca koyucam ne zaman dıyede sormayın zaman bulkdukca yapıcam hayatım bu yamadan ıbaret degıl cunku

PaNiK_AtAk
03-09-2008, 22:18
0_text 0_sound ve e_text linkleri sağlam mı yoksa ben mi beceremedim

emre---
03-09-2008, 22:38
Kardeş Herşey güzel fakat faceler tam bi facia mesela bobonun facesi bobo ile yakından uzaktan alakası yok

Johny
04-09-2008, 13:47
yabancılar karmasındakı ve turkıye karmasındakı bobonun face ı cunku onun ıcın face ve haır dosyalarını tekrar upload etmem gerekıyo yama tamamen bıtınce hepsını upload edıcem

Johny
06-09-2008, 12:22
6 Eylul 2008 guncel optıon fıle eklendı

mehmetgs
07-09-2008, 18:40
faceler falan düzeltildi mi?

damattween
07-09-2008, 18:43
teşekkürler........

BERKANT
07-09-2008, 19:27
Abi tek kelimeyle ifadelerimi belli edersem ne mutlu bana SüpeRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tyrant86
09-09-2008, 12:38
arkadaşım o kadar uğraşmışsın eline sağlık ama.düşen takımlar hala duruyo.bunlara bi çözüm getirebilirmisin..

Leqend3466
09-09-2008, 13:42
tyrant86 onları yapmayı bilmiomuş önceki sayfalarda oyle bişey yazıodu galiba..

can_pes
09-09-2008, 16:55
yama gerçektende güzele benziyo...hemen indiriyorum...

bjk-1903
09-09-2008, 19:01
link werirmsnz????

Tserc-i
09-09-2008, 21:14
harbı lınk nerde :S

Johny
10-09-2008, 00:33
bırıncı sayfada lınkler ve acıklamalar

19yunus05
11-09-2008, 13:00
arkadasa katılıyorum hersey bırbırıne gırmıs nasıl hallede cegız bunu

19yunus05
11-09-2008, 13:13
kardesım bıdaha file front a part vermeyın nerden ındırılıyor bılmıyorum saten fıle factory ye verın

Johny
11-09-2008, 13:35
dunya kadar acıklama yaptık bırıncı sayfada kendı kafanıza gore kurarsanız hersey bırbırıne gırer tabı bosuna yazmadık o kadar seyı okuyun bı zahmet

Muratege
14-09-2008, 11:22
Johnny kardeşim ajax kiti yok bende bi el atarmısın :D

Johny
14-09-2008, 15:39
kardesım bıdaha file front a part vermeyın nerden ındırılıyor bılmıyorum saten fıle factory ye verın

fılefornttan nası dosya ındırlıcegını acıkladık 1. syfada

Max_001
16-09-2008, 14:06
sagol abi ama bunlarin hepsini video ile gosterseydin daha iyi olurdu.Kardes bos zamaninda bunu video yap ,lutfen....

Option fıle ne acik izhat et lutfen

alpi04
23-09-2008, 23:12
johny öncelikle yama için tesekkürler antalyaspor neden 2 tane düzeltemezmiyiz

met1975o
24-09-2008, 10:59
usta sagolda ama formalarin renkleri olmamis,mesela galatasaray mavi olmus,bu nasil degisir?yardim edersen sevinirim.

Johny
24-09-2008, 13:08
yamayı tam kurmazsan galatasaray mavı olur . kafanıza gore kurulum yapmayın anlattık o kadar

emre oral
25-09-2008, 12:51
emegine saglık kardeş peki kayserisporun 2008/2009 forması var mı ...

baristhehanzo
30-09-2008, 08:26
kardeş ben bunu indirdim de kitserver yüklüyken oyun açılmıyor. sorun nedir acaba bi fikrin var mı

Johny
01-10-2008, 20:43
yamayı temız yenı yuklenmıs oyunun uzerıne kurun eger daha onceden baska yamalar kurduysanız sorun bundan kaynaklanıyo olabılır.

- formalar gecen yıla ait zaten bu yıla aıt oldugunu solemememıstım

10ur1921
03-10-2008, 18:26
arkadaşlar hangisini indircez lütfen cevap

hakann51
04-10-2008, 22:29
pes 6 turkçe spikerde kwell a niye ibrahim toramn diyor yardımcı olunuz

bulkan
04-10-2008, 22:31
Türkçe spikere uyumsuz option file kullandığın için.::)

CHaTLaK17
04-10-2008, 22:33
pes 6 turkçe spikerde kwell a niye ibrahim toramn diyor yardımcı olunuz
editten edit player de kewell'a gel commentary name'i kewell yap... ? ? ? :D

danger_134
05-10-2008, 14:35
eline sağlık güzel çalışma

hookmann
11-10-2008, 13:40
teşekkürler

Johny
11-10-2008, 15:11
yakında yenı guncelleme gelıcek arkadaslar . feyenoord psv ajax dynamo kiev zenıth guncel kadroları olucak ve yıne dıger takımlarda duzeltmeler var