Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray 2008-2009 formalari burda(parcali forma haric)
[Only Registered Users Can See Links]
alintidir. maglia kardesimize tessekurler.
parcali forma varsa elinizde buraya ekleyin lutfen!
model 53 collar 1. test edilmistir.
gs08- 09fontvenumaralar:
Bombayi patlatiyorum. galatasaray 2008-09 GDB dosyasiyla yayinda ilk kez ve sadece burda! burdan indirin: indir ([Only Registered Users Can See Links])< beyaz forma yi iki secenekli sunuyorum. biri kirmizi short. digeri beyaz.
İlk yorumun benden olsun...
Güzel olmuş ama sanki turuncu forma biraz bembeye haçıyor
ozgur-duzen
03-07-2008, 17:50
Doğru turuncu forma pembeye benzemiş
mehmet erdem
03-07-2008, 19:33
Evet
kardeş saol, ben yükledim ama bi problem var beyaz forma yok turuncuyla sarıkırmızı var neden?
kardeş saol, ben yükledim ama bi problem var beyaz forma yok turuncuyla sarıkırmızı var neden?
nasil yani?
tehlikeli
04-07-2008, 12:28
Formalar Çok güzel olmuş arkadaşım.Emeğine sağlık.Ancak ben Game Graphic Stuio ve diğer EDİT'leme programlarını kullanamadığım için kitserver yardımıyla unnamed dosyalarını editliyordum.Senin .rar dosyanda ga , pa , pb , gb dosyaları çıktı ben bunları nereye editleyeceğim ?
BENİM KİTS. GÖRÜNÜMÜ :
Formalar Çok güzel olmuş arkadaşım.Emeğine sağlık.Ancak ben Game Graphic Stuio ve diğer EDİT'leme programlarını kullanamadığım için kitserver yardımıyla unnamed dosyalarını editliyordum.Senin .rar dosyanda ga , pa , pb , gb dosyaları çıktı ben bunları nereye editleyeceğim ?
BENİM KİTS. GÖRÜNÜMÜ :
gorundugu kadar senin GDB dosyan yok bu klasorde. setup u acip instal yapmismiydin. remove yap yeniden instal yap olmazsa sana gdb dosyasini upload ederim. zaten bende kitserveri kullaniyorum
tehlikeli
04-07-2008, 12:45
Aynı cevabı arkadaşımda söylemişti denedim olmadı MB fazla deilse upload edebilirmisin kardeş ?
Aynı cevabı arkadaşımda söylemişti denedim olmadı MB fazla deilse upload edebilirmisin kardeş ?
burdan indir ([Only Registered Users Can See Links])
tehlikeli
04-07-2008, 13:07
Arkaaşım çok güzel çok teşekkr ediyorum ama bu seferde galatasaray hariç bütün takımların forması karıstı . :D
Arkaaşım çok güzel çok teşekkr ediyorum ama bu seferde galatasaray hariç bütün takımların forması karıstı . :D
extreme yamasi kurulu mu?
tehlikeli
04-07-2008, 13:17
Hayır MB oldukça yüksek onun için indiremedim.Yama CD'si bulabilirsem yüklerim.Ama bulabileceğimi sanmıyorum..
Hayır MB oldukça yüksek onun için indiremedim.Yama CD'si bulabilirsem yüklerim.Ama bulabileceğimi sanmıyorum..
ondan ozaman. simdi zamanim yok. sonra GDB dosyasini duzeltip eklerim
ibrahimlincoln
04-07-2008, 16:47
nası yüklicez bunuu
nası yüklicez bunuu
kitserver e ekle. baska yontem bilmem ben
ozgur-duzen
04-07-2008, 17:48
Doğru kitserverden yükleyebilirsin!!!
bide bunu dene:
INDIR ([Only Registered Users Can See Links])
erhanayan
04-07-2008, 20:30
Bu Formalari Indirdim ama Nasil kayit edecegim..??
Oyunda nasil aktivlesterecegim... Kitserv falan pek anlamiyorum.. Sitedede ayrintili anlatim yok... Nerde ayrintili anlatim bulabilirim??
tehlikeli
07-07-2008, 17:36
Bu Formalari Indirdim ama Nasil kayit edecegim..??
Oyunda nasil aktivlesterecegim... Kitserv falan pek anlamiyorum.. Sitedede ayrintili anlatim yok... Nerde ayrintili anlatim bulabilirim??
ARkadaşım [Only Registered Users Can See Links] burdan kitserver ı indiriyosun prog. files daki pes 2008 in içine atıyosun kitserverın içinde SETUP var ona tıklayıp kuruyosun ve artık forma , top , krampon ve diğer yamaları programlarla importlamaya gerek kalmıyor kitserverin içindeki img dosyanın içeriğinde cv_0 cv_1 gibi dosyalar var importlaman gereken programlar da zaten hangisine ekliyeceğin yazar güle güle kullan
Bombayi patlatiyorum. galatasaray 2008-09 GDB dosyasiyla yayinda ilk kez ve sadece burda! burdan indirin: indir ([Only Registered Users Can See Links])< beyaz forma yi iki secenekli sunuyorum. biri kirmizi short. digeri beyaz.
ultrAzrail
08-07-2008, 15:23
Kitserver in icine attim, setup tikladim olmuyoe
remove a tikladim yeniden setup a tikladim yine olmuyor bi yardim etsen
Lütfen
Kitserver in icine attim, setup tikladim olmuyoe
remove a tikladim yeniden setup a tikladim yine olmuyor bi yardim etsen
Lütfen
dosyalari oncekilerle degistirdin mi? ve extreme yamasi yuklu bende. acaba ondan mi
ultrAzrail
08-07-2008, 19:17
dosyalari degistirdim, extreme yamasi yüklü degil (extreme yamasi yüklemistim ondada hicbirsey degismemisti geri sildim )
dosyalari degistirdim, extreme yamasi yüklü degil (extreme yamasi yüklemistim ondada hicbirsey degismemisti geri sildim )
ozaman C:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\GDB\uni klasorundeki, map.txt i ac ve orda galatasaray nasil geciyor acaba
ultrAzrail
08-07-2008, 22:25
aynen sadece bu yaziyor
134,"Turkcell Super Lig\Galatasaray"
aynen sadece bu yaziyor
134,"Turkcell Super Lig\Galatasaray"
bu demek oluyor ki extreme yamasi su anda yuklu. kitserver versionu kac sendeki?
ultrAzrail
08-07-2008, 23:05
ama ben extreme i silmistim dogrusu orig. pes 2008 img datei i geri prog. icine atmistim
Kitserver
7.2.0.0
simdi ne yapmam gerek acaba prog. yeniden mi yüklesem yoksa kisa yolu var mi ?
o map.txt icindeki superlig leri sil. onun yerine sunu yaz: 188,"Other\Galatasaray"
ve o dosyalari other dosyasindaki galatasaray dosyalariyla degistirmen lazim. eger o dosya yoksa upload edebilirim
ultrAzrail
08-07-2008, 23:56
pek anlayamadim ,
map.txt deki Süperlig leri sildim, yerine 188,"Other\Galatasaray" ekledim ama orada 188,"Other leagues A-B\Psv" diye bisey var.
other dosyasinda Galatasaray var ama 2000 yili Galatasarayi var
Ben simdi nenni ye gitmem lazim sabah erken kalkicam sana iyi aksamlar.
Yarin ben bi göz atarim
psv yi galatasarayla degistir cunku hollanda lig ayriten olmasi lazim. o da olmassa en iyisi yeniden kur. ve ayrica world patch onerebilirim sana. bundesliga felan ekleniyor
ultrAzrail
09-07-2008, 14:10
osman9 arkadas yardimin icin tsk ler.
ben en iyisi sonbahara cikacak PES 2009 u bekliyeyim, ne kaldi ki 3-4 ay var.
yinede hersey icin cok sagol
bende daha şıkları var onlarıda ben upload edeyim bari..
ozgur-duzen
13-07-2008, 13:07
Matias aşağıdaki Turuncu forma kaleci formasımı..??
ozgur-duzen
13-07-2008, 14:15
Ben bu Turuncu Kaleci formasını Kitserver'e atıyorum.Oyunu açıp baktığımda Galatasaray kalecisinin üzerinde PSV kalecisinin forması oluyor.Sorun nedir?? :S
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
arkadaşlar ben bu formaları kitservere atınca psv forması çıkıyor şunları kitservere uygun bi şekilde yapabilirmisiniz ilginiz için teşekkürler
sanirim yanlisliginiz var. turuncu forma kaleci formasi degil
etoopanter
26-07-2008, 17:38
sağoLasın...
caylak01
27-07-2008, 11:13
saol teşekkürler
marem gs
04-08-2008, 12:18
saol kardeş bende bu formaları arıoodum?????
sokakprensi
19-08-2008, 14:12
Arkadaşlar ben birtürlü yamayı kuramadım kitserver den falan yaptım olmadı bunu resimli şekilde anlatabilirmisiniz...
link ölmüs yardim lütfenn
buyrun bunu indirin
ALINTIDIR
_UAhmet_
10-09-2008, 13:39
yha bu nsl kuruluyo arkadaşlar
_UAhmet_
10-09-2008, 13:39
bi sööleyin lütfen yha
bi sööleyin lütfen yha
buraya bak :C\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\
ordan galatasaray i bul, onunla degistir bunu
buraya bak :C\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\
ordan galatasaray i bul, onunla degistir bunu
Akıllıca düşünce tebrik ederim...
pcman_35
15-09-2008, 16:48
yaa dosya bulunamadı yazıo
cok saol kardes elıne saglık
***apache***
03-10-2008, 21:00
arkadaşlar bu gs forma yamasını nereye yapıştırıcam bilen varsa lütfen yazabilirmi