PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Kewell'la anlaştı

tugaydogan
03-07-2008, 20:01
Galatasaray Kewell'la anlaştı
DHA kaynaklı haberde Galatasaray'ın Liverpool'un kanat oyuncusu Harry Kewell'la anlaştığını iddia etti. Resmi siteden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DHA'nın abonelerine geçtiği haber şu şekilde:

"Galatasaray transferdeki ilk bombasını patlattı. Sarı kırmızılı kulüp Liverpool'un Avusturyalı oyuncu Harry Kewell ile her konuda anlaşmaya ardı. Ofansif sol kanat mevkiinde oynayan Avustralyalı futbolcu özellikle Leeds United takımında oynadığı futbolla futbol dünyasının dikkatini çekmiş daha sonra FC Liverpool'a transfer olmuştu. Kewell aynı zamanda Avustralya Millî Futbol Takımı'nda da forma giyiyor."
(Kaynak: Sporx.com)

junate
03-07-2008, 21:07
Eğer doğruysa boş bir transfer olmuş tabi eğer sol kanatta oynayacaksa...

bulkan
03-07-2008, 21:10
Katılıyorum..

ozgur-duzen
03-07-2008, 21:15
Eğer doğruysa boş bir transfer olmuş tabi eğer sol kanatta oynayacaksa...

Junateye katılıyorum

junate
03-07-2008, 21:38
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

SEZGHİN
03-07-2008, 22:03
Ben Harry Kewell kalitesindeki bir oyuncunun Galatasaray'a çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum tüm Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun

rooney
04-07-2008, 06:24
Evet Arkadaşlar Harry Kewell Galatasaray'da!!!
Resmi Siteden bu transfer doğrulandı...
Resmi Siteden yapılan açıklamada...
Harry Kewell Galatasaray'da
Galatasaray, İngiltere'nin Liverpool kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell ile anlaşma sağlamıştır.

Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel GS TV'ye yaptığı açıklamada Liverpool'un ünlü yıldız futbolcusu Harry Kewell ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Üstünel, Kewell ile birlikte yarın (Cuma) İstanbul'da olacaklarını belirtti.

Haldun Üstünel açıklamalarına şöyle devam etti: "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi

GS TV spikerinin sorularına Haldun Üstünel şöyle yanıt verdi:

Bu transferin hikayesini anlatır mısınız?
Bizim için Galatasaray için hem tecrübesi hem kalitesi hem de Avrupa deneyimi ve kariyeri boyunca Premiere League gibi üst seviyede bir ligde oynaması tercih nedenimiz oldu. Yarın akşam saatlerinde Kewell ile birlikte İstanbul'da olacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

İyi bir hücum hattı oluştu. Deneyimi olan Kewell ile birlikte Galatasaray'dan beklentiler arttı. Sizin düşünceniz nedir?
Bu transferle birlikte 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayarak onun için, gerekli transferleri yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.

junate
04-07-2008, 08:04
Bu konu açıldı arkadaşım daha dikkatli forumu inceleyelim...

rooney
04-07-2008, 08:48
İlk öncelikle özür dilerim...Açıldığını biliyorum ama orda kesin bir şey yok iddaa ediliyor.Ben transferin kesin bittiğini haber vermek için açtım konuyu.

mr_nem
04-07-2008, 11:35
konular birleştirildi...

tugaydogan
04-07-2008, 14:04
gerçekten gs için iyi bir transfer şunu söylemen de geçemiyecem gs taraftarına alıp alabileceği en büyük yıldızı aldı daha ilerisine gidemezdi zaten daha kötüsü de vardı hatırlasanıza 2002 2003 yıllarında rivaldo klauvertlarden bahsederken lukunku pinto gibi oyuncular gelmişti gs için büyük bir transfer yani:D

junate
04-07-2008, 14:22
gerçekten gs için iyi bir transfer şunu söylemen de geçemiyecem gs taraftarına alıp alabileceği en büyük yıldızı aldı daha ilerisine gidemezdi zaten daha kötüsü de vardı hatırlasanıza 2002 2003 yıllarında rivaldo klauvertlarden bahsederken lukunku pinto gibi oyuncular gelmişti gs için büyük bir transfer yani:D
Lukunku'yu bilmem de Pinto ve Prates gayet iyi oyunculardı...
İşte bize bir Harry Kewell ([Only Registered Users Can See Links] 0ff5514f027245c2fa5dc7c0f6ce1e16665) videosu, zevkle izlenir...:15:

rooney
04-07-2008, 14:54
Sağol video için junate

junate
04-07-2008, 15:01
Önemli değil, görevimiz :)

cimbom1991
04-07-2008, 15:14
Galatasaray'a hayirli ugurrlu olsun !
Transferlerin devami gelir insallah

Ali Ünlü
10-07-2008, 11:49

Bence pek büyük bir transfer değil Galatasaray'ın en azından adı yeter büyük transfer yapmaya daha dün Hollanda'dan arkadaşlar geldi ve Fenerbahçeli oldukları halde oradaki çoğu kimsenin Fenerbahçe'den haberi olmadığını söylediler.Biraz parayla adam olunmuyor Güiza ' yı Euro2008 ' de seyrettim o kadar parayla bunu mu getirdiniz :D

Blue&Typhoon
10-07-2008, 12:27
Bence pek büyük bir transfer değil Galatasaray'ın en azından adı yeter büyük transfer yapmaya daha dün Hollanda'dan arkadaşlar geldi ve Fenerbahçeli oldukları halde oradaki çoğu kimsenin Fenerbahçe'den haberi olmadığını söylediler.Biraz parayla adam olunmuyor Güiza ' yı Euro2008 ' de seyrettim o kadar parayla bunu mu getirdiniz :D

galatasarayın transferde adımı yeter ohooo yok lebron jameees

abartma ya guiza dediğin adam için kadroya raul gibi dünya çapında bir adam alınmadı

guiza ispanyaın gol kralı

ingilterenin sakat kralı değil:D:D:D

onu bilmem ama m.köyde ben galatasaraylıyım diyip indirimden yararlanamıosn kadiköye git stad cevresine göster taraftar kartını indirime tabir tutuluyrsun buda yarattığımız farKK

mr_nem
10-07-2008, 12:34

abartma ya guiza dediğin adam için kadroya raul gibi dünya çapında bir adam alınmadı

onu bilmem ama m.köyde ben galatasaraylıyım diyip indirimden yararlanamıosn kadiköye git stad cevresine göster taraftar kartını indirime tabir tutuluyrsun buda yarattığımız farKK

konuşma tavrını değiştir...

tugaydogan
10-07-2008, 15:47

hangi adı son 5 yılda GS'nin adı mı kaldı yoksa siz hala 2000 yılındaki uefa şampıyonluğunda mısınız ön elemeler de bile seribaşı değilsiniz daha ne adından bahsediyorsunuz

Ali Ünlü
19-07-2008, 16:12

Arkadaşım Güiza ve Raul nereden incelersen incele farklı tipte oyuncular şimdi sen diyebilirmisinki Mevlüt Erdinç Hakan Şükür'ün yerine milli takıma çağırıldı.Çok saçma olur bu da aynı hesaba çıkıyor.Raul ' un çağırılmamasının sebebi forvetlerin yeterli olmasıdır.Fernando Torres ve David Villa, Güiza sadece bunların alternatifidir.

Güiza şansla oldu İspanya gol kralı...Neden?
Bu sene hem Valencia hem de Barcelona kötü zamanlar geçirdi.
Valencia'da kim var? David Villa var , dünyanın en iyi forvetlerinden Valencia'nın durumu normal seviyede seyretmiş olsaydı gol kralı ya Villa ya da Ronaldinho olurdu.Ronaldinho bu sene eski parlak dönemini yaşamış olsaydı 30 gole ulaşırdı daha önce de 27 tane atmıştı bir sezonda.

Kewell İngiliz değil ayrıca , Avustralyalı...Ayrıca Harry Kewell'in kariyeri tartışılmaz Güiza bu kariyerin yanına dahi yaklaşamaz.

Onun için mesaj yazarken kılı kırk yarıp mesaj yazalım bilinçsizlikle Türk Toplumu ilerlemez geriler...

hangi adı son 5 yılda GS'nin adı mı kaldı yoksa siz hala 2000 yılındaki uefa şampıyonluğunda mısınız ön elemeler de bile seribaşı değilsiniz daha ne adından bahsediyorsunuz

En azından bizim 2000 yılından gelen bir başarımız var sizin Galatasaray'ın önüne geçen hiç bir başarınızı göremiyorum.Marka tartışmasında her alanda Galatasaray ağır basar bunu tartışmanız bile yanlış 1~2 yıl sonra görüp bakacağız Aslantepe ile birlikte Avrupa'nın Kralının muhteşem dönüşünü seyredeceksiniz.

Harry Kewell bir başlangıç, hem de güzel bir başlangıç güzel başlangıç mutlu son ile biter. :)

Bu transferi gerçekleştiren herkese bravo diyorum.