PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell Super Lig & Bank Asya 1.Lig Pro Dream Pack

hackers
04-08-2008, 16:37
TURKCELL SUPER LIG & BANK ASYA 1.LİG PRO DREAM PACK...
Evet Arkadaşlar Uzun Uğraşlar Sonucunda Yaptığımız Yamamızı Sizlere Sunuyoruz...
CoVer:
[Only Registered Users Can See Links]

YAMAMIZIN ÖZELLİKLERİ:
>Tsl & Bank Asya 1.Lig
>18 TSL Takımının Logoları,Formaları,İsimleri ve Kısaltmaları
>18 Bank Asya 1.Lig Takımının Logoları,Formaları,İsimleri Ve Kısaltmaları
>Lisanslı İngiltere Premier Ligi
>Oyuna Tat katıcak Takımlarla dolu Other Ligler
>Türkçe Oyun
>86 Tane Turk + Yabancı Futbolcuların Faceleri
>Yeni Hd Reklam panoları
>Yeni Toplar
>Yeni Kramponlar
>Milli Takım Kadroları Güncellendi
>4 Büyükler Full Transferler + Olarakta Avrupada Önemli Takımların Önemli Transferleri (Ronaldinho->Milan Vs.)
>TslDe %90 Transferler Oyuna Aktarıldı
>2002 Türkiye Efsane Kadrosu
>2000 Gs Uefa Kupası Şampiyonu Kadrosu
>Bjk,Fb,Gs Efsane Takımları Ve Efsane Oyuncuları
>Tüm Liglerin Hd Amblemleri
>Tüm Takımların Hd Logoları
>TSL Takımlarla Çevrili Logosu
>Bank Asya Takımlarla Çevrili Logosu
>Sitemize Özel Scoreboard Ve Logosu
>Yamada Alisamiyen,Sivas 4 Eylül,Beşiktaş İnönü + Olarakta Aslantepe Arena Stadı
>İngiltere Ligi Full Logo,Forma,Ve İsim Düzeltmeleri
>Özel Yeni Tasarım Menüler
>Gol Sonrası Euro 08 Gol Müziği
>Özel Myscf Loading Bekleme Barı
>Sitemiz Çalışanlarından Oluşan Myscf Takımı
>Turkcell Super Lig Özel İntro (Giriş Videosu)
>Bütün Menülere Özel Coşkulu Menü Müzikleri
>Mysoccerfans.NeTe Özel Takım Logoları
>EPL, La Liga, Serie A, Fransa Ligi ve Diğer Takımların güncel kadroları, faceleri ve formaları...
>İnstallShield Profesyonel Yazılımıyla Oyun Kurulumu Gibi Yama Kurulumu (TÜRKİYEDE BİR İLK)
Veee Daha Birçok Özellik...

YAMADAN GÖRÜNTÜLER:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

FACELER:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

YAMADA EMEĞİ GEÇENLER:
HeLLCuRSe (M.Akif İNAL)
_wolff_ (Bora)
Ozankaraman (Ozan KARAMAN)
Gkan - [Only Registered Users Can See Links] (Gökhan)
Robben16 (Ercan TEKİN)
By Emir - WETurka.Org (Emre Emir)
Perco1907 (Eren CAN)

YAMADA GÖREV DAĞILIMI:
Organization : By HeLLCuRSe
Formalar : By HeLLCuRSe,_wolff_,Robben16,Ozankaraman
Faceler : %100 By HeLLCuRSe
Logolar : Tsl & Bank Asya By HeLLCuRSe, Diğer Ligler Gamingaccess
Türkçe Yama : Original By Emir - WETurka.Org, Edited By HeLLCuRSe
Option File : Original By Gkan - Gkangames.CoM , Edited,Transfers,Güç Vs... By HeLLCuRSe
Reklam Panoları : By HeLLCuRSe
Stadlar : By Perco1907 , Aslantepe Arena By HeLLCuRSe
Gol Müzikleri : By Emir - WETurka.Org
Menü Müzikleri : By HeLLCuRSe
İntro (Giriş Videosu) : By HeLLCuRSe

TEŞEKKÜRLER:
Yardımlarından Dolayı;
By Emir - WETurka.Org, By Gkan - Gkangames.CoM , Ve Gamingaccess.Com a Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz...

DOWNLOAD LİNK:
TIKLA İNDİR ([Only Registered Users Can See Links])

Rar Pass:Tıkla İndir ([Only Registered Users Can See Links])

UYARILAR:
Uyarı 1: Yamamızın İzinsiz Kopyalanması,Parayla Satılması,Sitelere Dağıtılması Yasaktır...Eğer Bu Türdün Bir Bilgi Edinirseniz Lütfen Bizimle Paylaşınız...
Uyarı 2: Bu İlk Yamamızda Sorunlar Olabilir Kadrolar Konusunda Bunları Bizimle Yamamıza Özel Şikayet Bölümünden Bildiriniz...
Uyarı 3: Yamamızdaki Ligler Tamamen 07-08 Sezonuna Göre Düzenlenmiş Ve Düşen Ve Çıkan Takımlar Bu Yamada Bulunmamaktadır...
Uyarı 4: Hatalarımızın Tamamı Updatede Güncellenecektir...
Uyarı 5: Yamamızdan %100 Verim Alabilmek İçin İnternetinizi Kapatınız...
Uyarı 6: Bazı Faceler İlk Yaptıklarım Oldukları İçin Sorunlar Olabilir...
Uyarı 7: EN ÖNEMLİ UYARI BU YAMANIN DÜZGÜN KURULUMU İÇİN LÜTFEN KURULUM ANLATIMLARINI ADIM ADIM DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE YAPINIZ.
Uyarı 8: Bazı Resimler Eski Olduğundan Türkçe Değil Gözüküyo Ama Oyun %95 Türkçedir ;)

STADLAR:
KONAMI STADİUM---->>Sivas 4 Eylül
VİLLE MARİE---->>Beşiktaş İnönü
ZATEN ALİSAMİYENİN RESMİ VAR....
ASLANTEPE VE TRABZON AVNİ AKERDE KİTSERVER DE STADİUM SERVERDEN YAPILDIĞI İÇİN ONU FORMA SEÇİM EKRANINDAN YAPACAKSINIZ... NASIL YAPILDIĞINI ANLATACAĞIM...

Yamamızı İndirdiğiniz Ve Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz...

Rardan Çıkarırken Sorun Yaşayanlar:

[Only Registered Users Can See Links]

bulkan
04-08-2008, 16:42
Teşekkürler.Çok güzel bir çalışma gibi görünüyor.
Arşiv şifresi için; öm den paylaşmak yerine bir text dosyasına yazıp rapidshare vs sunucuya yükleyip link vermeni rica ediyorum.Bu şekilde sunulması daha uygun olur.Sonuçta burada 24 saat çevrimiçi olamazsın.:)

hackers
04-08-2008, 16:49
Evet Sağol Fikir İçin Dediğin Gibi Yaptım ;)

bulkan
04-08-2008, 16:50
Teşekkürler.:)

hackers
04-08-2008, 16:52
Nedemek

Matias
04-08-2008, 18:36
çok güzel vallaha bravo hem yama yapıyosunuz.Upload ediyorsunuz ve premium isteniyor.En ucuzuda 10$... 400 MB 10$ USD ise bizim exTReme'i 70$ USD ye falan yardımla vermemiz gerekirdi.Çünki "4 GB"

hackers
04-08-2008, 19:55
Ne Premiumu Anlamadım Direk İndirebilirsiniz ;)

bulkan
04-08-2008, 20:48
Katılıyorum, direkt indiriliyor(Az önce indirdim:))
Rapidshare gibi premium hesap için Buy ve Download seçeneği var.

hackers
05-08-2008, 11:54
Bazı Arkadaşlar Rardan Çıkarırken Hatayla Karşılaşmış Çözümü Verildi...

gangsta1903
05-08-2008, 14:26
güzel bir yamaya benziyor,indirip deniycem,
keşke bu transferler filan yapılmışken,düşen ve çıkan takımlarda yer alsaydı....

hackers
05-08-2008, 16:00
Updatede Herşey Orjinal Olucak Bütün Kadrolar Vs.

bulkan
05-08-2008, 17:13
Rardan Çıkarırken Sorun Yaşayanlar:
Yalnız iletinin sonunda sadece bunu yazmışsın, çözüm belirtmemişsin.:)
Arşivden çıkarırken evet ben de hatayla kaşılaştım.Fakat baktım olmuyor WinRAR dan başka arşiv programı denedim.
7-zip in son beta sürümlerinden biri vardı elimde yükledim.Dosyaları tam olarak çıkarmasına rağmen yine de hata veriyordu.Önemsemedim.
Sonuçta yama sorunsuzca kuruldu.Installshield kurulumunun sonunda bir hata oldu yine Ignode dedim onu da önemsemedim.:) Herhalde bundan evvelki adımda reg dosyasını uygulamadığım içindir.
x1950GT kartım arızalı olmasa, high detayda da oynayıp iyice inceleyip detaylı izlenimlerimi aktarırdım.Şu an malesef FX5500 var.Mediumda bile mükemmel bence.Biraz zorlansam da oynayabiliyorum yine de sırf bu yamayı merakımdan yükledim PES2008i :)
Gol sonrası müzik, menü müzikleri de çok iyi düşünülmüş.

hackers
05-08-2008, 19:21
Kardeş Ben Onu Yazdıktan Sonra Altına Resim Eklemişim Ama Sende Gözükmemiş O Resimdeki Gibi Yapınca Sorunsuzca Çıkıyo Bende Denedim Bu Sabah Yeniden Sağol Yamayla İlgili Adam AKıllı Bi Yorum Buldum.Yorum İçin Sağol

bulkan
05-08-2008, 21:15
Eyvallah.
Yine gözükmüyordu resim.Şimdi tekrar baktım yanlış kodu eklemişsin.Ama resim konumunu kopyalayıp resme erişebildim.Yeniden yükleyip linki düzelttim, şimdi görünüyor.:)

hackers
05-08-2008, 22:19
Ok Saol İlginden Dolayı

metin_99
05-08-2008, 23:29
İndirmediğim için detaylı bir yorum yapamayacağım.Ama yine de teşekkürler, ellerine sağlık...Özellikle de menü resmindeki yazı tipi çok hoşuma gitti :)

hackers
06-08-2008, 00:10
Sağolasın Yorum İçin

attack64
06-08-2008, 18:40
Sagol Sükrü Saracoglu Stadi yok mu ???

mysoccerfans.net......Dream Pack 07-08.exe calismiyor arkadas. Sunu bir kontrol etsen ???!!!

ultrAzrail
06-08-2008, 20:26
tsk ler ellerine saglik bi indirelim

attack64
06-08-2008, 20:27
Tamam kurulumu becerdimde, Kitserver falan gelmiyor...
Onu ayrica bir yollasan a haci ?!

bulkan
06-08-2008, 21:42
WinRARdan başka arşiv programıyla çıkartmayı denedin mi?
Bahsettiğin .exe yi kurunca kitserver ekleniyor.Oyunun kurulduğu konuma gidip kitserver/setup ı çalıştıracaksın.
İlk iletide resimde anlatıldığı gibi çıkartamıyor isen; 7-Zip, Ultimate Zip gibi değişik programları dene.WinRAR 3.71 ile bende de hata vermişti, 7-Zip ile hallettim.Sonunda hata veriyor fakat dosyaları tam boyutunda sorunsuzca çıkartıyor.

attack64
06-08-2008, 23:07
Tamam yamay yükledim hersey tamam, ama kusura bakmayin yama buysa oyunu maafetti. Oyun icinde Skorboard ve TV Logosu görünmüyor ve tüm takimlarin isimleri birbirine karismis. Napmak lazim ???

ultrAzrail
06-08-2008, 23:26
pek begenmedim, iyiki yedeklemisim oyunu

Takimlar karma karisik oldu

yinede emege saygilar

bulkan
07-08-2008, 03:53
Tamam yamay yükledim hersey tamam, ama kusura bakmayin yama buysa oyunu maafetti. Oyun icinde Skorboard ve TV Logosu görünmüyor ve tüm takimlarin isimleri birbirine karismis. Napmak lazim ???
Bende hiç böyle bir karışıklık olmadı.Skorboardlar vs görünüyor.Bende de Kadrolarda ufak tefek karışıklıklar vardı(Mesela Barça da jorguera forvette) Düzen kısmından birkaç dakikamı aldı halletmek.:)
Tüm kurulum anlatımı klasöründeki tüm yazlanları doğru uyguladığına emin misin?
Önce introyu hallet.Ardından KONAMI klasörü Belgelerim e kopyalanacak.Reg dosyasını oyunun kurulu olduğu konuma kopyalayıp çalıştır.
En son installshield kurulum dosyamız kalıyor mysoccer....exe yi çalıştırıp yüklüyorsun ve kurulum tamamlanıyor.Sonunda hata verse de önemseme.Yoksayacaksın.
Oyunun yüklendiği konumda kitserver\setup ı çalıştırıp Install a tıkla.
Bence oyunu kaldır , tekrar temiz bir kurulum yap.Yamayı kurulum aşamalarını dikkatli oku.mysoc....exe setup ının kurulumunda başta Customu seçeceksin.Bu anlatım dosyasında özellikle belirtilmiş.Belki Complete olarak yüklemişsindir mysoc...exe setup dosyasını.
Bu installshield olayını çok sevdim.Sadece kitserver değil de tüm kurulumu 1 veya 2 installshield dosyası ile yapabilsek süper olurdu.

meteor_action
07-08-2008, 09:15
teşekkürler

Knowledgeable
07-08-2008, 09:17
ELLerinize sağLık. Başka siteLerde "ALıntıdır" diyip, sitenizin adresini verip, payLaşım yapabiLir miyiz?

bmavi
07-08-2008, 20:45
çok güzel bir yama tebrikler yapanlara

bulkan
07-08-2008, 21:59
Bugün high detayda bu yama kurulu şekilde oynama imkanım oldu, daha bir güzel oluyor böyle.:)

attack64
07-08-2008, 22:53
Bende hiç böyle bir karışıklık olmadı.Skorboardlar vs görünüyor.Bende de Kadrolarda ufak tefek karışıklıklar vardı(Mesela Barça da jorguera forvette) Düzen kısmından birkaç dakikamı aldı halletmek.:)
Tüm kurulum anlatımı klasöründeki tüm yazlanları doğru uyguladığına emin misin?
Önce introyu hallet.Ardından KONAMI klasörü Belgelerim e kopyalanacak.Reg dosyasını oyunun kurulu olduğu konuma kopyalayıp çalıştır.
En son installshield kurulum dosyamız kalıyor mysoccer....exe yi çalıştırıp yüklüyorsun ve kurulum tamamlanıyor.Sonunda hata verse de önemseme.Yoksayacaksın.
Oyunun yüklendiği konumda kitserver\setup ı çalıştırıp Install a tıkla.
Bence oyunu kaldır , tekrar temiz bir kurulum yap.Yamayı kurulum aşamalarını dikkatli oku.mysoc....exe setup ının kurulumunda başta Customu seçeceksin.Bu anlatım dosyasında özellikle belirtilmiş.Belki Complete olarak yüklemişsindir mysoc...exe setup dosyasını.
Bu installshield olayını çok sevdim.Sadece kitserver değil de tüm kurulumu 1 veya 2 installshield dosyası ile yapabilsek süper olurdu.

Bulkan dediklerini yaptim. Herseyi sifirdan kurdum, ama sonuc ayni. 3 tane FB, BJK, GS var ücüde birbirinden bozuk. Türkiye Ligi var Logolarda tamam, ama takim isimleri ve kadro Hollanda Ligi. Hersey birbirine karisiyor. Güncel kadrolarda yok ve oyun icinde TV logosu bozuk. Bembeyaz hatali yani.

Bunun caresi yok mu... :confused:

bulkan
08-08-2008, 00:21
Yanlış uyguladığın bir adım olmalı.Çünkü yama hatalı olsa bende ve diğer yükleyen arkadaşlarda da sorun olması lazımdı.
Oyunun sağlam değil ise, dosyaları çıkartılmış ise full sağlam bir kopyadan temiz bir kurulum yapıp official patch i yükle.Ardından bu yamayı uygula.
Dediğimgibi oyunun sendeki kopyasında sorun olma ihtimali de var.

hackers
09-08-2008, 02:40
ELLerinize sağLık. Başka siteLerde "ALıntıdır" diyip, sitenizin adresini verip, payLaşım yapabiLir miyiz?
Yapabilirsiniz.Ayrıca O İsimlerde Ve Takımlarda Sorun Yaşayan Arkadaşım Sende Save Sorunu Var Eğer Her Oyuna Girdiğinde Senden Profesyonel Vs Soruyosa Ozaman Save Sorunu Var Bunun Çözümüde Googlede Var ;)

bulkan
09-08-2008, 22:53
Hayır save sorunu yok, her oyuna girdiğimde PES6daki gibi ayarlarım kalıcı şekilde devam edebiliyorum.Profesyonel vs sormuyor.
Zaten dert değil, her takımda değil, birkaç takımda karışıklık vardı.Düzeltmesi birkaç dakikamı aldı.:)

Knowledgeable
10-08-2008, 14:28
OrijinaL v1.2 Patch'i iLe Save sorunu kaLmıyor... İsteyen arkadaşLar oLursa patch'i ve crack'i, özeL mesaj atsınLar yeter!

meteor_action
11-08-2008, 10:39
çok güzel bazı takımların kornerlerini kalecilerin kullanması dışında:D sorun yaşamadım hmmm bi de hagi gibi oyuncuların yüzleri olsa daha güzel olurdu. beşiktaşta oktay sergen fenerbahçede revivo hooijdonk trabzonsporda osman gibi oyuncular yok bence bu adamlar da efsane yani takımlara malolmuş oyuncular ama herşeye rağmen yama süper emeği geçen herkesin ellerine sağlık

hackers
11-08-2008, 13:48
Sağolasınız Yorum İçin

___nAr___
11-08-2008, 18:09
ya benim installshield wizard ım bozuk sanırım :D sizde setup şeklinde koyduğunuz için yapmadım sanırım winrardan çıkarınca otomatik olarak başlıyomuş setup ama sonuna gelince hata veriyo çıkarmıyo setup dosyasını bu installshield ı düzeltmek için formattan başka çare yokmu??

bulkan
11-08-2008, 18:31
Başlat/Çalıştır a gel.
services.msc yazıp enterla.
Windows Installer hizmeti olacak.O hizmeti durdur ve tekrar başlat.Durumunun da Otomatik olarak ayarlanması lazım.
Windows güncellemelerinin tümünü yükle.O zaman ınstallshield konusunda sıkıntı yaşamazsın.:)

___nAr___
11-08-2008, 20:45
windows cdim kopya :D bi sorun çıkarmı güncellesem

bulkan
12-08-2008, 00:04
Evet, doğrulamadan geçemezsin.Ama çaresi var.
LegalXP diye google dan arattırsan sonuca ulaşırsın.LegalXP programı ile XPni legal yapabilirsin.Ayrıntılı bilgi için Bkz:Google.:)

bmavi
12-08-2008, 08:52
sağolun böyle bir yam yaptığı nız için hemde installı

___nAr___
12-08-2008, 09:49
Evet, doğrulamadan geçemezsin.Ama çaresi var.
LegalXP diye google dan arattırsan sonuca ulaşırsın.LegalXP programı ile XPni legal yapabilirsin.Ayrıntılı bilgi için Bkz:Google.:)

yardımım için çok saol denicem:img-clapping:

aslan28
12-08-2008, 10:17

arkadaşlar böle bi hata çıkıyor ne yapmam lazım bi yardımcı olun??

:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:

___nAr___
12-08-2008, 10:23
olmadı ilgilendiin için saol bulkan yama için saol hackers(format attıktan sonra yüklerim :D )

bulkan
12-08-2008, 16:15
Rica ederim.
aslan28, sen yanlış bölüme kuruyorsun sanırım.Installshield sihirbazını çalıştırdıktan sonra doğru konumu belirtmelisin.

aslan28
12-08-2008, 16:27
Rica ederim.
aslan28, sen yanlış bölüme kuruyorsun sanırım.Installshield sihirbazını çalıştırdıktan sonra doğru konumu belirtmelisin.

konum falan göstermiyor.ilerleme yapıyor sonra direk bu hata çıkıyor.?

:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:

hackers
12-08-2008, 17:18
O Sorunu Biliyorum Bende 1.2 Patchı Kurarken Onu Alıyorudm Çözümü Varmı Bilmem Ama Benimki Formatla Düzeldi ;)

aslan28
12-08-2008, 17:34
O Sorunu Biliyorum Bende 1.2 Patchı Kurarken Onu Alıyorudm Çözümü Varmı Bilmem Ama Benimki Formatla Düzeldi ;)

valla formatla falan uğraşamam bunun başka bir çözümü yok mu acabaa

3535onur
14-08-2008, 21:53
tşkr... bu pes 6 için mi yoksa pes 2008 için mi

ulash
15-08-2008, 00:56
emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma
şimdi indiriyorum
teşekkür ederim arkadaşlar

gurkans
15-08-2008, 08:09
server dolu dio indiremiyorum sadece premium hesaptan indirme yeri var bi yardım edin lütfen

ulash
15-08-2008, 11:02
dosya tamamen açıldığında kaç mgb oluyor?
ben indirdiğimde 310 MB (325.619.712 bayt) olarak çıktı

hackers
15-08-2008, 19:14
Doğrudur Okadardır Server Dolu Diyosa Az Bekle Sonra Tekrar Dene

aslan28
16-08-2008, 12:21
sorunu çözdüm süper bir yama herkes indirsin tavsiye ederim hem boyutu da o kadar fazla değil;):)

hackers
16-08-2008, 14:17
Sağol Yorum İçin

aslan28
16-08-2008, 14:27
yalnız bir kaç sorunu var yamanın update i falan çıkacakmı bunun??

hackers
16-08-2008, 21:14
Valla Ben O Siteden Ayrıldım Yama O Siteye Ait Ama Bana Özel Süper Bi Yamayla inş Çook Yakında Sizlerle Olucam

brezedragon
27-08-2008, 01:00
yamada emeği geçen herkese teşekkürler güzel olmuş

_Tikiboy
27-08-2008, 23:32
ben bugün indirdim heycanla yamayı kurdum kurulumu sıra sıra dikkatlice yaptım fakat intro çıkıyor geri hiçbiy yama çıkmıyor! yardım edermisiniz nolur çok heveslendim.şimdiden teşekkürler.

ricardooo
28-08-2008, 13:19
öncelikle emeği gecen ve ugrasan arkadaslara çok tesekkür ederim :)
arkadaşlar bnde yükledim ilkten calısmadı d3dx9_27.dll hatası aldım onu yükledim sorun düzeldi ve bunun nedenide ekran kartı duşuk olduğundan.ekran kartı duşuk olanlar veya böle bi hatayla karşılaşanlar için veriyorum.bu başlığa eklense daha yararlı olur heralde :)
dosyayı:C/Windows/System 32 içine atmanız sorunu çözecektir.kolay gelsin...!
[B]d3dx9_27.dll (indir) ([Only Registered Users Can See Links])

yaf bide sorum olacak bu yamanın update si çıkcakmı çunku gercekten takımlar karısmıs mesela master lig de g.saray-psv diye gözüküo f.bahçe-ajax diye gözüküo ve bazı futbolcuların isimleride değişik mevkileride daha bayağı sey gözüme çarptı düzenden değiştirmek istedim ama değiştirilmio bnm sistemde olabilir o sorun ama asıl sorun yamada uptade çıkarsa çok iyi olur.şimdiden kolay gelsin :)

_Tikiboy
28-08-2008, 15:36
bende öle bi sorun yok ama yardım den kimse yokmu bi soruma baksınlar bide rarda
Tuhumps.db diye bi dosya var o çıkmıyor rardan o ne oluyor?

ricardooo
29-08-2008, 10:39
bende öle bi sorun yok ama yardım den kimse yokmu bi soruma baksınlar bide rarda
Tuhumps.db diye bi dosya var o çıkmıyor rardan o ne oluyor?

eet biliom bndede çıkmadı o ama bi işe yaramıo o yani o olsada olur olmasada yinede yama kuruluo:)

_Tikiboy
30-08-2008, 11:08
bende yama kurulmuyor ama!

forevernaz
06-09-2008, 21:38
7-Zip, Ultimate Zip, WinRAR hepsi ile denedim doysayı çıkaramadım çokmu beceriksiizm acaba ???
Bi yardım pls

devour
22-09-2008, 06:08
eline saglık guzel bir calısma

volkan kara
25-09-2008, 12:40
sunu rapide koysanız

kemalom
02-10-2008, 14:23
şu an indiriyom inşalllah sorun çıkmaz. ayrıca emeği geçenlere teşekkürler

tülü09
12-10-2008, 18:57
Arkadaşım Bu yamada çoğu şey hatalı takım amlemleriyle takım isimleri uyuşmuyor rezalet bişey çözümünü yollaman lazım herkez zor durmdan kurtar

Riyola
14-10-2008, 13:01
Öncelikle emeğinize sağlık güzel çalışma ama ben indirdim kurdum oynuyorum ama bazı takımlarda hata werip kapanıyor oyun acil yardım önerilerinizi bekliyorum master lig yapıyorum oyun kapanıyor edite giriyom gene kapanıyor nedeni nedir bunun lütfen açıklarmısınız herşeyide sorunsuzca yaptım..

equan
14-11-2008, 18:24
Semih 'i Xavi'den Yapmışsın İlk Bakışta Semih Değilde Xavi Sandım Ama Xavi'yi Semih'e Harika Benzetmişsin

erenk69
14-11-2008, 19:17
çok güzel olmus elinize sağlık

erenk69
15-11-2008, 16:35
yama güzel ama dvd mi?