PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [PC] PES2008 TURKCELL Süper Lig & Bank Asya 1. Lig 2008/2009

Plexicroma
06-10-2008, 19:01
--Özellikler--

* %95 Türkçe (Bu güne kadar çıkan hiçbir türkçe yamada olmayan "Türkçe" karakterler ile)
* TURKCELL Süper Lig takımları
* TURKCELL Süper Lig takımlarının 08/09 formaları
* TURKCELL Süper Lig takımlarının orijinal sırt numara ve yazı stilleri
* TURKCELL Süper Lig takımlarının orijinal logoları
(TURKCELL Süper Lige Eskişehirspor,Antalyaspor ve Kocaelispor eklendi.)
* Bank Asya 1.Lig takımları
* Bank Asya 1.Lig takımlarının orijinal formaları
* Bank Asya 1.Lig takımlarının orijinal sırt numara ve yazı stilleri
* Bank Asya 1.Lig takımlarının orijinal logoları
(Bank Asya 1.Lige çıkan Göngören Bld.Kardemir Karabükspor ve Adanaspor eklenedi)
* 2008/2009 sezonu kadroları
* Milli Takımların 08/09 formaları
* Tüm klüb takımlarının 08/09 formaları
* İngiltere Ligi takımlarınıj orijinal logo ve formaları
* Tüm takımların güncel kadro ve taktiksel dağılışları
* Tüm takımların HD logoları

*Yeni Takımlar
o Türkiye 2002
o Galatasaray SK 2000
o Galatasaray Efsane
o Fenerbahçe Efsane
o Beşiktaş Efsane
o Trabzonspor Efsane

* Türkiyeden Yeni Stadyumlar
o Ali Sami Yen
o Şükrü Saraçoğlu (Alıntı)
o BJK İnönü (Alıntı)
o Trabzon Avni Aker
o Atatürk Olimpiyat
o Denizli Atatürk
o Ankara 19 Mayıs
o Bursa Atatürk

* Yeni Toplar
o Yeni TSL Resmi Topu
o Finale 2008
o Puma v1.60
o EUROPASS
o Teamgeist 2
o ve diğerleri...

* Türk liglerine özel TFF hakem formaları
* Tüm takımların taraftar pankartları
* Tüm lig ve kupalara özel reklam tabelaları
* Yeni menüler

KURULUM AŞAMALARI

1-Oyunda Kitserver (en az 7.4.1 versiyonu)kesinlikle kurulu olmalıdır.Eğer kurulu değilse kuruluma başlamadan önce kurun.
2-Kuruluma başlamadan önce eğer masaüstünüzde pes2008'in kısayolu varsa onu silin.
3-indirmiş olduğunuz rardan çıkan "tsl0809_setup.exe" çalıştırın.Önünüze çıkan talimatları takip ederek yüklemeyi bitirin.
4-İndirmiş olduğunuz "PC_PES2008_TSL08-09_OF"dan çıkan Pes2008 Optionfile'i dieak belgelerime yapıştırın.Çıkan soruya "evet" diyin.
5-Son olarak masa üstünde çıkan [Only Registered Users Can See Links] ikonuna basarak oyunu açın.

DOWNLOADS

PES2008 TSL 08-09 Part1 ([Only Registered Users Can See Links])

PES2008 TSL 08-09 Part2 ([Only Registered Users Can See Links])

PES2008 TSL 08-09 OPTIONFILE ([Only Registered Users Can See Links])

rar şifreleri: gkangames.com

Ekran Görüntüleri

Formalar

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Gerçek Taraftar Renkleri

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Gerçek karakterler ile TÜRKÇE

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Lig TV

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Ankara 19 Mayıs

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Hüseyin Avni Aker

Bursa Atatürk

Denizli Atatürk

İst. Atatürk Olimpiyat

NOT: Bu yama GkanGames forumundaki yapımcı Gkan'a aittir.

tülü09
11-10-2008, 23:18
olmuyorrrrrrrrrrr arkadaşım dediklerini yaptım ama hata veriyor ayrıca oyunu bozuyor bunu insanlık namına düzelt yaptığın ayıp bişey ...... Saygılarımla

thepunisher320
11-10-2008, 23:25
Yükliyecem ama şüpheliyim çalışır mı ?
Arkadaş oyunu bozdu diyor.

bulkan
12-10-2008, 12:52
olmuyorrrrrrrrrrr arkadaşım dediklerini yaptım ama hata veriyor ayrıca oyunu bozuyor bunu insanlık namına düzelt yaptığın ayıp bişey ...... Saygılarımla
Bu nasıl bir sitemdir nasıl bir sorun belirtmektir?Ayıp olan birşey varsa asıl budur.
Neden direkt sitem ediyorsun, suçluyorsun?
Belki senin oyununda bir hata vardır?Yamanın kurulum adımlarında bir eksiklik veya yanlışlık yapmış olamaz mısın?
Kimse müneccim değil, sorununu daha açık şekilde sakin olarak anlatmalısın ki sağlıklı bir cevap alabilesin, böyle olmaz.

tülü09
19-10-2008, 12:42
arkadaşım özür dilerim ama oyunum bozuldu ve yedeği yoktu yeni aldım ve üç kez daha denedim gene olmuyor saygılar özür dilerim......

delikadir016
20-10-2008, 19:27
arkadasm indirmeye basladım.özellıkler super dedıgıne gore.kurunca tekrar yorum atarım...tskler.emegıne saglık...

izzet1987
21-10-2008, 11:38
paylaşım için teşekkürler ama yükleyince fenerbahçe logosu altında galatasaray takımı var başaka takımlarda öyle karışık sorun nerde acaba

insubordinate
24-10-2008, 02:06
paylasım ıcın tskler emegine saglık

das9
24-10-2008, 07:35
saol

das9
24-10-2008, 09:14
kardeş bank asya 1 lig yok

poyraz_371
01-11-2008, 10:26
arkadaslar merhaba ben pes 2008 extreme pact ı kurdum enson 1.1 de ve beşiktaşın forması ajax galatasaray psv fenerde başka bi takımın formasıyla gÖrünüyor sorunlar kısmında konu açtım ama sağolsun hiçkimse yÖneticilerde dahil olmak üzere! kimse yardımcı olmadı bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım etssin arkadaşlar...teşekkürler..

zallas
04-12-2008, 16:05
paylaşım güzel ama formalar yok bi ilgilenirsen ?