PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet Hızım

cakir55
17 Ağustos 2010, 15:35
Benin 8mps İnternet Hızım var 15GB'ı geçtiğinde hızım azalacakmı sadece o aymı azalacak diğer aya etki edecekmi bi açıklık getirirmisiniz?

zonaro
17 Ağustos 2010, 15:41
benimde net limitsiz 3 ,4 aydır kullanıyom dowload 70 gb aşağı inmiyo ama hız hiç düşmedi

cakir55
17 Ağustos 2010, 15:48
Ttnet Hız Testi yaptığında
Download Hızın Kaç:
Upload Hızın Kaç:

-hate-
17 Ağustos 2010, 16:21
Benin 8mps İnternet Hızım var 15GB'ı geçtiğinde hızım azalacakmı sadece o aymı azalacak diğer aya etki edecekmi bi açıklık getirirmisiniz?
8 mbit'e kadar kullanıyorsun yanılmıyorsam.15gb kotayı aşma durumunda sadece o aya ait internet hızın 512 kbps'e düşer.
Bazı şanslı arkadaşlarda 15gb kotayı aştıkları halde hızında herhangi bi düşme olmayanlarda var..

BeYKoZLu_BeLa
19 Ağustos 2010, 00:47
Bu Dediğiniz Olay Adil Kullanım Şart Namesi Sözleşme İmzalarken Bilgilendirilmediyseniz Ttnet'in Bir Suçu Yok
İnternette Araştırabilirsiniz Sadece TTNET'özel bir Durum Değil :)

MrKhAn o7
19 Ağustos 2010, 14:52
8 mbit'e kadar kullanıyorsun yanılmıyorsam.15gb kotayı aşma durumunda sadece o aya ait internet hızın 512 kbps'e düşer.
Bazı şanslı arkadaşlarda 15gb kotayı aştıkları halde hızında herhangi bi düşme olmayanlarda var..

Bunu daha önce de söyledim. O tarifede her ay 90 GB ın üzerinde indiriyorum 7 aydır hız düşmesi falan hikaye.:lol: Bi daha söyleyeyim mi ?

-hate-
19 Ağustos 2010, 21:20
Bunu daha önce de söyledim. O tarifede her ay 90 GB ın üzerinde indiriyorum 7 aydır hız düşmesi falan hikaye.:lol: Bi daha söyleyeyim mi ?

benim bi daha söylememe gerek var mı?

MrKhAn o7
19 Ağustos 2010, 21:22
Ay sonu yaklaştığında kotayı aşın bakalım düşecek mi hız ..

-hate-
19 Ağustos 2010, 21:25
3 aydır 8mbit'e kadar kullanıyorum ve düşme bariz şekilde görülüyo.Sende hızın düşme söz konusu olmayınca bu herkesde olucak diye bir kaide yok.Sende hızın düşmemesinin nedeni ttnetin alt yapısının çok iyi olmadığını ve bunları kontrol edemediğini gösteriyor.

MrKhAn o7
19 Ağustos 2010, 21:31
Burhan bariz şekilde görünüyıor dersen millet yanlış anlar. Bu senin internette gezinirken sezdiğin hıza dayalı bir şey değil. Çeşitli internet programlarıyla ölçtün mü hızını ..

hamzafb37
19 Ağustos 2010, 21:34
3 aydır 8mbit'e kadar kullanıyorum ve düşme bariz şekilde görülüyo.Sende hızın düşme söz konusu olmayınca bu herkesde olucak diye bir kaide yok.Sende hızın düşmemesinin nedeni ttnetin alt yapısının çok iyi olmadığını ve bunları kontrol edemediğini gösteriyor.

Kesinlikle katılıyorum altyapı tam bir facia!!! Benimde netim ttnet ve 8 mbit sınırsız ve şu anda peseditin son yamasını indiriyorum hızım 10 kb ta çıkmıyor :@:@:@ Deli olmamak elde değil. Sezitto diye bi arkadaş var tanırsınız,bu arkadaş Bulgaristanda oturuyormuş ve netinin hızı yaklaşık 50 mbit ve aylık 25 tl gibi bi ücret ödüyolarmış:drool: Düşünün hem hızlı hem ucuz...
Malesef beyler resmen soyuluyoruz....

-hate-
19 Ağustos 2010, 21:37
millet neyini yanlış anlicak.Zaten adamlar sözleşmeye koymuşlar kotayı aştığın an 512 kbps olur diye.Programlara gerek yok.Bilgisayarla az çok arası olan biri nette gezinirken hızının düşük olduğu anları anlayabilir.Hadi o olmadı indirme yaparken zaten basit bir şekilde görüyorsun.

MrKhAn o7
19 Ağustos 2010, 21:40
Küfür mü edelim şimdi kardeşim. kullanma o zaman. Git kablonet vs. adsl kullan ..

hamzafb37
19 Ağustos 2010, 21:42
Küfür mü edelim şimdi kardeşim. kullanma o zaman. Git kablonet vs. adsl kullan ..

Bu laf kime ?

Endless
19 Ağustos 2010, 21:43
Tartışmayın arkadaşlar. Sonuç derseniz, bazı kişilerde düşüyor, bazı kişilerde düşmüyor. :)

MrKhAn o7
19 Ağustos 2010, 21:49
Bu laf kime ?

Sana değil kardeşim ..

Endless
19 Ağustos 2010, 23:00
-hate- lütfen karşı tarafı kırıcak ve hakaret içeren mesajlar yazma. Kelimelerini biraz daha dikkatli seç :)

-hate-
19 Ağustos 2010, 23:12
-hate- lütfen karşı tarafı kırıcak ve hakaret içeren mesajlar yazma. Kelimelerini biraz daha dikkatli seç :)
ben bugüne kadar bu sitede kimse bana bi laf demedikçe kimseye kırıcı veya hakaret içeren mesajlar yazmadım.O üyeye bu konuda verdiğim bütün cevaplar saygı çerçevesi içindeydi.Ortalığı kışkırtan mesaj onun mesajıydı.Ayrıca ortalığı kışkırtan o üye olduğu halde bu uyarıyı bana yapan bir yetkili olduğunu görmek daha üzücü.

karabaygs
19 Ağustos 2010, 23:16
benim hız 1mb/sn oldu 50 gb yapmama rağmem 8mbit

adanaoyun
28 Ağustos 2010, 14:42
beyler bu konu aydınlığa kavuşmaz kalıbımı koyarım herkeste olmuyo şahidim valla bazılarında oluyo bazen olmuo şahidim ama o neye göre değişiyor bilmiyorum