Orijinalini görmek için tıklayınız
:
internetim sınırlı mı sınırsız mı?
musti67
13 Haziran 2009, 19:25
arkadaşlar ben mayısın 27 sinde sınırlıdan sınırsıza geçtim bu ay yani haziran ayı benim için sınırlı mı sınırsız mı?
şöyle bir durum var mayıs ayı faturam kotayı geçmediğim halde sınırlı ile sınırsızın arasasında geldi lütfen yardım edin
Sedat_60
13 Haziran 2009, 19:27
Telefonla geçtiyseniz bende olduğu gibi ne zamandan itibaren geçerli olacağını söylemeliri gerekirdi ..
musti67
13 Haziran 2009, 19:33
Telefonla geçtiyseniz bende olduğu gibi ne zamandan itibaren geçerli olacağını söylemeliri gerekirdi ..
24 saat içinde dedi ama arkadaşın birinede 24 saat içinde demiş birsonraki fatura kesim tarihinden sonra başamış...
-YaLan-
13 Haziran 2009, 20:11
24 saat içinde kayıda alıyorlar ama anlaşma bir dahaki ay başlıyor..
musti67
13 Haziran 2009, 20:26
24 saat içinde kayıda alıyorlar ama anlaşma bir dahaki ay başlıyor..
ben 27 mayısta başvurduğuma göre haziranda başladı mı?
metin_99
13 Haziran 2009, 20:48
Başlamış olması gerekir ama başlamamış bile olsa, kotalı iken her ay 61.25 TL'den fazla gelmesi mümkün değil.TTnet'in sitesinde yazan bu.Eğer 61.25 TL fatura gelirse de baban kızmasın diye "İlk ay olduğu için fazladan ücer alıyorlarmış ama sadece bir kereliğine" der kurtulursun :) Önümüzdeki ay da 45,31 TL gelir :)
musti67
13 Haziran 2009, 23:06
Başlamış olması gerekir ama başlamamış bile olsa, kotalı iken her ay 61.25 TL'den fazla gelmesi mümkün değil.TTnet'in sitesinde yazan bu.Eğer 61.25 TL fatura gelirse de baban kızmasın diye "İlk ay olduğu için fazladan ücer alıyorlarmış ama sadece bir kereliğine" der kurtulursun :) Önümüzdeki ay da 45,31 TL gelir :)
teşekkürler:):):):):):):)
-YaLan-
14 Haziran 2009, 00:31
Evet nedense sınırsıza geçtikten sonraki ay yine 60ytl gelmişti..
SpymasteR
14 Haziran 2009, 02:45
Açıklık getireyim ben bu olaya :) ;
Bakın Ayın 1 i ve 30 unu düşünün , ay 30 çekiyor.Siz ayın 29 unda telefon açıp yada şubeye gidip ben adsl hattımı limitsiz pakete transfer etmek istiyorum dediğiniz ve işlem onaylandı, arada kalan 1 güne limitsiz tarife fiyatınıda sıkıştırıolar yani 45 tl ve limitsiz paket fiyatı sanırsam 26- 27 tl arası , + 71 lira felan yapıyor.Bunun sonucu budur.Yani limitliye geçmek isteyenler Ayın son günü saat tam 12 de arayın ki işlem yapın ve görevliye sorun , çift ücretmi yansıyacak faturama ve doğru zamandamı aradım diye mutlaka sorun.Anlamadıysanız yine yazın buraya yardımcı olayım.
Ben yetkili bayanla görüşmüştüm açık açık konuştum bi arkadaş gibi ve o da yönlendirdi beni bekleyin bence dedi paranızı savurmayın diyerek 4 gün daha bekledim ve dediğim tarih ve saatte yaptım 45 tl geldi fatura , aklınızda soru işareti kalmasın.
musti67
14 Haziran 2009, 11:12
Bakın Ayın 1 i ve 30 unu düşünün , ay 30 çekiyor.Siz ayın 29 unda telefon açıp yada şubeye gidip ben adsl hattımı limitsiz pakete transfer etmek istiyorum dediğiniz ve işlem onaylandı, arada kalan 1 güne limitsiz tarife fiyatınıda sıkıştırıolar yani 45 tl ve limitsiz paket fiyatı sanırsam 26- 27 tl arası , + 71 lira felan yapıyor.Bunun sonucu budur.Yani limitliye geçmek isteyenler Ayın son günü saat tam 12 de arayın ki işlem yapın ve görevliye sorun , çift ücretmi yansıyacak faturama ve doğru zamandamı aradım diye mutlaka sorun.Anlamadıysanız yine yazın buraya yardımcı olayım.
Ben yetkili bayanla görüşmüştüm açık açık konuştum bi arkadaş gibi ve o da yönlendirdi beni bekleyin bence dedi paranızı savurmayın diyerek 4 gün daha bekledim ve dediğim tarih ve saatte yaptım 45 tl geldi fatura , aklınızda soru işareti kalmasın.
28 mayıs son ödeme tarihli fatura nisanda kullandığım mı?
SpymasteR
14 Haziran 2009, 16:13
Ayın son günü ve saat 12 gece olucak o saatler arasında değiştirmen gerek
28 mayıs son ödeme tarihli fatura nisanda kullandığım mı?
derken neyi kastettin.
musti67
14 Haziran 2009, 16:42
e faturadan baktım 28 mayıs son ödeme tarihli fatura var.o fatura nisan ayındaki internet kullanımımım sonucumu diye sordum.
tranceturkey
20 Haziran 2009, 15:09
yani şimdiben haziran 7 de limitli paketi açtırdım. sınırsız a geçmek için fatura kesimin den 1 gün önce mi arayacam
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.