PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ispanya - Turkiye

UniJeff
28 Mart 2009, 10:48
Bugün Santiago Bernabeu stad'ında Ispanya ile karşılaşıcaz.. NTV ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak maç Türkiye saat'lerine göre 23.00'da başlayacak!

thepunisher320
28 Mart 2009, 11:29
Saat çok kötü bir de ileri alacaz saati 24:00 de başlayacak maç:cool:
İnşallah puan alırız.

can_pes
28 Mart 2009, 11:31
inşallah yenerız cok onemlı bu puan bızim icin

kenanfener
28 Mart 2009, 11:43
ispanyayı yenelim çok güzel olucak hem destan yazıcaz hemde grup için harika olucak hadi inşallah kazanıcağız

Mad_Dragon
28 Mart 2009, 17:42
Ben genelin aksine, Madrid'de kazanacağımızı, o rehavetle Ali Sami Yen'de berabere kalacağımızı düşünüyorum. İnşallah futbolcularımız hepimizi yanıltır da iki maçta 6 puanla grupta ilk sıraya yükseliriz.

Ayrıca maçı iyi ki NTV yayınlayacak diyorum. Helal olsun, sabahtan beri maçla ilgili yayın yapıyorlar ve saat başı haberleri hariç maça kadar kesintisiz devam edecek bu yayınları. :)

Tataroglu
28 Mart 2009, 17:54
Türkiyemiz inşaallah bu maçıda alnının teriyle alıcak.Euro 2008 de çok güzel anlar yaşattı bize.İnşaallah bu maçıda alıp bizi mutlu edecek .Başarılar Türkiye...

UniJeff
28 Mart 2009, 17:56
Hayır! Saatler 03.00'dan sonra 1 saat ileri alınacak!

emany
28 Mart 2009, 18:06
İspanya'da çk eksik var ama yine de İspanya. İlk dakikalarda golleri bulmak zorundayız. Ancak bu şekilde olumlu bir sonuç elde edebiliriz.

UniJeff
28 Mart 2009, 18:11
İspanya'nın en önemli eksiği Iniesta'nın olmaması.. Del Bosque bu yüzden kadroda değişikliğe gitmiş!

E. Aşık ve H. Balta umarım Villa ve Torres'i tutabilir...

scorer
28 Mart 2009, 19:15
defans olarak çok zayıfız ama hücumdada iisayılırız onun için gol yemememiz şart bir gol de atarsak çok iyi olur umarım yeneriz

de_souza
28 Mart 2009, 19:24
Önemli olan vılla ve torresi tutmaki,eğerki guiza oyuna girerse atakları dahada artırmalı türkiye bence.

Zombie Ali
28 Mart 2009, 19:55
Maça nike'ın tasarladığı yeni formalarımızla maça çıkacaz.

Mad_Dragon
28 Mart 2009, 20:12
Maça nike'ın tasarladığı yeni formalarımızla maça çıkacaz.

Ben de sabah haberlerinde duymuştum bunu ama henüz hiç bir yerde resmini göremedim. Acaba nasıl bir şey?

UniJeff
28 Mart 2009, 20:20
Defans çok zayıf.. Tahmini defans ; G. Gönül,E. Aşık,H. Balta,İ. Üzülmez

Nihat Kahveci sakatlıktan yeni kurtuldu bence ilk yarıda Nihat yerine Mevlüt'ü 2. yarıda Nihat'ı oynatabilir.

Mad_Dragon
28 Mart 2009, 20:25
Defans çok zayıf.. Tahmini defans ; G. Gönül,E. Aşık,H. Balta,İ. Üzülmez

Nihat Kahveci sakatlıktan yeni kurtuldu bence ilk yarıda Nihat yerine Mevlüt'ü 2. yarıda Nihat'ı oynatabilir.

F.Terim dün basın toplantısında ilk on biri açıkladı;

Volkan, G.Gönül-E.Aşık-H.Balta-İ.Üzülmez, Tuncay-Mehmet-E.Belözoğlu-Arda, Nihat-Semih.

de_souza
28 Mart 2009, 21:11
"Milli Takımlar teknik sponsoru Nike, A Milli Futbol Takımı için üçüncü bir forma tasarladı. Beyaz-kırmızı renkte olan forma ilk olarak bugünkü İspanya maçında giyilecek. Yeni forma, ağırlıklı olarak kırmızı modern yaka ile beyaz ve omuzlardan, her iki koldan aşağıya inen kırmızı ince şeritten oluşuyor. Göğsün sol tarafında ise Türk bayrağı yer alıyor. Forma için seçilen fontta el yazısının inceliğinden yararlanılırken, şortlar tek renk beyaz olarak tasarlandı. Çoraplarda da beyaz ve üst çevrede ince kırmızı bir çizgi yer alıyor.

Forma, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcularımızın rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bütün milli takımları diğer forma tasarımlarını giymeye devam edecek. Yeni tasarlanan beyaz - kırmızı renklerindeki üçüncü forma satışa sunulmayacaktır."

thepunisher320
28 Mart 2009, 21:30
Zaman yaklaşıyor , heyecan artıyor. Başarılar milli takım !!! :wink:

UniJeff
28 Mart 2009, 23:00
Son Bir Saat.
Ayrıntılı bilgileri NTV ve NTV Spor'dan alabilirsiniz...

*EcYk*
29 Mart 2009, 01:26
1 - 0 Yeniliyoruz

serkan1520
29 Mart 2009, 01:53
uykum geldi maçı seyrederken 2 takımın toplam pozisyonlarını toplasan 2 tane 0-0 maçın hakkıydı

BlackCat(v-i-p)
29 Mart 2009, 01:57
Yatmadan önce iyi oldu.Zaten uyku zorluğu çekiyordum şimdi mışıl mışıl uyurum artık.

emany
29 Mart 2009, 01:57
Böyle rezil bir maç izlemedim. O kadar reklam yaptılar. Oynanan futbola bak.

By Burak
29 Mart 2009, 01:58
Topu aldıkları zaman kolay bırakmayan bir ispanya vardı.Bence Terim'in maçta yaptığı tek hata semih'i oyundan almasıydı.

de_souza
29 Mart 2009, 01:59
İspanya furbol felan oynamadıki bir ramos hariç,1-0 yenildik..

Sedat_60
29 Mart 2009, 01:59
TÜRKİYE kesinlikle bu değil ..

Mad_Dragon
29 Mart 2009, 02:11
Futbol bu işte. Her zaman 90+ bilmem kaçta rastgele bir şut birinin bilmem neresine çarpıp gol olmuyor! Sen önce adam gibi oyna, düzgün değişiklikler yap, sonra son dakika golü bekle. Adam gibi atak yapmazsan nasıl gol atacaksın? Volkan'ın uzun degajında Casillas'ın elinden kaçırıp gol yemesini mi bekleyeceğiz?

Zaten Süper Lig adına ters orantılı bir şekilde gidiyor, UEFA Kupası dayanağımız vardı, gitti. "Boşver onu, milli maçlar var" dedik, o da fiyasko! Allah'tan F1'de sezon başladı da izleyecek bir spor organizasyonumuz oldu!

de_souza
29 Mart 2009, 02:14
Mad_Dragon'un yorumu sadece okunur ne eleştiri nede başka birşey denir sonuna kadar haklısın..

UniJeff
29 Mart 2009, 13:52
Türkiye maçın ilk 15dk haricinde adeta sahada yoktu.. Arda, Ramos'un bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinin ritmini yakalayamadı takımda tek savaşan Semin geçirdiği küçük sakatlıktan dolayı oyundan çıkınca tek forvet'e dönmemiz gol yedikten sonra gol atmamızı zorlaştırdı. Maçın hakkı 0-0.. Ne onlar oynadı ne biz RAMOS olmasa veya TUNCAY'la ARDA'nın yerini değiştirse tahminim Tuncay, Ramos'u yakalayabilir ve bu kadar gol pozisyonlarına girmesini engelliyebilirdi. Goldede en büyük katkı Ramos'dan olduki böyle toplara Türkiye çok dikkat etmelidi çünkü İspanya'nın böyle toplarda çok etkili olduğunu herkes biliyor. Ramos'un 90dk enerjisini tebrik ederim... İspanya kazanmışsa en büyük katkıyı biraz bizim hatamızdanda olsa SERGIO RAMOS hak etti.

kenanfener
29 Mart 2009, 14:09
olmaz böyle şey tamam bizde iyi oynamadık ama ispanyada çok güzel oynamadı bencede maçın hakkı 0-0 dı ama olmadı neyse sağlık önümüzdeki maçları kazanmaya bakıcaz artık

salih_23
29 Mart 2009, 16:07
Futbol bu işte. Her zaman 90+ bilmem kaçta rastgele bir şut birinin bilmem neresine çarpıp gol olmuyor! Sen önce adam gibi oyna, düzgün değişiklikler yap, sonra son dakika golü bekle. Adam gibi atak yapmazsan nasıl gol atacaksın? Volkan'ın uzun degajında Casillas'ın elinden kaçırıp gol yemesini mi bekleyeceğiz?

Zaten Süper Lig adına ters orantılı bir şekilde gidiyor, UEFA Kupası dayanağımız vardı, gitti. "Boşver onu, milli maçlar var" dedik, o da fiyasko! Allah'tan F1'de sezon başladı da izleyecek bir spor organizasyonumuz oldu!

burakcım kardeşim sonuna kadar katılıyorum ne desen haklısın ayrıca F1 ile ilgili bölüm varmı?

emre oral
29 Mart 2009, 17:00
gerçekten sercio ramos dehşet adam sagda çok tehlike saçıyo alisamiyen'de ona iyi önlem alınması gerekiyor yoksa o kanat çok boş kalıyor gelde servet'i arama işte ...

Volare
30 Mart 2009, 01:57
servet mi ramos'u kontrol edecek? :D

ColdFear
30 Mart 2009, 20:11
Şişirme yıldız battı maçta... Neyse önümüzdeki maça bakalım, tahminimce çok iyi oynayıp sallayacağız İspanyayı, matadorlarımız elenmeyi göze alamaz...

salih_23
30 Mart 2009, 20:32
bide rıdvan dilmen şey demişti bize ispanya saygı gösteriyor ben saygı-maygı görmedim siz?

Mad_Dragon
30 Mart 2009, 21:15
bide rıdvan dilmen şey demişti bize ispanya saygı gösteriyor ben saygı-maygı görmedim siz?

Nasıl bir saygı? Rıdvan Dilmen'in dediği, İspanyolların bizim büyüklüğümüzü kabul ettiğiydi. Yoksa saha içinde İspanyollar "Size saygı duyuyoruz abi, alın şu topu da gol atın." diyecek değiller...

thepunisher320
30 Mart 2009, 21:31
Nasıl bir saygı? Rıdvan Dilmen'in dediği, İspanyolların bizim büyüklüğümüzü kabul ettiğiydi. Yoksa saha içinde İspanyollar "Size saygı duyuyoruz abi, alın şu topu da gol atın." diyecek değiller...

:thumbup:

UniJeff
31 Mart 2009, 14:45
Çarşamba günü 21.00'da ATV ekranlarından naklen maçın rövanşını izleyebilirsiniz...

ozdogan
31 Mart 2009, 15:11
bence hic umut etmeyin,fatih terim nezaman yildirayi,gokdenizi ve fatih tekkeyi alirsa ozaman iste kadro bu derim,oyle gokhan unalla,mehmet aurelio ile mac alinmaz,ya senin turk kanli olan ayhan akmani oynatmazsan ilk onbirde gidipte turk vatandasi olmus braziliali aurelioyu oynatirsan o ayyildiz forma dahada batar...

Sedat_60
31 Mart 2009, 15:14
Arkadaşım senin Brezilyalı Aurelio dediğin şahsiyetin ismi Mehmet Aurelio dur !..

Transfer olduğu ispanyada yeni aldığı aldığı arabasının plakasında da "ATA" yazmaktadır !..

Bu da gösterir ki Mehmet Aurelio Türk Milli Takımı formasını fazlasıyla hak ediyor !..

cesc
31 Mart 2009, 15:18
Ayrıca Servet Ramos'u öyle bir tutar ki....Ramos'u kımıldatmaz.Önemli olan orta sahadan gelen yardım.Tuncay'ın kanadından gelemediler.Çünkü Tuncay yardım etti.Fakat Arda etmediği için sürekli oradan geldiler...

de_souza
31 Mart 2009, 16:59
bence hic umut etmeyin,fatih terim nezaman yildirayi,gokdenizi ve fatih tekkeyi alirsa ozaman iste kadro bu derim,oyle gokhan unalla,mehmet aurelio ile mac alinmaz,ya senin turk kanli olan ayhan akmani oynatmazsan ilk onbirde gidipte turk vatandasi olmus braziliali aurelioyu oynatirsan o ayyildiz forma dahada batar...

Sende bu forumda hakeret etmeye devam edersen gereken yapılır canını sıkma.

akdenizsinan
31 Mart 2009, 18:51

arkadaşım atamız ne demiş ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bir kişi TÜRK'üm diyorsa TÜRK'tür o milli takım formasını giyer hakkınıda layıkıyla verir.

Mad_Dragon
31 Mart 2009, 18:52
Unutmayalım ki, 623 yıl Dünya'ya hükmeden Osmanlı Devleti'ndeki bir çok sadrazam, devşirmedir. :)

ColdFear
31 Mart 2009, 19:29

Sanırım arkadaş orada milli marşımızın ıslıklanmasından bahsediyor...

salih_23
31 Mart 2009, 20:11
Unutmayalım ki, 623 yıl Dünya'ya hükmeden Osmanlı Devleti'ndeki bir çok sadrazam, devşirmedir. :)

sadece osmanlımı? ama neyse biz önümüze bakalım yarına bakalım fatih hovanın reklamda dediği gibi, amansız olalım,dünya büyükse bizde büyüğüz diyelim ve inanalım umarım yarınki maçta 1-2 arası bir gool görürüz.

By Burak
31 Mart 2009, 20:29
Yarınki maçı 3-2 alırız diyorum ben dün rüyamda gördüm nihat(2),arda(1) yenelimde skor önemli değil.Ancak bizim atak yaparken dönen topları karşılamamız lazım çünkü ispanya çok çabuk kontra atağa kalkabilen bir takım topun bizde kalması gerekir topu aldımı kolay kolay bırakmayan bir takım bunları önlersek formsuz olan ispanya'yı yenme şansımız yüksek.Fatih hoca işini bilir.

junate
31 Mart 2009, 20:46
Aslında kazanmamızı çok istiyorum ama bana yenilcez gibi geliyor çünkü genelde böyle oluyor ilk maçta nerdeyse yenecek gibi oluyoruz sonra biz bunları bi daha ki maçta rahat yeneriz havası oluşuyor sonuç hüsran, misal b. leverkusen - GS daha bi çok örneği var umarım düşündüğüm gibi olmaz maçı her zaman ki gibi izlemicem 90 dk çok uzun okuncak çok kitap var:) acaba maçtan sonra nasıl oynadığımıza dair yorumlar yapılabilir mi bol bol:)

Türklük meselesine de değineyim azcık milliyetçilik düşüncesinin ilk yıllarında çeşitl kafatası ölçümleri bile yapılmıştır:) daha sonra Atatürk milliyetçiliği kültür paylaşımı ve beraber yaşama isteği ortak değerlere sahip olmak ile tanımlayarak doğru bir tespit yapmıştır.Burdan yola çıkarak M.aurelio'nun da Türk olmak isteği onun Türk olmasına yeter dışlamak kafatasçılık yapmak kimseye yaramaz millet olma meselesine sert sınırlar koyarsan ileride küçücük bir toprak parçasında yaşamak durumunda kalırsın bu milletin içinde Türk Kürt Çerkez Laz bir çok etnik kimlik var bunların hepsi ile biz Türk milletiyiz dostça kardeşçe...

salih_23
31 Mart 2009, 20:47
ramos un bölgesine koşan bi adam lazım arda hemen nefes nefese kaldı tuncayı oraya çekim oraya kazımı alıcaktı bence

UniJeff
31 Mart 2009, 20:55
NTV Spor'da gördüğüme göre galiba Tuncay'ı Nihat'ın yerine alıcakmış.. Ve Tuncay'ın yerinde KAZIM-Richards'ı oynatcakmış.

Keşke GÖKHAN ZAN ve SERVET ÇETİN yokluğunda İ. Toraman'ı kadroya alsaydı E. Aşık ve İ. Toraman iyi anlaşırdı.

salih_23
31 Mart 2009, 21:00
ahh servet ahh!!

Tam sakatlanacak zamanı buldun!

böyle bir zamanda insan hiç sakatlanırmı!!

fenergy
31 Mart 2009, 21:39
servet ve gökhan zan yoksa kimi alıcaksın ki kadroya be fatih hocam...ibrahim toraman gibi hırslı , agresif , varını yoğunu ortaya koyan adamı almazsan kadroya sol bekten devşirme hakan baltayı oynatırsın...almamasının nedeni ukalalık...ben herşeyi yaparım havasında inşallah bu maç i. toramanı aramayız...toramanın burnunu kaldırmayayım derken takımın defansını kaydırdı...kazım kazım oynamamalı bence çünkü formsuz + arda kadar hareketli adam eksilten bir oyuncu değil...ama geçen maç çok tutuktu..sergio ramosa gelince sergio ramosun bindirme yapmasını engellemek istiyorsak önce topa hakim taraf biz olmalıyız ve sol açıkta oynayacak oyuncunun onu yorması gerekiyor geçen maç dakika 86 sergio ramos bizim kaledeydi...fatih hocaya güveniyorum inşallah kaş yapayım derken göz cıkarmaz :)

de_souza
31 Mart 2009, 23:32
Ramos birde serveti geçsin bakalım :) yarınki maçta oyamıyacak demi servet?

UniJeff
01 Nisan 2009, 17:32
Ramos birde serveti geçsin bakalım :) yarınki maçta oyamıyacak demi servet?

Hayır! Servet bu maçtada yok. İspanya Maçı kadrosuna zaten almadı Fatih Terim

SHarK
02 Nisan 2009, 14:50
Gene yenildik gene !

Artık bu gruptan çıkmak çok zor..

Dünya Kupası bizim için başlamadan bitti

de_souza
02 Nisan 2009, 19:16
Umudu elden bırakmayalım arkadaşlar ben bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum,afrikaya gidiceğiz ve avrupa şampiyonasındaki gibi oynayıp iyi bir derece yapıcağız inşallah..

thepunisher320
02 Nisan 2009, 19:24
Maça yine Fatih Terim'in geç ve yanlış değişiklikleri damga vurdu.

UniJeff
02 Nisan 2009, 21:45
İbrahim Toraman'ı alsaydı Emre Aşık'la iyi bir defans oluşturabilirlerdi. Hakan Balta son dakikalarda Güiza'nın yanında adamdan topu almaya çalışmadı bile.. Artık guruptan %25 ihtimalle çıkabiliriz!

kartalınho
02 Nisan 2009, 22:20
macı samıyen gıbı uyduruk ve cekırdek cıtlayan bır taraftara verırsen seyırcının hıcbır etkısı olmaz ıste atmosfer dıyorlar bıde hanı kardesım bravo terim böyle devam et kısısel ınatların ugruna toramanıda alma yıldırayıda alma tekkeyide alma sana bısıler derdımde atılmak ıstemıyorm sımdı

UniJeff
02 Nisan 2009, 22:24
Sakatlara rağmen şöyle bir kadroyla çıkabilirdi...

Volkan,Gökhan,Emre Aşık,İbrahim Toraman,Hakan Balta,M. Aurelio,Emre,Tuncay,Arda,Batuhan ve Semih

çünkü 1. maçtada Nihat beklediğimiz performansı gösterememişti ama bu maçta en az iki tane mutlak gol pozisyonunu boşa salladı Nihat

Mad_Dragon
02 Nisan 2009, 22:30
macı samıyen gıbı uyduruk ve cekırdek cıtlayan bır taraftara verırsen seyırcının hıcbır etkısı olmaz ıste atmosfer dıyorlar bıde hanı kardesım bravo terim böyle devam et kısısel ınatların ugruna toramanıda alma yıldırayıda alma tekkeyide alma sana bısıler derdımde atılmak ıstemıyorm sımdı

İsterlerse maçı Maracana'da oynasınlar, yine de bu kadar sponsor bileti dağıtılırsa olacağı bu! Millet stada takımı desteklemeye değil, İspanya'nın yıldızlarını izlemeye gelmiş!