Orijinalini görmek için tıklayınız
:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Galatasaray
Galatasaryımız gençlerbirliğini elendi.sakatlarımız fazla Servet durumu belli deil yorgunluk moral bozukluğu altında maca cıkcak İstanbulda ise kaznamak istiyolar Addullah Avcı yönetiminde bence bu macı İstanbul b.b daha iyi oynayacaığınıı inanıyorum ama galatasara bu macı alacak. Maç hakkında yorumlarınızı bekliyorum
fbrarsenal18
16 Nisan 2008, 22:22
İ.B.Belediyespor 2-1 Galatasaray Belediye Beşiktaşa karşı oynadığı gibi oynayacaktır eminim...
Ali Ünlü
16 Nisan 2008, 23:12
Arkadaşlar Galatasaraylı oyuncular kenetlendiler , İstanbul Büyükşehir Belediyespor ne kadar iyi olursa olsun Galatasaray seviyesine ulaşamaz 1-0 Gs alır.
junate
16 Nisan 2008, 23:52
Maçı alırsak Realist'in dediği gibi 1-0 alırız ama beraberlik çok daha yakın bir sonuç bence...
Big Of Deniz
16 Nisan 2008, 23:58
Arkadaşlar İ.B.B gerçekden 3 büyüklere karşı süper bir mücadele çıkartıyor.Bizi yendiklerinde Belediye çalışıyor diye başlıklar duymuştum,Beşiktaşı yendiklerinde Bu sefer ben Belediye çalışlıyor dedim:).GS'dende puan kaparsa bu sefer Belediye çalışmaya devam ediyor derim:)
Ali Ünlü
17 Nisan 2008, 14:52
Arkadaşlar İ.B.B gerçekden 3 büyüklere karşı süper bir mücadele çıkartıyor.Bizi yendiklerinde Belediye çalışıyor diye başlıklar duymuştum,Beşiktaşı yendiklerinde Bu sefer ben Belediye çalışlıyor dedim:).GS'dende puan kaparsa bu sefer Belediye çalışmaya devam ediyor derim:)
Zaten Belediye ßir Beşiktaş'a bir de Galatasaray'a gelince çok iyi çalışıyor, Necati Gol Atmazsa kesin Galatasaray'a geri döner :D
junate
21 Nisan 2008, 11:33
İşte cimbomum işte Lincoln işte Arda işte Hakan! 3-0
Galatasaray maçın genelinde baskılı bir futbol oynayarak büyük avcısı belediyeyi avladı...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.