PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Bu Be! Ferrari kalıyor!

forza-kartal
02 Ağustos 2010, 20:09
Beşiktaş’ta gönderilecek yabancılar konusunda her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. İbre bu kez Zapotocny ve Delgado’ya döndü.

http://media1.ntvspor.net//C/I/54/ferhbr_LDN55.jpg

Beşiktaş'ta Matteo Ferrari'nin geleceği şekillenmeye başladı.

Siyah-beyazlılarda hazırlık maçlarında ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki ön eleme karşılaşmalarında forma giymeyen İtalyan oyuncunun takımda kalmasına karar verildi.

Kadrosundaki yabancı kontenjanını eritmeye uğraşan Beşiktaş, Ferrari için tatmin edici teklifler gelmeyince İtalyan oyuncuyu takımda tutma kararı aldı.

Ferrari'yi takımda tutma kararının alınmasının ardından gözler ayrılacak yabancı oyunculara çevrildi. Yönetim, Bernd Schuster'in raporu doğrultusunda Zapotocny ve Delgado'yu gönderilecekler listesine aldı.

Süper Lig'den birçok takımın peşinde olduğu Zapotocny için siyah-beyazlılar, teklifleri değerlendirmeye başladı. Geçen sezondan bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle katkı sağlayamayan Delgado için ise transfer komiteleri çalışmalara hız verdi.

Ntv Spor

aronfeller
02 Ağustos 2010, 20:14
ohhhh be sonunda

forza-kartal
02 Ağustos 2010, 20:21
Türkiye'nin açık ara en iyi stoperini göndermek için gündeme getirmek bile çok saçmaydı neymiş efendim top çıkarma yeteneği çok iyi değilmiş :)

Dünyanın en iyi stoperi Terry'de top çıkaramıyor hızlı koşamıyor (ki Ferrari ismi gibi hızlı biri bi stopere göre) , herkes Pique gibi 70 m nokta top atamıyor :)

Kalmasına çok ama çok sevindim.

Ne Mercedes , ne Opel ne de Lamborghini seviyoruz seni Matteo Ferrari !

anatol.fb
02 Ağustos 2010, 20:28
o değilde bu hilberti gönderirlerse tam alay konusu olur

aronfeller
02 Ağustos 2010, 20:30
çok halısın forza kardeşim dünyada 2 stoper sadece topu ileri çok iyi çıkaran bence 1 pique 2 lucio diğerleri bu işte fos servetide böyle bir eleştirmişlerdi topu çıkaramıyor diye o zaman luganoda çıkarmıyo ama takımda kahraman defans :D matteo ferrari takıma geldiği zaman bizim defansif yönümüz artmıştı kim ne derse desin

anıl20
02 Ağustos 2010, 20:59
delilikti deli damgası yemeden satmaktan vazgeçmişler :)

seyfoxx
02 Ağustos 2010, 21:00
haha :D .Başlığını seveyim forza-kartal .Gerçektende oh bee.Eğer Ferrari gitseydi Gutinin gelişi kadar, Ferrarinin gidişine üzülürdüm.türkiyede varmı böyle defans ?

Peckle
02 Ağustos 2010, 21:22
Şu Bilica malı yerine Ferrari'yi alsaydık keşke ya :D :D