Orijinalini görmek için tıklayınız
:
İşte dünyanın en pahalı 11'i
Batuhan SARIGÜL
06 Ekim 2011, 18:18
Visualevolution.co.uk internet sitesi, 2011 yılının en çok kazanan oyuncularından rüya takımı belirledi. İşte 4-1-4-1 sistemine göre dünyanın en pahalı 11'inde yer alan futbolcular ve yıllık gelirleri...
1)KALECİ: IKER CASILLAS - REAL MADRID
KAZANCI: 6 MİLYON EURO
2)SOL BEK: ASHLEY COLE - CHELSEA
KAZANCI: 6.5 MİLYON EURO
3)STOPER: RIO FERDINAND - MANCHESTER UNITED
KAZANCI: 6.5 MİLYON EURO
4)STOPER: JOHN TERRY - CHELSEA
KAZANCI: 7.5 MİLYON EURO
5)SAĞ BEK: DANIEL ALVES - BARCELONA
KAZANCI: 7 MİLYON EURO
6)ORTA SAHA: YAYA TOURE - MANCHESTER CITY
KAZANCI: 8 MİLYON EURO
7)ORTA SAHA: KAKA - REAL MADRİD
KAZANCI: 10 MİLYON EURO
8)ORTA SAHA: LIONEL MESSI - BARCELONA
KAZANCI: 10.5 MİLYON EURO
9)SOL AÇIK: FRANK RIBERY - BAYERN MÜNİH
KAZANCI: 8 MİLYON EURO
10)SAĞ AÇIK: RONALDO - REAL MADRID
KAZANCI: 12 MİLYON EURO
11)FORVET: FERNANDO TORRES - CHELSEA
KAZANCI: 10 MİLYON EURO
TAKIMIN TOPLAM KAZANCI: 93 MİLYON EURO
TAKIMIN GÜNLÜK KAZANCI: 255 BİN EURO
TAKIMIN MAÇ BAŞINA KAZANCI: 16 BİN EURO
Kun Aguero
06 Ekim 2011, 18:27
Yaya Toure, Messiyle aynı parayı alıyor.Bence bu çok saçma..
Black Horseman
06 Ekim 2011, 19:24
Toure kaliteli bir oyuncudur mevkisinin en iyi elemanlarından.
Kun Aguero
06 Ekim 2011, 20:19
Toure kaliteli bir oyuncudur mevkisinin en iyi elemanlarından.
Öyle ama Lampard ve Gerrard bile okadar para almıyor.Bence saçma..
İhsan Y.
06 Ekim 2011, 20:28
Bu ilk 11'e baktığımızda
Chelsea'li 3,
Manchester United'lı 1,
Barcelona'lı 2,
Real Madrid'li 2,
Manchester City ve Bayern Münih'li 1 oyuncu var.
Bu oyuncuların hepsi kaliteli. Benim için bu kadroda Kaka'nın yeri yok. Değeri-kazancı umurumda bile değil. Kaka'nın bu ilk 11'le diyelim maça başladı, gol atma ihtimali sıfır bence.
S.Nasri
06 Ekim 2011, 21:05
Yıllık kazançları bunlar olmaması gerek
Black Horseman
06 Ekim 2011, 21:09
Bu ilk 11'e baktığımızda
Chelsea'li 3,
Manchester United'lı 1,
Barcelona'lı 2,
Real Madrid'li 2,
Manchester City ve Bayern Münih'li 1 oyuncu var.
Bu oyuncuların hepsi kaliteli. Benim için bu kadroda Kaka'nın yeri yok. Değeri-kazancı umurumda bile değil. Kaka'nın bu ilk 11'le diyelim maça başladı, gol atma ihtimali sıfır bence.
Kaka formsuzda olsa formdada olsa Kaka , Kaka'dır .Müthiş bir futbolcu.
Kun Aguero
06 Ekim 2011, 21:30
Kaka formsuzda olsa formdada olsa Kaka , Kaka'dır .Müthiş bir futbolcu.
Katılıyorum.Kaka Brezilyanın yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri.Onun tekniği, kaleye attığı şutlar, kıvraklığı, hızı ve zekası tartışılmaz.Kaka bu kadroya okadar çok uyum sağlarki, hattrick yapsa şaşmam.
v1Ru5 Tv
06 Ekim 2011, 21:37
Lionel Messi para içinmi orda sanıyorsunuz ?.
M.City para 'Babası' zaten.
Kaka Fifa'dan aldığı kazançta var tabi. Çok emeği var Fifa'da.
İbrahimovic 12 milyon alıyordu,nasıl olmaz şaştım.
Mario Balotelli
06 Ekim 2011, 22:59
Yaya Toure, Messiyle aynı parayı alıyor.Bence bu çok saçma..
Yaya Toure, şu an Manchester City'nin ortasahasının bel kemiği. Adam geçen sene FA Cup'ı aldırdı, 35 sene sonra taraftar kupa gördü. Bu adama 20 Milyon bile verseler kimsenin sesini çıkarmaması lazım. Bölgesindeki en iyi oyuncudur benim gözümde.
rezeyurt
06 Ekim 2011, 23:04
kaka gibi bi topçu çok az gelir futbol dünyasına formda bir kaka burdakilerin hepsini top diye oynar mourinho sürekli oynatsa zaten formda olur milanı tek başına taşımasaydı o kadar para almazdı merak etme
Kaka'da sakatlık problemi olmasa o zaman görürdük Kaka'yı.Brezilya'nın yetiştirdiği dünya çapında ki en iyi yeteneklerden biridir.Bu sezon adam akıllı formunu yakalar ve sakatlanmaz umarım.Seneye gerçek Kaka'yı izlemek çok keyifli olurdu.
Kadro bence tamamen uyumlu ve doğru düşünülmüş.Parayı işin içinden çıkardığımızda dahil mevkiisine göre en iyiler 11'e alınmış.Güzel kadro.
Furkangby
06 Ekim 2011, 23:50
Toure çok abartı olmuş Xabi Alonso bence o mevkinin en iyi topçusudur.
0sergen0
06 Ekim 2011, 23:51
Liste yanlış eto 20 milyon alıyor.. Etoyu koymamışlar..
Kun Aguero
07 Ekim 2011, 09:44
Yaya Toure, şu an Manchester City'nin ortasahasının bel kemiği. Adam geçen sene FA Cup'ı aldırdı, 35 sene sonra taraftar kupa gördü. Bu adama 20 Milyon bile verseler kimsenin sesini çıkarmaması lazım. Bölgesindeki en iyi oyuncudur benim gözümde.
Yaya Toure tabiki bana görede mevkisindeki en iyi oyunculardan bir tanesi.Ama Gerrad, Lampard kadar iyi değil.Yaya Toure kıvrak bir oyuncu ama yavaş.Attığı ara paslara, şutlara ve frikiklere lafım yok.Ama yetenekleri biraz kısıtlı.
kaka gibi bi topçu çok az gelir futbol dünyasına formda bir kaka burdakilerin hepsini top diye oynar mourinho sürekli oynatsa zaten formda olur milanı tek başına taşımasaydı o kadar para almazdı merak etme
Harfiyen katılıyorum.Kaka gerçekten iyi bir futbolcu.Arkadaşlar bu saydığımız oyuncuların videolarına bir göz atalım.Herşey daha belirgin görünecektir..
Toure çok abartı olmuş Xabi Alonso bence o mevkinin en iyi topçusudur.
Kesinlikle, katılıyorum.Xabi Alanso bana göre o mevkide dünyanın en iyisi.Ama Toure ondan daha çok alıyor.Bana cazip gelmedi.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.